Годеници са оцелели в катастрофата на "Струма"

Лулзим не спал, успял да счупи стъклото и да извади любимата си

Обратно в новината

Коментари - Годеници са оцелели в катастрофата на "Струма" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И нито дума за върволицата от тежки самосфали от намиращата се съвсем наблизо кариера.Лично съм виждал как от тях при включването им в магистралата се стеле фин каменен прах,който разлекнат от дъжда прави от трасето екстра пързалка.Като сложиш и високата скорост,която също не се коментира...!!!

Да ти серем на правописо!

И какъв е този терористичен взрив в автобуса

да го обяват и да се почетат жертвите на коронавируса. Загубата на тези хора които губим всеки ден е не по-малка.

Повечето починали са със сума заболявания. Тук нелепо са си отишли млади хора, деца

от ковид не си отидоха нелепо млади хора? Стига глупости смърта е смърта и уважението към загубения живот, трябва да е към всички. На Задушница показваме почит към всички починали, така и при обявяване на национален трябва трябва да е за хората загубили живота си в конкретни инциденти, но и всички починали. Въпрос на морал е.

Тва някакъв черен сайт ли е? Бахти хората! Няма ли да спрете?

Защо никой не пише, че в антиваксърска България вчера умряха 5 автобуса хира от Ковид? 250 човека, я това е всеки ден по 100-150 броя!

Немедлено спри рикията !

пишат, защото ме им изнася. Как пък поне на никого бе му доийде идеята деня на траура да е утре за всички починали: както от пожари, така и от ПТП, така и от коронавируса, така и по други причини. Всичко е въпрос на думички и много малко трябва да обединиш всички хора, но за съжаление управляващите не го умеят.

бутнал я е отзад на диваните да я мърли Малко секс сабаале в 5 не вреди Даже в случая е животоспасяващ

Дойде изтребителя на власт и започнаха бомбите...

Добра новина на фона на ужаса от вчера и днес. Показаха им снимките. Симпатично хора ! Бързо възстановяване !

Вратата на РСЕ за ЕС се отвори широко... Изведнъж. Браво на ХЕРО мустафа..

Хайде, оляхте се! "Новини" през 15 минути за тази трагедия ("вдигат автобуса", "в селото на еди кои си жертви настана траур", "ето снимки от бензиностанцията минути преди катастрофата") просто не са необходими! Имайте уважение към мъртвите и ги оставете да почиват в мир.!

Добра новина на фона на всички жертви. Но интервюираните не са македонци ! Дано се въздтановят бързо и да са полезни за разследването на този ужасен инцидент !

Открит е първият 14 км участък от "Струма" между Долна Диканя и Дупница 12:27 | 23 юли 2013 | https://www.mediapool.bg/otkrit-e-parviyat-14-km-uchastak-ot-struma-mezhdu-dolna-dikanya-i-dupnitsa-news209205.html Терзиева пожела лек път на шофьорите по първия участък от "Струма", сн. БГНЕС Първият участък от автомагистрала "Струма" между радомирското село Долна Диканя и Дупница бе открит във вторник от министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева. Символично през новия пътен участък преминаха няколко автомобила, а движението за всички превозни средства става възможно от 13 часа.  Знеполският епископ Йоан освети трасето и пожела щастливо пътуване на българските и международни шофьори.  От днес ще можем да пътуваме много по-бързо, безопасно и сигурно, заяви Терзиева. Тя обясни, че пускането на новия участък съкращава пътуването с 30 минути. Вече е разрешена скорост от 120 км в час по цялото трасе от пернишкия квартал "Даскалово" до Дупница, а през август ще бъде подписан акт 16 и ще отпадне ограничението от 120 км, съобщи Лазар Лазаров, председател на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура".  Терзиева коментира, че пускането на участъка от Долна Диканя до пътен възел Дупница – Север е много важен не само за строителите, за транзитно преминаващите, но и за живеещите в двете общини, през които този път минава. Една от основните цели на нашето правителство е извеждане на държавата по пътя на икономическия растеж, заяви регионалният министър. Затова ще продължим да изграждаме такива инфраструктурни обекти, които ще ни свързват с европейската пътна мрежа, допълни тя.  Общата дължина на лот 1 от "Струма" Долна Диканя - Дупница е 16.78 км. В движение бяха пуснати 13.98 км от участъка и две пътни връзки "София - Дупница“ и "Дупница - София“. Останалите 2.8 км от участъка ще бъдат въведени в експлоатация до края на август. По договор срокът на завършване на обекта е 1 септември 2013 г., но движението по готовия участък се пуска предсрочно, за да се улесни трафикът в посока Кулата.  На обекта има 18 големи съоръжения- 4 моста, 7 подлеза, 6 надлеза и един виадукт. Проектът се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и държавния бюджет чрез Оперативна програма "Транспорт“ 2007 - 2013 г.  Изпълнител на отсечката е консорциум между "Главболгарстрой Инфраструктурно строителство”, "Пътстрой 92” и италианската "Импреза”. Консултант на обекта е ДЗЗД "Инфраструктура магистрални пътища”.  Съвсем скоро се очаква да започнат и строителните работи по изграждането на втория участък от автомагистралата – от Дупница до Благоевград, чиято дължина е 37.484 км. И този обект ще се изпълнява от същия консорциум като първия лот.

Не, не е интересно четиво. Няма нищо общо със статията и с трагедията. Това е друг участък от магистралата. Загубил си си времето в търсене.

В дълбока грешка сте! Става дума за участък, направен от Гранит и довършен от ИСА

А стига с тая Струма, бе... Цял ден ми надухте главате. Я пишете нящо за Цветан Василе и ония тримата, източили 5 милиарда от Ктб... От мълчоте, бе?

Не са спали щот още не са си взели мерака и тя го е държала за теслата. Това ги е спасило.

Кошмар.