17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо се мотаят с този път? Останали са някакви си 17 км? Колко години ще го строим? Ако няма пари казвайте и разкарайте машините от мястото!

3000 лв, бълха ги ухапала....а ако някой загуби живота си? Цялата инфраструктура е в плачевно състояние, знаци не на място, без видимост, замърсени платна, липсваща или противоречива маркировка Кога ще почнат да работят контролните органи?

Минах за един месец два пъти оттам. Толкова неграмотна организация на движението е трудна за направа. Особено на светофарите на надлеза точно преди КПП-то. Аз минай два пъти. На тия инспектори това им е работата и са отишли след н-тия сигнал. В България половината администрация е за сопата! Ама дебелата! Чак като няма на къде са се сетили. А този тюфлек, строителя, бълха го е ухапала. Те пари с чувалите изнасят, те го глонили с джобните за деня! При такава ситуация - първо предупреждение, при повторение - 10% по-малко от договорените пари!

И сега всеки ден проверки и тази глаба да се начислява на всеки ден забавяне. Стига чиновниците са си седяли зад бюрата.Проверки, глоби (действително платени) и само така фирмите ще имат стимул да си свършат работата.Тази отсечка е такъв срам...безумие е това да е точно след граница.Влизайки от Сърбия,от една страна не в ЕС, в страна от ЕУ и се озовазаш на чакъл и без знаци и обозначения. Дано това е само началото

Само да не фалират с тази глоба.................

Да бъде накаран директора и всичките му мениджъри да минат няколко пъти по това нещо дето са го сътворили!

В Бг първо въпроса е колко от глобите се плащат въобще. И после идва въпроса с размерите им.

Сетила се Мара да се побара! Преди 3 месеца си счупих колата в една дупка там.

Съдете!

marketor

изроди безполезни. при проектза милиони 3000 лв глоба - джобните на жената на гербаджийската фирма изпълнител. Е нема промяна ВСЕ още.

Малии с тия големи глоби ще ги фалират :)

Бълха ги е ухапала…