Гледахте на живо в Dir.bg: "Зеленият преход - решения и предизвикателства" (видео)

Премиерът Стефан Янев представи пред вицепрезидента на ЕК Франс Тимерманс приетия вчера български План за възстановяване

Обратно в новината

Коментари - Гледахте на живо в Dir.bg: "Зеленият преход - решения и предизвикателства" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй наричания Зеленият преход е поредната АВАНТЮРА на Ексцентрични Групи и Властващи и Поредния Глобален Див Комерсализам! Човешките Дейности могат да Имат ЛОКАЛНИ въздействия на природата Но НЕ и ГЛОБАЛНИ ! ГЛОБАЛНИТЕ са ЕСТЕСТВЕНИ Природни ПРОЦЕСИ на които Човечеството НЕ МОЖЕ да Влияе!!! Опази БОЖЕ Българите от ХАМЕЛЕОНИ и ПИШМАН Учени, Швестери, Управници, Писарушки, Патриоти, Ибрикчии и СИЕ които ЖИВУКАТ като Търтей на ГЪРБА на Бедния ни Народ и се Чудят Как да го Тормозят, Продадат и Нагушат и Дай БОЖЕ най-после тази Напаст да се ИЗМЕТАТ и ИЗХВЪРЛЯТ на Бунището на Историята!!!

Защо блокирате IP адреси?

ДЕМАГОГИЯ

Зелените е крайно време да се научат да работат.Има достатъчно работа и за не квалифицирани.Техните идей са социалистически глупости.Да отидат заедно с Грета в Китай и там да правят зелена реклама или в Саудитска арабия да опънат пред джамийте знамето на дъгата.

Каква зелена сделка, какви пет лева? Мунчо днес се изходи, че ще си дишаме замърсения от въглища въздух и ще хващаме рак още 20 години...

едно стана ясно, България е част от корумпиран, объркан, безпътен съюз точно като ссср, и ние бъдеще там нямаме. Референдум за излизане е единствената правилна стъпКа

Чакай бе, кой ни вкара в СССР и кой ни вкара в ЕС? При ЕС кандидатствахме сами, а при СССР имахме ли избор пред съветските автомати?

Зелената сделка да си я спазват богатите нации в ЕС но на нас въобще да НЕ ни я налагт докато не им стигнем стандарта и доходите.

Как е възможно нек'в боклукк дето е завършил френска филология да се прави на експерт по всичко в ЕК? Те такива боклуци са измислели зеленият преход. Защо трябва да вярваме на хоеа, които не стават за нищо. Даже и са неспособни в областта, в която са завършили колеж но смеят да твърдят, че са компетенти да налагат политики. Никаква зелена сделка не искаме щом ще поскъпва всичко.

За какъв зелен преход говорим в държава, където 2/3 от автопарка сигурно няма да отговори на еко нормите. Да не говорим за "зелените" гета в големите градове, горенето на гуми и замърсяването от ТЕЦ-овете и т.н. Зеленият преход в БГ ще е нещо побългарено. В държава, където тарикатлъка е достатъчно развит, не знам какво друго може да се очаква.

Зелен преход, който оскъпява всичко с 30-50% не е нито полезен за климата, нито за обществата. Писна ни да ни лъжат! Обещават едно, а после се оказва, че винаги хората го дух@т и обедняват. Нагли, долни европейски лъжци! Никаква зелена сделка не искаме. Няма с нищо да подпомогне икономиката. Нито ще помогне на планетата. Най-големите занърсители в света са Китай, Индия и САЩ. Когато те изпълнят някакви зелени цели, тогава да се напъват европейските боклуции да налагат подобни мерки в ЕС. Както го правят сега само ще закопаят още повече икономиката на ЕС и европейците ще обеднеят без да има никакъв смисъл за климата.

Заради "зелените" на пътя в кресненското дефиле под мантинелите има остатък от едни прегради за костенурки. Само ако знаете за какви пари става въпрос , средствата са усвоени , костенурките да се оправят коя както може.

Зелените са по-опасни и ненормални и от гейовете.

