Коментари - Главчев пред парламентарната асамблея на НАТО: Членството ни в Алианса бе цивилизационен избор | Днес.dir.bg

Главчев пред парламентарната асамблея на НАТО: Членството ни в Алианса бе цивилизационен избор

Днес е последният ден от пролетната сесия на Парламентарната асамблея, на която София е домакин

Обратно в новината

Коментари - Главчев пред парламентарната асамблея на НАТО: Членството ни в Алианса бе цивилизационен избор | Днес.dir.bg

Коментари

Защо нямаше допитване да народа, а ни набутаха насила. Сега и да се бием с Русия ли ще ни накарат, недобитите фашаги...

...дрон към Урал.

Може би ще се бием с Русия, амаа това няма да в Покрайната , нито до Урал, а тук до Дунава..!? @ де!

Доказано! През вековете така е било.

.... ЦВИЛИзационен избор !

Тоя цивилизационен избор (по време на бомбардировките на Югославия от НАТО-то) трябваше да отнесе токрива на дом номер 1 в Бояна, където беше путьо стоянов, а не на невинните хорица от Горна Баня...

Фашисткия режим на късокраката хмонголоидна хомосексуална проститутка владимир путкин трябва да се унищожи

Че беше избор ,беше ,но не наш , а на натовците. Много удобна територия сме , близо до Русия , става за бази , удобни управляващи , особено Соломончета. Така че НАТО ни избра , не беше наш избора.

То пък този ПАсИсий като е един българин! Р ....Майка плаче.

Кой направи избора ??????

Сборище на отвратителна , безродна , нагла и агресивна предателска сган, която безумно си играе с огъня.

ГЛАВАНАК

Главчев някак си не се събира в образ на министър-председател, пък било то и служебен ! А пък Митов прилича на шеф от Папската полиция !

Кога питахте за НАТО? Преди имахме държава и армия, сега имаме сам едни евроатлантичски продажници и американси марионетки. Затвор за вас.

Няма начин родината на най-древната цивилизация в света да не прави най-цивилизионния избор.

Най древната? Ади ся , македонски лафове! Все пак сме от лето 681 , а преди нас има бая и преди Христа! Та дори комшиите са доста по стари и дори като се разцепи римската империя!

Е, турИ кавичките на ,,изявлението,, де !

Нашита партньори от НАТО - това са същите тези нагли англосаксонци, които ни разоръжиха и оставиха по бели гащи. можем да водим война само с прашки и то срещу Македония. Всички други държави на Балканите са с въоръжени и силни армии, само ние имаме армия от чантаджии. Американците, т.н. наши партньори, толкова много ни обичат и уважават, че нямат намериние да махат визите за българите, защото гледат на нас като крадливи цигани, като хора които не заслужават грам доверие. Отново нашите "партньори", т.е. колонизатори ни нацепиха да платим милиарди долари за стари самолети на хартия, за стари бойни машини, за ядрени реактори, които никога няма да бъдат построени. И всичко това е в резултат на това, че от години България е овладяна държава, от години за политици се назначават безгръбначни и безмозъчни същества, които не са с българско самосъзнание и мислене.

Българските орки газ пикаят от тъази новина!

Как са тарифите на червените фенери в Амстердам? Поне като ти пръскат гъза цивилизационно, струва ли си?

Знаеш, щото я събирате в найлонови пликчета!? ....Газова и гъзова криза.

Главанаков, заври си твоя цивилизационен избор отзад!

Не, ти си заври мнението в твоя.

Къв цивилизован избор бе? Нас никой не ни е питал. Това беше еднолично решение на продажни отрепки. За тези тридесет и кусур години се доказа едно - управляващата клика в България не може да взема правилни държавнически решения. Справка - за всички тези години си останахме най-бедни в Европа. Правилният начин е референдум за такива важни решения,които определят бъдещето на страната. А главчо е поредният никаквец от които ще се срамуват бъдещите поколения.

Ние отдавна нямаме право на избор. Членството ни в европейският съюз, НАТО и други европейски структури е по команда.

