Коментари - Главният секретар на МВР: Близо сме до установяване на виновника за бомбените заплахи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мигрантите ги хващат чак като катастрофират нейде. Пътя на др@Gата у нас е като магистрала, оръжие се пренася като сладолед... но никой нищо не знае.. Мълчанието на агнетата. И опаа.. отведнъж на този му знаят народността, номера на обувките, имал ли е махморлук и диария.. Много интересна развръзка спонсорирана от едни тайни служби.. Слагам пуканките, и сядам! Той и Том Кланси не може така да замисли..

Само малоумни идиоти по върховете на държавното управление. И за сметосъбирачи не стават, ни министъра, ни гл.сека. Къде ви произвеждат такива малоумници???

на тъпоумието, клептоманията и болезнената ни и духовната простота.

само като му гледаш кравешко-ракиения поглед на тоя тъпак, ти става колко достоверни са тия" разследвания'. Тва им спуснаха от Козяк,това казват

Единствено терористична фашистка русия печели от тези хакерски атаки, целящи да дестабилизират изборите у нас за да не се избере нов парламент и правителство и да продължи да управлява руския агент радев. Терористичната империя на злото знае, че изборите ще се проведат в училищата у нас и затова се е прицелила с терор на тях

Кога излезе ит Карлуково?

Ей го още не сме уредили правителство и служебния кабинет бърза да подпише договор с американската Уестинг хаус за строеж на атомна. Колко реактора са построили? Николко.. Ама ще е за 30 милиарда гущера дето ги нямаме и ще е усложлив заем.. Пак при предните неразбории ни набутаха със сделка за Ф-16 които.. "ще видим" При служебния кабинет преди сключиха договори за ядрено гориво пак с уестинг хаус.. Видя се на къде духа вятъра и че българите нямат мерак да сме следващи на полсата в Украйна и опаа в София веещш се Украински и Американски знамена с възгласи да сваляме президента.. И това като едно от много и ти ми разправяш че били руснаците!?! Що? Щото умрели за правителствените хотели по срънчака ли ? Или защото американците вече искат нова поредна база у нас?

Това са руски хакерски атаки подготовка за проваляне на изборите с цел да не се гласува нов парламент, нови правителство, за да остане руския агент радефф на власт. В деня на изборите ще бъдат подадени заплахи до всички училища, в които се провеждат избори, поради това, 24 часа преди началото на изборния ден полицията трябва да провери всички училища, в които ще се провеждат избори, да ги заключи и да ги охранява непрекъснато.

Ти си пример, до къде може да достигне фантазията на болния мозък. Със сигурност Путин живее у гардероба ти и под леглото.

Спешно ти тебе лекар_психар

Ами това вече сме го виждали и чували, преди години някакъв депутатин ( май ) беше заплашван с убийство по интернет или имейл и накрая намериха някакъв полуумен , че генерирал заплахите. Така че диагнозата е ясна само и само да се успокоят хората...

Изпратено е от САЩ, но са руснаци. По балансирана в дипломатически план позиция МВР не може да измисли.

Главния подбудител е дамаджан ефенди

Не е ли вярно, а другари милиционери?

Башров и Петров са, то е ясно, щом говедарите и островтяните са замесени, значии провокацията е от тяхна страна под фалшив флаг!

Къде го прочете!? Напротив всички улики водят към Путинова Русия!

Петров и Боширов да не са на Зеленски, бе нещастник?

Смешник си ти, лгбт дрисня! Наясно сме отдавна с тези акции под фалшив флаг и на говедарите и на островтяните!

ГДБОП работи в тясно сътрудничество с две партньорски служби - САЩ и Великобритания, и привидели ХИБРИДНА РУСКА атака.

онзи дебел глупак нарочен за министър. Той вече посочи виновника. Чак 'паррньорите' в хамерика и Европата питал.

МВР-то директно казва на политиците да си затварят плювалниците. Русия та Русия - стават смешни! Очевидно е, че е някое наше момче, което най-вероятно е зомбирало някое РС в САЩ и се мисли за велик хакер. Абе, дришло - нали се сещаш, че ако американските ченгета вече знаят хоста ти ти си ясен до 8 часа бе, папур! Те и за това нашите пускат димките за чужбина. До утре на обяд чакай да ти чукнат на вратата и ушите ти да станат като на чебурашка!

Нали бяха руски хакери. Или се усетихте, че сте тъпи.

Фърляте боб ве?

Шилo

На милиционери трябва да е забранено да се изказват по въпроси, които грам не разбират и няма никакъв шанс някога да разберат.

След експресно издирване ще заловят извършител от първи клас.

Сега тестват системата за евакуация на училищата и ще повторят теста в изборния ден. Хич няма да се изненадам, ако тогава избирателно се получат заплашителни емеили в училищата (избирателните секции) където има превес на конкуренцията.

След 5 дни ще видим колко сте путинофилите и русофилите в България. Около 20%.И да лаете и да плачете, няма кой да ви чуе.

Деди, да не си слънчасал? То уж днес няма много слънце, ама теб май те е ударило някакво слънчево изригване.

