Глобяват "Трейс груп холд" с 200 000 лв., ако се установи, че неин работник чупи жълти павета

Столична община започна проверка, всички записи от видеонаблюдението в зоната вече са свалени

Обратно в новината

Коментари - Глобяват "Трейс груп холд" с 200 000 лв., ако се установи, че неин работник чупи жълти павета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арестувана е Фандъкова ,ако се установи ,че е крадла..Та така и заглавието ,,Глобяват Трейс…..” с 200000 ако се установи……

Въпросът ми е, защо ги чупят с чукче, а не ги режат, ако има такива, които може да се използват като пълнеж. Това с чука ми изглежда доста груба, недодялана и непрофесионално свършена работа. Все пак към тези павета трябва да има някакво отношение.

Гледах господина който е направил клипа,заприлича ми на клипа / По добре танковете да дойдат / .

Съдейки по старанието с което ги чупи - очевидно прави малки парчета за изпълване. Кво толкоз ревете ни въ знам... Цялата държава занимавате със скапаните жълти павета, пфуу....

На клипът ясно се вижда, че павето, което мангустата троши е цяло.

ПИПО

И ако някъде трябва да се сложи половин паве или 1/3 тогава какво да направи? Бъкел представа нямате от строителство обаче всички сте специалисти.

От толкова пари, които са наляти в тоя ремонт, не намериха 200 лева да дадат на някой по-читав майстор, който не е с две леви ръце. Ама така е като има много на редичката напред за получаване на пари, накрая търсим някой за без пари да ги нареди, ама няма такъв. А дайте 50% от парите на карайните изпълнители да видим няма ли майстори на павета? Ама не може, понеже веднага ще лъсне схемата с всичко крадци по веригата.

Ами кой ги бракува тези павета и по какви критерии? Ако е цяло, не е напукано , не е повредено отгоре кой го е бракувал . Глобете него

Гешев налага глоба на Нексо 100 милиарда. Не било демокрация ами Държавна сигурност !

На фирмата, а не на работника. Научете се да четете….ако можете де

Не се научиха, че със стари курви, нов бардак не става.Да сменят фирмата изпълнител . Пък да видим как ще е.

нали некой идиот джурналист и фотограф не си мисли, чи се редят само цели павета? Тре си голем дебил ако си мислиш така

Куре, ти правилно наредени павета през мизерния си живот виждал ли си изобщо? Щото май не си...

Хахахааа, тепърва щяла да налага глоби тая безхарактерна пионка. Къде бяхте с пудела ти Георгиев цяло лято, докато течеше "ремонта"?? Тези наистина смятат хората за пълни идиоти, честно. Бойко поне казваше, че и той е прост, тези искат да кажат колко сме прости само всички останали.

прави по-малки павенца за по-малко място. Плочки като се слагат рязане има ли?

Простият Фандък разруши София.

Ай стига с тия павета бе... Това ли е най-важното в Държавата.

Че кое да е по-важно. Турците и Краварите днес ги има, утре ги няма. А жълтите павета са вечни...

Ако имаха малко акьл,щяха да ги продават по 50 лв бройката,ама нямат.

Хората Говорят , Че фандъкова си е направила двора във Вилата с Жълти павета ! Проверете и в Затвора направо Фандъкова !

Дааа, и си е павирала оная работа с жълти павета. Аман от тъпи жълтопаветници. .

А ти си мислиш, че си умен, защото си гробаджия ли?

Като падне малко дъжд или сняг да стане на пързалка?

Фандъкова в ОСТАВКА ! Тя си ги е избрала и получава Комисионни ! Триете а ????!

Бати цирка са гербаджийските измамници, само схеми и дърти измами хахаха....

Нищо няма да глобят, само измъкване от ситуация.

Направо "жълтият павиран път"... То и нас ни управляват едни като Оз, великият и могъщият...

И накрая ще го отнесе човека с чука, който така или иначе не знае колко уши има на главата и всеки ден чака икиндия та да отпочне разпивката. На години съм вече, но имам усещането, че ще стана свидетел на разпада на клетата ни страна. България е пълна, ама пълна трагедия.

Няма - никой ни не ще! Споко!

Ако се установи?! Заснет е, малоумници!

Трейс груп печели всички апетитни стройтелни поръчки..тоя като го гледам е някакъв манго без образование

Конфискация на имотите на фамилията на бакърджиев ще пооправи нещата. Нещата тръгнаха от взривовете на мавзолея. Прокъса се ВК мрежата при експлозиите и оттогава тръгнаха да пропадат паветата в района.

глупости

Ако се установи......бухахаха......ама вижте му златния часовник на паверазбивача, бе.......жалко подобие на държавичка....

