17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас, това е прекалено меко наказание за такова чудовищно престъпление, да заплашва здравето и живота на нас зконопослушните ваксинирани с по две дози и бустер граждани.

добре де, президент радев го изгониха от форума в естония точно щото наруши карантината! на каква глоба го осъди българския съд?

В държавата на управляващите дълги гащи е възможно всичко!Заранта имаше предаване по едно радио за българин, който с жена си / имат 4 деца/ спастрил някой лев в Германия и направих ферма за пчели в Странджа.Потръгнало му, изнасял за Германия и коро му се изтърсила проверка от жандармерия, храните, нап и нам кой си- 30 души са го проверявали 7 дни Установили,че вместо 1850 кошера имал 1849, че на етикета вместо съставки пишело съдържания и други подобни тъпотии.Иззели му мед за 20 000 евро,които бил предназначен за Германия- щели да го изследват.Всичко било по сигнал вна данс. Бургас.Човека ще обяви всичко за продажба, вика,че си взима децата и жената и се връща в Германия- ще живее и работи,като германец, децата и те ще останат там. Тук пчели ще гледат жандармерията и данс.....Бърдак абсолютен!Някой трябва да провери сигнала на данс и ,ако служителят си го е измислил да го сложат в бумбака, а началника му- на борсата.Иначе няма оправия.

Защо й трябваше да нарушава карантината, неможеше ли като всички останали да блъсне пешеходец на пешеходна пътека или да пребие възрастен самотник на село.

прекалено майнстрийм е това.

Поне 80% от българите нарушаваха карантината всеки ден, щото за разлика от управниците са със всичкия си и не ги болеше фара за измислените ограничения. Не съм чул досега някой да е влязал в затвора. И сега 1 година след този фарс се появява новиня за някаква си от на майната си дето уж бил;а глобена и затворена...айде моля ви се, чак толкова заблудени не сме. Я си представете ако бяха вкарали наистина някой в затвора за това преди година, че то щеше да избухне гражданска война тук. Те и затова приключиха набързо със измислената пандемия, щото видяха, че хората в света не са чак такива агнета и яко се бунтуваха.(Естествено в БГ медиите не се събщи за нищо от това...)

гражданска война може би в Африка където са нецивилизовани. Ти смяташ че сме негри ли бе каун?

гражданска война в Африка никога не е имало… виж в САЩ…

да да, сигурно е нямало, като мозъчни клетки в главата ти

Защо някои хорица си мислят , че са хванали стринка си за шортите ? Това , че много хора все още минават тънко без да си плащат гяволъка , не е повод за радост. Рано или късно , ВСЕКИ си плаща всичко. Със лихвите. Всичко. За да ви е мирна главата - спазвайте основните принципи и правила навсякъде и винаги. Още преди 2000 години е казано - Марк , 12:17

и в Корана си го пише същото. нищо не остава безнаказано

Обраха народа ни, ограбиха страната ни с милиарди и няма наказани, но пък една женица за нищо и никакво е осъдена и глобена, на тези съдии 10000 цифки да им излязат на гъза!

От какво са те ограбили като си вечно бедна и нямаш нищо бе маро? И богатите не са обрали щото са още богати. Ама че си проста

пак си яла от преувеличеното

Защо стойчо (Боклука) кацаров не е в затвора? Тази отрепка заедно с останалите нощници рано или късно ще застанат пред съда в обвинение в геноцид.

Какъв Кацаров бе, трол герберски,той ли махаше пейките от парковете, той ли затваряше градовете и говореше за чували?

А, тая е от емигрантите, т.е. от "голямото добро утро", дето като си дойдат тук и се държат все едно са някакви благородници сред селското население. Плащай.

9 дни не е била излизала, не прочете ли

Докторите лъжат че ковид ваксините не убиват. НО Докторите не могат да лъжат за бройката умрели от сърдечен удър. В какъв объркан свят живеем, боже.

Ама таксата ще е същата май! Не може да имаш пицария в Англия демек!

Ами да не беше нарушавала правилата брех. Законите и нормите в БГ хептен за вицове ги вземате.

май не си пица, а си пичка непоръбена.

все още девствена като на майка ти четката за зъби и сапуна.

От Токуда излъгаха РЗИ че наша близка е с корона за да не я оперират.Нямаше никаква корона но я поставиха в карантина.Преживяхме несправедливото затваряне и така си почина затворена у дома.Но да те глобяват такива пари си е кощунство,грабеж,рекет.

Тая трябва да ги съсипе от съдене..

Да, съденето става като по филмите. Аха!

А герберастът, който наруши карантината, не го глобиха и с лев, въпреки че го писаха по медиите.

Не се учудвам - абсурди с лопата да ги ринеш.

а стига бе!!! ма що тъй, бе кадии родни? на 8 юни 2021г . си дошла, на 17 я хванали и .... ма що тъй, ми то правителството на борисов падна на 12 май 2021г именно заради карантините! фатмака беше обявил, че корона вирус няма и беше повел народонаселението с вдигнато юмруче срещу узурпатора! мая манолова вече беше изгорила пред министерски съвет всички маски които смогна да докопа! отровното трио беше изцапало фасадите на всички учреждения, я ония майки на дебилчетата не се прибираха поне да се изкъпят, та вонеше от далеч! и....сега осъдили една жена от първомай???? не може да е истина!

Колко са строги към тези дето не си плащат,за кокошка........Абе те милиарди крадът,убиват и нищоооо и що така