ПФ: Излизаме от мнозинството, ако променят Изборния кодекс

Ако 4-те формации, които съставляват мнозинството, предпочетат да жертват сигурността на България, ние няма какво да правим в него, заяви Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - ПФ: Излизаме от мнозинството, ако променят Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

двамата любими доносника, ей край нямат , а и не знаят какво е срам , докога другари

Абе вие как я виждате тази работа, уж сме в Европа а правим глупости, сега гласовете от Турция ни пречат, но се вижда че започват да се надигат гласове и за Русия, а какво ще кажем за Украйна И Т.Н. Или се забранява двойното гражданство или просто се спира да се краде и да се издига начело на партия член на ДС и хората сами ще гласуват за тях така че 100000 гласа да са по малко от 5%.

Всеки нормален българин може да докаже че е такъв.Да гласуват само етнически българи и толкоз. Останалите представят други интереси гейски,турски и др. Иначе като граждани права имат тези които си плащат данъците и таксите и тока и водата -другите са навлеци. И така който е българин и икономически подкрепя Българската държава да гласува - другите нямат право.

Само Валката и Каракачанката могат да обосноват ,че предните им думи са обратното на това ,което не са казали.

Айде де !!!!

Щял да излиза от т.нар. мнозинство... Ми да излиза! И без един петел се съмва!

Значи 6 млрд. за изкупуване на изконна българска земя от подставени фирми на мазното Лютви за анадолци!Много се разпищовиха,много демокрация за усвояване,и тук си траят,няма служби,няма мужби,то не че заменките не ги налапа основно ДПС,щото и Станишев прост,че им ги даде от "толерантност" ,и въпреки това ,винаги ненаядени и винаги "евроатлантици"!Отврат!

И аз ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПФ! И аз ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПФ! И аз ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПФ! И аз ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПФ! И аз ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПФ! И аз ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПФ! И аз ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПФ!

Ако Патриотичния фронт отстъпи от своята позиция, няма да гласувам повече за тях (а го правих вече 2 пъти), Б.Б. е ясен - от турция плащат и те поръчват маанетата, а боко - тиквата само врътва дупето!

Ние, туземците, разчитаме и на Вас, ПРОБУДЕНИТЕ, живеещите в чужбина. Алън Дълес, това което е казал още 1945 година, преди "Ден Победи", днес е почти реализирано. Поради тези факти, аз съм БЪЛГАРОФИЛ. Това което искаме да направим за България е, тя да привлече своите немили недраги чеда от странство, в това число и моите деца. БОЙ ПОСЛЕДЕН, НАСТАНА!

Тия псевдопатриоти плашат гаргите. Утре щом им подсвирне банкянската мутра, одма ще подвият опашка и ще подкрепят бандитското правителство.

Кой си ти, та да правиш изводи и заключения? Светът е огледален на РЕАЛНОСТТА, т. е. е ИЛЮЗИЯ.

Ако българите в чужбина не се осъзнаят и ги представляват лумпени безродни, ще се наложи да забраним всякакво гласуване извън България. Който я обича, ако се наложи, да идва да я брани. А не да се пеняви без да осъзнава или нарочно, във вреда на България.

Единственият начин, който е справедлив и необходим, е да се премахне двойното гражданство. Раздвоеният човек е за лудницата, а не за защита и принос към Отечеството. Не ни предавайте и тогава ще ви изберем вместо страхливците и предателите.

Ние живеещите извън Бълария ако искаме да гласуваме ще гласуваме в консулските служби и нищо и никой неможе да ни попречи. Но си задаваме съвсем отговорно въпрос " Защо трябва да гласуваме и да влиаеме на процесите в България със свойте гласове , като не живеем там , а се прибираме за месец , два и пак заминаваме " Позицията На Валери Симеонов и Красимир Каракачанов е много правилна и точна.

ммм... дааааа....

Ох, мамин той, живеел бил извън България!... Кого се опитваш да лъжеш, бе, шольо симеонов? хахахаха!...