"Близо сме до установяване на виновника за бомбените заплахи". Нищо не разбрах! Хем сте близо и не сте го установили още, хем министърът твърди, че всичко е ясно. Заплахите идат от Русия и виновен е Путин. Значи хем е ясно, хем "ще видим, ще установим".

Следите водят към Максуда

Някой луд клошар, ама с диплома и компютър. Сигурно е, това обикновено ни се поднася.

Да не се окаже някой от ГДФАСУЛ?

Това е Путин! Той е виновен и за спекулата по магазините, и ако не се състави кабинет след изборите, пак Путин ще е виновен!

Имаше един виц : “ Зайо, що си с шапка … Зайо, що си без шапка …” И бой, бой, бой …

Сульо, Пульо, Атанас и аз ?

Ристо Иванов ? Последен напън да опита да изплаши хората с Русия. Няма страшно Ристо, чадо на БКП.

Помните ли, когато преди години Бойко бодро се изока пред камерите и микрофоните на “материала”: “Тия всичките в МВР и ДАНС (началниците) АЗ съм ги назначавал!” След това оповестиха евентуална терористична заплаха - отцепиха паркинг на Аерогарата запади един подозрителен бус, в който можело да има бомба… Та тогава “полицай # 1” на Планетата - Меси ядосано ги смъмри, че всявали паника и компетентно ги посъветва как се правела полицейска акция - трябвало един чаршаф да опънат та да не ги гледали хората и да се тревожат:) Тази държава щеше да е ковисия, ако не бе трагедия!!! А иначе този път май случихме на министър и дано да хванат тези негодници по-скоро.

Някой много ни завижда на образователната система, която генерира таланти!

Само това ке са е, ше знаеш! Което си е вярно си е вярно - за завиждане сме във всяко едно отношение! Особено в образованието!

Щом Радев стана експерт и в образованието!

Международният съд идва... Не съм чул някой да се е отървал.

Вярно ли, че един от съдиите, издал заповед за ареста на Путин се споминал в центъра на Париж, като греда от Айфеловата кула паднала на главата му ? Съвсем случайно …

Ако те радва си руски агент, защото обикновен нормален българин не би реагирал по подобен начин!

Че кой ще е освен руските глупаци.

Краварите ! Ти не четеш ли, че по техните училища от заплахи за бомби са преминали към директни престрелки ?

Милиарди мой човек са минали през България ,европари, от данънаците на европейските граждани ,къде обаче са отишли не се вижда или ако се види нещо ,то е недостатъчно . А Русия може само да взима от нас ,чрез хората поставени тук за тази цел. Както преди 30 год ,до ден днешен ,е същото .

За 100 имела -22 патлака раздали ! Добре, че не бяха 1000 имейлите ! Ко щяхми да праим !

Децата се кефят, даскалите не работят - държавата е чужда и всичко е възможно

Време е за Възраждане, българското Възраждане

Явно Възраждане са много напред, щом са в устите на американските роби в България

Напред са в усвояването на рубли.

Митрофановаааа, да ти имам и смотаните хакери!

Ще ви светна кой ги прати мейлите - това са група проукраински леководолази с фалшиви български паспорти!

И аз се смях , като прочетох коментара ти !

Търсете в президентството . Там се криха и онези който спряха аварийно метрото !

Слава на Путин !Ние без Русия и диктатор сме нищо!

Нов началник, нова свиня

Тия, от Запада са лоши ,само искаме парите им ,стоките им ,да учим в техните учебни заведения и да се лекуваме там , иначе си искаме путин да ни чука ...по главите де ,когато му се прииска.

Си държи парите в евро и долари.

Да! Искаме парите им, ама не дават. Иначе им превеждаме вноските редовно. Купуваме чертежи

Какво стана с хакерите от Северна Корея

Копейката от България!

всяка една копейка, направо целите рубли и рублен радев.

Накрая ще се окаже, че е дядо Мраз през март....

той министъра ви вече обяви , че това са руски хакери ! Какво ще разкривате ? Или искате да ви уволнят ?

От Изхождане

първо се научи да пишеш , да ти ЕПМ неграмотна да еба.

Ето един пУмияр

Първият осъден политик в България ще бъде…Путин.

Очаквам тия МВР тъпаци, олигофрени долни да кажат, че виновника е Русия и Путин.

Охх ,извинявайте ,че пак обидихме путин и руснаците ,ще си посипим пепел на главите ...

Залагам каса бира, че ще открият извършителя точно толкова, колкото откриха кой взриви Северен поток ! Не че не може да бъде открит, но все пак някои неща не могат да бъдат огласявани ! А целта е ясна - да се настрои общественото мнение в правилната посока ! Все пак във военно време живеем и за да приемем без драматизъм катастрофата, която ни подготвят, трябва да преглъщаме неприятните неща на час по лъжичка ! В поредицата “Световната конспирация” Никола Николов много точно е описал механизма по който елита постига целите си - създава изкуствено проблем, за да го реши по начертан от него път !

Ще разкрият виновника и той ще е онзи, който им посочат окупационните власти от ул Козяк