Коментари - Главчев ще разговаря със Столтенберг на четири очи в Министерския съвет | Днес.dir.bg

Главчев ще разговаря със Столтенберг на четири очи в Министерския съвет

Генералният секретар на Алианса пристига в София в понеделник за участие в Парламентарната асамблея на НАТО. Фокусът на големия форум е войната в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Главчев ще разговаря със Столтенберг на четири очи в Министерския съвет | Днес.dir.bg

Коментари

Главчев да внимава...

А Радев защо няма да се среща със Столтенберг?

Главчев да не забравя, че когато нещата загрубеят, тези ще се изнижат като мокра връв от другата страна на земното кълбо, а ние ще сме на топа на устата , през едно море от ядосана ядрена държава.

Здравейте, български роби. Как сте, как сте? Гладувате ли? Мизерувате ли? Спекулантите, търгашите и печалбарите одират ли по 200 кожи наведнъж от гърба ви, като отидете на магазина? ДА, нали? Почти същите мутро-ченгеджийски спекуланти, гешефтари и прочие паразити одират ли ви с безумни космически цени на наеми и жилища? Кучешка колибка ви я шиткат на цената на царски дворец. ДА, нали? Вашият капиталист-робовладелец, за когото работите почти безплатно, цака ли ви с мизерно заплащане и заплати? Гърби ли ви по 7 дни в седмицата без осигуровки или ви осигурява на половин работен ден, а вие му бухате там по 15-16 часа всеки ден? ДА, нали? Ядете ли всякакви нискокачествени отровни боклуци, наречени храни, на цената на златото и платината? ДА, нали? Здравноосигурени сте, ама ако ви се наложи медицински преглед и/или лечение пак си плащате и изродите в бели престилки одират по 200 кожи от вас? ДА, нали? А ако нямате пари? Изхвърлят ви като дръгливи кучета пред болниците? ДА, нали? Като минете 40, максимум 45 години, и вашият капиталист-робовладелец ви изритва от работа, щото според робовладелеца вече сте в предпенсионна възраст? И после можеш да се оплачеш само на арменския поп. ДА, нали? А ся знаете ли за къв чеп в София дойде лично СТОЛТЕНБЕРГ, който до вчера въобще не беше чувал за България и дори не знаеше къде се намира? НЕ знаете, нали? Ами робове прости - Столтенберг е дошъл за ВАС И ВАШИТЕ ДУШИ, БЕ! До края на тази година, още 5-6 месеца и укро пушечното месо свършва и тогава идва ВАШИЯТ РЕД, български робове! Връчване на повиквателни, ще ви ловят по улиците като добитък, и после на конски вагони и тутуф-тутуф, хайде за Украйната. Да мрете там за кефа и богатствата на малкия зелен сопол и укрофашистката му шайка, както и за милионите и милиардите долари на Байгън и американската олигархия от Дълбоката държава! Честито!

Служебника , нали трябва да проведе " честни избори " какво са се разшетали и за кого ?

Главчев не говори чужд език. ако останат на 4 очи ще трябва да му рисува картинки на този индианец

Преди дни унгарският премиер В. Орбан разкри, че страната му преоценява ролята си в НАТО поради нежелание да се присъедини към подготвяната война срещу Русия. Според Орбан в НАТО вече е създаден подготвителен комитет, като страните от НАТО ще бъдат разделени на „участващи (във войната) и неучастващи“! Става въпрос за ядрена война с Русия... В кой кюп ще бъде сложена България? Това сега трябва да определят НАТО и слугите му в България.

Главчо е безгръбначно мекотело и слугинаж.

Аз още не съм си отворил устата, а той превежда, превежда, превежда......

Превод - столтенберг наредил на главанака, какви да ги върши и кога! Останалото са свободни съчинения.

Ще му набиват канчето на наш Главчо. не изка рая да праща на заколение

Тоя натовски задник очи има ли ?

Столтенберг трябва да бъде арестуван на летище София. Съден и осъден за престъпления против човечеството по бързата процедура и предаен на Русия за изпълнение на присъдата.

