Откриха ”клетка на гнева” - чупиш и се успокояваш

В Нотингам бе открита "клетка на гнева", в която бесни посетители могат да излеят яростта си, потрошавайки домашни предмети с бухалка, чук или кози крак.

Обратно в новината

Коментари - Откриха ”клетка на гнева” - чупиш и се успокояваш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Домашни предмети... За мъжете - тъщи, за жените - свекърви. Тъстовете и свекърите печелят отсекъде.

Излагат се. В ерата на 3D принтирането да трошиш "домакински предмети" е нелепо. Направи макет на Б.Б, Ц.Ц. Д.П. и други и ги пусни в България в една черна стая с мигаща светлина и дай бухалка. Разчитай на по-голям доход от този в Англия.

Аматьори! Тука се дъним по улиците и заведенията без да даваме пукнат лев!

За такава идея бях чел през 80-те години. В Япония в някои фирми правели стаи с чучело на шефа. Като те ядоса шефа, отиваш и си изливаш яда върху чучелото. Но вместо да възстановят параклиса, да го използват за изливане на гнева, може би е лоша идея?! Или пък не, ако след посещение на този клуб ставаш по-добър?!

Както е тръгнала работата, ще излезе, че европарлаМЕНТО не е съвсем ненужен бе!! Да въведат такса и да си изкарваме яда върху избраните търтеи и там.....:):))))))))

Светът отива към края си!

предлагам тук направо зала на гнева да си направим, онази в сградата на жълтите павета ми се вижда подходяща, обитателите й и обзавеждането отговарят на условията..

Ако и тук направат такава и вътре пуснат Курнелия и хамстера ще има опашка

someone

не върши работа. ако някои ти навреди несправедливо душата се успокоява само в 2 случая - или сам да го накажеш, или ако не можеш господ да го накаже. такива клетки не успокояват.

Нека допълна към идеята: Макети на хора които те дразнят. 200 лири за 30 минути. Убеден съм ще има много желаещи ;-)

Стивън Спилбърг си имаше такава стая за тези които правиха моделите на корабите за Междузвездни войни. НЕ случайно всичко беше изпипано перфектно. Па който иска да си пие лексотанчето или да си смучи нитроглицерина и да се прави на цивилизован.

Гаджето ми се оспокоява,само след като ми счупи х..,а на приятелите ми взима по 50 кинта :)

хахах с една дума си и сводник ли бе :)

Лудница за 20 минути, че и си плащаш отгоре! Прекалено много тъпанари се навъдиха и мошенниците ги работят отвсякъде ...

Западът върви към самоунищожение по модела на Римската империя и СССР. Как може да превърнат една светиня (параклис) в подобен вертеп? Не правиха ли същото комунистите, унищожавайки църкви и превръщайки ги в клубове? Вацлав Клаус е казал за ЕС: там, накъдето вие сте тръгнали, ние оттам се връщаме.

" изоставен параклис" ...

Ако в София някой направи подобна стая с кеф бих платил 20-30 лв да си потроша на спокойствие. Много е ефектно, вкъщи като откача колко неща съм помлял не е истина, няма една здрава врата без следи от юмрук.

не ти е помогнало! ставаш все по зле!

По-добре си дай парите за консултация с психотерапевт.

Има такава стая, на жълтите павета е. Сам няма да се оправиш, идвам и аз. Станахме двама, чакаме съмишленици.

Харесва ми начина ти на мислене! Колкото повече, толкова повече! Дано в стаята на жълтите павета са всички 240 предмета. От мен музиката и бирата, казват, че така по споряла работата.

аха ти си от тия нервните ли .. намери си някой по голям от тебе за предпочитане селска буца олигофрен има ги много такива и му се направи на нервен поне за шест месеца ще те излекува на 100 % големи нерваци станахте еййй пуста демокрация ;) да еба ...