БРАВО ПАТРИОТИ!!! На избори ще гласувам за ПФ ! Б-я повече от всякога СЕ НУЖДАЕ от Патриоти в защита на граници и българщина! Да ОПАЗИМ Б-Я от имперските мераци на Турция, Русия и вся омразна сган....

ПАТРИОТ Е -ДУША ДАВА ; НО НЕ СВОЙТА ДУША , БРАТЕ , А ДУШАТА НА НАРОДА !!!!

БРАВО ПАТРИОТИ!!! На избори ще гласувам за ПФ ! Б-я повече от всякога СЕ НУЖДАЕ от Патриоти в защита на граници и българщина! Да ОПАЗИМ Б-Я от имперските мераци на Турция, Русия и вся омразна сган....

Кажи им баби ЧАО !! И без петли ще съмне..

Те не са петли,а само изкукуригали галфони

И аз ще гласувам за ПФ, ако удържи на думата си!

Ами излизайте, стига сте развявали плашилото!

Много го било страх г-н Борисов, да не вземел Местан да събере 5-6 стотин турци и да ревнели ония, па да видиш... Да се чудел, господин ти Борисов, как да си успокоява. Та за това нашата кака, пардон...президента ни реши да наложи вето. Ама последния, не че го е страх- той нито има акъл за самостоятелни решения, нито изпитва чувства преди да е питал, какви точно - ами щото бил прочел оплакване на някаква недоволна имигрантка. И снимка с яйца имало! И разду, както той си знае, купения й гняв на тази възпалетана...В такъв проблем, го превърна, че чак стигнахме до спешно събиране на партиите! Значи голям проблем се задава. От национално ниво! Шепа мигранти скрити зад "някакви" имена във фейсбук настояват!!! За ежедневието на живеещите тук после. Ако им дойде редът! Спомням си една силно сбъркана личност, която каза "Търпим ги тези мафиоти от турската партия да си разиграват коня в двора ни, не защото са много умни, ами защото им позволяваме и се правим наивно, че от тях нищо не зависи". Е, права излезе! Колкото и да е сбъркана и сега...Ама това е друга тема. Мен по ме притесни реакцията на, иначе широкплещестият ни, премиер, хвърлящ сянка на човек, който от нищо не се плаши. Поне така говореше до скоро. Не го очаквах точно това... Жалко! Борисов, като си такъв бъзльо и нямаш топки едно свястно нещо да прокараш, дай да ходим на преедстрочни избори. И от сега ти казвам, точно тези на снимката ще отчупят много голямо парче от баницата ти. Защото не слушаш какво говяорят хората, Борисов. Защото не чуваш кога идва влакът. Защото и ти се превърна в поредният идиот, прекрачил прага на парламента.

Българите се зомбираха и загубиха чувство за самосъхранение ,къпят ги в хладка вода ,демократично и после демократично щ ги съсипят ,но ще е късно , а отговорът като вземат да се оплакват ,ще е ,като сте будали ,хак вие глупаци!!!!

Вече Е късно! Откакто начело на държавата се набутаха разни пожарникари, физкултурници, рабфаковци и други малограмотни дебили, вече е късно!

Каракачанов бъди мъж и на думата си дръж- БРАВО ПАТРИОТИ

Каквото и да вижда, той си пише за това, за което му плащат!

Споко. Те, от ПФ и преди все вдигаха пара, но след обещания пореден пост или нещо друго, приемат. И сега пак ще приемат турците да решават кой да управлява България.

