КАТ започва да глобява за неподготвени за зимата автомобили

От днес Пътна полиция ще налага глоби на шофьорите, които не са подготвили автомобилите си за зимния сезон.

Обратно в новината

Коментари - КАТ започва да глобява за неподготвени за зимата автомобили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...тази от снимката да ми падне в Трабанта-а-а-а-а, ах леле-е-е-е-е..

коментарът "аз карам с летни гуми - балатумки, ама внимавам" показва защо нищо не може да бъде оправено на тази територия. тоз цитат може да бъде перифразиран така:"аз си влагам парите в пирамида, ама внимавам", или "аз се бия с кличко, ама внимавам", "коланите ми отнемат свободата.. да умра" и т.нт. ако го предупредиш за опасността - "ти ли ше ми каеш на мене ве, умник такъв! аз толкова много катастрофи съм направил, че..."(демек има опит в тия неща), а като се случи нещо и не си казал:"защо не каза ве? (следва онова- за твърде близък роднина от женски пол)", а най-накрая се получава така, че виновен е целят свят, само българинът в бяло. няма, просто няма как да го убедиш, че в много случаи само половин метър може да спаси/унищожи живот. да не говорим, за ранените и инвалидите за цял живот и това само поради "познанието", че българинът си е роден експерт, но от всичкото никак не става ясно защо преходите тук са вечни. а да... снимката с плаката е хубава. момичето има стара операция от апандисит. днешните операции не оставят чак такива следи.

И как ще провери на един трабант ,парното ,като няма заводски вентилатор за обдухване,много ще ми е кеф да имах един Трабант ,да спра до ченгетата и да ги накарам да проверят дали работи парното,егати и майтапа ще е ,голяма гъргара с куките муките.

Има вентилатор дето можеш да летиш с него - парното на трабанта е от вентилатора на двигателя.

То това е ясно за перката на мотора,ама я спри зимата по задръстванията ,няма грам обдухване вътре,или карай на -10 без яке и шапка вътре.

Sm3hurk0

Трабанта няма системе за принудително вкарване на въздуха в купето. Въздуха влиза в купето, само ако колата се движи от само себе си.

да не глобява а да даде на гората зимни гуми че да се подготвят за зимата. Тао е лесно да командориш, но трябва и ресурс да осигуриш. В тази връзка нека правителството да дари на всички шофьори зимни гуми, а после да глобява който не си ги е сложил. Това е пътя на логиката. Не може да искаш от босия лачени обуща.

а на тебе трябва мозък да ти даде кат ! тъпакът има пари за кола , за гориво , но гуми трябва да му купим всички ние !?

УВАЖАЕМИ ШОФЬОРИ! ВИЕ ЗАЩО ПЛАЩАТЕ ПОДКУПИ, ВЕ? ПЛАЩАЙТЕ СИ ГЛОБИТЕ, КАТО СТЕ В НАРУШЕНИЕ! А ЗАЩО СТЕ В НАРУШЕНИЕ! ИЛИ ДРУГИТЕ ВИ ВИНОВНИ, А ВИЕ- АНГЕЛИ? ПОДКУПА ВИНАГИ ИМА 2 ПРОГНИЛИ СТРАНИ!

а циганите що дирят с каруци по пътищата - винетки плащат ли,каруците им имат ли зимни гуми,светлини ???ММММММ?

БРЦК

"КАТ започва да глобява за неподготвени за зимата автомобили" Аз да питам защо досега не са ги глобявали. Или КАТ работи само отвреме на време като има акция?

КАТ работи по празници да ззахлебва, че трябва подаръци да се купуват, деца да се хранят.

Sm3hurk0

А за Коледа, пак ще има сметки за деца на загинали и корумпирани милиционери.

българите да плащат винетки,зимни гуми незнам си кви простотии ,и ако нарушат да са глобявани ,а за циганите с каруците няма глоби???? Кога ще спрете навлизането на цигански каруци в градовете ?Ай сиктир и държавата тъпа

ще глобява кат за непочистени от сняг улици,дупки по пътищата,неосветени участъци и неозовали се пътрулки,щото дремат някъде на тихо ;-)

а ние кого да глобим когато затънем в преспи и никой не ги чисти ? колко от пътищата са подготвени за зимата ? никъде не видях огради за снегозадържане, нито обичайните купчини с пясък . ние да сме готови, а вие ??

