Почетоха годишнината на Вапцаров на Гарнизонното стрелбище

С рецитиране на стихове и минута мълчание годишнината от смъртта на Никола Вапцаров беше отбелязана и на Гарнизонното стрелбище в София.

Обратно в новината

Коментари - Почетоха годишнината на Вапцаров на Гарнизонното стрелбище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво търси униформрн военен на сборището на БСП? Нали уж бяха деполитизирани? Или и тоя дришльоо като Лайньо Радев - верен до смърт на идеите на комунизЪма на на руско-съветските другари.

Никола Йонков Вапцаров е осъден за участие в терористична дейност. Това е процесът срещу Антон иванов и няколко други промосковски терористи и убийци. Вапцаров е бил замесен дълбоко в тази дейност в която е имало и паращутисти и подводничари, командиравани в България от СССР.

Всички поплювковци, плюещи Никола Йонков Вапцаров----бе вие знаете ли--кво щеше да ви причини Иванчо Карасулията----ако беше жив??? :)))))))

Българската демокрация доказва, че единствена и най голяма грешка на ОФ и БКП е след 1944г.е , че не е ликвидирала всички фашистки и буржоазни елементи...

Руската хуйня горд монголоиден москал се е изсрал и под тая статия. Ако само 10 000 "конекрадци" са успели да надделеят над 120 хиляди "славяни", това не говори много добре за въпросните славяни! Плюс това тия "славяни" не са имали никаква държавност - били са племена, криели са се в тръстиката по блатата. Македония е създадена по заповед на Коминтерна, и всички комуняги, без икзлючение (Вапцаров също не е изключение) са поддържали идеята на македонизма. Преходът към нова македонска нация се постига и с любезното съдействие на Сръбската държава.

След победата на Комунизма: Всички псевдопатриоти и антимакеконисти(скопски скопендърДЖЕНДЪРЧЕТА::))))-----Ще бъдат съдени и разстрелвани---от Революционния Трибунал на Народната Република!!!:))))))

пърдялник красен,обърни се назад и виж във форумите обилното си повръщане по всякаква тема,гордия представител на мурзилажа.

лицемерие. Вапцаров,тази нежна душа на поет,романтик и идеалист,заблуден и подведен,се жертва за "другарите си" с минимална вина,а мижитурките,партийните комунистически функционери и терористи си измиха ръцете с него и си спасиха кожичките.Вапцаров приживе не е бил член на БКП,а като идеалист се е борил за по човешки строй и справедливости на земята.Никога не е възхвалявал в поезията си,СССР,Сталин,интернационализма,световната комунистическа революция,БКП,комунизма.Какво повече?А другарката ви Курни такава лицемерна гримаса е направила,сякаш нея ще я стрелят. И накрая какво прави "деполитизирания" офицерин на партийно мероприятие,че отдава и чест.

Многословен пърдялник! Гордееш ли се с повръщаното си!? :))))

Оставете мъртвите на мира и не ги използвайте за долнопробните си агитки . Днешните кариеристи са проблема ни , а не онези издрапали до постове по гробовете на Вапцаров и сподвижниците му

според автентични данни получени от австрията и германията и демокрацията се ясно вижда, че вапцаров е руски парашутист, и ще стиховете са писани от придворния писател на царя чийто дедо бил малко нещо машинист на влак!

Днес националните предатели честват годишнина на един национален предател.

Добре, добре. Айде изсери се. Но е жалко все пак, че свиневъдството в България замря!

Явно не си българин, защото ако му прочвреш доклада пред Македонския лит. кръжок ще го заплюеш.....

ДЕДОТО(Благоев)----още през 19-ти век ви резна разлигавените кратуни!:)))) Ние през 21---ще ви довършим!

Благов на всеослушание в шарламента се е обявил че не е българин. И ти си ВРАГ на България и българите, като дядо ти благоев.

Светла му памет!

Поредна полит пропаганда за сметка на поета , удобно забравяйки подривно терористичната му дейност , която е довела и преждевременната му смърт .