Хора, не разбирате ли, че правото на "ислямистите" от Турция да гласуват не зависи от Борисов, президента или от народа, произнесъл се с референдум. Резултати от референдум по конституционни права са нищожни. Правото на българските граждани да избират не може да се ограничи по верски, етнически признак или по местоживеене! Единственото което може да се направи е да се изравнят условията в изборния кодекс за българските граждани във всички страни, независимо от това, коя страна е член на ЕС и в коя страна има специално законодателство, ограничаващо двойното гражданство. Ако единственият проблем е Турция, в която е имало 136 секции и би трябвало да се намалят, то това може да стане. Държавата чрез Външно министерство трябва да се договори с турската държава за организирането на секциите по места, които са извън посолството и консулствата, да се регламентира присъствието на представители на ВнМ и на турската полиция и тъй нататък.

БРАВО ПАТРИОТИ АКО УДЬРЖИТЕ НА ДУМАТА СИ СЛЕДВАЩИЯ ПЬТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС

Патриоти, ама само срещу турция скачат. Хайде докажете колко сте патриоти- скочете и срещу руската агресивна хибридна война!

Показаната снимка в тази публикация е точно като финален стоп кадър от един бъдещ сериен филм на един нов вариант на "17 мига от пролетта" - от долу-нагоре вече текат надписите - сценаристи, режисьори, в главните роли, в епизодите, в масовките и т.н.

браво на ПФ заради 100 000 гласа от чужбина бойко ще загуби следващите избори и ще падне правителството ама така е като водиш антибългарска политика -ние тука в българия сме болшинство и ще го свалим с тази наглост с която иска да се сложи на турците!народа ук не е прост за разлика от тия в чужбина които са загърбили родина и род и не виждат по-далеч от носа си понеже нищо тук вече не ги касае!

Тоя ТЮМБЕЛ се оля.

Борисов има два избора, или да играе по свирката на ислямистите, или да се съобрази със желанието на по-голямата част от Българския народ. Ако се проведе един референдум - ще се види много бързо дали народът иска или не иска ислямистите в Турция да гласуват за управлението на България.

Ми айдее ПФ от кога чакаме да се отеглиш от правителството,ама нещо все не става.Има един лаф от прекрасен български филм ... Татко каза , че ще ми купи колело,ама друг път...

А има и един друг лаф, за сладкия кокал!

За съжаление нещата вървят към предсрочни избори. Дори и този проблем да се преодолее, други камъчета ще обърнат колата. БСП с ново лице и със социални послания може да спечели изборите и заедно с други леви сили като АБВ, ДПС може да състави правителство. Обаче не може да води лява политика. България няма демографски потенциал за лява /социална/ политика. По-малко на брой работещи издържат повече на брой неработещи. Не е възможно да се увеличават звачително социалните придобивки на неработещите за сметка на работещите. Финансирането на социалните проекти от предизборната програма ще се компрометира. Правилото, че парите бягат от левите ще продължи да си важи с пълна сила! Така че ще се завърти още един цикъл от най-малко две години на безвремие, след което и финансовите, и икономическите и демографските показателите ще са влошени. А пък ако дотогава по някаква причина сме и извън ЕС, то тогава влошаването ще е катастрофично като при Виденов!

Няма да е зле да се разпадне това правителство, защото много промени настъпиха откак ислямските орди взеха да настъпват към Европа и все повече хора, не само от България, но и в цяла Европа, започват да залагат на партиите, които не раздават парите от данъците им на индивиди, които открито искат да унищожат християнството и християнските народи в Европа. Ако от ПФ си удържат на думата и излязат от правителството, и то заради това, че им спират законопроекта за ограничаване на ислямистите - на следващите избори ПФ най-вероятно ще бъде една от най-популярните партии в България. Не съм гласувал за никого поне от 6-7 години насам, но за тях ще отида до урните. Ако постъпят принципно обаче!

Пръъц, щели да излязат от управлението....пръъъц!Няма да стане , защото кожата им е по-мила , а тия повече няма да помиришат ни власт , ни управление , ни Парламент!

патриотите ще спечелят следващите избори защото са единствените които дойстойно защитават българските интереси -така че народа не е сляп като теб !бойко беше дотук!

Защитават и циганите. И това са патриоти???