..."огради за снегозадържане"? Ех, спомени, спомени...от Оряхово до Луковит ги имаше и от двете страни, и нямаше такива проблеми със снега! Но тъй като тези огради бяха тоталитарна отживелица, тъмнозелените с благословията на властта ги "утилизираха"...е, не е много, някъде към 60 км само...

оградите за снегозадържане имаха задачата хем за предпазят пътя от преспи, хем за напояват нивите след снеготопенето. сега се дават много пари да се изчистят пътищата от 3 метрови преспи, като половината от тези пари да се вложат в снегозадържане, ползата ще е двойна. да, ама не ! ние сме царе да рушим.

Много народи се опитват да унищожат българите. Но не успяват. Създадено е МВР с огромен щат. Сега ще мерят грайфери, защото нямат грайфери в малките си мозъчета. Животът на българите е достатъчно труден, но враговете му произвеждат милиционери и мутри. Има два начина, като единия е съкращения в МВР, а другия е унищожение на скъпо платените униформени говеда.

Нека проверяват,лошо няма,ама като го няма написано в ЗДПП ,че трябва да караш със зимни гуми ,ефекта е никакъв,Ганьо на морето си кара със летните гуми и му дреме на моряшката фланелка,ама като падне малко сняг на пътя към Бяла и Обзор ,почва да се почесва по врата и да цъка с език-абе Ганьовска работа.Ами господата полицай кой ще ги провери-вади картата ,колега и даже и без книжка може да мине и алкохол,абе правят си каквото им е кеф бастуните.

Продажните полицаи няма случай в който да са ме спряли в нарушение, и да не са ми взели някой лев. Толкова ще глобяват, колкото глобяват за друго. Пак рушвети, рушвети, рушвети. А после ще ви убиват по улиците ей такива дето много окумуш се правят.

Взимат, казваш. Ами ще взимат, щом даваш. Че и още ще си поискат. А някога да си опитал да НЕ дадеш? В никакъв случай не ги оправдавам, но от такива, които правят нарушение, плащат рушвета и продължават, както си знаят ми се повдига.

Sm3hurk0

Аз не съм и давал пари ! Ефекта е следния: Талона не съм си го виждал 6-7 години. Точки имам. книжката не си я нося. след справка им казват: водача има валидно свидетелство за правоуправление. Пишат актове, които не взимам. "Автомобила ми" е на чуждо име - мой, но се води на името на приятел. Колкото пъти са ме спряли за проверка, толкова глупост са ми говорили. Един път ме заключиха в 7 РПУ. 3 часа ме държаха. Заповед за арест и.. 5 документа общо. Е да.. вече всички тук знаете, че съм познайник на полициата - ЗАЩОТО НЕ ДАВАМ ПАРИ.

И защо ли са ми нови /и то зимни/ гуми? Нали съм си пуснал фаровете ? ;-) Нали "Светлината спасява живот"?

Едното няма нищо общо с гумите. Когато убият най близкия ти човек, ще разбереш, че единия ти пример няма общо за да бъде сравнено с другия ти пример.

Не бате, Просто искам да подчертая /за кой ли път/ ,че вече ми ПИСНА ОТ ИДИОТЩИНИ!!!

За гумите дума няма. Ама за светлините в ясен слънчев ден, когато светлината от слънцето е по-силна от тази на фаровете... Ма пък върви бизнеса с автомобилните лампички

Те това е...кърти брат...от бедния шафьор,земи му и последната стотинка. Нищо в държавата не работи,затова трябва да се взема от нейните граждани! Глоби,налози,данъци,санкции...от това ли трябва да живее държавата? То е ясно че читавите гуми са задължителни,ама един комплект са 5-600лв! Кой може така от раз да ги извади? Като заплатата му за цял месец е толкова... Веднага сега ще скочат срещу мене баровците-като нямаш пари-няма да караш... Това ясно-ама това ли е решението? Да спрем 70% от колите със стари гуми и да яздят по пътя само богоизбраните. А намалете малко цените на тия гуми-не са със златна нишка вътре! Навремето видинките абсолютно всеки имаше възможност да си ги купи. Ама сега нали сичко е внос баце...

Ставаш опасен ако са ти галоши гумите и може да убиеш някого.

Това не решава проблема Винаги си опасен щом си идиот

sawo

Как точно ще глобяват за "протектора който имат грайферите" ? Какви са тези глупости в новините?