Не признавам форуми на които присъстват хунтаджии от правителството на Радев, които разбиха всичко българско на пух и прах само за 6 месеца. Добре поне че виждам г-жа Габриел и г-жа Фандъкова малко за цвят.

Изгонете тия уроди от България и организатора на съд за измяна!

До 90-те години твърдяха че ще света ще замръзне поради глобално застудяване и изведнъж след 90-те проблема се превърна в глобано затопляне!? Едните твърдяха, че Великобритания до 2020 ще бъде скована от студ и лед, а другите ни плашиха с озоновата дупка и разтопяването на ледници. Е както UK не замръзна така и маркираните ледници все още са тъй високи и здрави като преди 20 години. Ама дай сега за по малко от едно десетилетие напълно да преминем към зелената енергия в това число и всички фирми и отрасли. Даваха за примери разни фирми и държави как са преминали към тези зелени програми, но сравненията им са за малки проекти които са 1/100000000 от цялото на всяка нация. Но въпреки това защото може да има фирма или две по този начин значи и всички други могат да преминат към "прехода", ама защото от части разни нации са зелени значи може и всички останали изцяло да са зелени!? Каква прекрасна логика! Нищо че големият и зелен щат на САщ Тексас замръзна една зима и остави хората без ток седмица две и после лятото поради натоварването от жегите. И нека всичко час по скоро да стане защото ако се повиши още температурата ще има глобални проблеми. Така де вече е отживелица да казваш "края на света". Макар според археолози средната температура да е била с между 5 и 7 градуса по висока преди 5000+ години. Което ще рече че прехода към зелена енергия няма да окаже особено влияние на света.

Не чакайте добро от "зелените" !!! Щом за това напират глобалистите ,със сигурност не е в полза за човечеството !!! Глобалистите се интересуват само от собствените си печалби и от тоталния контрол върху човечеството ?!?

Гледайте на живо полуживия оратор.

Дира патрон на не знам си какво а не може страницата да си оправи.

Тези хора не знаят за какво говорят, хеле пък простата Габриел.

Ами Юнкер е избра заради полата и че не живее в България, почти от Канада. Честно казано такава реч на пионер че не съм очаквал. То повече прилича на реч на Чавдар че.

Има статистика .. и българите трябва да имат представителство в ЕК ... е по добър вариант нямаме ... избрали са някой който ще е поне безобиден.

Не признавам форуми на които присъстват хунтаджии от Герб, кото разбиха всичко българско на пух и прах за 12години. А за стборетини като Габриел и Фъндъкова само съд и забрава.

НЯМА ЛИ ДА ГО ПИТА ТОЯ НЯКОЙ КВО Е ТВА ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ В МОМЕНТА, АЗ 50 Г. НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТАКЪВ ОКТОМВРИЙСКИ СТУД - ПУСКАТ ПАРНОТО ВЕЧЕ! ЛЪЖЦИ!

Постижения на ОПГ-Герб в енергетиката в последните 12 години: Никакъв контрол на строителтвото на соларни централи Нито АЕЦ Белене, нито 7 и 8 блок в Козлодуй Забатачен интерконектор с Гърция Никакви неустойки от Русия по европейското дело заради завишени цени на газа Бастисано газово трасе с изгоден газ през Румъния Неслучили се доставки от Азербайджан Милиарди изсипани за строителство на турски поток без никакви разклонения на българска територия Подарен ТЕЦ Варна и студен резерв на Доган Подарен евтин ток на Ковачки

Като гледам форума почти 80% от българите подкрепят сделката както каза един проституиран с еврофондове добре научен мозък в началото.

Зеленият преход е една измислена простотия от едни глобалисти и корпоративни играчи. Заблуда е, че всичко се прави заради климата, всичко се прави за да се контролира енергетиката и да се правят пари, много пари.

Кога Еврогейския съюз е направил нещо хубаво за България ? Остана ми една енергетика и нея искат да нарежат. Аз на гейове и джендъри не вярвам. Затова да излизаме от ЕС докато не е късно. Уж трябваше да изравнят стандарта с другите страни,а ние още по-бедни ставаме.

Ние искаме ЕС да ни клати, защото сме мнозинство у нас.

