Гардове от НСО ще могат да глобяват на пътя

Глоба от 80 до 300 лева ще могат да налагат служителите на НСО, ако някой не изпълни разпорежданията им във връзка с тяхната дейност. Това предвижда проект на Закон за Националната служба „Охрана”, който беше публикуван вчера за обществено обсъждане на сайта на правителството заедно с другите проектозакони за специалните служби.

Обратно в новината

Коментари - Гардове от НСО ще могат да глобяват на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам думи, това даже надминава кретенизма и олигофренията!!!!!!!!!!!!! МОЖЕ ДА СЕ НАЛОЖИ И СВИРКИ ДА ИМ ПРАВИМ?!

В една държава колкото по-големи правомощия имат охранители, полиция и всякакви такива бандитски структури, значи толкова повече ръководителите й изпитват силна необходимост да бъдат пазени от "всенародната любов". Дали тези служби в Япония и Ю.Корея имат такива правомощия?!

Да не чуем скоро новина за построени концлагери? Гробчовци- ще видите следващ мандат ,ама друг път!

Против съм. Зная за какви ефета става дума. Застигали са ме на междуградско, пускат сирената, изпреварват, забиват се пред тебе, зза да те вкарат в канавката. След 10-на километра ги застигам - те си карат бавно и се хилят в колата. Ето такива да могат да те глобяват?! НИКОГА не трябва дасе допуска това! Те са ефета без работа, рискаджии, неуравновесени и нахъсани псевдоченгета. НИКОГА да не им се дават права!

Хайде сега всички заедно да прочетем проектозакона от начало до край и пак да коментираме. Защо се ловите за едно изречение ?

Ново ГЕСТАПО? "...НСО ще могат да ползват оръжие, за да спрат транспортно средство, създаващо опасност за охраняваните ..." Ако те застигнат на път без аварийна лента и ти не успееш да се хвърлиш в канавката считай , че си застрелян така ли? Най-вероятно ДА, защото работещите в тази служба са с челца с големината на миша кожа и с удоволствие ще ти напълнят задника с куршуми ако преценят , че си "заплаха".

Безсилието на управляващите да подобрят каквото и да било в живота на българите се трасформира в страх и агресия спрямо собствения си народ. Това е последната фаза, преди окончателно да си отиде.

Тия такъв автогол си вкарват. Това решение ще работи срещу тях и тези ,на които слугуват.

Нека да изкарата някой лев и те горките, че сам им малки заплатите ))) Нямам думи

Гражданин който не е заловил друг гражданин в нарушение на закона и не го е доказал в рамките на деня ще бъде наказван сглоба от 5000лв.

Мамицата ви мръсна .

Хайде де, да не са пътни полицаи! Това е пореден гаф на властимащите. Вижте само с какво се занимават точно сега - няма ли по-важни приоритети? Свидетел съм на грубото и мутренско поведение на тези га(р)дове. Засичат на косъм безобидни автомобили на граждани, веднъж даже един простак се провеси на прозореца и удари страничното огледало на колата пред мен, без никаква причина. И това, точно пред Народното събрание, пред стотици свидетели и чужденци от хотела. Кой ще ги съди пък тях или са недосегаеми (като мутрите)?

Тея от ГЕРБ съвсем се разпищолиха!

Поредната простотия гардовете с права на пътни полицаи.Защо всеки цървул дошъл от село ще се вози със сирени и лампи и трябва да спираме?

колко опасни могат да бъдат бременните и децата, че вече има закон, с който се разрешава да ги бият при безредици ? Кой е тоя юнак, дето ще изрита в корема бременна жена или дете ??

Всеки втори в НСО и то с голям кеф :-)))Те са изроди,мутанти и паплач събрана от кол и въже.

Нека,Нека,така ни се пада!!!!!!!!!

и добавям - пак да ги изберат тия цървули от ГЕРБ!!

Най-големити нарушители ще санкционират? Първо ги научете да не ни псуват когато минаваме на зелено, а те на червено.

те една циганска каруца, пълна с крадени дърва не могат да спрат. ромите ги бият като едно и едно - две. обаче друго казва да спреш един българин и да го глобиш. дано никога да не срещам по пътя си кортеж ! и как ще ни глобяват, те ще носят касови апарати, кочани с глоби или ще ни снимат като папараци ?

Хора не се подвеждаите по статията,едва ли някой охранител или шофьор от НСО ще спре и ще седне да ви глобява,да ви пише акт,това са глупости,те си имат графици,маршрути и още един куп задължения за да се занимават и с това,но съм съгласен че някои от тях имат доста проблеми с поведението си и личната си дисциплина,но не си мислете че остават незасегнати или не наказани.Те могат да не се съобразяват с повечето правила за движение по пътищата но има една малка уловка че трабва да го правят по тяхна предценка,а си нямате и представа колко разтегливо понятие е това при разследването след ПТП или друга слопулука. Така че от НСО нямат никъкъв интерес да правят каквито и да е зулуми по пътищата. И те като останалите хора искат да се приберат в края на работния ден без инциденти при семеиствата си .

