Глутница кучета нахапа бременна жена в Костенец

Петя Христова, която гледа животните, не е плащала данъци за тях от години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно бау-бау давам едно цък-цък ,две бау-бау давам касетофон

По бай Тошово минаваше ловна дружина и след тях шаситка за отстреляните...

Контрол .....ама иначе заплатите си ги взимат .

никой няма да свърши работата която трябва да свършиш сам

Кечетата и жената където ги е взела в приюти .

Чак се чудя никой ли не се сеща да метне няколко пиратки като му дойдат пред дома. Мяташ, те се разбягват, пак като доближат отново мяташ. След няколко пиратки ще се научат да стоят надалеч, кучета са това, имат достатъчно акъл, за разлика от „стопанката“ си. Вече ще ги стреляте, садистите искате да ги тровите... Те гадините най-малка вина имат за ситуацията. Тоя хляб с антифриз на лелката го дайте, макар че тя е всъщност за лудница жената, не го прави от лошотия, просто е луда.

жалбите до общината ще помогнат колкото на тръмпягата помогнаха жалбите за изборите. преди 100 години всяко 13 годишно момченце щеше да е способно да реши проблема за два часа, а сега пускате жалби и кудкудякате като кокошки кой бил виновен, офисен планктон.

Глугницата кучето най-добрия приятел на човека. Ако бяхме държава бездомните щяха да са приспани, кучета да могат да си позволят само богаташите. А у нашата кочина всеки сульо с помиярче.

къф ви е проблема да го изтровите преди да се стигне до нещо по-тежко?

Чакайте Върховенството на закона да падне от небето. От едни кучета не можем да се опазим, какво остава за престъпници и беззаконници . Всеки ден проблеми с кучета. Овчарски народ.

На вилата до нас имаше една дама кучкарка, пуска си кучето по улицата и хич не и пука че гони велосипедисти. Казах и, няма ли да си приберете кучето, това е улица, не е вашия двор. Тя мълчи и гледа като теле в шарени порти. С оред пен тренираше кучето да е зло, за да я пази. Боко такива мутреси ги обича, ама те не са по-добър матрял от тази дето храни 10. Трябва не служба която да идва и да ги лови, съставя актове и т.н. а не само за са хуманно общество и да им щракат лентички по ушите.

Някой по - долу предложи решение, малко хляб с антифриз и въпроса е решен. Но ние българите все чакаме някой друг да реши въпроса.

Защо пишете глутница, след като са домашни кучета? Просто развъждачите са за санкции! Въведете задължителни кастрации за всички кучета, без значение породисти или не, докато не намалеят, по дяволите! Който не кастрира - глоба! Който целево развъжда кучета, докато не е решен проблема със свръхпопулацията - затвор!!!

Ами ти не разбра ли, че в България никакви санкции не работят, защото няма контрол по изпълнението им.

Никол Станкулова и онзи гей, дето и е колега ще дойдат да ги милват кучетата

Чрез животните говорят боговете деца мои! Не съдете невинните животни!!!! те са нахапали жената, защото е била грешница! детето е било копеле без законен баща, защо не помислите че нещата трябва да се остават в ръцете на по-виши сили......

"По-виши"... Неъм думьи!!! "Човек" на ниво 4-5 клас да ми говори за "виши" сили... Priceless

Поредната откачалка...

пий си хапчетата по-редовно...няма лошо да потърсиш и психиатрична помощ.

Аман от луди кучкари, социопати на макс, които са родени за помияри като тая откачена пача...

Ккаво се пенявите бе, овце ?! Тая беше бременна циганка и ние се помъчихме да ви спасим от още едни детски надбавки от вашите пари! Бау - бау- баууу, няма благодарност мачке ке ве Ядат!

Поредната помиярска трагедия... Някаква психично болна кучкарка, болезнена зоофилка развъжда и тероризира цял квартал. Нахапана бременна, нахапано и уплашено дете, а разните му многобройни НПО-та си траят и общинските власти. Варварска държава.