Ще говорят за жени - и двамата са ГОЛЕМИ мъжкари и жребци

Мислете за кои ще гласувате ,че после да не ревете за синовете и близките си като почнат да ви ги връщат в ковчези

и четирите очи ще са мои

Жалко, че Тагарев вече не е министър.

Това прилича на кампания за набиране на идиоти за изпращане на войски в Украйна. След като прибалтиките категорично решиха да пращат войски, а Полша аха да и аха не, то трябват още. Румъния и България. Особено като Франция, Германия и Великобритания се изтеглиха от официално пращане на войски. Те пращат само във вид на "инструктори". Но е нужно масивно присъствие на пушечно месо. Украинското свършва. И сега търсят държави-дебили.

Кой го е канил? Какви четири очи? Ако ще разговарят на четири очи, със сигурност ще е за нещо лошо. Ако е нещо добро да са се похвалили предварително.

не давайте така снимката тоя кухоебан небинарен педал бе... ееее... целия му уйкенд отиде по дяволите! майка ви торска (циганска) това, че двамата лузари ще си бръкат по дупките насаме със столтенберг лузъра никой не го интересува! кой, кой, кой ни го натресе тоя главанак бе дебили извратени? то бива извратеняци в службите на десе, то бива комундяшко мъжеложство, ама това вашето направо взривява атома на нова вселена на патриярха педераса грък дебилен бе дебили! ..... Бог с нас

Тази МижитуркаСтолтенберг е дошъл да Рекетира и Заплашва Главчо че ако България не предостави веднага платсдарм за военни атаки на Алианса по суша въздух и море срещу Освободителката ни Русия. То той ще заповяда на американците да ни Бомбандират отново както го направиха преди 80г. - масирано в продължение на 6 месеца американците бомбандираха много от Българските градове като : София, Кюстендил, Дупница, Перник, Враца и т.н. Избиха десетки хиляди българи- жени, деца, старци. Сринаха и разрушиха хиляди сгради и домове на невинни и нищо не подозиращи Българи. Незабавно да бъде обявен за Персона Нон грата този очилат дявол и да не се допуска на Българска Територия.

Ще са четирима, но ще прижмичкват.

ша сака май Секретаря 5-6 роти юнаци за Окрайна?!

Не, бе.Само доброволци.

Какво да говориш с евреин- той или ще те предаде, или окраде, или ще ти вземе територията,или ще ти продаде нещо на 5торна цена...справка дори в старият завет....То и с един друг такъв герой ( вече нелигитимен) .. така де...

Какъв си ти да разговаряш с Наркозависим Столтенберг , да не се дрогирате и двамата на Четри Очи ! Ти си Служебен , а не избран от Народа Премиер ?

Ако бяхме демокрация тези разговори нямаше да са на "четири очи". Ама сме стадо което заслужава съдбата си.

За нашия плешив питекантроп ще има само Падни!, Стани!. Йес сър, Йес сър, може ли да ви оближа смрадливия норвежки задник. Само педераси в това правителство - онзи ден някакъв боклук отиде в щатите за да предложи на американците последните парчета от енергийната ни независимост, сега този кавал приема някакъв умопобъркан натовец. Подлеци, национални предатели и откровени смърдели се въртят в българската политика повече от 35 години.

Ще разговаря или изслуша разпорежданията? Моля, уточнете! А ако са разпореждания, да се молим отсега да има куража да не ги изпълни безпркословно.

Страхливият премиер ще се срещне с още по страхливият натовец !

- След разговора ще подаде ли оставка или ще си го изсърба до край? - Аа, оставка ... Няма. Ще оплеска изборите ...

Аз мисля, че няма да могат да разговарят на 4 очи... Освен ако гостът не знае български... Така, че поне на 6 очи - с преводача.

Смелия с очилата да знае Руски

Те говорят на езика на любовта!

Ще бъде на принципа на старшинката от казармата "Когато говориш с мен ще мълчиш!" Единствената позволена реплика ще бъде, когато Столтенберг попита "Разбра ли какво трабва да направиш?" и Главчев ще отговори: "Да, Господарю!".

Какви национални интереси ще изтъргува на безценица това прокси на Тулупа, ще разберем по-късно. В България си има трайни традиции националните предателства да се засекретяват.

Така е още от времето на Т.Живков. Примери много ...