Извън България и ЕС с право на глас български граждани които са дипломати ,учащи се ,специализанти и командировани.Не може да си гражданин на страна извън ЕС ,да живееш , работиш и гласуваш на Турски,Австралйски,Канадски и т.н.избори и тъй като имаш български корен и паспорт да гласуваш на провеждани избори в България,определяйки с гласа си БГ депутати,президент или кмет.Ако се случи тази простотия това ще означава ,че депутатите са ограничени и зависими от нездрави личности ,а не от избирателите им.

От всичкото туй печелят ЧЕНГЕТАТА и комунистите ...ЧЕСТИТО НА БЪЛГАРИЯ !!!

Министърът на труда и социалната политика Ивайло Калфин използва поредицата от неработни дни, за да отиде на почивка до Гърция. Той отседна в курортното село Урануполи на полуостров Халкидики. Заедно с него е жена му, както и техни приятели. Любопитно е, че въпреки че е на почивка, Калфин и компанията му се движеха с два автомобила Фолксваген Фаетон на Националната служба за охрана. На предните стъкла на колите имаше сини лампи. Изглежда, че като истински социален министър, Калфин е решил да почива в Гърция, за да свери цените в южната ни съседка с тези у нас. Бензинът обаче си остава за сметка на НСО.

ПАРГОВ Е ПРАВ !!!

бойково-костовистко-турската коалиция клати БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!!!

Българите в чужбина с нищо добро не влияят върху изборните резултати а НАПРОТИВ-действат НЕГАТИВНО!!! Защо ли??? Ами да например "българите"в ОСМАНистан-намиращ се на юг от България-99,9 процента гласуват за противоконституционната неоосманска орда-дпс> 136-изборни секции в ТУРЦИЯ!!!!!! А пък останалите българи по света гласуват масово за гроб,,деформаторския фонд на шорош и останалата коалиционна паплач! Извода е че те влияят отрицателно за БЪЛГАРИЯ!!! Прост пример: 136-изборни секции в ТУРЦИЯ. 42 -изборни секции в Щатите. 4-изборни секции в КАНАДА!. 22-в АНГЛИЯ СРАААМ!!!! Хайде със здраве.

и кажете кой според вас е най-заинтересован от много секции в Европа, Америка...не говоря за Турция. Ето как са гласували на парламентарните избори 2014 живеещите българи в чужбина: 136-изборни секции в ТУРЦИЯ!!!!! >99,9 гласували за противоконституционната партия на неоосманските фанатици!!! Лондон, Тотнъм СИК 320900029 ГЕРБ - 488 гласа РБ - 68 гласа БСП - 21 ДПС - 4 гласа Атверпен СИК 320600016 ГЕРБ - 125 гласа РБ - 31 гласа БСП - 10 ДПС - 120 гласа Гент СИК 320600021 ГЕРБ - 187 гласа РБ - 33 гласа БСП - 5 ДПС - 174 гласа Париж СИК 325400405 ГЕРБ - 247 гласа РБ - 153 гласа БСП - 45 ДПС - 101 Страсбург СИК 325400406 ГЕРБ - 136 гласа РБ - 75 гласа БСП - 20 ДПС - 2 гласа Марсилия СИК 325400407 ГЕРБ - 95 гласа РБ - 26 гласа БСП - 6 ДПС - 51 гласа Стокхолм СИК 325800423 ГЕРБ - 166 гласа РБ - 89 гласа БСП - 18 ДПС - 92 гласа Палма де Майорка СИК 321700101 ГЕРБ - 387 гласа РБ - 37 гласа БСП - 13 ДПС - 16 гласа Милано СИК 321800132 ГЕРБ - 329 гласа РБ - 67 гласа БСП - 11 ДПС - 5 гласа Атина СИК 321100066 ГЕРБ - 371 гласа РБ - 68 гласа БСП - 39 ДПС - 0 гласа Франкфурт СИК 325300390 ГЕРБ - 306 гласа РБ - 164 гласа БСП - 27 ДПС - 53 гласа Москва СИК 324300197 ГЕРБ - 69 гласа РБ - 45 гласа БСП - 74 ДПС - 9 гласа Лос Анджелис СИК 324400206 ГЕРБ - 120 гласа РБ - 95 гласа БСП - 8 ДПС - 0 гласа Чикаго СИК 324400212 ГЕРБ - 52 гласа РБ - 44 гласа БСП - 3 ДПС - 0 гласа Куинс, Ню Йорк СИК 324400428 ГЕРБ - 103 гласа РБ - 52 гласа БСП - 12 ДПС - 0 гласа Детройт, Мичиган СИК 324400218 ГЕРБ - 87 гласа РБ - 32 гласа БСП - 4 ДПС - 0 гласа Ниш СИК 324800244 ГЕРБ - 74 гласа РБ - 11 гласа БСП - 1 ДПС - 0 гласа Скопие СИК 323000161 ГЕРБ - 80 гласа РБ - 19 гласа БСП - 12 ДПС - 1 гласа Кейптаун СИК 324100195 ГЕРБ - 44 гласа РБ - 16 гласа БСП - 3 ДПС - 0 гласа