Гестапо е избило още повече хора за "подривно - терористична дейност", ама никой не хвали Гестапо, освен неонацистите!!!

Шизофренична параноя - къде ги видя тия нацисти бе?

Вапцаров е убит защото се е борил за низависима македонска държава. Винаги се е самоопределял като македонец и творчеството му е най-ярката изява на македонски патриотизъм.

РОДООТСТЪПНИК - както и тия дето днес го почитат.

Никола Йонков Вапцаров ОТДАВНА си е записал името в българската история със златни букви. От време на време се намират посерковци да плюят паметта му, ама НАРОДЪТ ПОМНИ. И всичките плюнки отиват на вятъра.

Идеологизирате твърде много цялата тази история! Като "пролетарски" и комунистически поет е нормално хора като вас, със комунистическо съзнание да го превъзнасят и да не виждат капка вина в подривно-терористичната му дейност. Нормално - за комунистите тероризма е нещо нормално и приемливо. Но не се опитвайте да натрапвате позицията си на нормалните хора! Какъв поет е Вапцаров няма нищо общо с терористичната му дейност. Казват, че Хитлер е приличен художник, но някъде да сте чули, че през май месец 1945 година е умрял големия германски художник Хитлер?

Ей, не се свършиха идиотите,мама му стара!!!! Подривно - терористична дейност??? Абе ... ще спестя думата, щото ще умреш!!), ти за борба с ФАШИЗМА чувал ли си бе ... (спестявам!) ПЕТДЕСЕТ И ОСЕМ МИЛИОНА загинаха заради фашистите из целия свят!! В България има НЕМСКИ ВОЙСКИ, разбра ли ... (ТРУДНО спестявам!!)??? Цялата промишленост на България работи за немците, оттук те нападат Гърция!!! Заври си сам подривно - терористичната дейност отзад, защото рано или късно (ГАРАНТИРАМ!!) НЯКОЙ ЩЕ ТИ Я НАВРЕ ТАМ!!!

Какво се получи за тези 25 г демокрация? Защо се случи, че май или сме подминали, или пак сме изостанали от "Демокрацията"! Или май е време пак да гледаме "Криво разбраната цивилизация"! Как се случи, че "подхлъзнахме" децата си подобно на Кристиан? И най- важното, аджеба има ли причина и тя в нашите "демократични" водачи ли е? И те , водачите, накъде ни водят и дали не ни "мажат ските"? "Кристиян плати най-жестоката цена за своята грешка. Поуката е за неговите връстници, но и за цялото общество. Най-трагичната поука в течението, по което се носим тук и сега. Моите съболезнования" . . . БТВ - 120 мин. И като говорим за Вапцаров, защо ни е страх да говорим и за Смирненски, за Гео милев, за Иван Вазов, за Ботев . . . .Преди няколко дни директорката на училище "Васил Левски" в Лондон ни убеждаваше, че човек трябва да си знае историята, корена . . . . .Тя го казва от Лондон, а ние тук седим и се натискаме, когато под флага за демокрацията ни пренаписват сибствената история. Защо? България е в Европа, дали ЕС ще се разпадни или ще се преформатира, България никога повече няма да излезе от Европа . . . . въпроса е да не се поддаде да остане само географско понятие . . . . Не само Сорос и "неговите деца", но там има една "Америка за България", която няма нищо общо с Америка, и тя трябва да си "ходи", заедно с проектите си в образованието, че и тя има пръст от резултатите в образованието.

След победата на Комунизма----точно на гарнизонното стрелбище ще разстреляме всички тролове----които цяла сутрин плюят Вапцаров! :))))))

Пройчо, няма да имате това щастие, пич!:) Комунизмът не само, че няма да побеждава ами е част от историята и то най-тъжната и кървава част! Колелото на историята се върти, нищо не се връща! Само екземпляри като теб известно време напомнят за нещо мъртво, но то е за кратко:)

И Буров---до последно ---така е мислил!:))))

Абе, ти не си българин а си московски кретен

А ти, краварска подлога!