Коментари - Главчев ще разговаря със Столтенберг на четири очи в Министерския съвет | Днес.dir.bg

Главчев ще разговаря със Столтенберг на четири очи в Министерския съвет

Генералният секретар на Алианса пристига в София в понеделник за участие в Парламентарната асамблея на НАТО. Фокусът на големия форум е войната в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Главчев ще разговаря със Столтенберг на четири очи в Министерския съвет | Днес.dir.bg

Коментари

Главчев да внимава...

А Радев защо няма да се среща със Столтенберг?

Главчев да не забравя, че когато нещата загрубеят, тези ще се изнижат като мокра връв от другата страна на земното кълбо, а ние ще сме на топа на устата , през едно море от ядосана ядрена държава.

Здравейте, български роби. Как сте, как сте? Гладувате ли? Мизерувате ли? Спекулантите, търгашите и печалбарите одират ли по 200 кожи наведнъж от гърба ви, като отидете на магазина? ДА, нали? Почти същите мутро-ченгеджийски спекуланти, гешефтари и прочие паразити одират ли ви с безумни космически цени на наеми и жилища? Кучешка колибка ви я шиткат на цената на царски дворец. ДА, нали? Вашият капиталист-робовладелец, за когото работите почти безплатно, цака ли ви с мизерно заплащане и заплати? Гърби ли ви по 7 дни в седмицата без осигуровки или ви осигурява на половин работен ден, а вие му бухате там по 15-16 часа всеки ден? ДА, нали? Ядете ли всякакви нискокачествени отровни боклуци, наречени храни, на цената на златото и платината? ДА, нали? Здравноосигурени сте, ама ако ви се наложи медицински преглед и/или лечение пак си плащате и изродите в бели престилки одират по 200 кожи от вас? ДА, нали? А ако нямате пари? Изхвърлят ви като дръгливи кучета пред болниците? ДА, нали? Като минете 40, максимум 45 години, и вашият капиталист-робовладелец ви изритва от работа, щото според робовладелеца вече сте в предпенсионна възраст? И после можеш да се оплачеш само на арменския поп. ДА, нали? А ся знаете ли за къв чеп в София дойде лично СТОЛТЕНБЕРГ, който до вчера въобще не беше чувал за България и дори не знаеше къде се намира? НЕ знаете, нали? Ами робове прости - Столтенберг е дошъл за ВАС И ВАШИТЕ ДУШИ, БЕ! До края на тази година, още 5-6 месеца и укро пушечното месо свършва и тогава идва ВАШИЯТ РЕД, български робове! Връчване на повиквателни, ще ви ловят по улиците като добитък, и после на конски вагони и тутуф-тутуф, хайде за Украйната. Да мрете там за кефа и богатствата на малкия зелен сопол и укрофашистката му шайка, както и за милионите и милиардите долари на Байгън и американската олигархия от Дълбоката държава! Честито!

Служебника , нали трябва да проведе " честни избори " какво са се разшетали и за кого ?

Главчев не говори чужд език. ако останат на 4 очи ще трябва да му рисува картинки на този индианец

Преди дни унгарският премиер В. Орбан разкри, че страната му преоценява ролята си в НАТО поради нежелание да се присъедини към подготвяната война срещу Русия. Според Орбан в НАТО вече е създаден подготвителен комитет, като страните от НАТО ще бъдат разделени на „участващи (във войната) и неучастващи“! Става въпрос за ядрена война с Русия... В кой кюп ще бъде сложена България? Това сега трябва да определят НАТО и слугите му в България.

Главчо е безгръбначно мекотело и слугинаж.

Аз още не съм си отворил устата, а той превежда, превежда, превежда......

Превод - столтенберг наредил на главанака, какви да ги върши и кога! Останалото са свободни съчинения.

Ще му набиват канчето на наш Главчо. не изка рая да праща на заколение

Тоя натовски задник очи има ли ?

Столтенберг трябва да бъде арестуван на летище София. Съден и осъден за престъпления против човечеството по бързата процедура и предаен на Русия за изпълнение на присъдата.