Тоя Главчев е супер, мега яко противен. Денков поне имаше осаната на средностатистически чиновник, тоя има осанката на някакъв чичак, селяндур, хванат от сергията за артофи на Кирков, облечен в костюм и присаден на трибуна

На Украйна трябва да се позволи не само да трепе и размазва ватнишката измет на територията и, а да изсипе огромно количество рокети нод цивилни обикти в Москва, Санкт Петербург и друге големи градове, за да разбере смръдливата вата, че не трябва да посяга на чуждото и да граби и краде където си иска Смърт на тая рашистка измет! фашизъм =рашизъм, няма никаква разлика!

главанак, от теб се иска да не доказваш всеки ден тъпата си фамилия и нищо повече!!! Никакъв избор не сме правили - натресоха ни го тоя избор една шепа продажници, като монката натовеца !!! НЕ НА НАТО!!!

Жалки червей, лазещи в краката на "евроатлантическите" си господари! Обикновените хора изпитата огромен гняв, гледайки продължаващото падение на властта! Счетоводителят Главчев подобре да млъкне и да не ръси простотии!

Според дедите на тоя и включването ни към Третия райх 1941 също е цивилизационен избор.

Попитали радион Ереван: Може ли диваци , бивши комунисти и бивши ченгета да правят цивилизован избор ? Радиото отговаря: Може но с цената на затриване на държавата ( демократична а не социлаистическа) и за лично облагоденстване.

Като чуя за европейски ценности, цивилизационен избор и ми се драйфа, първо тия ценности са общочовешки, не си ги присвоявайте, втори цивилизация няма само в Европа и САЩ. Това са тотално ОПОРКИ и нашите политици ги сричат като комсомолци натягащи се за влизане в БКП. Трето, РЕФРЕНДУМ нямаше нито за ЕС, НИТО за НАТО, а сега и за еврото! Тоест вие сте едни слуги дето говорите от името на НАРОДА, обаче самияте хора не са ПИТАНИ. Ние нормалните хора си правим съответни изводи що за ДЕМОКРАТИ сте, ама само на КАРТИНКА и ПРИКАЗКИ.

Клишета от преди 20 години. Участие във военен съюз да е цивилизационен избор...толкова цивилизационен колкото и участието ни в оста през ВСВ. Форма на подчинение, но пак ще се изнижем без пряко участие. А тогава поне ни предлагаха Македония, сега пък искат през главата ни да узаконят най-свирепия антибългаризъм.

"Членството ни в Алианса беше цивилизационен избор". Мога да приема казаното за вярно, ако по въпроса беше проведен референдум. Такъв не е имало. Никой нищо не е избирал, никой за нищо не се е произнасял. Тъй че Главчев да престане с глупавите клишета!

Фурнаджийска лопато,когато победилият се каже " не цивилизационния" избор,каква ли песен ще запеете?

всички български политици и управляващи там, трябва да се запишат на списък и да се проверяват за национално предателство.

Ако Главчо е образец за цивилизован човек,жалко за цивилизацията. По долу един човек правилно е записал гледаме''Криворазбраната цивилизация'' Идиоти мръсни гербаджии кариеристи крадци,вие сте главния виновник за упадъка на България,не онези луди от файтона жълтопаветници. Вие с откровенния си еснавски дебилизъм,вие които приобщихте всички мутри и ги направихте ''бизнесмени'',тъпанари нещастни,даскали,полицаи,всякакви други изроди на хранилки.

По всички медии ежедневно гледаме криворазбраната цивилизация

Цивилизационният избор за България е направен от княз Борис през 9 век с приемането на източното православие от Византия. Оттам идва и културологичният термин "византиинизъм" или простичко казано "византийщина". Източната Римска Империя остава в историята с шуробаджанащина и връзкарство във властта, неспазване на закона, корупция и поквара в държавните органи и т.н. Като добавим и лукавство, автократизъм и бюрокрация при функциониране на държавните структури, нещата стават по ясни. По-късно всичките тези характеристики се предават и на държавната администрация на Османската империя, която на практика наследява Византия. Така България се развива над 1000 години под опеката на две империи с доста спорни методи на управление и това слага железен отпечатък на манталитета ни като народ: измекярщина, завист, мизерия, мързел и алчност, връзкарщина и неспазване на закона. И най-важното: неуважение на демокрацията като принцип за функиониране на обществото. Дето се вика: дай на простака власт и му гледай сеира. Това е нашия цивилизационен избор от време оно. Другото е политика и ала-бала.