Ти луд ли си? "Като всички останали хора"? Ха-ха-ха! Тези НЕ са хора... "Имат още едни куп задължения"? Дай да спретнем една стачка, та дано им увеличат заплатите, на същите тези, които пазят мутрягите?

Кво се чудите, че те половината от СиК и Вис си бяха от Татовото УБО - борците навремето за това ги ползваха

БРАВО МУТРАТА СЕ ПОКАЗА ОТНОВО - НОВИЯ ВИД МУТРЕНСКА ГРУПИРОВКА - ГРОБ.......

Браво , бат Бойко си легализира "бригадата". Да ни е честита новата СИК2 на държавна заплата и със законни правомощия.

Това е скандално и недопустимо, в нарушение на всички споразумения и конвенции за човешките права, ако щеш и на конституцията.

Ако т.н. управляващи продължават в същият дух, самата природа ще ги накаже, нейните закони не подлежат на манипулация и на всяко действие има равно по сила и противоположно по посока противодействие.

Поне пишете имената на предложилите този ПОМПОЗЕН ПРОЕКТ, защото ЧОВЕК дори и с капка акъл не би ги казал някои неща, а тези дори са ги написали ?!?!

малко много рушветчиите в държавата ? Гардове щели да спират , да глобяват...Сигурно и ние трябва да си возим гардове и адвокати.

"...като човек от народа нямам нужда от охрана, ще закрия този остатък от комунизма НСО..." цитат от преизборните обещания на Росен Плевнелиев.

А, няма да стане тая! Или сме в демократична Европа или в Диарбекир или нещо по-лошо.

Е ,приеми -по-лошо! :-(

от НАП продавали на търг оръжия, имало малко употребяван гранатомет в отлично състояние. Огледите от 10 до 14 септември в складовете на МВР в Захарна фабрика.

Тия си играят с огъня.

Господата журналисти могат ли да ми обяснят що за предмети са тези : "противошокови палки" ???? Като пишете, вземете се поинтересувайте, попрочетете да не се излагате като кифладжии всеки път.... Противошокова палка ?? О Боже мой!

По всичко личи, че в България пак трябва всичко да се започва от началото. Вместо развитие, просвета, напредък и работа, сме свидетели на поредното лудо окопаване във власт и мракобесие. Дано закона не мине или ще стане зле.

Dirници сме, признавам...

Призрака на тоталитаризма се завръща и нищо чудно, синовете на тоталитарнита чугуни, партийните и комсомолски секратари, еничарите на БКП и ДКМС се докопаха до властта. За тях не е важно как живее народа, има ли икономика, а да се оградят с безнаказаност, чрез недемократични средства и закони. Тоталитаризъм в действие.

Това е пълен абсурд на този проектозакон ! Трябва да се спре в Парламента от другите партии ! Не трябва да се издигат в такъв култ - служителите на държавата, те са избрани от народа, а не да се бранят всячески от него! Като ГЕРБ го е страх от народа, значи не го заслужават!

ХРАНИМ ПОЛИЦАИ НА ПЪТЯ,СЪГЛАСНО "ЗАКОНА" -НЯКОЙ ЛЕВ ДА СЕ ПОЧЕРПЯТ,ДОБРЕ, НО НА 200 МЕТРА ПО НАГОРЕ ЧАКА ДРУГ ОТ НСО С ПАЛКАТА,И СЪГЛАСНО НЕГОВИЯ"ЗАКОН"ТРЯБВА ДА ГО ПОЧЕРПИМ-ЕБАТИ ДЪРЖАВАТА ! ПРЕДЛАГАМ НА ПЪТЯ ДА ИМА НОВА ОРГАНИЗАЦИЯ- 3 В 1-МИЛИЦИОНЕР,ПРОСТИТУТКА И ГАРД ОТ НСО -С ЕДНО СПИРАНЕ !

СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЕ !

Супер, те и без това за друго не стават. +100

Съсредоточаването на цялата власт в едни ръце, неминуемо води до такива мутации, които нямат нищо общо, нито с европейските принципи, нито с каквато и да било форма на демокрация и завършват зле, много зле.

Простотия след простотия от това НС и Правителство,ама ние сме по прости ,че още ги търпим

човек как няма 1000 000 на улицата ако се четат коментарите по сайтовете ама явсно на народа му харесва

Първият въпрос е да се запитаме, защо се прави това? И първият отговор е - защото ще става по-лошо и ТЕ, очакват съпротива. Против тази наша съпротива се пприемат и тези мерки. Може би по този закон ще може да се отменя протест на земеделски производители например, заради спокойното отиване до компютъра на Дянков или някой друг на тренировка.

Ал

Виновен до доказване на противното!