Ще говорят за жени - и двамата са ГОЛЕМИ мъжкари и жребци

Мислете за кои ще гласувате ,че после да не ревете за синовете и близките си като почнат да ви ги връщат в ковчези

и четирите очи ще са мои

Жалко, че Тагарев вече не е министър.

Това прилича на кампания за набиране на идиоти за изпращане на войски в Украйна. След като прибалтиките категорично решиха да пращат войски, а Полша аха да и аха не, то трябват още. Румъния и България. Особено като Франция, Германия и Великобритания се изтеглиха от официално пращане на войски. Те пращат само във вид на "инструктори". Но е нужно масивно присъствие на пушечно месо. Украинското свършва. И сега търсят държави-дебили.

Кой го е канил? Какви четири очи? Ако ще разговарят на четири очи, със сигурност ще е за нещо лошо. Ако е нещо добро да са се похвалили предварително.

не давайте така снимката тоя кухоебан небинарен педал бе... ееее... целия му уйкенд отиде по дяволите! майка ви торска (циганска) това, че двамата лузари ще си бръкат по дупките насаме със столтенберг лузъра никой не го интересува! кой, кой, кой ни го натресе тоя главанак бе дебили извратени? то бива извратеняци в службите на десе, то бива комундяшко мъжеложство, ама това вашето направо взривява атома на нова вселена на патриярха педераса грък дебилен бе дебили! ..... Бог с нас

Тази МижитуркаСтолтенберг е дошъл да Рекетира и Заплашва Главчо че ако България не предостави веднага платсдарм за военни атаки на Алианса по суша въздух и море срещу Освободителката ни Русия. То той ще заповяда на американците да ни Бомбандират отново както го направиха преди 80г. - масирано в продължение на 6 месеца американците бомбандираха много от Българските градове като : София, Кюстендил, Дупница, Перник, Враца и т.н. Избиха десетки хиляди българи- жени, деца, старци. Сринаха и разрушиха хиляди сгради и домове на невинни и нищо не подозиращи Българи. Незабавно да бъде обявен за Персона Нон грата този очилат дявол и да не се допуска на Българска Територия.

Ще са четирима, но ще прижмичкват.

ша сака май Секретаря 5-6 роти юнаци за Окрайна?!

Не, бе.Само доброволци.

Какво да говориш с евреин- той или ще те предаде, или окраде, или ще ти вземе територията,или ще ти продаде нещо на 5торна цена...справка дори в старият завет....То и с един друг такъв герой ( вече нелигитимен) .. така де...

Какъв си ти да разговаряш с Наркозависим Столтенберг , да не се дрогирате и двамата на Четри Очи ! Ти си Служебен , а не избран от Народа Премиер ?

Ако бяхме демокрация тези разговори нямаше да са на "четири очи". Ама сме стадо което заслужава съдбата си.

За нашия плешив питекантроп ще има само Падни!, Стани!. Йес сър, Йес сър, може ли да ви оближа смрадливия норвежки задник. Само педераси в това правителство - онзи ден някакъв боклук отиде в щатите за да предложи на американците последните парчета от енергийната ни независимост, сега този кавал приема някакъв умопобъркан натовец. Подлеци, национални предатели и откровени смърдели се въртят в българската политика повече от 35 години.

Ще разговаря или изслуша разпорежданията? Моля, уточнете! А ако са разпореждания, да се молим отсега да има куража да не ги изпълни безпркословно.

Страхливият премиер ще се срещне с още по страхливият натовец !

- След разговора ще подаде ли оставка или ще си го изсърба до край? - Аа, оставка ... Няма. Ще оплеска изборите ...

Аз мисля, че няма да могат да разговарят на 4 очи... Освен ако гостът не знае български... Така, че поне на 6 очи - с преводача.

Смелия с очилата да знае Руски

Те говорят на езика на любовта!

Ще бъде на принципа на старшинката от казармата "Когато говориш с мен ще мълчиш!" Единствената позволена реплика ще бъде, когато Столтенберг попита "Разбра ли какво трабва да направиш?" и Главчев ще отговори: "Да, Господарю!".

Какви национални интереси ще изтъргува на безценица това прокси на Тулупа, ще разберем по-късно. В България си има трайни традиции националните предателства да се засекретяват.

Така е още от времето на Т.Живков. Примери много ...