Всяка година плашат гаргите та дано някой клъвне да се набута с гуми за лятно, за зимно, за мокро, за сухо, за пясък. Аз предлагам да станем като формула 1. при всяка смяна на времето в бокса и нови гуми.

Здравейте, спонсори! Проверяваме за: - гуми, ако са изрядни за: - течност за чистачки и чистачки, ако са изрядни за: - вентилация, ако е изрядна за: - аптечка и има ли вътре изтекли артикули, ако е изрядна за: - пожарогасител и срок на годност, ако е изряден за: - свещи, масло, трансмисия, окачване, механизми на колана, на седалките, серво на волан и т.н. Тъй като времето е пари и за да не си губим времето взаимно в доказване на това, че точно Вие сте спонсори, то молим адекватно да се подготвите за проверките! И шофирайте внимателно, да не се налага да идваме при Вас!

Колко е санкцията за набит катаджия?

sawo

2 години без книжка, ако баща ти е полковник.

Няма такава санкция! Винаги можеш да пробваш! Щом след това искаш всеки ден по 7 пъти да бъдеш спиран. Да те снимат знайни и незнайни пътни камери с "нарушения" на какво ли не. Да искаш да се извиниш подобаващо и да не можеш. Да искаш да нямаш автомобил и да не можеш. А като се отървеш от него да получаваш актове на твое име и с години да опознаеш съда когато ги оспорваш. То, тогава - заповядайте и се пробвайте!

"В закона няма изискване за задължително поставяне на зимни гуми, но полицията ще проверява дали грайферите на гумите имат минимум 2 мм дълбочина." Демек милицията ще извършва антизаконни действия и ще има големи предпоставки за рекет.

от милиционерски произвол! тва никъде в европа го няма! кога ще ги съкратите поне на половина тия, да не ни тежат на джоба повече? работим като роби , че те да имат "социални привилегии", високи заплати, ранно пенсиониране и макс. пенсии. А резултат -0- факт - вижте статистиката за ПТп тази година! не си вършат работата - факт!

Още една възможност за корумпираните ченгета да си просят рушвет. И на фона на орязания бюджет на МВР просто не ми се мисли. Жална им майка на българските шофьори.

Полицията внася в бюджета по около 35 до 37 милиона от глоби. Да не си мислите това,което и аз ? Нееее....

Вече си го помислих!

Освен да Ни глобяват - трябва И да Получат парсата за глобите, Колега ! ... Е, Как-Аджеба биха взели риза от Доказано голуя-Ни гръб ?! ---- Всяка ДИКТАТУРА - се основава на СТРАХ и РЕКЕТ. Всяка ! ... И ! - Всички завършват Доказано-Зле за Диктаторите.

1 300 000 000!

ако трябва да се сърдим за нещо,то в никакъв случай не е,че се изискава от нас да сме изрядни на пътя,а за състоянието на същия(пътят)! винаги се чувствам морално спокоен,когато например знам,че карам с верния тип гуми,но което ме вбесява е,че понякога пътят ,където трябва да ползвам тия гуми просто липсва! вярвам,че нито един от нас не желае да стане участник в птп и поради този факт,ако всички сме еднакво взискателни към самите себе си,вярвам,че нещата ще потръгнат в добрата посока! P.S.отнася се не само за зимните гуми,a като мислене изцяло!!!

ЗА ! ---- Човекът - Е Човек когато е на Път. ... И ! - Сме Длъжни да Изградим Пътя който Ни Трябва.

Туй направо кърти : отвинтени джанти! Някой зимни течности за чистачки са с отровна миризма някой следи ли на пазара какво става?

"някой" - м.р. ед.ч.; "някои" - мн.ч.;

Прав си клавиатурен лапсус. Sorry! И мене ме дразнят SMS -ите на операторите. Те поне го правят тенденциозно.

Над 43% (Четиридесет-и-три.) от бензиджийниците Са Доказано ВЪН от Всякакви норми, Колега ! ( Какво да умуваме за течността за джама ?! - Ще Си правим разтвор от преварена вода, спирт и гликол.)

Проблема е БЕДНОСТТА. Много хора рискуват с стари гуми, защото не могат да си позваолят нови. С тази ниска цена на труда и мизерните пенсий сме за никъде.

познавам милиционери! немате представа колкко са прости, не е верно направо, бездънно прости и нагли са! трябва да ги смъднем малко!