ДО МИЛЕНА.....МИЛЕНКЕ,МИЛЕНКЕ ИДИОТ СИ ТИ -ЖАЛКО !!! АМИ ОТБИЙ СЕ И ДАЙ ПЪТ КАТО ВИЖДАШ КОЛА СЪС СПЕЦ.РЕЖИМ, ТОЕСТ ЗА ПО-ПРОСТИТЕ СЪС СИНЯ ЛАМПА ОТГОРЕ - ДЛЪЖНА СИ И В ЗАКОНА ГО ПИШЕ АКО СИ ГО ЧЕЛА КОГАТО СИ КАРАЛА КУРСОВЕТЕ !!! А КОЛКОТО ДО МУТРИ ИМАШ ДА ВЗЕМАШ...МОМЧЕТАТА ТАМ СЪ С ВИСШЕ ВОЕННО ИЛИ ОТ УНСС И ВОЕННА АКАДЕМИЯ, ТОЕСТ ТИ СИ МНООООГО ДАЛЕЧ ОТ ТЯХНИТЕ УМСТВЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ - ВАЖНОТО Е ДА ПИШЕШ ПРОСТОТИИ ИЛИ ПЛАТЕН ЧЕРВЕН ДРАСКАЧ - Е МНОГО ВРЕМЕ ТИ ОТДЕЛИХ , КОЕТО Е ВИДНО ЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАШ !!!!

Стига с момчетата таварищ. Всички разбраха за момчетата. Момчетата такива, момчетата онакива, а Милена защото е то друг пол - идиот. Тя не те е нарекла девиант, за да я обиждаш.

Стига с тези лъжи. С по пет висши били и Академия в Симеоново за капак. Не си ли чел колко катастрофи направиха тези герои през последните две-три години и то в нарушение на Законо за движение по пътищата, където има изрична разпоредба за коли със специалния режим. Да ти припомня ли как служител на НСО блъсна жена с дете, после я преби и избяга .... Гербераст смотан!

Ралчо,Ралчоооо не е глупава Миленка ами ти си глупака, мислиш ли че като лепнеш етикет на някого и ставаш много праведен. Атова НСО по нищо не се различава от старото УБО. Дори му се дават повече права, отколкото имаше старото. Е, това е то , страхът от народната любов, затова трябват повече и по-безкрупулни гавази, че да държат по изолирана кастата на съвременните мутро политици. Ами мутрите с какви да се оградят- със себеподобни мутри. Това естината, а за лепене на етикети много акъл не се иска....

Абе капут, ти да не си от НСО? Само не забравяйте да си изпилите мушките на пищовите, че да не ви закача по дупенцата, като се правите на мъже някъде!

там са скъпоплатени портиери и шофьори. едно време, който не ставаше за друго, отиваше или във военно училище / с изключение на Долна митрополия/ или в школата в Симеоново. Да ги ... у вишистите и тия от НСО-то.

3191 ( нерегистриран ) 12.09.2012 12:42 Поне пишете имената на предложилите този ПОМПОЗЕН ПРОЕКТ, защото ЧОВЕК дори и с капка акъл не би ги казал някои неща, а тези дори са ги написали ?!?! ОТГОВОР - ТОВА Е РАЛЧО - ЛИЧИ МУ ОТДАЛЕЧЕ

Нека се изпъчи председателят на правната комисия в НС и заяви, такъв закон гарантиран ли е от ГЕРБ или не?

А защо ли не и гардовете (мутри) от НСО ще могат да убиват (бесят, колят ..) на пътя?! Но нека и бистришките тигри получат същите права! Давай Бойко!

Екстра, вече съвсем законно могат да те блъснат, смачкат или изритат от пътя и след това, ако още си жив - да те глобят.

В две произволно избарни с жребий цигански гета, вече тренират приложението на новите правила за газене на избирателите на охраняваните от тях. Успехът е промелив. Ту едната страна надделява с камъни, сопи и железа, ту другата кебапчета.

Прекрасно. Следващият път пак така да гласувате или ходете за гъбки, пускайте невалидни бюлетини и прочие глупости.

"Кучетата си лаят, керванът си върви". За съжаление тази поговорка често се оказва вярна и то в много отношения. И все пак, ако кучетата лаят достатъчо дълго и напористо, накрая все някой трябва да ги чуе, нали?

Тая глупост заедно с новия закон за разузнаването, дето ще могат да душат на всякъде се форсират вкл. и от ухилената пача Плевнелиев с диагноза, мания за преследване. Вчера са заканваше от една конференция. Е това си избрахте скъпи избиратели.

Етичерите от ГЕРБ "колят" Българския Народ тъй както турчин не го е клал! Докога ще търпим Скъпи Сънародници?

ДС с всичките и управления ряпа да яде. Седерастите ореваха орталъка, че някой бил написал писмо за някой друг. А сега, че знаят къде се намираш във всеки един момент, подслушват те, глобяват те, чупят ти колата, че и те бият когато си пожелаят, е много демократично и хубаво.

Да им се проверят свидетелствата за правоуправление! Да минат курсове за катаджии и след изпит да получат правоспособност!

Запазете спокойствие и не се вълнувайте излишно. Поради вашите намалени от грабежа доходи и растящите цени на всичко, с които правителството не може да се справи, няма да имате възможност да пречите на НСО да лети от лента на лента и от село на село. Вие ще си стоите у дома , а ТЕ ще летят до откриват за продин път ремонтирана с вашите пари магистрала и ли тротоар.

Мисля, че по правилно е заглавието да е ....Гадове от НСО.............!