Главният архитект на София нямало да презавери разрешителното за "Златен век"

Бяхме подготвили такъв отказ - отказът не стигна до подпис, коментира Здравко Здравков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО НЕ СЕ РЕНОВИРА СТ.СЕПТЕМРИ А ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РУШИ ТАМ Е ИДЕАЛЕН ТЕРЕН А И НА ГОЛАТА ПОЛЯНА ОСТАНАЛА СЛЕД РАЗРУШЕНИЯ БАЛКАНКАР ИМА МЕСТО ЗА ОГРОМЕН ПАРКИНГ

Крайно време е стадионът да бъде преместен на място където няма да се налага за всяко мероприятие да се блокира центъра на София!

А тази сграда в груб строеж така ли ще остане да стърчи?

Да го спират и да задължат строителя да възстанови градинката! А не да остане да стърчи незавършена гробница

В София една четвърт от апартаментите са празни, но продължава безумно застрояване на всякакви места. Това е демокрацията/капитализма. „Основната причина на всички пороци и беди – това е частната собственост и обусловените от нея противоречия на интересите - на личността и в обществото, на богатите и бедните, на разкоша и нищетата. Частната собственост поражда престъпления, които не могат да се спрат с никакви закони и санкции.” Томас Мор, лорд-канцлер на Англия. Комунист.

И гилотиниран за особени заслуги...

Сега ситуацията с изникналата изглежда след пролетен дъжд / никой не си признава че е виновен и остава дъжда/ сграда в Лозенец е най-лошият вариант. Недовършена грозотия на най-високото място оставена така, е най-тъпия вариант! Или трябва да се разруши или да се довърши!

го презавери и хоро ще играе само си дига мизата с тези изявления!

Какъв им е бил алъш вериша е друг въпрос. Конкретният въпрос е КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ПОСТРОЕНОТО ДО ТУК, след като нямат разрешително. Нима ще викат онези специалисти от Лас Вегас дето гръмнаха култовото за времето си казино "РИВИЕРА"

И аз много не харесвам небостъргачите, забодени като кабърчета, но по хубаво да се довърши, отколкото да остане грозен бетонен скелет.

Само да винамава какво прави със стадиона на ЦСКА. Там трябва да се построи ново съоражение, няма ДРУГ ИЗБОР!!!

Стадиона "Левски" не трябва да се бута. Мястото му е идеално децата и спортистите да тренират всякакви спортове, но да не се играят мачове на него. Пък за мачовете да се направи друг стадион "на полето", където няма да се спира движението и да се блокира града заради някакви ритнитопковци.

отново предизборни обещания!!!

Абе Здравче бе.... то не бе изказвания не бе чудо, я пак към червен брег че тука ти е трудно малко... айде гюле гюле...

С главен архитект от Червн Бряг, София няма как да заприлича на Виена! Въпреки, че и двете столици имат еднакъв годишен бюджет.

Пробвай пак с бюджета ;-)

Само информативно относно "еднаквият бюджет" Бюджет София - 1.75 милиарда лева. Бюджет Виена - 13.4 милиарда евро.

нЕкои уточнения: 1. Скандалът със сградата на Артекс възникна преди година и нещо като се разбра, че ще се строи. Преди месец просто всички разбраха за това безобразно погазване на закони и наредби. 2. Здравков може да се кълне в каквото си иска, ама ако от Артекс извадят по-добрите адвокати ще трябва да подпише... там строежа си върви, макар и през нощта.

На мястото на националния стадион , гербаджиите ще си правят жилищна сграда от Артекс с лични асансьори . Каква връзка има автомобилите с стадиона , като на мач агитките не ходят с колите си . Явно някой е решил , да заграби тази част а друг да спечели чрез някой търг .

Случайно да си минавал покрай националният стадион през последните 20 години?

Винаги, когато има мач, се скапва трафикът в целия център заради това. Не му е мястото на футболен стадион в топ центъра. Да направят нов в покрайнините, а този да е само за трениране.

Няма да го презавери тази седмица. После вече е друга бира.

Зашо Мирянови не са проснати на паважа и обвинени от спецпрокуратурата? Опитът за влияние над главния архитект и заплахите защо са без последствия?

Май не!

Град София вече е презастроен. Всяко едно архитектурно решение вече е катастрофален провал за архоткти и техници. Време е безумието да спре, защото хората вече бягат от този град, който е тежко повреден от еврейска алчност и българско малоумие- опасна за живота комбинация.