В книгата ,,Падането на Константинопол" ясно е показано какво е Византия (даже в своя залез) и западна Европа - в сравнение с нея...

готин коментар. и верен. забележката ми е, че и католическа Европа не е много по-различна. Едва Реформацията ще промени съществено нещата. А ние сме си още там - в преддверието на Европа.

Идея си нямаш какво е било в Западна Европа и колко кръв е проляло папството... Тази Европа, по която хълцаш от възторг, е изпила кръвчицата на целия свят! И продължава!

Лъчко, преди да намираме кусури на другите, нека първо видим лайна?та в които сме затънали.

3/4 от българите мизерстват, за да може някакви крадливи отрепки да сесъбират на конгрес

За съжаление вече не излизат вестници и не могат да ги задължат да препечатват речите от поредния конгрес.

Какъв избор бе Главчо? Кой пита народа дали иска България да е част от НАТО? Каква цивилизация са натовци бе Главчо. Цивилизация, дето ръсеше бомбите с обеднен уран над Югославия? Цивилизация, дето потопи в кръв и разруха Близкия Изток? Мерси, такава цивилизация не ни трябва! Ясно е, че се натягаш пред господаря, за ти даде някой благ, високоплатен пост. Постът ти обаче изиска да мислиш за страната и нейното бъдеще, а не само за себе си!

ехеее - друго си е братската, православна и славянска цивилизаця дето от две години избива мирно население и вече е загробила няколкостотин хиляди. тя най-подхожда на амебоподобните ни съграждани.

Много повърхностно изказване.Ти в първи клас ли си или гледаш много телевизия?

Защо не кажеш колко милиона загроби западната "цивилизация". Като се почне от папския институт, кръстоносните походи, колонизирането, заробването, заграбването и войните в днешни дни по света? Защо имаме Балдуинова кула? Защо падна ракета в Горна баня? И още много, много ЗАЩО!

А аз да попитам, Крадлата и Пасито ще присъстват ли, речи, приветствия, послания, знаци...асамблеята дали ще излезе с някоя декларация после? И Крим чий е, чий е Крим?

Ако дойде предателят Паси може пак да се разплаче от радост, че е вкарал България в НАТО. Колко ли пари са му дали за този акт?

Ей такива главанаци като тоя гербаджийски отп.дък, да говорят за цивилизационен избор, при положение, че никой от тях (евроатлантическата сган) не е питал народа си, ме кара да мисля, че в даден момент такива кото тоя ще ги дават по телевизията като панаирджийски мечки!

По принцип е прав, наистина цивилизационен избор. Но не е направен от нас и не е много добър избор.

Единственото, което ще унищожат е туризма по черноморската ивица!

Лена парфюма там ли е?

Главчев, на баба ти шушумигата ли направи този избор или някое посолство, че не помня някой да е питал народа с референдум?

Много обичам, когато копейките се давят от пяната на устата си в безсилието си пред фактите и събитията... Ще го правят още, обещавам!

То е ясно, че единствената мотивация на евроатлантиците е най-обикновена злоба и за да си угодят на злобата са готови да продадат България :))

Стига простотии бе Главчев !!! Това е като да си смениш пола .... Не можеш да сменяш цивилизацията към ,която принадлежиш с друга !!! По- голяма простотия не бях чувал !!! За смях и подигравки станахме ....

Слушайки цялата войнствена реторика, стигам до извода, че Светът не го чака нищо добро...никой не говори за Мир...

Да живее НАТО, САЩ и ЕС.

Да живее и Делян Пеевски :))

Браво, послушен си !

Да живеем славяните и православните. Смърт на НАТО и САЩ

Цивилизационен избор на началниците е намеса във войната, борба с русия, слугуване на зеления и въоръжаване на поразия. Спокойните времена са вече в история.

Винаги с Украйна и никога с Русия.

Ако бяхте с Украйна, щяхте да сте на фронта :))

Винаги с Бандера!

Поздравяваме Главчев с песента "Аз съм кукла на конци".

