До 50 000 лв. глоба за силна музика в Плевен

В Плевен предприеха драстични мерки срещу шума от силна музика по време на празненства на открито. До 50 000 лева ще глобяват нарушителите.

Обратно в новината

Коментари - До 50 000 лв. глоба за силна музика в Плевен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още малко остана българина да усети, че тия шумотевици са признак на простотия и селяния ама какво да се прави, изискава време да станем цивилизовани хора.

Живея в близост до хотел с огромна лятна градина и цяло лято до късна есен стават непрекъснато цигански сватби , свирят със свръхмощни стъпала чак до 2-3 през ноща. В къщи чак плочите и стъклата вибрират /децибелите са десетки пъти над допустимото/ , не помагат нито жалби нито телефони. 500 000лв да направят глобите за тея сватбари и най-важното някой да може да ги спира нощем че не може се спи , ако продължи и 2017 така планирам да се изселвам и продавам имота на безценица.

със същият успех могат да направят глобата 500 000 лв! те не могат на ман..гала пет лева глоба да му вземат, не могат го накара да си перфорира билет в градският транспорт, не могат го накара водата да си плати, ще го глобят 50 000лв!?! най много някой българин да изгори!!

Да четат градоначалниците на всички населени места, че мангалите ни се качиха на главите с тази тяхна музика.

Браво на градоначалника на Плевен! Така и трябва да е, навсякъде, по закон.

Има такъв закон за шума, но какво от това, като хората не го спазват? Няма и контрол, да не говорим за глобяване.

Браво на Плевен -сега да го въведат и в софия и да глобяват всички за шум както е по закон защото това води до полудяване -мотори строителни машини музики уредби викове от балкони посред нощ заря посред нощ фойерверки празненства а народа иска спокойствие

Аз предлагам да го въведат за всички градове и села в България!