милицията ли е? - и на вас да ви е.. мамата!"

Изцяло съм в кереча. Предните ми са нови зимни гуми, но задните мале мила. Изгнили прагове. Спукано казанче за зимна течност и неработещи чистачки. Изгорял реотан на задното стъкло. Задна дясна гума не работеща спирачка. Хвърляне на масло през капака на двигателя. Проблеми с бензиновата система. Постоянно отворен термостат. Разбита ролка на динамото. Блъсната на няколко места. Запалена и ремонтирана електрическа система. Без осветление в купето. Очаквам да напълня бюджета им.

Брато, тази катафалка върви ли бе?

Ако си с 20-тачка при книжката - нямаш грижи...

Ако позволите : - поединична покупка от олбг (уебсайта) на две гуми - праговете - Микеланджело чрез фибропластика - масло-хвърлянето - един флакон 'Bardahl' на Всяка смяна масло - ел.инсталацията - кротко с Претоварванията ! и Нонстоп внимание - светлина в купето - къмпингарска лампа ? - отопление задното стъкло - вържете батерийка локално ...и Сменете термостата Сам ! (, като към изолацията/уплътнението - сложете И течна гума / силикон)

Е на такива като теб (ако това не е бъзик), макар че съм виждала такива, ми иде да ги изблъскам с джипа в канавката, да слезна да ми дотроша трошката и да им шибна два шамара! Заради такива олигофрени стават катастрофите! Като нямаш пари слез от таралясника и се вози на автобус - не застрашавай другите!!!!!

Тоз пък... Голям побойник като Кобрата се извъди... С тоя таралясник нито може да превиши скорост, нито да изпревари неправилно! А повечето ПТП са поради скорост и изпреварване!

Опааа, вчера ти ли беше в един от двата джипа, които се изпреварваха на Окръжна болница кой първи да ме изпревари отдясно, та единия джип се натресе в кофата за боклук?

си купя зимни гуми само когато разрешат да бъдат със шипове. На тези платненки им нямам доверие.

В коя страна е разрешено да се кара с гуми с шипове постоянно? Освен при екстрени случаи или в някой участък? Е няма такава! На какво ще заприличат пътищата ако всички караме една зима с шипове? Аман от олигофрени....

В Русия. Отиди и виж какви пътища правят. По 40 см. истински асфалт и не мърда.

Няма пари за почистване на пътищата! Очаквайте скоро изменение на закона и всички автомобили да бъдат оборудване с гребла за снегопочистване!

ми оная министърка, дет изрева, че няма зимна подготовка на пътищата, а снега заваля, кой ще я глобява? тия катаджии да си видят "пътищата" и да се засрамят! изпотрошихме си колите! катокарам , не гледам трафика, ами гледам да не падна в някоя дупка!

ти още ли не си паднал? Късметлия!

Аз лично понеже съм много тъп и прост, съм си купил автомобили, които са ми по джоба. Колите ми винаги са в перфектно техническо състояние, обслужени, със комплект зимни и летни гуми, а резервоарите ми са винаги пълни. Съвет от мен - НЕ се изхвърляйте на най-скъпите автомобили, които ви харесат, вземете си среден клас кола, която можете лесно да обслужвате.

А предвидени ли са глоби за лошото състояние на пътищата които са доста по-сериозна предпоставка за авто произшествия?

Който не може да кара, каквито и гуми да сложи, все беля ще стане. Също така не ми е известна гума, разрешена за употреба у нас, която да дава добро сцепление върху лед.

ще почне да глобява когото трябва за неподготвените пътища? или в бг е така - със сопата само, и всичко -по старому? а реални действия? за какво плащаме тия кожодерски данъци?

Мръсни герберски номера!!! Откъде накъде ще ни лишават от правото да си караме колите с летни гуми и да блъскаме пешеходци и други автомобили?! Още малко и пияни ще ни забранят да караме?!

Тук сарказмът ти не улучи... Ще направиш ли препратка със случай на каращ с "летни" гуми и направил ПТП?

Препратка..? Препращам ви към това да карате с летни гуми по сняг и да ви се наложи рязко да спрете..

до протестиращите: по същата логика(нямало закон за зимни гуми),то също няма и закон за лятно облекло,но досега за 50 годишиният му житейоски опит,не съм видял някой да ходи с балтон на плаж!!!

Съгласен! Но ако отидеш на плажа с балтон никой няма да те санкционира, нали така!