Българска работа - хем некадърно и мърляво, хем камара други Ганчовци го оправдават, че видите ли, няма как по друг начин, или ..., или ... Тоя двукрак скот с работни дрехи си е за бесене. Но за бесене са и всички нагоре по веригата - до Данчето, даскалица по рускийиому язикомоу. В Софиия дори в иделания център няма нормални тротоари, а тръгнали павета да редят. В Пловдив диретно направиха договор с турска фирма и свъшиха работа. В София трябва директно с португалци (баш майстори в реденто) с опция да пообучат поне малко нашите мърльовци. Ма, не, Данчето с глоби щяла да оправи работата.

Какво да се установява, то се вижда как го чупи

Ей доста пари по тия НПО. Тук за едни камъни, друг а едни избушени тютюневи складове, трети циври за една камара пясък. Отивайте да редите камъняци или да правите покриви на избушените складове. По тези павета независимо дали минавам пеша /забързай се и ти е гарантиран счупения крак/ или с колата /не се заяждайте за гумите карам ги по три години и са над 500 лв. едната/ все се носиш като с шейна. А и цените са по-съкпи. Качествен сфалт и тротоари. Без педалски истории като велоалеи. Всяко нещо с времето си. Това с уличото осветелние не ви ли разваля "фасона" на стара София. Я на тъмно. Сега аз ще обядвам, а вас от НПО ще ви оставя да ме напсувате наволя какъв съм селянин.

Какъв селянин си ти, бре??? Селяните са достойни хора, от които има полза всяко общество по Земята! А от темподобните ти има само вреда, нищо друго. Ти си селяндур.

Ха познайте сега кога ще се установи, че са чупили павета??? Никога!!!

Инвеститорският контрол кога ще бъде обесен? Или първо трябва да провисне компирката?

А къде е строителния контрол? А, да - дремуца! Всички назначени парашутисти, и за това 2,5 милиона мотивирани излязохме извън граница! Ей заради това! Защото тоя над теб си изкарва след обяд кучето и си прехвърля задачите на теб. Отиваш при началника и му викаш - началник, разбери ме, не мога да работя за трима, впрочем мога, но желая и възнаграждение поне х2. Онзи, същата комунделска парастия като тоя над теб вика - виж ся кво - ще оптимизираме, ще направим това-онова и че вдигнем. Ако имаш късмет - със 100 лева, ако нямаш, отиваш след 3 месеца, оня се крие като мишка, на петия месец го намираш и викаш какво правим?! И оня ти се изсмива в лицето и вика, че за тия пари, дето ги искаш, щял да наеме трима, и колегата ти пак щял да си разхожда кучето! Ей го - един от тримата на снимката, чупи павета! А дали съм бил мотивиран, не знам, но на запад си докарвам петцифрено месечно трудово възнаграждение в български левове с бонусите. Но знам защо се трепя! Идва момента, в който комунделите сами ще си чукат паветата!

Хайде, хайде, преди 2-3 години един хубосник по радиото ни обясняваше как именно зарад иТрейс Груп се е бил вълнал в България за да може да работи там и да осигурява и в България западно качество.... пък то какво излезе...

Инвеститорския контрол трябва да е на обекта докато има и един работник там. А инвеститор там не е стъпвал. И не само на този обект. На всички обекти е така.

Момчета, очевидно говорим за едно и също нещо. Но директно @petkov - а дали този човек още работи в Трейс? Защото лично познавам едно момче, което също се върна и започна в АПИ - хвана се за главата - облекло с изтекал срок на годност, всеки нехае, хората се разхождат без каски, самите каски не са сертифицирани - абе, безхаберие! Опита всичко, но комунделските парястници бяха по-силни и на по-високи позиции от него. Отказа се - с тази пастмина не можеш да се биеш, ако си един. Трябва критична маса, или да си наистина силен и далновиден като Шефкет Чападжиев, например, та да построиш нещо силно на запад и да стъпиш в България. Защото ако нямаш гръб на запад, просто комунделите ще откраднат каквото направиш! И тук няма САЩ няма Русия - крадецът си е крадец. И докато няма детектор на лъжата и не ги изпозатворят - те ще командват и бай Ваньо ще троши павета!

Крадци и убийци. Трейс-мрейс. Да ви изсъхнат родовете мафиотски завинаги!

Комисията която възложи ремонта на Трейс кога ще бъде обесена? Подходящи дървета ли няма? Подходящи въжета ли няма? Сапун ли няма, що ли?

На Трейс квито са им магистралите, такъв им е и паважа. Нашта фирма.

Трейс за пследната година са получили от "държавата" 875 000 000. Дали ще им стигнат, да си платят 200 000, не е ясно!

Инвеститорския контрол къде е? Питам и отговор не искам защото зная че няма такъв. има само на хартия. Време е компирката да си оди.

Халал да са им ниско платените лилави, заради които качеството е такова. Сега като платят 300к. глоби, дано им светне, че тия стават само да копат на нивата.

Мутрите се връщат . Трейс Груп е собственост на наследниците на ВИС и СИК - на децата им .

