Главният прокурор на САЩ заяви, че Джо Байдън е умствено пригоден за президент

"Президентът няма никакви увреждания", заяви Мерик Гарланд пред подкомисията по бюджета в Камарата на представителите

Обратно в новината

Коментари - Главният прокурор на САЩ заяви, че Джо Байдън е умствено пригоден за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

засмях се

Илон Мъск наверно му е пресадил извънземен мозък

Илон Мъск наверно му е пресадил извънземен мозък

Главният прокурор на САЩ заяви, че Джо Байдън е падащо пригоден за президент... ББААХАХА

успели са междувременно да го пригодят някак си.

Главния доктор пък казал , че сина му ( на Байдън ) е невинен !

Годен или пригоден?

му пасва най-добре;)

Днеска че се състои събрание на Кооперативо с две точки у дневнио ред: - Вуте че критикува председательо на Кооператива, -Вуте че се прощава с колективо.

Има си хас да каже нещо друго.

Умствено пригоден, но слаб президент

подобен преглед е достатьчен.

Имайки предвид действията на държавната администрацията след Втората Световна Война стои основния въпрос - 'умствено пригодни ' ли са всички тези , които са се ангажирали да ръководят САЩ , а и не само САЩ, а и останалата част от света?

Направо е вундеркинд!!!!! Щом си говори с духове и Митеран е ясен !!!

След като непрекъснато този въпрос стои на дневен ред, дали наистина е умствено пригоден!?!

Главния Прокурор на САЩ да не е Доктор че да определя болен или не , Джо Байдън ? Все едно да кажеш че Бойко Борисов не е Мутра ?

Пропуски в конституцията на САЩ.Записано е че ако неможе да изпълнява своите задължения президента трябва да бъде сменен , но оценката за това е оставена на лекарите на Белия Дом които се назначават от президента.

За американски е идеален. За друга държава не става - никъде не взимат изсвирясали фосили

Бай Дън е изфирясал!

Ако му сложат още 5-6 аутокю-та, направо ще изглежда страшно ентелегентен, когато си чете думичките.

Gugnelid

Е какво да каже, нали му е началник. А някой да се замисля за що прокурор дава оценка за психическо и умствено състояние на човек? Сигурно лекарите им оценяват сигурността на Боинг-ите, което може да е причина за влошеното им качество напоследък? Но от друга страна и на мен ми се струва, че Байдън е умствено пригоден за президент - казват му какво да прави и той ходи (или лази) и го прави.

Лекарите които казват за състоянието на президента (физическо и психическо) мотат да бъдат само тези назначени от правителството служители на Белия Дом.

Има остър като бръснач ум дедо бай Пън. Решава тройни интеграли наум. Няма "по-добър" от него и "по-подходящ". Всеки ден бяга по 15 км. и прави 200 набирания. А и още еве като млад жребец !!!

Не се учудвам! Нивото там е такова, чев ако имах достатъчно пари и кучето ми може да се кандидатира за президент. И ще е по-ефективно от сегашния :)))

По долу е споменато куче, така че да го представим като ... канарче!

""Президентът няма никакви увреждания", заяви Гарланд ". А интересно след такова мнение дали Гарланд има някакви увреждания или той си ги е имал и преди?

Късния СССР...Брежнев...,Черненко и Андропов накуп Чакаме наивния комсомолец Горби да разтури катуна...

В САЩ главния прокурор е министъра на правосъдието. Или , той дава оценка за началника си.

все още го държат за президент. Все още не е изпълнил основната задача, поради която е там. Кучето ми е по адекватно от Байдън.

малко повече от 3 години, за да стане ясно в каква огромна западна лъжа живеем. Всеки ден ни заливат с фалшиви новини и пропаганда като черното се обявява за бяло и бялото за черно. С тези тъпи и корумпирани елити нямам никакви съмнения че запада е пълен шах мат.

Представям си в какво състояние ще е главния им прокурор

С всякакви глупости ни занимават тук, но нито дума за рокадата на двете пешки, която гросмайстор Боци предстои да направи. Най-вероятно ръката, която ги мести да се държи и направлява от г-н Козяк.

Явно за да си президент не се иска много акъл....

Сори, ама когато виждаш очевидното и в същото време някой се опитва да те убеждава в противоположното е меко казано начална форма на олигофрения.

Супер е! Скоро не се е спъвал на трибуната, има прогрес.

Цялата страна чакаше досега, главният им прокурор да каже, президента годен ли е или не. Вече може да си отдъхнат, оказа се че президента им е умствено здрав :)

Умствено пригоден - е ми звучи много убедително. Може за президент ама по добре да не се кандитира. Че скоро го чакат.

С други думи - става. Не е кой знае кво, не е най-доброто, с което разполагаме, но става. Дали ще издаяни цял нандат? Надали, но за момента става.

Щом са го докарали прокурорите да дават медицински заключения, много са го закъсали американците. Нема ора, кво да праиш. Като няма доктор и прокурора е доктор.