вярно,но вероятността за птп с летни гуми през зимата е по-голяма! аз карам с подходящите за сезона гуми,не за да избегна глобите, а моята,на семейството ми и на осталите участници в дивижението сигурност!!!

Леле мале! Вчера обявиха по новините че в Бюджета на МВР имало дупка от около 100 милиона лева и днес веднага започнаха проверките и глоби :) Забележително бърза реакция! Похвално! Сега очаквам всеки Катаджия в едно Шублерче у джобето и да спира колонки от по 10-15 автомобила и да почва меренето като в магазин за поръчкови костюми :) Ако глобят всеки хванат в разлика от половина милиметър Ведомството МВР ще е още преди коледа с 1 милиард в + ! Така ще имат за коледни,новигодишни,зад и предпразнични надбавки а може и да пуснат по една 14-та заплата по случай първа пролет. Въпроса е следният: Щом ще глобяват шофьорите за всякакви неща тогава кой ще глоби държавните институции че харчат парите от Данък МПС и такси Венетки на същите тези водачи на МПС за всичко друго но не и да оправят дупките по пърната мрежа по които същите тия водачи чупят и плащат сами за ремотна на колите си!? А бе България, на кой му дреме :)

правилно!

На теб трябва да ти дреме защото когато някой с галоши се спре в колата ти и рани някого от семейството ти ще питаш къде са били КАТ да ти осигурят безопастността на пътя. Празнодумец !

bat mimo: Нали се сещаш че на мен и да ми дреме когато в един договор едната страна е изрядна а другата и е през .... тогава в един момент и на другата страна почва да не и дреме. Няма как мен да ме глобят за лош грайфер а ония от катуна за ремонт на пътната мрежа да греят ръчички с моите пари от Данък МПС и Внитена такса по някоя топла дестинация по време на Коледа и нова година. Ти да не мислиш че тези които карат с лош грайфер са 1-2 човека или мислиш че Катаджиите им дреме или стоят по хиляди фуражки на всяка пътна отсечка в страната ? Съвземи се човече, опомни се къде живеем. Кажи ми аз като потънах с едната губа в дупка на пътя но съм си платил всички парички за да имам право да искам тази дупка да я няма кой ми плати ремонта и разходите по щетите ? КАТ ? Катуна по Пътните Ремонти? Кой ?

КЪДЕ има статистика за ПТП поради каране с "летни" гуми? Щом има акция за "зимни" гуми, значи някъде трябва да има жестока статистика...

Ако няма сняг тази година защо ми са тези зимни гуми? КАТ ще ми върнат ли инвестицията. Да не съм луд да им дам още 400 лева на вятъра. Моята морга и без гуми върви.

Следващ Въпрос към Нас-Всички : - Е ли Ясен и Смислен Този закон ?

Честно казано не мога да разбера логиката на тези, които защитават нарушителите на закона. Човешкият живот и здраве са твърде скъпи,за да се стиска някой да плати цената на зимните гуми и да рискува да причини не само на себе си,а и на останалите хора по пътищата болки, страдания и смърт. При това съм виждал автомобили,струващи над 30-40 000 лв. да карат с "галоши",което показва,че в тях има не шофьори,а "карачи",които сами не осъзнават отговорността да си водач на МПС. Не че новите гуми са 100%гаранция за недопускане на произшествие,но износените гуми задължително водят до проблеми и риск за всички на пътя. И когато това не може да се проумее и се правят опити да се мине "тънко",решението наистина е в сериозни санкции,още повече ако те задължително се изпълняват така,както се случва в "белите" държави.

Можеш ли в закона да ми посочиш къде пише "зимни"? Ако не успееш, ще се извиниш ли на всички които нарече "нарушители"?

Инструкторът,който ме е учил да шофирам,беше ми казал още в началото на обучението,че освен писаните закони има и доста неписани,но доказани от логиката и практиката. Опитът ми на шофьор с категория "С" с над 30 години стаж ми е доказал истинността на тези негови думи. Истината е една - място за дребни хитрувания,заигравки и оправдания няма,карането на автомобил не е задължително и по-нормално е да се возиш на такси или в градския транспорт,отколкото да караш с неизправен автомобил и да рискуваш здравето на другите на пътя. Явно методът на убеждението не върши работа у нас,затова санкциите трябва да са драстични и безкомпромисни,както е в нормалните държави. Сигурен съм,че голямата част от протестиращите в този форум спазват точно правилата за движение веднага след напускането пределите на страната ни,а се правят на умници единствено тук,разчитайки на рушвети,на познати и приятели в МВР или просто на правилото "точно на мен ли ще ми се случи".Резултатите от това поведение си личат по ежедневните сводки за произшествията по пътищата ни,приличащи на бюлетин с жертвите от една необявена война.