Простия манго знаете ли колко му дреме за паветата, живеете в измислен свят, огедайте се,,всичко е лешшш хахахах

Трейс по времето на ГЕРБ (и сега) печелят поръзки за милиарди. Изпълняват тези поръзки с материали които не отговарят нито качествено нито количествено на параметрите. Голяма работа, че ги глобили с 100 000лв. Това е смешно. На магистрала Тракия техния участък пропадна и пак ще се ремонтира, защото първия път не решиха проблема, но дадоха 80 милиона пак на Трейс. Западната дъга на Околовръстното в София е цялата на пропадания и дупки, шахите са пропаднали, но и там чакаме да мине гаранцията, за да не искаме некадърниците да си оправят мизерията. Тази фирма и всяка свързана с нея трябва да бъде забранена поради некадърното изпъленени на всеи обект в който са участвали.

А другото име на тия 1.5% (за 204000 лв) колко кв.метра е?

Нда, ако наистина са 59302 кв м, е около 230 лв/кв.м. Тия пари трябваше да стигнат да бъдат наети хора, учили геометрия. Вместо това са наели идиоти от помощните училища. Толкова ли няма кой да им опъне един канап?!

ПП (Повреждай Паветата) също следва да бъде наказан защото Простите Протестъри (ПП), къртеха жълтите павета и ги мятаха срещу българските полицаи !!!

работникът не е прост хамалин, а плочкаджия. така се поставят плочки в банята. ако не пасва чупиш едно парче и ето - пасва! така работят, на парче, и нашите "елити". ми да бяха сбрали плочкаджиите, които лепят плочки по баните и трябваше да поставят жълти павета, които да бъдат опикавани и осирани от платените от сорос, нексо и черепа, и да им бехте обяснили каква се целта на банята пред банката... Бог с нас

Кои плочкаджии ще събереш да ти чукат павета за 1000 лева на месец? Няма плочкаджия дето изкарва по малко от 5000 лева на месец и си е началник сам. Нещо си изостанал с цените.

Ако махнат тези павета, как после ще наричаме жълтопаветниците?

Сороска платена измет. Мисля, че е справедливо да ги наричаме така.

Серев, платената измет си ти!

Аз се чудя как ще работи този работник и пълни празните места. Винаги такава работа изисква да се счупи парче или да се отреже. Така се работи с паветата иначе няма как да стане. Едва ли работника сам решава какво да прави без да се е допитал до шефа. Шефът му няма да каже при усливие че са били глобени прави каквото намериш за добре. Това за мен си е реклама на Фъндъкова и съпартийниците им. Колко евтина реклама само за 200.000 лв и тази новина я чете цяла България. Не съм против Фъндъкова но тази новина има привкус на реклама.

Работника е прост хамалин, като го гледам доста мургав. За него това е просто камък. Да се чупят павета няма как да има нужда - след като досега са се събирали цели значи и сега ще се съберат.

Така като говориш , то ще излезе, че трябва да се пренареди целия участък. Занаеш ли това колко работа е, а както се разбра режат и от приходите на фирмата. ти май не си от хората на Трейс груп холд

Има едно нещо, което не разбирам и едва ли някога ще разбера... Какво сме се вторачили толкова много в тия жълти павета?! Това е подарък от Русия, т.е. от комунистите! Време е да ги махнем, значи! 89та година вече мина, ако не сте забелязали, Берлинската стена я няма... Или не сте...

никога няма да направиш разликата между история и политика !

Ей неграмотник, жълтите павета са подарък от Ференц Йосиф (Австрия за сведение) на Фердинанд. Жълтите павета са символ. Това, че толкова ти пречат, веднага става ясно какъв си.

Няма значение от кой са, ако ще да са от Осама бин ладен, те са част от историческата памет и облик на града и само един гнусен комунист, каквото има само тук би му хрумнало да се махат павета, паметници и други

Това не е вярно, жълтите павета са КУПЕНИ от София. Мита за подаръка е доста разпространен, но е неверен.

Се тая дали са подарени или купени

не правиш разлика между Берлинската стена и жълтите павета , много си зле, човече !

Има много неща които не разбираш, но за съжаление природата само в това те е дарила. В бг такива като тебе са много, не знам от Чернобил ли е или просто нашето племе раба голям брой тъпанари.

Фандъковщина.

че тези павета са изработени навремето в три размера - цели, половинки и триъгълни (трапецовидни) , за да може да се редят без рязане и чупене ! Алабализма , че това били бракувани павета , не върви - като са бракувани защо трябва да ги чупи-просто ги хвърлете ! Най-вероятно "специалистът" по реденето не е имал я половинки, я триъгълни и е "замаал с чука" целите !Човекът все пак си е на норма, той не е художник, я!

А азагиналите при Своге, а течовете в метрото кв. Х. Димитър, а "изчезналия асфалт" по пътищата итн итн итн...............................................

Евала на човека време е за нещо модерно като асфалт