КЗК глоби ЧЕЗ с 1,2 млн. лева

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) наложи санкция в размер на 1 250 056 лева на "ЧЕЗ Разпределение България" АД за злоупотреба с господстващо положение.

Обратно в новината

Коментари - КЗК глоби ЧЕЗ с 1,2 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЗК е най- корумпираната от монополите комисия с исключение разбира се на кевр и пловдивски районен съд -)

Това е стара практика на ЧЕЗ, въведена от Алеш Дамм, Стефан Апостолов, Петър Баран и Петър Докладал! Хайде на бас, че ще го отнесе някой от по-дребните български директори, а тези нещастници ще се приберат в Чехия с чувалите от обезщетения. Стефчо ще продължи да твори глупости в ЧЕЗ от втора линия!

така трябва да е всеки месец

Бълха ги е ощипала ,нали ще ги наваксат от народа .

Тоя път си намериха майстора. Глобата е нищо, нао когато решението на ВАС влезе в сила /което е сигурно/, ЧЕЗ ще трябва да се бръкне със 120 милиона за изкупуване на съоръжения.

"КЗК глоби ЧЕЗ с 1,2 млн. лева" - който ЧЕЗ ще възстанови от своите овце, опс абонати, като ги фризира.

тия "свещени крави" докога ще ги коткаме

Не знам кога е наложена глобата, но сметките станаха двойни, а на накой и тройно завишени. Кога ще променят Закона и потребителя ще може да си сложи свой електромер/ паралелно и да си следи потреблението? Какво да правим като пристигне сметка от 500 лева на малко домакинство през лятото - никава възможност за защита ??? Мамка ви мръсни крадци - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

Спри 3-те климатика

тези са като мутрите, дето изяли по едно лайно и казали, че въртят тука едни пари...

По целия свят,законите са направени по такъв начин,че олигарсите винаги да са на далавера...:):))))) "Глобите",всъщност винаги са "законен подкуп" към държавата за да узакони крадените от гражданите пари!! Нещата,се получават перфектно-крадеш(примерно) 10,000,000 и плащаш глоба 2,000,000-3,000,000...... Е,далаверата е "само" 7,000,000,но го "преживяват" някак..:):):))))))

Че това са им джобните пари,най добре вън на 3те дружества

сега и тази глоба ще я платим пак ние чрез сметките си, всичко е от джоба на народа, като с ктб...

Малко им е ,сложете им по голяма глоба ,така или ще се научат или да се омитат.

Щом глобата е в такъв размер значи е нарушен многократно по-голям финансов интерес. Тогава нещата не са ли за санкция +++ затвор ???!!!

Муха ги отхапала! Завлякоха и изнесоха милиарди от кесията на обикновения българин, завряха го в ковчега на бедността. Това опит на нашата мутроолигархия да се бъзика с нас, вместо да развали концесията и посочи на ЧЕЗ вратата на България. Но мафиот мофиоту око не вади!

Ами така е в условията на "пазарна икономика", където пазара, тоест монопола като ЧЕЗ и останалите диктуват какво да се случи. Хайде, и успех в смяната на ЕРП-то с по-конкурентен доставчик.

Боко тероризира частните фирми, които дават хляб и работа на хиляди българи. Долу Боко! ОСТАВКА!

Време е да се стягаме за поредното увеличение на цената на тока.

За да избием глобата.