Какво се случва в момента. Радев за няколко милиарда от Плана за възстановяване ще закрие ТЕЦ-оте които са десетки в България. Компания от САЩ ще вземе концесия за добив на въглища от Маришкия басейн . Както златото . Ще продават на Китай въглища . В Маришкия басейн има въглища за 200 години напред.

Не ти е виновен Радев, а зелките в Брюксел.

Радев е просто предател. Заместника на Кацата го издаде какво иска да прави.

Евреите така да ги лъгали да изоставят магазини, фабрики и да се готвят за Палестина. Трябвало да се дезинфекцират и оттам на корабите. За съжаление знаем какво стана с 6 милиона дезинфекцирани в газовите камери. Сега пак същото. Затваряйте,нарязвайте,подарявайте. Стотици хиляди българи ще умрат от глад . На Еврогейския съюз не му пука за България. Важното е да купуваме тока от тях.

Защо еяреите не допуснаха шведски специалисти до газовите камери. Хората имат способ да докажат колко време са работили тези камери. Нещо май 6 млн не се връзва... А и никак не е било трудно да настрои народа си срещу тях, защото след 1 св война изродите са докарали нвмците до просешка тояга и са изнеслу богатсвата зад океана.

Радевото правителство е договорило 2026 г. затваряне на Тецовете. Няма да има водород,слънчеви инсталации. Ще купувате ток на рекордни цени над 1000 лева. В колониите е забранено да има високи технологии. Постепенно всичко се затваря и нарязва.

ми прилича на "Зеления Път". За нас би бил по-добър Зелевия Път, но май ще е Зеления Чорап.

Зеления преход, е Фотоволтаиците на прокопиев

По скоро ще е зеления мюсюлмански флаг.

С фалшиви герой , до две седмици бензина 4 лв !! А след месец ......зелен преход

В Ливан вече направиха зеления преход. Да се готвим ние.

стои пъклен план за ограбване на бедната ни страна.

Още си гласувайте за Барисав и Фандъкова и чакайте евтин ток и газ. хахахах

Не виждаш ли какви ги плещи Янев? Плана на Борисов нямаше никакво затваряне или "свободни", германски цени на тока. И точно дженджерите от Харвард го "либерашизораха". И още не е дошла либерализацията, на нова година ще ти позеленее физиономията. Сегашните са пълни некадърници.

Само в последните 10 минути се изрекоха толкова лъжи, че скоро ще надминат и Кацаров. Къде ги намерите тези над 2/3 които са готови да плащат 250 Евро на месец ток? И анкета от типа: абе знаеш ли какво е зелената сделка не служат за нищо. Защо не зададат въпроса например знаете ли на кой ще бъде продаден маришкия басейн? Знаете ли колко животински белтък се полага на човек през 2040 в България? Ами по-малко от една пържола на седмица ако останем наистина 5,5 милиона. Изобщо, бъдещите изпълнители на смъртната присъда на българите събрани на форум, платен от тези, които ще ни купят земята и ще ни изхвърлят като черен дим през комина.

Около 3000 боклука искат да управляват Планетата ... Няма да успеят,защото противоречи на природните закони !!!

Няма да успеят, защото като намалеем китайците, арабите и още няколко извън споразумението ще ни превземат. И както е добре известно като се превзема територия се обезглавява първо "техни превъзходотешства" . Но при всички положение вероятно ще успеят да ни унищожат, ако не успеем да се защитим. Да се защитим, например излизайки едностранно от парижкото споразумение. По същия начин по който го направи САЩ.

Зелени евросвине.

Зелената катастрофа! Алчните технологични гиганти искат всяка година да имат огромен ръст на печалби. Като стигнаха тавана и няма на къде ще наложат с този план всяко правителство в света да купува тяхната стока с закон

И на третокласниците е ясно, че Давоските сектанти са си написали планчето. Намаляне на населението с ковида, създаване на глобална икономическа криза под знака "Зелен Преход", тотален дигитален контрол - Дигитално АйДи, ограничаване на локалното земеделие и контрол на животновъдството, генерално сваляне на стандартите на живот на населението, убиване на средната класа посредством автоматизация, лишаване от свобода на словото под знакът на "Хейт Спийч". Всичкото това обаче не засяга военните, които в името на прогреса си правят ученийца, тровят природата и хората и горят петрол и нафта като за последно. Не засяга милиардерите, укрили всичко по офшорки за да не платят и смешно малките данъци, които принципно дават. Не засяга наследниците на 13 те фамилий погълнали ресурсите на планетата. Докога? Докато не извадим кирките и лопатите и не ви закопаем живи. До тогава.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Европейската калинка Мария Габриел що чини там?