Въпрос към Всички-Ни : - Са ли Адекватни цените, които Сме де-факто задължени да платим за смяната на гуми ?

къде в закона пише, че съм задължен да ползвам зимни гуми - неизносени да но не и зимни

Съобразно Закона - НЯМА изискване с термин 'зимни гуми'. Съобразно Реалността у Нас : -> от 2013 - 'наште' от КАТ искат да Се Изпише Изрично 'зимни гуми' -> през зима 2013-2014 - Има Лавини от НЕПРАВИМЕРНО глобени ! -> Йощ от октомври 2014 - КАТ Директно СТРАХУВА Всички-Ни че Ще глобява ако не сме със ЗИМНИ гуми. т.е. - Благодарейки-Ви за доизясняването, позволете да Изясним Мнението на Всички-Ни по Въпроса, който зададох ! ...с Което - Неминуемо ще Започнем изясняването Какви се опитват Пак да Ни ги връткат 'наште'.

Уважаеми ТЪРЛЪЦИ, никой НЕ Ви е виновен, че НЕ ви се дават пари за зимни гуми! Всичко е въпрос на МАНТАЛИТЕТ! НО ако случайно ви се случи "инцидент" тези 400-500 "спестени" лева ще ви се сторят като пари за семки! УСПЕХ!

До сега няма писано за случай на ПТП за това, че гумите били "летни". Все е заради скорост или неправилно изпреварване. Ама колко акции имаше на проблемните участъци - никой не знаеше. Но... "зимните" гуми са МНОО важни...

Добре де, щом не е задължително да караш със зимни гуми, на какво основание КАТ ще ни глобява с 50 лева? И как я измислиха тази тарифа? Да не се окаже после, че и това тяхно действие е незаконно? И да купят по едно кожено палто на момичетата по улиците, дето им вършат тяхната работа!

Те да вземат пенсията пък след това отиди доказвай, че нямало закон

Ша вземат, ако им дам! Аз и без това зиме-лете карам само със зимни гуми!

МЗ предупреждава, да си носите в жабката зимни "гуми", по възможност с грайфери, че не знаете къде може да ви свари късмета :)

Абе то добре че женорята ги няма Тук... - че току-виж поподпитат на к'во ще ги слагаме ....:-)))))))

Ченгетата са сол-ташак на Бойко и протежета на автомобилната мафия. Не го ли разбрах те вече!

Ако утре те зареже половинката/жена,приятелка/пак л боко ще ти е виновен.Не че той става за нещо ама се той ли?

Ако трябва пак той ще бъде! Когато човек 99 пъти излъже, а на стотния каже истина, как да му повярваш. Управлението на ГЕРБ доказа, че е силово и сега отново взели не взели властта отново ще се наслушаме на идиотските им инициатива, като, че ли няма по важни проблеми в тази държава, а сме длъжни да ни занимават с най-големите търтеи на обществото.

на такива като тебе винаги друг ви е виновен, щото нямате достатъчно акъл да осъзнаете че проблема си е само и единствено във вас. и кво са ти виновни ушеви, че в момента правят проверки и глобяват дебилите, които не само не мислят за безопасността на другите по пътя, а и за собствената си безопасност

Оле, как ми се иска тая да я чукам.

И аз бих минал през нея без гуми!

Стари гуми с голям грайфер също са проблем. Стават на пластмаса от студа и се качваш на шейната. Ако си късметлия само нещо малко по колата трябва да оправяш... Ако не си... Е, човек си знае.

Борисов дойде на власт и тия отново започнаха да рекитират бедния народ!

Бойко каза - снежинките да се ловят във въздуха! Точка! Да се изпълнява!

нали за това нареди машините за почистване да са излезли още докато слънце грее преди да завали. Смешници!

Абе то Ясно кат бял Ден че Всичките 'наште' ги Чака -> я 'Хвани звъна на парата !' -> я 'Сега ЗА Тогава !' ...а Най-Вероятно - И двете, Отче !!!