Русоробите отново ревнаха за нападението на НАТО над Югославия, част от която /основна/ бе исторически враг номер едно на България - Сърбия, а не споменават че същата сърбия чрез Милошевич преди това проведе етническо прочистване и изгони половин милион косовари от родните им места... Също както 80 години преди това направи и със Западните покрайнини - изконни територии от българското землище.

Международният наказателен съд установява през 2016 г., че отговорността на Милошевич за обвиненията, свързани с войната в Босна, не може да бъде доказана и по този начин го оправдава, по всички точки на обвиненията.

А сега като сме с посраНАТО, този наш исторически враг защо не ни върна Западните покрайнини? :))

Като толкова много разбираш историята, защо не написа кой даде Западните покрайнини на Сърбия, бе г-н предател?

Точният отговор: Западните Покрайнини са дадени на Югославия /Кралство на сърби, хървати и словенци/ по Ньойския договор, на който Русия не присъства. Там заповядват Англия, Франция, САЩ и Италия.

ДА, членството ни в група за колективна сигурност е вярно и точно. За такава група маъ само НАТО се обявява. НО ! Група за колективна сигурност няма място в страни НЕчленки. За целта си има КЕЙФОР - структура на ООН. Вероятно е нормално НАТО да оказва техническа, само, помощ на нападнати страни. И на фона на войната в Украйна, ДА, палестинците имат право на държава. НО нямат право на тероризъм. ООН им е предоставило право на държава, те са се отказали... Байдън и Путин извадиха скелетите от гардероба на ВСВ. Тръгнаха да се "борят" за едно- или дву- полюсен свят. НЕ, светът става много полюсен.

Русия е поробителя на България, пороби ни през 1944г., отне ни Македония, насъска Сърбия срещу нас.

Щом го разправят делян-пеевците, няма начин да не е вярно.

Никой не е питал нас обикновените хора, какво искаме. Следователно...

Обикновените хора искат разнообразно неща ( и никога всички едно и също)..... Обичайно не знаят какво точно искат като изключим базовите потребности - храна, секс, сигурност и зрелища. Да се питат обиновените хора за политика/геополитика си е загуба на време.

Значи демокрацията е лъжа?

Коментари - Главчев пред парламентарната асамблея на НАТО: Членството ни в Алианса бе цивилизационен избор | Днес.dir.bg

Главчев пред парламентарната асамблея на НАТО: Членството ни в Алианса бе цивилизационен избор

Днес е последният ден от пролетната сесия на Парламентарната асамблея, на която София е домакин

Обратно в новината

Коментари - Главчев пред парламентарната асамблея на НАТО: Членството ни в Алианса бе цивилизационен избор | Днес.dir.bg

Коментари

Защо нямаше допитване да народа, а ни набутаха насила. Сега и да се бием с Русия ли ще ни накарат, недобитите фашаги...

...дрон към Урал.

Може би ще се бием с Русия, амаа това няма да в Покрайната , нито до Урал, а тук до Дунава..!? @ де!

Доказано! През вековете така е било.

.... ЦВИЛИзационен избор !

Тоя цивилизационен избор (по време на бомбардировките на Югославия от НАТО-то) трябваше да отнесе токрива на дом номер 1 в Бояна, където беше путьо стоянов, а не на невинните хорица от Горна Баня...

Фашисткия режим на късокраката хмонголоидна хомосексуална проститутка владимир путкин трябва да се унищожи

Че беше избор ,беше ,но не наш , а на натовците. Много удобна територия сме , близо до Русия , става за бази , удобни управляващи , особено Соломончета. Така че НАТО ни избра , не беше наш избора.

То пък този ПАсИсий като е един българин! Р ....Майка плаче.

Кой направи избора ??????

Сборище на отвратителна , безродна , нагла и агресивна предателска сган, която безумно си играе с огъня.

ГЛАВАНАК

Главчев някак си не се събира в образ на министър-председател, пък било то и служебен ! А пък Митов прилича на шеф от Папската полиция !

Кога питахте за НАТО? Преди имахме държава и армия, сега имаме сам едни евроатлантичски продажници и американси марионетки. Затвор за вас.

Няма начин родината на най-древната цивилизация в света да не прави най-цивилизионния избор.

