Глоба от 2 000 щ.д. за пеене на националния химн без емоция

Ще глобяват 2 000 долара филипинците, които не пеят достатъчно емоционално националния химн.

Обратно в новината

Коментари - Глоба от 2 000 щ.д. за пеене на националния химн без емоция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ разжалваха една афро-американка от армията, защото не ставала права по време на химна. Сметнала е, че е достатъчно да е тъмнокожа жена, за да си измисли собствени правила, но номерът не минал. Това няма да го прочетете в българските новини обаче.

Филипинците случиха със свестен човек за президент, чудя се кога ли краверастите ще му спретнат и на него някой номер!

така трябва да бъде и у нас ,всички ,особено тия с големите заплати ,ама те пеят сигурно турския най-добре .

Това ако стане в БГ сиганите и турците ще фалират!

И севернокорейците също , като не ръкопляскат достатъчно , когато ким маймун пръдне .

Айде... още един изфращял диктатор.

това е президент на много богатите филипинци, а не на бедните. 2000 щд е непосилна сума за сдуханите филипинци и затова сега им се спуска дръзновение по корейски. В Северна Корея кастата на военните мачка простия корейски народ и го кара да плаче и смее истерично, пламенно и по поръчка. Интересно каква би била глобата ако никой не иска да пее химна понеже може да се схване, че не е достатъчно дръзновено? Корейският палач изтребва наред, този също трепе, но само бедните с дрога.

Такъв закон може да бъде измислен само от глупаци или от провокатори. Дори и най-прекрсната музика, човек ако тряябва да я слуша задължително по няколко пъти на ден и ще я намрази.

В АМЕРИКА ХИМНА СЕ ПЕЕ - ВСЯКА СУТРИН В УЧИЛИЩЕ - ПРЕДИ ВСЕКИ СПОРТЕН МАЧ МЕЖДУ ОТБОРИ - ОТДЕЛНО НА ВСЕКИ ПРАЗНИК :))

Ама не под заплаха от глоба или друго наказание за липса на ентусиазъм, нали?

А в Раша го пускат на плажа по обед, да не се забравя кому се дължи излаза на Черно море! Другите им морета са направо за хокей на лед.

Е и?

Поздравявам моя братовчед и брат по душа Дутерте ! Така трябва!

а, малко е. винаги може повече...

Пред това лице венецуелският шофьор изглежда направо като светец...

...браво !...след като прочисти матряла ..сега трябва да се затегне и дисциплината ,да се повдигне нивото на родолюбието и да си трагнат нещата в правилната посока от самосебеси накрая !..и при нас така трябва да стане ,че то само брадясали и чалгаризирани получовеци са останали у нас !

Мадуро заслужава уважение, но с тая простотия направо се изложи в очите ми... за индийците няма какво да коментирам. щом химна се пее преди всяка кино прожекция... мани. звучи ми лицемерно-нечистоплътно...

Къв Мадуро, този е цял Дуерте?!

Ташак ба...

Кумонист известен, като Нискочелия, Ивановски, Батето Наско , а Гола вода, с половин манда, успешно ни прЕдаде , Булгарлод, пот едно крило пършиво, но Царско, и пот ръковотство, на мадам шулЕ! Този на снимката е сладур, а Наско беше, жив Вампир!

Някой ден, след много години, бъдните поколения ще четат за робството в началото на 21ви век и ще се чудят как е могло да бъде допускано такова нещо.

Като мярка изглежда грубо и недемократично такова насадено със санкции уважение но като се има в предвид ,,материяла"за който се отнася си е напълно в реда на нещата.Ние все повече се превръщаме като общество в подобен ,че и по-лош ,,материал " като усилено уж интегрираме и приобщаваме а на практика се циганизираме. Народа правилно е казал:,,И една капка катран стига за да развали една каца с мед".

Пич, тъкмо съм си валил едно мр3 на телефона, та като го пусна в рейса, трябва ли всички да скачат и да пеят с пълен глас, пък аз ще проверявам, кой не е достатъчно емоционален... Майки с деца, бременни и инвалиди освободени ли си? Аз викам - не! Всички да стават. Мамка им. В Созопол на някакъв бар на плажа пускаха химна в 8 сутринта... Познай дали стъпих пак там. В казармата не пускаха химна всеки ден. И я повтори думата Родина 100 пъти подред. Накрая просто произнасяш някакъв звук напълно лишен от смисъл...

Това за Индия не е вярно. Бях 2 месеца в края на миналата година, ходих няколко пъти на кино, не е звучал националният им химн. И тоя химн за времето там не съм го чувала изобщо.

ГоУема работа бе!! Тука, Бай Козел дето се крие от време на време в кенефа на отоманския пратеник от страх до не то понатупат, ще налага глоба 3000 долара, ама за тия които не пеят турския национален химн и пеят българския!! Мърша, ама с бизнес нюх, пали....

Тоя Инкуайър да не е оня Нешънъл инкуайър... дето редовно публикува бомбастични "новини" преписани от сатирични сайтове или направо откровени измишльотини? Щото тая новина ми звучи като оная новина, с която ирландски сатиричен сайт се избъзика с тълпата лековерни телевизионни журналисти, че севернокорейците са пратили човек на слънцето... минаха три години и един куп телевизии се извиниха на зрителите си че са се издънили с тази новина но "новината" си заживя свой живот;)

Другарю, личи си, че Вие сте мега начетен и интелигентен (за разлика от мен), но си личи от 100 км. колко харесвате бившото СеСеСеРе и Северна Корея, което е страшно жалко за човек с вашия интелект.

Тц, дразни ме че тия дето мъдрят пропагандните тезиси ги мързи да мислят, и се надяват че с лафове от преди 50 години още ще могат да омайват аборигените... Апропо вчера ни зарадваха с новината че 72% от българите хващат лъжливите новини без да се замислят, значи в Перник ще трябва да наблегнете на самообразованието за да постигнете нивото на останалите българи-)

Крайно време беше,нека се поучим поне малко от дутерте,а не да слушаме мучащи спортисти пеещи химн