Главният секретар на МВР с гневно писмо до ВСС за забавени дела и провалени акции

25 досъдебни производства са забавени, а посочваните мотиви са висока натовареност на наблюдаващите прокурори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рашков, 12-те кенефа, е див камунист и слугинаж, нищо не му се разбира от интервютата, този човек е болен!!!

От кога МВР управлява прокуратурата??? Нали не искат никакви контакти. Комунизма си е отишъл. Засега. Защото, както върви се връща. Лека вечер другари.....

Елементарно. Ако в един ден си в съдебна зала и делото продължи 6-8 часа как да гледаш други дела в този ден? Това в полицията не се случва. Но на други места да.

Предизборни кьорфишеци на Хунтата.

Даманджаната се е активира предизборно, но с последните простотии за "Зеления сертификат " босът му Радев ще даде фира

Schilo

Сега и прокуратурата ще се изгаври с МВР, че доказателствата им и данните им 5 пари не струват. Рашков започна война между институциите, ама кой ли ще я спечели? Няма да са тези, които търсят хляб и зрелища, ами онези- де раздават порциите помежду си.

Това се прави умишлено ПРОКОРАТУРАТА Е НА ГЕРБ.

"натовареност на наблюдаващите прокурори от Специализираната прокуратура" е ебати тъпото оправдание, приемливо и без последващи действия само за държавната администрация... Органзация, която не постига резултати, трябва или да бъде реформирана или да и се сложи шеф, който да я накара да работи.

Във всяка работа понякога има висока натовареност и въобще не става дума за постигане на резултати и мързел. Ако си доставчик на пица и имаш 10 адреса за 1 час в различните краиша на София, и да искаш няма как да го направиш.

Една акциика по задържане във ВСС ще отпуши рязко продуктивността...

То друго от гешевтатурата не може и да се очаква

на дамаджаната ли е?!

Това платена предизборна реклама от радко ли е ?

Пак активно предизборно комунистическо мероприятие от Главния секретар с досие като бивш служител в мракобесната Държавна сигурност при диктатурата на БКП и Тодор Живков!

Това е цената за независимата прокуратура- всички са зависими от нея.

Избивайте ги за оказване на съпротива.

Кога по-точно последните месеци МВР се занимава с каквото и да било престъпност? Щото единственото с което се занимава МВР последните шест месеца единствено тормоз над хората какъвто за 30 години никога не е имало. Кога от писането на доноси и връчването на десетки хиляди предупредителни протоколи на някой от МВР му е останало време да разследва някакви престъпници?

Провалени съдебни дела, защото ВСС и цялата "съдебна система", е защитник на бандитите!