17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общината да плати дето не си е свършила работата!Иначе ,пак общината ще плати след дело,дето ще нахрани някои мастит адвокат!Так,че да не се бави!

За тази бедна жена

Оставянето на бездомни кучета по улиците не е белег на хуманност, а точно на обратното, защото животните не разбират от хуманност, те се водят от инстинкти.

ти си пълен кретен, а може би си циганин. по тъп коментар не бях чел. гнус...

Той Бобчо не е лош - аз го храня и той пази квартала от нахални деца и старци.

като се обадиш на 112 казваш първо, че си мангал и веднага идват всички институции на помощ

Най-накрая се чу - отвъд голямата лъжа, че смъртта на кучетата няма да помогне за проблема. Ще помогне - смърт и големи глоби за изхвърлено куче - това е навсякъде, където няма кучета. Просто е - вече ви го предложиха официално - ако до месец едно куче не бъде осиновено, то трябва да се приспива хуманно. Който обича кучета, да ги вземе всичките и да ги гледа на село, без да ги пуска отвъд двора си. Но кучета, които никой не иска, просто не бива да има. Те са заплаха - дори и само едно дете да ухапеха, в нормална страна щяха да ги приспят Но България не е нормална страна - показах преди време как кучетата убийци на баба Гена от Ловеч не бяха приспани. Някой ги спаси така, както не спаси старата жена. Къде се родих - тук животът е обезценен от идиотите. И на това предложение - за приспиването, възропта не кой да е, а цял министър. Той трябваше да се съгласи, че това е единственият начин за решаване на проблема. Именно защото е опитал вече другия начин. С частичното кастриране. Но у нас политиците също са на страната на Абсурда и Обратното и Геноцида на Свестното. И у нас идиотите завинаги са взели превес над логиката. Политиците лъжат директно, когато става дума за кучетата. Отлагат проблема с четири години, после се сменят и новите отново отлагат проблема след четири години. Дори отчасти не се решава дори когато имаме труп. Дори да се опитаме да го решим - ще има живи вериги, които пречат на решаването на проблемите. Това място е сбъркано, има му нещо. На кучетата трябва да се даде шанс - един месец. След това те на улицата трябва да се третират като плъхове и други вредители - много опасни за децата и старите хора - точно колкото пияните шофьори например. И далаверата трябва да свърши. Не искаме още четири години да ни лъжете.

Като не искате още 4 години да ни лъжат - мисля, че НЕ Е ЗАБРАНЕНО да не се гласува...

Е как може... Нали кучетата са най-добрия приятел на човек ! fake news.

Кучешкият терор е част от геноцидът над българите финансиран от запада. Заедно с войната по пътищата,циганския терор,мигрантския терор,закриване на армията,здравеопазването и правохранителните органи всичко води до превръщането на една държава в територия командвана от чужди корпорации и агенти.

Проблемът с кучетата е една от най -доходните далавери на всяка община.Когато се гласува годишният бюджет се заделят за проблема средства-/суха пара/ ,ако на следващата година проблема се реши то отпада и отпускането на пари,затова проблема се подържа и така година след година -до края на света-елементарно Уотсън. Нещо подобно като проблема с дупките по пътищата, прблема с ромите,проблема с мигрантите....ИМА ПРОБЛЕМ-ИМА ПАРИ.

Нещо бързата помощ не беше ли безплатна? Счупването не е ли случай за бърза помощ? Колко циганина ги лекуват абсолютно безплатно, а тук не можело, трябвало да плати 1200 лева.

Виновни са депутатите. Не трябва да има свободни кучета по населените места. Къде са и кметовете, да си защитават избирателите и техния живот.

от ГЕРП се кефят като чуят че пенсионер мре!!!

По селата ако не те пребият цигани, ще те изядат кучетата.

да каже, че е циганин и няма да има проблеми!

Това ли е цивилизованият живот в 21 век? Да ни ловуват по улиците глутници с кучета, както лъвовете са гонили едно време африканците.

Да съдят общината. Ако кучетата са безстопанствени - ще ги осъдят. Ако са на частно лице, пак могат да го осъдят. А бабата, дето за 86г няма нито ден трудов стаж, цял живот е лежала на гърба на другите. Имам такъв случай в семейството и знам какво е. Няма болест (освен мързела), която да те мъчи 80 г, без да си трудоустроен или инвалид.

Дядото е работил. Явно парите от заплатата са стигали и тя си е домакинствала. От къде да им дойде на акъл, че времената ще станат такива диви.

Аман от вас бе тъпаци мислещи за нещо повече от пръднята си бе, шибаняк, как си я представяш тая почти 90 годишна умряла в мизерия жена да тръгнела да съди общините ...шибан лайнар мръсен, ти не си мъж бе лайно просто , всеки гей д повече мъж от тебе....как пък един пък, като сте толкова неземно умни , не предложихте лично да помогнете на някои безпомощен възрастен беда, само лайнарски тъп мозък раздавате , без някой да ви го ескалира, трупове мръсни

Къде си, Яворчо Гечев? Къде ти са "Четири лапи"? Отворете офис в Галата!!! Остави близките си да се разхождат там!

Не се връзва нещо. 86 годишна жена без нито ден трудов стаж. Не би ли трябвало през социализъма да е натрупала поне 40години стаж. Нали тогава всички работеха?

Не работеха всички. През 90-те имах съседка, която беше на подобни години, получаваше пенсия за старост и нчмаше нито един ден трудов стаж. Мъжът ѝ не ѝ беше позволявал да работи, защото жената тряббало да си стои вкъщи. Беше отгледала 3 деца (не че това не е работа, де).

Що не плюеш по Доган и Пеевски така бе шибан боклук

Вие наясно ли сте с дейността на четири лапи? Само глупости пишете. Точно тези организации събират изхвърлени и изоставени кучета, кастрират ги, хранят ги и им намират нови собственици, които да се грижат за тях, за да не се скитат безпризорни и на глутници...

Да мре щом не е здравно осигурен ! Виж , ако беше циганин щяхме да го приемем и лекуваме безплатно !

бездомбните псета и циганите ще унищожат България с помоща на политици ! и това ще ни е уникалното в света. единствената изчезнала от куцета и цигани държава!

Търпимост има този мой български народ,дори в повече! Мъка Боже,Мъка!