Главният секретар на президента: Кой излъга - Борисов или/и Сачева?

Патологичното лъжене (митомания или митоВманията) е модел на поведение, при който лъжата се е превърнала в навик, написа Димитър Стоянов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами и двамата лъжат защото са пълни некадърници и говорят измишльотини и простотии.

като му гледам съветниците на резидента се не муга ра преценя той или те са по-тъпи

АМИ ПИТАЙТЕ МАЯ КЮСТЕНДИЛСКА. КОЙ КОЙ Е В БГ ЕКСПЕРТ ПО ЛЪЖИТЕ Е ТЯ!!!!

Говори си за две различни разплащания. Мерките за подпомагане в условията на пандемия ( 60 на 40 ) - до края на май защото тогава изтича извънредното положение. Социалните плащания (помощи, пенсии и т.н) гарантирани от ДБ. Докато вденете ще изтекат повече от 2 месеца. Давайте машини за изборите, щото и там нещата не отиват на добре....

Нищо не е осигурено. Плащанията за "дребосъците" се бавят повече от месец - ако изобщо ги направят.

Радев и Трифонов излъгаха.

Някакви военни, смениха милиционерите. А интелигентите, начело с Костов, заораха в канавката. Няма на кого да се сърдим.

О, АМА ТОВА Е МИТКО РЕЗЕРВИСТЧЕТО. ВОЙНЪТ С НЕЖНА ДУША, ДЕТО ПОКРИВАШЕ ДЕСА РАДЕВА, ЧЕ Е ВЗИМАЛА 2 ЗАПЛАТИ. МА ТАКА КАЖЕТЕ.

Няма какво да се коментира....

Този нещастник бърза да се нареди до Бойко Рашков по тъпизъм и безочие )))))))) Ама Рашков е класа! Дърт, комунистически боклук ))))) Нацначен от "демократа" Радев, а пък той назначил за шеф на кабинета си учредителка на партията на Божков)))))) колкото повече се показват,толкова повече СЕ ИЗЛАГАТ.....

Никой не е излъгал ,от март до май нещата са се променили

„ЗЕЛЕНИ чорапи“ и агенти на ДС!!!

„Всички плащания са осигурени до месец, МОЙ! “ -другарю секретар, къде видя и КОЙ, каза месец ДЕКЕМВРИ!!??

Тъпанарче,стига цапа глупости

Кажи на Д.Стоянов да не плещи глупости !!! За да не ги „ЦАПАМ“ Аз???

И двамата че са като скачени съдове при тази си своя ''принципност''...

И КАКВО СЕ ОКАЗА ?? ТОЗИ НЕ БИЛ БЕЗУМНО ТЪП !!! САМО ТАКА ИЗГЛЕЖДАЛ !!

ТА ТОЯ СЕ РАЗПИСВА НА 12 ХИЛЯДИ МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА !! А Е И ПЕНСИОНЕР ОТДАВНА !! ВЗЕЛ И КЪМ 200 ХИЛЯДИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕТО ?? 20–ТЕ ЗАПЛАТИ ?? БАСИ ДЪРЖАВАТА СТРАННА ??

ТУЙ Е МИТКО РЕЗЕРВИСТЧЕТО БЕ, ДЕТО ПОКРИВАШЕ ДЕСА, ЧЕ Е ВИЗМАЛА 2 ЗАПЛАТИ.

Лъжеш ти ,др.Секретар ,защото изваждаш думите и на г–н Б,Борисов и на г–жа Сачева извън контекста на изявленията и на двамата !!!

Боко като го осъдиха като парцал за клевети също ли беше "изваден от контекста"?

Госпожата казва : "Всички плащания са гарантирани през Закона за държавния бюджет...…" А той чува : " всички плащания са осигурени до края на 2021 г." Дислексия ли има дясната ръка на президента или просто иска да плюе ???

От тъпотията.Бюджетът за какъв период се предвижда?

И според теб като гласуват бюджета и го одобрят, на 01 Януари всичките пари са в хазната и чакат да бъдат похарчени ли?? Парите са ОСИГУРЕНИ до края на Май - т.е. има ги налични. Останалите, за месеците до края на годината са ГАРАНТИРАНИ със закон. Ако не правиш разлика по-добре си купи тълковен речник.

