КЗК глоби трите ЕРП-та с над 1 милион лева

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) наложи имуществени санкции в размер на над 1 милион лева на трите електроразпределителни дружества.

Обратно в новината

Коментари - КЗК глоби трите ЕРП-та с над 1 милион лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо липсват коментари ? коментара е : ограбиха милярди , а ги глобяват милион ? боклуци долни

Ще си го преместят от единия крачол в другия или по-точно парите ще ги вземат пак от народа , защото са по- крадливи и от циганите . На пример 700 вата ще го отчита електромера за 1 киловат или с 30% повече , но кражбите на ЕРП-тата не става без опеката на хрънтутниците в парламента. На поробените ЧЕСТИТО! ХИ ,ХЕ,ХИ , ХЕ и приятно плащане от заспалия народ.

Бълха ги ухапала ЕРП-тата!

Мрежите ниско напрежение са в обхвата на третия Енергиен пакет, а тук пишат че ЕРП са определяли наемни цени чиято цел е да подлеят вода на принципа за достъп на трета страна, айретен номерата с отчетната документация, и за тия прегрешения пред свободния пазар КЗК им налага символични глоби колкото да се каже че не е без хич. А после ни пеят коледарски песни че щото отново се появили мнооого стълбове за смяна та за туй трябва да ни сурвакат в началото на лятото с още по-хубави цени на тока. А и КЗК какво мисли за евро изискването всеки потребител самостоятелно да си избира доставчика на ток за дома, и правото му да го сменя без да бъде глобяван от ЕРП-тата? Или нашата държава ще продължава да дундурка ЕРП-та като специално за тях дерогира защитаващите потребителя изисквания на Третия Енергиен пакет по отношение на токопреносните мрежи.

ЕРП-тата са невинни! Те са наляли толкова средства, пари и инвестиции в България, че със сигурност са си изплатили всички грехове за 10 години напред. Трябва да се намери начин да заплатим разходите им за тези глоби. Може да вдигнем цената на тока, ама так може да падне пак Бойко от власт, така че нещо друго ще измислим този път. Примерно - да ни сменят още един път електромерите, и ние да си платим новите на ЕРП-тата, които ще ни ги сменят.

Интересно дали Плевнелиев за пореден път ще изкочи от някъде да защитава ЕРП-тата!

Ще каже,че има "режисирана руска атака" срещу тях,за да анексират руснаците,жиците и стъбловете.....:):):))))))))

Правилно ,за всичко са виновни руснаците и Русия .За грабителските приватизации на нашите управляващи ,също , виновни са ,също и затова че политиците ни са продажни и за какво ли не още?

Ти му викаш,че е мошеник и измамник и краде безочливо,а той "не злоуротребявам с господстващо положение"...:):):)))) Ама,батковци,никой не ви "обвинява",нито че се "Господ",нито че сте "господари"!!:):):)))) Че,сте обикновени,долни обирджии ви обвиняват бе!!:):):))))) Иначе и Василев от КТБ,не е "злоупотребявал с господстващо положение" бе!!:):):))) Просто,едни пари гушнал човекът там,заедно с истинските "господари"....

ми къде ще отидат тези парички, ми ще се наложи вдигане цената на тока , ми избори

"Кучетата /КЗК/ си лаят, кервана /ЕРП-тата/ се върви". И какъв ще е резултата от решението на КЗК: ЕРП-тата ще обжалват решението, ВАС ще го отмени поради допуснати съществени процесуални нарушение, а защо не и като непълно, необосновано, незаконосъобразно и/или неправилно. А електоралните единици ще продължат плащат. Важното е, че очите им бяха замазани

- На Кукуво лято.

Схемата е така: Америка ибе Европа, Западна Европа ибе Централна и Източна Европа и Централна Европа ибе Източна Европа. Туй е хранителната пирамида в евроатлантическия свят! Чешка фирма да ни краде :) Смях и резил!!!