Коментари - Американските мъже търсели еколюбовта | dnes.dir.bg
назад

Американските мъже търсели еколюбовта

Американките трябва да са еко, за да са привлекателни за своите сънародници. Това показва проучване на общественото мнение в Съединените щати.

Обратно в новината

Коментари - Американските мъже търсели еколюбовта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мда американците са много приветливи.. махат ти от колите и те питат докаде да те зкаарат и докато те карат те черпят с някакво питие или храна с био-оражие, или те приканват да станеш част от секта или да изврашвате сексуални извращения :д ако американец ми се усмихне ще се притесня щото знам че под американската усмивка се крие злокобна замисал :) тва са нация изпратени от дявола да мачат планетата и да ни убиват бавно за да ни е по мачително ;)

Тия американци били големи чекиджии бе мама му стара. Харесвали жени, които рециклират пластмаса и гасят лампите. Да им раждат дечица, които гасят лампички. И разбира се плюскат мазни чийзбургери. Въпрос на вкус, както казвало кучето, докато изгасявало лампата.

1 американеец консумира колкото 2ч африканееца или колкото 12 булгарина... значи з00 милиона американци консумирват колкото 7,2 милярда африканци.. обаче американците говорят колко лоши са африканците понееже имали по 5 деца, ама не виждат че 1 американско дете консумирва суровини колкото 2ч африкански деца... американската нация е нацията на наи големите злосторници на човчеството.. след тях са западно европеиците.. няма нужда африка да си намаля населението, а има нужда американците да си намалят населението с поне още 200 милиона души и да са само 100 милиона.. ако американците станат ш00 милиона души, тогава няма да има суровини за булгари, руснаци, азици, африканци, латино американци, защото лакомото американско прасе ще изконсумира всичко.. ако се води борба за екология трябва да се започне с намаляна на консумацията на американците или намаляна не американското насление по брои.. американците консумират 2 пати повече от целия азяцки континеент + африка, а са 10 пати по малко поп численост.. смятаите какви свине са американците

Хехе.. Американците харесвали екомадами... Обзалагам се, че въпросното допитване е направено от някоя американска "екодама". А как изглежда средностатистическата им екодама - да пази Господ...

Чикатило много си глупаво парче!първо:научи се да пишеш на кирилица,не е много трудно!второ:На закуска се яде човешко единствено и само в русия!там има един молодец изпапкал 56 бройки!Казва се Андрей Чикатило-учител!Изядоха го червеите,но след него в Русия и Украйна се пръкнаха още трима подобни людоеди!Единият стигна до цифрата 63!Не боим дребните -като онези в Казахстан ,изяли приятеля си...Да те отворя:Не робувай на разбирания ,които не се основават на опита!Очевидно не си мръднал отвъд околовръстното шосе на ваше село!Насей повече марули,патладжан и репички и с изкараните пари,опитай да отидеш отвъд шосето!може да видиш интересни неща!Хайде със здраве!дерзай молодец!

Аз не виждам нищо лошо да се пести електроенергия, да се прави разделно изхвърляне на отпадъците и да предпочиташ да общуваш хора, които го правят. За мен тези неща са като......миенето на зъби примерно. В Австрия това с отпадъците е задължително, във Великобритания го правят на доброволни начала - поне хазяйката ми така каза. Не знам американците какви са, но в България е ясно защо не е възможно да избухне гражданска война...........

Хубаво е да има от време на време такива статии за да се отклонява вниманието от българската действителност...

За сина на султана подбрали най-знатните моми.Едната гасяла лампата,другата разделяла боклука,трета не знам кво си.Питали го на коя се е спрял и отговорът бил:на тази с големите цици.

А малтийците харесват рускинчета.Една "большая мамашка"/около 110кг и към 2м/ с един метър руса коса преди време водеше един дърт,мазен,матов и влюбен малтиец за ръката като арестант по улиците на Валета и само възклицаваше:"Ой,посмотри какие сумки/чанти за €88/"и влезнаха да пазаруват,друг път пак ги засякох и тя пак възклицаваше и го водеше за ръката като арестант-"Аха,это капус"-и деденцето пак отвори чантата с парите...На всякъде му говори високо на руски език,ахка,охка и той плаща.