Сезонът на герберастките калинки приключи, квичат за последно. Борисов се е скрил под магнолията, Гешеф е потънал в неловко мълчание, лоялните Му чиновници падат като гнили круши. Държавата се пречиства. А това, че Баце не е наясно какво говори, никого не изненадва.

Прав си, свиквайте за пореден път с простотията...България се пречиства от какво, от мързеливи младежи и девойки дето чакат големи заплати, от некадърни шефове дето ги слагат тук и там на ключови места и като доиде действащо правителство, ако дойде, не може да ги смениш толкова лесно както се прави със служебен кабинет. То бива простотия ама чак толко аман..., и пак страдат пенсионери и нормални Българи не чалгари...

АМА ОТ ДЕ ГИ НАМИРА МУНЧО С ТАКИВА ФИЗИОНОМИИ ???

Уличават герберастите в лъжи - герберастите бълват олигофренски обиди, хи хи хи!

Тоя тъп ли е или да !? Актуализация трябваше да искат в парламента който две трети беше техен. Можеше да удължат работата на парламента още една седмица, само че страшинките не се сетиха защото това им е нивото !

Главния секретар на главния лъжец в държавата написа тази глупост. Всъщност не съм сигурен, че той е успял да сътвори това, предвид умствения му потенциал.Злобната мутра показва истинската същност на този тип. За жалост това е избора на фатмака.

Tъпия шапкар няма как да знае, че мерките бяха до края на май и съответно в бюджет 2021 са предвидени за тях пари до края на май. Бившето правителство няколко пъти обяви, че мерките ще действат ДО КРАЯ НА МАЙ и след това ако се наложи ще трябва да има нови и съответно да се предвиждат и за тях пари. Ама от комуняга - толкова. Личи си, че изобщо не са в час.

Саше, ами ако трябва да се предвиждат нови пари, това не е ли актуализция на бюджета? А Борисов поне три пъти заяви, че актуализация на бюджета не се налага.... Та кой лъже, Саше? Или по-точно - МНОГО СИ ТЪП, САШЕ!!!!

Новата московско-дубайска мантра е "Борисов лъже". Наговорили са се всички лъжци да я повтарят.

Убеден антикомунист съм и нямам нищо общо с мутрите. Но още повече съм убеден, че Борисов ЛЪЖЕ на поразия!!! При положение, че от 12 милиарда вдигна външния ни дълг до 75 милиарда, да твърди, че ТОЙ ДАВАЛ ПАРИ НА ХОРАТА не е само лъжа. ГАВРА Е!!!!! А заемът ще го плащат децата и внуците ни... Колкото до борисов, при 6 милиарда НОВИ заеми годишно, ако му позволим още 4 години да дерибейства, външният ни дълг ще стигне 100 милиарда. Айде сега вместо маймунски да ми слагаш минус - ОПИТАЙ СЕ ДА ОСМИСЛИШ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ, а ако лъжа - опровергай ме! За мен ще е радост да ме опровергаеш - значи децата и внуците ни не са заробени.... Но не можеш.... И за това първосигнално ще ме нацелиш с минус и ще продължиш да вярваш, че Борисов може да ходи по водата!!!

изглеждаш убедено ЛГБТ

убеди ни, няма що точно в обратното

военен до военен, това ако не е военен преврат, здраве му кажи. Ще има да патим и ние от полковници, както Гърция навремето. Хора, спите ли? Военните взеха властта, не се надявайте да я пуснат с избори. така става,Когато народът е прост и омаян от чалга. А баш чалгаря е подлога на Мунчо резидента. Нищо добро не ни чака.

Знам как комунисти тършуват, за да "намерят нещо". И толкова им се иска да "намерят нещо", че започват да халюцинират.

Къде се покри Биби?

И смрадливия мошенник също като шефа му мунчо потника

Една българска поговорка гласи: с какъвто се събереш, такъв ставаш ! А е известно на мало и голямо, че лицето Бойко Методиев Борисов е осъден от три независими български съдилища за лъжа !

ЛЕЛЕ КАКВИ АКИТА ИЗПЛУВАХА ОТ ТАЗИ ТОАЛЕТНА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО?? ШАПКАРИ НЕ НАЯЛИ СЕ !!

Е, кой тук е изненадан. Бабуина не спира да лъже, сачева с огромния задник освен да пърди гръмовно за друго не става.

Смениха се едни крадци-малоумници с други. Ще има полза, ако вторите изметат първите, и преди да са се окопали, ние ги изметем на изборите

За над 70 г. преки наблюдения съм установил едно - мазен шапкар ли е - ийеби му мамата ... И, разбира се, винаги ще му е късно и винаги ще му е малко ...

