17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не зная дали и колко са глобените, но там където живея всяка сутрин виждах граждани от ромското мнозинство да събират с метли и чували изпопадалата по тротоарите и пътната настилка липа. Абсолютно съм убедена, че събраното се приема от пунктовете без да се провери чистотата му и след това ни се предлага за консумация под формата на пакетиран чай. Не мисля, че имате волята да спрете процеса и не само този.

Същата ситуация е и с печените кестени, които се предлагат на центъра. Берат се кестените в района на централни гробища и след това продукцията се продава. Както се казва в една приказка- на печелившите честито :).

Питомни кестени (тези които се ядат) не знам да има някъде в Пловдив. Затова се изказваш неподготвен. Тези кестени ги имаше на борсата в Първенец...но отдавна ги изпочупиха и изсъхнаха. Ина

като че ли не знаем за кого става дума? Как точно ги събират тези 500 лв от циганите?

Дори да не е ометен от земята, самият факт че дървото е расло в града и е акумулирало всичкото олово, арсен, бензол и други прелести, спътници на градския живот, стига за отказ от подобна продукция. А здравен картон на берачите, за да се знае поне че хепатит нямат или не разнасят дизентерия, никой никога не е искал.

ㅤ

Танту за кукуригу. Няма да я берем, ама и на другите не даваме...