Соросоидката Бъчварова не е пропуснала да се изкаже. Какви са тези свръх права давани за гласуване в чужбина? Че къде има такива? Германия ли ги дава? Франция ли? Великобритания ли? САЩ ли? Или пък Турция? Да, ама друг път. Напусналите сами са си избрали пътя, така че да не се мешат на българите тук как да живеят! Те пак си имат правото да гласуват като преди, но ще е по-неудобно за някои. Все едно ако изберат някой и ще се върнат тук? ;) Въобще не трябва да имат дори правото да гласуват.

Аре чао и сбогом на Паричния фронт. Винкело у Боргъз , каракачанката да пасе овце.

как се борят ГЕРБ и Бойко с ДПС и ДОСТ ? А може би още не ви е ясно? Две седмици след случката с местан преди коледа Бойко мълчеше и накрая се изложи като каза мен ме натискаха по телефона от Турция ама аз удържах. Хаххаха!

Голям проблем този изборен кодекс, голямо нещо. Аз също работя в чужбина, но плащам много данъци в България и не ме вълнува много дали ще ми дадът да гласувам или не. И все пак има две решеня: 1.Забрана на двойно гражданство, както в САЩ и Китай примерно. 2.Изчакат хората(Изселниците) да умрат . 100 хил. гласа голям проблем направихте, еми само циганските гласове са повече, какво правим с тях дето за 5 лева ще направят всичко.

Циганските гласове и те отиват при 100те хиляди, така че ефектът се мултиплицира и става още по-важно да се спрат 100те хиляди.

Играта на думи Манолава - Мазолова точно в 10-та. Таз хитруша от БСП -то нищо не е свършила за народа освен личното и обогатяване! МаЗолова много точно!

Да ама не както казваше П.Бучаров. Няма да излезете щот не сте патриоти, а най обикновенни лъжци. От 2014г. поддържате герберунгерите и Бойко. Правите се на загрижени и ядосани ама все си седите в БОСТАНЯ!

НАЙ-ПОСЛЕ БЕ !!! СТИГА СТЕ КРЕПИЛИ НА Б.Б. ТАША.ИТЕ !!! ЕГА ТИ СМЕШНАТА, БЕЗЗЪБА ,УДОБНА ОПОЗИЦИЯ !!!

"Ако трябва да избирам между стабилност, демокрация и права на хората, ще избера демокрацията и правата на хората" Бойко Борисов избра пред общата колективна сигурност на държавата анархията, която днес наричат демокрация и права, която за 25 години доведе България до разруха. Бойко Борисов избра пред волята на мнозинството, да се вслушва във всеки появил се кресльо, заплашил, че ако не му се изпълнят желанията, значи правата са му нарушени, ако ще 90% от населението да е на обратната позиция. А ти какво избра за следващите избори?