защото е търтий и некадърник да направи нещо друго. И върха на идиотизма, тези боклуци ще управляват икономиката.

Герберите много дейни през нощите пак... Аман от наркоманизирани мангали

Народе ?! На идните избори ще се проявиш ли пак като прост чалгар и комунист ?? Зорът на Чорапа беше да се докопа до властта и да се развършее в държавата (под натиска на Черепа) и заедно с утрепки комунистически да ни върне 35 години назад. И оная грозната опулената с базедовите очи Лая Галева да се изживява като съдия и последна инстанция , да влиза по министерства , където не й е работа изобщо, и да го играе справедлива "съдница" с "проверки" за неща, които въобще няма право. Лая , която няма никакво образование за да е в Парламента въобще ?!? Тая неблагодарница дето ББ я изпрати на лечение за ракът й в Германия и сега да се върти с метла като бясна вещица ?! Народе, ще допуснете ли тия боклуци до Парламента отново ???? Лая, Чалгаря, Цола Драгойчева 2, Копейкин, Черепа ... ???

Хахахахх много си вярвате циганите ама вашата отиде ... кажи де кой лъже Борисов или Самева.... или не те интересува....Що да те интересува нали си цигански трол... тебе само парички те интересуват

Тяхната партия е вече партийка и хвърчи към изторията с 200 - "ЩАСТЛИВОГО ПУТИ"

Споко бе и тия ще ги изритаме в момента, в който запомнат да ни правят на маймуни.

Този човек е стигнал само до полковник? Та той с този умствен заряд заслужава да е генерал... Военните само да стрелят ли учат? Е да, то е много профанско да учиш за скучни глупости като например бюджет.

Тоя главен секретар няма ли си п*а да си играе? Или На всяка манжа - мерудия.

Раду-потника секретаря е зализан пеперац :)

Хахаха а вашия Митов??? Егати мъжкаря а? Хахахах Герберите сте егати ГНУСНИТЕ ДЖЕНДЪРИ

Ма верно тоя секретар бил патологичен идиот. Много подходящ избор на радев

А бе българино,след като сте на власт кое е верно.И има ли откраднати, или парите са разходвани по предназначение.Като сте казали А давайте нататък,не го увъртайте както ви е наредено.

Тоя секретар много прост , явно тъпия резидент ги е подбирал всички около него тъпи и вдлъбнати.

Митко и ти ли започна да разбираш от финансови ? Ужас !

Е платен ит Борисов Това е цирк С държавна пара!!! Чака ви съдбата на Блиц

Дира,задминахте ме бе....

Яко обслужва Борисов и Пеевски Ама яко!!! Задминахте пик и блиц Браво! На 15 юни е Видовден Само месец остана

Всеки ден Ден след ден Утре поредните измами!!! Лъгали са ни цяло десетилетие Крали са ни... Искаме справедливост!

Румен Руското Чорапче лъже.

11 плюса за 1 минута Машалааааа

Ти ли ще говориш за лъжи бе ебалник! Цялата ви гнусна клика е за затвола бе БОКЛУК! Гешката ще ви оправи вас! Комуняги мръсни!

Ти лъжеш

Не е по темата, но четете! Преди съм гласувал за ГЕРБ. На последните избори не гласувах. Не гласувах, защото не знам какви са нещата по върховете, ама по низините са отчайващи. То не Е инспекция по ТРУДА, НАП, РИОСВ, АГЕНЦИЯ ПО ХРАНИТЕ И ДРУГИ. АМА КАТО ВИЖДАМ КАКВО СЕ СЛУЧВА ПО ВЪРХОВЕТЕ СЕГА СИ ВИКАМ НЕ МОЖЕ ЛИ ДО ДОБРО СЪЩЕСТВО ДА ОСТАНЕ ОЩЕ ЕДНО ...... МЕЧТИ

На нас днес ни цъфнаха на двудневна проверка, да описваме цените и да засичат после, при положение, че от няколко седмици цените на едро скочиха с около 30 процента и точно сме пооправили старите цени на дребно, защото закупувахме по-скъпо отколкото сме продали...Явно с цел точно сега ни засичат. Така трудно ще излезнат нещата. Малка семейна фирма... Докато горе се разправят, ние долу си патим...