Най древната? Ади ся , македонски лафове! Все пак сме от лето 681 , а преди нас има бая и преди Христа! Та дори комшиите са доста по стари и дори като се разцепи римската империя!

Е, турИ кавичките на ,,изявлението,, де !

Нашита партньори от НАТО - това са същите тези нагли англосаксонци, които ни разоръжиха и оставиха по бели гащи. можем да водим война само с прашки и то срещу Македония. Всички други държави на Балканите са с въоръжени и силни армии, само ние имаме армия от чантаджии. Американците, т.н. наши партньори, толкова много ни обичат и уважават, че нямат намериние да махат визите за българите, защото гледат на нас като крадливи цигани, като хора които не заслужават грам доверие. Отново нашите "партньори", т.е. колонизатори ни нацепиха да платим милиарди долари за стари самолети на хартия, за стари бойни машини, за ядрени реактори, които никога няма да бъдат построени. И всичко това е в резултат на това, че от години България е овладяна държава, от години за политици се назначават безгръбначни и безмозъчни същества, които не са с българско самосъзнание и мислене.

Българските орки газ пикаят от тъази новина!

Как са тарифите на червените фенери в Амстердам? Поне като ти пръскат гъза цивилизационно, струва ли си?

Знаеш, щото я събирате в найлонови пликчета!? ....Газова и гъзова криза.

Главанаков, заври си твоя цивилизационен избор отзад!

Не, ти си заври мнението в твоя.

Къв цивилизован избор бе? Нас никой не ни е питал. Това беше еднолично решение на продажни отрепки. За тези тридесет и кусур години се доказа едно - управляващата клика в България не може да взема правилни държавнически решения. Справка - за всички тези години си останахме най-бедни в Европа. Правилният начин е референдум за такива важни решения,които определят бъдещето на страната. А главчо е поредният никаквец от които ще се срамуват бъдещите поколения.

Ние отдавна нямаме право на избор. Членството ни в европейският съюз, НАТО и други европейски структури е по команда.

Тоя Главчев е супер, мега яко противен. Денков поне имаше осаната на средностатистически чиновник, тоя има осанката на някакъв чичак, селяндур, хванат от сергията за артофи на Кирков, облечен в костюм и присаден на трибуна

На Украйна трябва да се позволи не само да трепе и размазва ватнишката измет на територията и, а да изсипе огромно количество рокети нод цивилни обикти в Москва, Санкт Петербург и друге големи градове, за да разбере смръдливата вата, че не трябва да посяга на чуждото и да граби и краде където си иска Смърт на тая рашистка измет! фашизъм =рашизъм, няма никаква разлика!

главанак, от теб се иска да не доказваш всеки ден тъпата си фамилия и нищо повече!!! Никакъв избор не сме правили - натресоха ни го тоя избор една шепа продажници, като монката натовеца !!! НЕ НА НАТО!!!

Жалки червей, лазещи в краката на "евроатлантическите" си господари! Обикновените хора изпитата огромен гняв, гледайки продължаващото падение на властта! Счетоводителят Главчев подобре да млъкне и да не ръси простотии!

Според дедите на тоя и включването ни към Третия райх 1941 също е цивилизационен избор.

Попитали радион Ереван: Може ли диваци , бивши комунисти и бивши ченгета да правят цивилизован избор ? Радиото отговаря: Може но с цената на затриване на държавата ( демократична а не социлаистическа) и за лично облагоденстване.

Като чуя за европейски ценности, цивилизационен избор и ми се драйфа, първо тия ценности са общочовешки, не си ги присвоявайте, втори цивилизация няма само в Европа и САЩ. Това са тотално ОПОРКИ и нашите политици ги сричат като комсомолци натягащи се за влизане в БКП. Трето, РЕФРЕНДУМ нямаше нито за ЕС, НИТО за НАТО, а сега и за еврото! Тоест вие сте едни слуги дето говорите от името на НАРОДА, обаче самияте хора не са ПИТАНИ. Ние нормалните хора си правим съответни изводи що за ДЕМОКРАТИ сте, ама само на КАРТИНКА и ПРИКАЗКИ.