Кучешка държава! Преди време уважаван професор решил да се върне в България на пенсия, беше изяден от диви кучета в парк в София! Няма оправия, а тръгнат да ги прибират и приспят тези кучета, както е във всяка цивилизована държава наскачат сума ти и ентелигента да протестират и да вдигат патардия!

Няма съд, който да спре адвокатите на нахапаната. Още поваче ча е бременна и с дете. Не, не да съдят нещастницата развъждаща кучетата а КМЕТА И ОБЩИНАТА ПЭЗВОЛИЛИ ТОВА.

Браво! Простотията е велико нещо.

Безобразие. Кучетата, по-важни от хората.

Малко хляб с антифриз толкова ли не могат да им дадат да ги нахранят.

Пумярите от общината са първо за бой. А и от доста общини,време е този проблем със бездомните кучета да се реши кардинално. В цяла европа няма едно псе по улиците,а домашните се разхождат на каишка. Само тука джунгла

Органик, брато. Елактурълна политикъ.

Айде много важно, нали не са я изнасилили.

А някъде по света убиха милиони норки и то само заради риск от зараза по хората с нов коронавирус но при нас в България всяка година има по няколко жертви и десетки пострадали от кучета но нищо не се прави.

Не знам защо , но кучетата мразят бременни жени , направо се променят . Имах едно дворно куче - беше душичка , само се галеше с всеки човек и дете , снахата я познаваше от 3 години - когато беше бременна я нападна без причина .Съвета ми е бременните жени да се пазят от кучета , каквито и да са .

а друга пък преди две седмици закла децата си

е безсилието на властта да се справи с помиярите. Лошото е, че разни далавераджии от всякакви измислени уж евро комитети, като 4 лапи и подобни, смучат пари от ЕС и уж се грижат за никому-ненужни улични псета... Крайно време е за крути мерки с безпощадна евтанизация на всички помияри от улици, паркове и площади... Много по-по-ценен е Човек, а не диви псета!!!

иди ти ма иди ти да ги застрелваш по сокаците като ти пречат иди ти да им сипваш отрова да не говориме че вече си отровила мъжа си с злобата си няма да се очудя ако ти беше тази която хвърляше по мене буркани от прозорчето на таванското кадето снаха ти е шивачка много добре знаеш за какво говоря много добре знаеш че знам коя си и че цяло красно село барабар с жендармерията не може да те скрие да ГОСПОЖО СМАРАЙДА ИСМАИЛОВА ДЕМИРОВА засложаваш да те узнае цялата страна ще те дам на съдебен спор още утре

Трябва да се ходи с пистолет...

Чета такива новини и се отчайвам за бъдещето на българския народ. Нищо ли не сме способни да направим сами? "Кучетата системно са пред портата на къщата на сина ми." - А синът ти какво дреме та не им помогне? Зима идва, ще замръзнат, да се погрижи да ги нахрани и да им даде и нещо срещу замръзване и готово. Доброто дело е извършено. Що за човек чака да нападнат жена му и детето му?

РЗИ, фондация "Четири лапи", представител на полицейското управление и общинската администрация с конкретен ден и час да бъдат изведени кучетата от дома на тази жена, но не са успели да направят това"... БРАВО, ЗАПЛАТА успяват да вземат, нали., НЕ ВИЗИРАМ 4 лапи, ЕЗТЕСТВЕНО....

За антифриз ли намекваш. Действа безотказно. само да го налапат.

- Абе направете нещо бе, тука в квартала се е напълнило с улични кучета ... - Не се притесняваите мадам, взели сме мерки и 90 % от кучетата са кастрирани! - Ама те не ни ебат - те ни хапят!!!

Разни със същата диагноза импортират и примитиви-мохамедани в европа. Последствията обаче, са много по-тежки..

Собственичката на кучетата може да е виновна, но основната вина е на общинската администрация, Четири лапи и други подобни. Като не могат да се справят, да се махат. За какво са сложени там?

За да лапат пари. Сите червени тахтаби са там на хранилка по шуробаджанашка линия.

Няма ли някое гладно куче да наапе Бабикян. И да сдере на попа расото.

И за теб се отнася писаното по-долу за тъпчото "Ха ха ха".