А Барисав защо не са го поканили ? Кой ще им пуска лафчета на конференцията?

Защото не искат никой със здрав разум да присъства на конференцията.

Говорите за капацитета ни да градим и създаваме бъдеще, как демонстрирахте до момента този капацитет в дебата и мерките за справедлив преход и трансформация на енергетиката ни?

Зеленият преход е новата "Перестройка". Всички знаем как завърши тя. А, иначе, вижте времето навън през последните няколко седмици, и пак помислете на тема глобално затопляне.

Това с "виж времето навън" в момента е един от най-често използваните митове за климатичните промени. Основни свойства на времето са неговото непостоянство и променливост. В метеорологията времето се разбира като състоянието на атмосферата в точно определено време и място, докато климатът характеризира режима на времето за дадено място или район, определен въз основа на многогодишни наблюдения. Следователно всяко метеорологично състояние трябва да се разглежда в по-широк исторически контекст. Можете да прочетете повече тук: https://www.climateka.bg/mit-globalnoto-zatoplyane-ne-sashtestvuva-zashtoto-prez-zimata/

Разни митове и глупости, платени да пишат каквото иска Обама са просто поредните проституират мозъци на така наречените учени.

към Мария Габриел: Как се интегрира знанието за климатичните промени - овладяването им и адаптацията към тях, и енергийната трансформация в образованието на учениците в Европа?

Поздравявам тези будители с нетрадиционна умствена ориентация! Времето е тяхно!

Защо като чета заглавията в "зеления преход" и някак си ми възниква спомен от соц. лозунгите и заглавията от соц. пресата едно време ? На мен ли само ми се струва че западния свят е тръгнал на там където ние вече бяхме. А на мен тогава нещо въобще не ми харесваше ...

Само дето сега е зелен. Към новата османска империя предполагам. А иначе е ясно, то го е писала Меркел. Заради своето безплодие превърна Европа в континент, в който европейците не могат да имат деца и сега със цялата си злоба със армия зелени дждеджери, Иска посмъртно да превърне Европа в континент където никога нищо няма да може да се произвежда. И естествено, в неин стил подкупва управници за да убиват собствените си народи.

Въпросите ще са: -Колко зелени са бомбите и двигателите на ракети, самолети, хеликоптери и друга техника? В центи или проценти... -Как частните самолети, яхти и вече орбитални космически кораби подпомагат зеленият преход? -Ковид-19, САРС или ФАРС? Как поредната разработка на науката спаси планетата и не по-маловажно направи доста пари. -Как инвеститорите в Китай ще спомагат зеленият преход като се откажат от печалбите си. (това ще е комедия, все пак ще е късно, ще е доста мълчаливо и хората ще имат нужда от разведряване...) След това и няколко големи питиета могат спокойно да ни кажат как ще режимът на тока е спасението на планетата, как ако се откажем да готвим месо и пасем в градинките ще превърнем земята в рай и т.н.

+++++

г-н Янев, имате ли визия за включването на гражданите в качеството им на потребители-производители?

Че кой мислиш ще плати цялото това словоблудство? И за какво мислиш са се наредили всички тези банки в този механизъм? От любов към ближният или за да вземат едни лихвени проценти? И ето тук визията за включването на обикновеният човек в очертаващата се схема е на субекта плащащ сметката

Разбира се че има, стига да си платят аксиза от110% и щетите на турския кораб. Оттам нататък може да се конкурират даже със спонсора му Прокофиев.

Гледаме, гледаме..., как биткойна днес мина 100 000лв.

Като задуха студа ще видим зелените ИДИОтИ