Клишета от преди 20 години. Участие във военен съюз да е цивилизационен избор...толкова цивилизационен колкото и участието ни в оста през ВСВ. Форма на подчинение, но пак ще се изнижем без пряко участие. А тогава поне ни предлагаха Македония, сега пък искат през главата ни да узаконят най-свирепия антибългаризъм.

"Членството ни в Алианса беше цивилизационен избор". Мога да приема казаното за вярно, ако по въпроса беше проведен референдум. Такъв не е имало. Никой нищо не е избирал, никой за нищо не се е произнасял. Тъй че Главчев да престане с глупавите клишета!

Фурнаджийска лопато,когато победилият се каже " не цивилизационния" избор,каква ли песен ще запеете?

всички български политици и управляващи там, трябва да се запишат на списък и да се проверяват за национално предателство.

Ако Главчо е образец за цивилизован човек,жалко за цивилизацията. По долу един човек правилно е записал гледаме''Криворазбраната цивилизация'' Идиоти мръсни гербаджии кариеристи крадци,вие сте главния виновник за упадъка на България,не онези луди от файтона жълтопаветници. Вие с откровенния си еснавски дебилизъм,вие които приобщихте всички мутри и ги направихте ''бизнесмени'',тъпанари нещастни,даскали,полицаи,всякакви други изроди на хранилки.

По всички медии ежедневно гледаме криворазбраната цивилизация

Цивилизационният избор за България е направен от княз Борис през 9 век с приемането на източното православие от Византия. Оттам идва и културологичният термин "византиинизъм" или простичко казано "византийщина". Източната Римска Империя остава в историята с шуробаджанащина и връзкарство във властта, неспазване на закона, корупция и поквара в държавните органи и т.н. Като добавим и лукавство, автократизъм и бюрокрация при функциониране на държавните структури, нещата стават по ясни. По-късно всичките тези характеристики се предават и на държавната администрация на Османската империя, която на практика наследява Византия. Така България се развива над 1000 години под опеката на две империи с доста спорни методи на управление и това слага железен отпечатък на манталитета ни като народ: измекярщина, завист, мизерия, мързел и алчност, връзкарщина и неспазване на закона. И най-важното: неуважение на демокрацията като принцип за функиониране на обществото. Дето се вика: дай на простака власт и му гледай сеира. Това е нашия цивилизационен избор от време оно. Другото е политика и ала-бала.

В книгата ,,Падането на Константинопол" ясно е показано какво е Византия (даже в своя залез) и западна Европа - в сравнение с нея...

готин коментар. и верен. забележката ми е, че и католическа Европа не е много по-различна. Едва Реформацията ще промени съществено нещата. А ние сме си още там - в преддверието на Европа.

Идея си нямаш какво е било в Западна Европа и колко кръв е проляло папството... Тази Европа, по която хълцаш от възторг, е изпила кръвчицата на целия свят! И продължава!

Лъчко, преди да намираме кусури на другите, нека първо видим лайна?та в които сме затънали.

3/4 от българите мизерстват, за да може някакви крадливи отрепки да сесъбират на конгрес

За съжаление вече не излизат вестници и не могат да ги задължат да препечатват речите от поредния конгрес.

Какъв избор бе Главчо? Кой пита народа дали иска България да е част от НАТО? Каква цивилизация са натовци бе Главчо. Цивилизация, дето ръсеше бомбите с обеднен уран над Югославия? Цивилизация, дето потопи в кръв и разруха Близкия Изток? Мерси, такава цивилизация не ни трябва! Ясно е, че се натягаш пред господаря, за ти даде някой благ, високоплатен пост. Постът ти обаче изиска да мислиш за страната и нейното бъдеще, а не само за себе си!

ехеее - друго си е братската, православна и славянска цивилизаця дето от две години избива мирно население и вече е загробила няколкостотин хиляди. тя най-подхожда на амебоподобните ни съграждани.

Много повърхностно изказване.Ти в първи клас ли си или гледаш много телевизия?

Защо не кажеш колко милиона загроби западната "цивилизация". Като се почне от папския институт, кръстоносните походи, колонизирането, заробването, заграбването и войните в днешни дни по света? Защо имаме Балдуинова кула? Защо падна ракета в Горна баня? И още много, много ЗАЩО!