Е ся баце ше ги гръмне и тях и изкуфялото лелче с гранатометя.

Под прогнозата за времето ще политизираш ли? Браво! Сигурно дори не си трол на надник, идва ти от вътре да си прост. Пиши по темата, не за това към коет оимаш обсесия.

За агресивните песове -- вместо Педигри Пал - 12-ти калибър..

И 16 калибър е добре и .223 REM е идеален и мн. други. Само, че хванат ли те присъдата е прекалено голяма. Пази се и наслука.

Тъй е. Живота на хайвана стана по-ценен от човешкия.

Преди година се върнах от Англия останах там 2 години, никъде не видях бездомни кучета и котки само стопани които ги разхождат в парка с найлонови ръкавици и ако се изхождат по нужда да изхвърлят изпражненията в коша за смет щото глобите са солени, толкова ли не могат да кастрират тези бездомни кучета и котки а на стопаните СОЛИДНИ ГЛОБИ

Че то и в България нямаше бездомни кучета преди 30 години. Те (кучетата) се появиха с „демокрацията“.

Странно,но като се замисля си много прав. Някак си се нароиха. Не се сещам да сме имали по времето на соцът "глутница" от каквото и да е разхождащо се свободно и хапещо и убиващо хората. Но демонокрацията ни даде всякакви такива от помияри та до партийни избиратели и представители.

ми да са ги тррпали а на тая лудата да са я тормозили и нямаше да е така.....

Държавата е толкова скопена, че 30 обински огранизации и 20 НПО -та не могат да се спрявят с глутница кучета в Костенец месеци наред.. Преди нощно време излизаха ловни дружинки и градовете бяха чисти , без глутници хищници по улиците.

Те тези НПО работата им е точно тази. Да го развъждат и да сеят биологичен терор на покорните и покорени територии....

Това ли е нсй-важното, че не са плащани данъци от години, ъия общинари, освен да искат, никога не дават.

Е3е се с кучетата. Поредната ненормална зоофилка. Както всички кучкари.

а изобщо нещо плаща ли?

Оставете кучетата на мира, ами се вижте вие какво представлявате.

Чиба, чиба помияр бесен...

ми след като са гладни нахранете ги де ... малко сланинка малко каунтер и проблема и с глада и кучетата е решен .

"Има заповед, в която са включени РЗИ, фондация "Четири лапи", представител на полицейското управление и общинската администрация... но не са успели да направят това" Еми, тогава аз предлагам държавата и общината да НЕ УСПЕЕ да им плати заплатите на тия, заради които бременна е била нападната, щото "не са успели" да си свършат работата.

Ще ме прощават нормалните кучкари, които гледат едно две кучета в домовете си, но... в София знам поне 3 изкуфяли бабички, дето хранят глутници кучета на улицата. Нахвърляли кашони и боклуци в общинските тревни площи и хранят 15 кучета. Тия психически не са добре. И като им кажеш, че нападат хора, те почват да говорят за "милите животинки" и тем подобни глупости.

Пълно е с хора дето си мислят че като приберат някое животинче и му правят добрина. Животните не заслужават да са заключени в някакво помещение за да може после стопанина да се им се радва. И за награда дай да кастрираме домашния любимец защото много го обичаме. А такива дето не могат да гледат животни и въпреки това събират по няколко са тежки психологични случаи, те самите не разбират какво си причиняват на себе си и на животните.

Комисия да докажат че са агресивни ли. Идиотска държава. Добре че се махнах от тази кочина

Принципно - ОК. Но, хайде тези дето сте се "махнали от кочината" да си гледате собствения двор и не обиждате Родината ни.

Щото те е яд че живееш в кочината и не си се махнал ли. Родина...халал да ти е тая родина

някоя откачалка или манхали

"Има заповед, в която са включени РЗИ, фондация "Четири лапи", представител на полицейското управление и общинската администрация с конкретен ден и час да бъдат изведени кучетата от дома на тази жена, но не са успели да направят това", обясни Сашка Хаджийска от общинската администрация в Костенец. - Що бе сашке? Домързя ли ви?