Mnogo glupavo iskasvane.A ako v kolite ot koito sa Vi mahali Vi debnese nekoi maniakalen sadist .Ako Vi beha isnasilili i islapali na sakuska ,druga pesen stehte da peete.Aman ot prosti hora

Ето защо страната на тези хора е като извънземна-чиста,подредена,просто е удоволствие да живееш там!най-важното богатство естествено са хората-ведри,усмихнати,готови винаги да ти се притекат на помощ!Когато се разхождах спираха колите си,за да ме питат дали имам нужда от помощ,докаде да ме откарат!Без да те познават те поздравяват усмихнати,дори ти махат приветливо приятелски от колите си!Това не можеш никъде другаде да го видиш,единствено във великата осъществена американска мечта!Боже,колко обичам Америка-божествената страна на суперхората!

Я не пиши глупости. Или никога не си бил в Щатите, или се правиш на интересен тук.

Пак ли на 4-и км оставеха отворени врати през ноща?Ти за коя държава говориш????

Да кажат, защо все още имат над 50% разводи. И също така, отбягват ли по-богатите жени, дори и да не хвърлят боклука, където трябва.

Най-еко е сами да си разделят боклука на купчинки, лутат на тъмно, не карат коли и не пренаселват планерата с тъпаци "Сутрин вечер онанизъм, здрав и бодър организъм"

Голямо проучване ще трябва да направят американските мъже, преди да си позволят лукса да се влюбят, шъ занй'ш! Нищо чудно и да започнат да искат сертификат на кандидат-мадамата от оторизиран сертификационен орган...

да живее кърската либоф! :)))

Бе, то хамериканците са наши братя - демократи! Скоро ще решат, че е крайно време, сексистката и низителна за човешкото достойнство дума "жена" (по примера с отхвърлената дума негър) официално да бъде заменена с демократичното "вагиноамериканец". Мдааам!

А това дали е дебела интересува ли ги? Ако е дебела значи изразходва повече природни ресурси - да търсят слаби ако са останали.

Az pak misleh che si padat po jeni koito ne se brasnat, i taka ne prechat na razvitieto na estestvenata Flora i Fauna.

и аз искам еко жена без изкуствени цици и джуки , защото тове е един вит измама - тя не е природно така но се прави за да измами някой будала да я издържа! еее глупави мъже все още много имаа - хляб за Златките има..

ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ СА ВЪРХА НА ГЛУПОСТТА. ГАСЯ ЛАМПИТЕ, ХВЪРЛЯМ РАЗДЕЛНО И Т.Н., НО НИКОЙ НЕ МЕ ХАРЕСВА, ХА-ХА-ХА!!! НАЛИ СЪМ ТУК, ТА ТЕЗИ АМЕРИКАНЦИ СА ГОЛА ВОДА, ОТ БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ ПО-ХУБАВИ НЯМА.......

Ето най-после се вижда степента на промиване на американските мозъци. Е нищо ние вървим по "светлата им диря". Напред към Матрицата! Ура еко-"джентлемени"! Бих ви препоръчал две книжлета, ама кой чете в днешно време. Днес е денят на авторското право! Ура! Преди врече беше ден на книгата май!? Хайде да опитам все пак книгите са: "Състояние на страх" и "Галактическа балада". За авторите - google

Еко амеркански мадами означава-над 150 кг свине майки,по възможност, къпани не повече от 2 пъти в годината !!

Моят па си е най-еко. Пести от вода за къпене и пране, от гориво пести като си седим дома и муаме еко-чесън от село!

звучи много добре, но ... ! тва жената все едно са я пуснали от космоса и то за малко ! не че и голяма част от мъжете не са същите идиоти, но ... ! като жената няма равни !

Боже господи,ето защо тези хора затриха и продължават да затриват света!

Ако откажат и пържените картофи и всичкия "джънк фууд" ще станат още по-еко :)

Да не ми ги разправят тия - ако "жена, която не гаси лампите" има страхотни цици тогава какъв процент ще лапнат по нея?