А аз да попитам, Крадлата и Пасито ще присъстват ли, речи, приветствия, послания, знаци...асамблеята дали ще излезе с някоя декларация после? И Крим чий е, чий е Крим?

Ако дойде предателят Паси може пак да се разплаче от радост, че е вкарал България в НАТО. Колко ли пари са му дали за този акт?

Ей такива главанаци като тоя гербаджийски отп.дък, да говорят за цивилизационен избор, при положение, че никой от тях (евроатлантическата сган) не е питал народа си, ме кара да мисля, че в даден момент такива кото тоя ще ги дават по телевизията като панаирджийски мечки!

По принцип е прав, наистина цивилизационен избор. Но не е направен от нас и не е много добър избор.

Единственото, което ще унищожат е туризма по черноморската ивица!

Лена парфюма там ли е?

Главчев, на баба ти шушумигата ли направи този избор или някое посолство, че не помня някой да е питал народа с референдум?

Много обичам, когато копейките се давят от пяната на устата си в безсилието си пред фактите и събитията... Ще го правят още, обещавам!

То е ясно, че единствената мотивация на евроатлантиците е най-обикновена злоба и за да си угодят на злобата са готови да продадат България :))

Стига простотии бе Главчев !!! Това е като да си смениш пола .... Не можеш да сменяш цивилизацията към ,която принадлежиш с друга !!! По- голяма простотия не бях чувал !!! За смях и подигравки станахме ....

Слушайки цялата войнствена реторика, стигам до извода, че Светът не го чака нищо добро...никой не говори за Мир...

Да живее НАТО, САЩ и ЕС.

Да живее и Делян Пеевски :))

Браво, послушен си !

Да живеем славяните и православните. Смърт на НАТО и САЩ

Цивилизационен избор на началниците е намеса във войната, борба с русия, слугуване на зеления и въоръжаване на поразия. Спокойните времена са вече в история.

Винаги с Украйна и никога с Русия.

Ако бяхте с Украйна, щяхте да сте на фронта :))

Винаги с Бандера!

Поздравяваме Главчев с песента "Аз съм кукла на конци".

Русоробите отново ревнаха за нападението на НАТО над Югославия, част от която /основна/ бе исторически враг номер едно на България - Сърбия, а не споменават че същата сърбия чрез Милошевич преди това проведе етническо прочистване и изгони половин милион косовари от родните им места... Също както 80 години преди това направи и със Западните покрайнини - изконни територии от българското землище.

Международният наказателен съд установява през 2016 г., че отговорността на Милошевич за обвиненията, свързани с войната в Босна, не може да бъде доказана и по този начин го оправдава, по всички точки на обвиненията.

А сега като сме с посраНАТО, този наш исторически враг защо не ни върна Западните покрайнини? :))

Като толкова много разбираш историята, защо не написа кой даде Западните покрайнини на Сърбия, бе г-н предател?

Точният отговор: Западните Покрайнини са дадени на Югославия /Кралство на сърби, хървати и словенци/ по Ньойския договор, на който Русия не присъства. Там заповядват Англия, Франция, САЩ и Италия.

ДА, членството ни в група за колективна сигурност е вярно и точно. За такава група маъ само НАТО се обявява. НО ! Група за колективна сигурност няма място в страни НЕчленки. За целта си има КЕЙФОР - структура на ООН. Вероятно е нормално НАТО да оказва техническа, само, помощ на нападнати страни. И на фона на войната в Украйна, ДА, палестинците имат право на държава. НО нямат право на тероризъм. ООН им е предоставило право на държава, те са се отказали... Байдън и Путин извадиха скелетите от гардероба на ВСВ. Тръгнаха да се "борят" за едно- или дву- полюсен свят. НЕ, светът става много полюсен.

Русия е поробителя на България, пороби ни през 1944г., отне ни Македония, насъска Сърбия срещу нас.

Щом го разправят делян-пеевците, няма начин да не е вярно.

Никой не е питал нас обикновените хора, какво искаме. Следователно...

Обикновените хора искат разнообразно неща ( и никога всички едно и също)..... Обичайно не знаят какво точно искат като изключим базовите потребности - храна, секс, сигурност и зрелища. Да се питат обиновените хора за политика/геополитика си е загуба на време.

Значи демокрацията е лъжа?