17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашата политическа система дава път не на способните и подготвените, а на верните и зависимите. Поредната калинка. Без смяна на държавния монопол върху разследване и обвинение винаги ще сме си соц лагер управляван от мутро-милиционери и любовниците им.

ajovev@

Абе това цялото ми звучи като някаква детска градина, спешно трябва да им намалят броя наполовина поне.

Има промяна в микроклимата на МС. На Баце вече няма да докладва Симеонов, а една сгодна жена!

Управляващата организирана престъпност се изгаври с протестиращия против мизерия народ. Боце Ви каза - кат нещете наглото ко.еле Валери Симеонов, пак той ще бъде но през любовницата си. Изплюха Ви се в лицето. Защо мислите драги хора, че толкова го държаха и пак него върнаха дефакто? Знаете ли колко сектора са в процес на завземане и източване по вече започнали схеми с негово участие? Бедна България и жална ни майка. Най-големия позор в дългата ни, привършваща история.

Добре е че комунистите са в изолация , които и без това не им се работи!

Нищо не разбрах от това несвързано изречение. Може ли авторът или някой от форума да ми го разясни. В едно съм сигурен и то е че този наистина е дебил и не плаща данъци.

Още една метреса във властта. Какво разбира от икономика??????

Когато метресата е любовница на мутра, се казва мутреса. Все пак това означава отново конфликт на интереси във Властта. Отделно според пресата: "Патриотите коментираха, че Марияна Николова не е член на НФСБ и припомниха, че преди два месеца Волен Сидеров обяви в свое интервю, че шефката на кабинета на Валери Симеонов – Николова е в конфликт на интереси по отношение на Златната рибка край Созопол. Николова бе посечена като най-вероятния наследник на Симеонов на поста вицепремиер."

Тая калинка ще го изкара само на инкубационен период , няма за изчака и Пролетта да пофърка малко.

Е че става това което ГЕРБ решат , а за социалистите остава воя след и това!

Когато се обединиха Патриотите показаха политическа зрялост. А сега се надвикват и препират като махленски кресли. Засрамете се и се обединете отново. ДПС -то сато това чака , за да ви измести. Глупаци.

като всеки гледа да надцака другия? Дан година храни...за някои от тях...други пък вече мислят за следващия се брачен партньор в политиката.

Ти ако си гласувал за тях искрено те съжалявам. И ти съчувствам. Сигурно не са ти стигнали парите за лечение на психиатричното ти заболяване. И някой като изтривалката от предаването Паралакс те е излъгал че ще ти помогне.

"Отмъщението на един кабелен помияр " - съвместна ко-продукция на герб+патриотари !

Курва за вицепремшер? Чудесно. Няма такова падение. А се подигравахме навремето на Италия за Чичолина. Тя поне си беше дошла с професията.

Има едни 10 млрд. европейски кинти за усвояване, така че Далаверий и домашния си любимец да беше предложил мутрата щеше да го одобри.

Изглежда "интелигентна"

Явно е че няма да има Борисов-4. Кучкарят до такава степен се е вкопчил във властта че позволява на един провинциален тарикат забогатял типично по-мутренски да му се гаври в лицето назначавайки любовницата си за вице.

Не са се подали останалите партии на внушенията на БСП и са я избрали без техните гласове разбира се !

Без да искате сте ми изтрили коментара за Джулиана Гани за министър на културата, направо ми блокирате IP адреса и да се знае

новата вице..... "Кой ще ни е началник на кабинета?????"

Баце си има нова калинка

От член първи се нароиха една дузина членчета и спорят ли спорят, кой е баш члена.

Schilo

Дир, голяма работа сте...И после, що сме били на опашката по свобода на словото?

Аз ако объркам нещо в мойта работа, няма да ми простят, както и на вас. Докога народе ???? Докога ??? Те имат ресурсите да ни съсипят, а ние сме на една заплата, докога ?

Горчиво! Горчиво! Горчиво! ...

Каракачанов????? Всиечки са наясно коя е Марияна Николова в парламента! Що правиш хората на луди? Ами познават я и знаят от няколко дни всичко за нея! Какво да питат?

Да излезе един от властта и да каже какво е направил сам. Измислени хора с измислени СВта, дето се учат на гърба ни. Егати глупаците.

Държавен служител да си в България - пей сърце!

употребена за този кабинет вече е смехотворна. Оставката на Симеонов и изборът на Марияна Николова довнасят още повече напрежение в управлението отколкото успокояване. Това е така защото вътрешното надцакване в малката коалиция не може да се скрие ,колкото и да се старят и Герб и Каракачанов...Симеонов се е спотаил...да вмне назначението. Въпреки че Сидеров за сега публично мълчи,съпартийците му няма да мълчат и първа се възмути на задкулисието на това назначение Магдалена Ташева...цитирана от Епицентър. Не БСП,а Герб хвърлят сдтраната в нестабилност с демагогски похвати и некадърност. Вече съм убедена че това управление е губи време за държавата и носи разпад. Оставка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е тия направиха България на семееен холдинг. Не е голяма разликата с холдинга на Баневите...........

ТЕ продължават да се самоизбират, да си увеличават ЗАПЛАТИТЕ, да си раздават БОНУСИ , да си назначават калинки - а на нас Коледно ни повишиха цените на Храните, ТОК-а парното... Дано да ви достигне " народната любов " скоро !!!

Жалък!

….запетая пред "другари", глупи!

За съжаление от ден на ден става по зле- цигани убиват и биват оправдавани, Алексей Петров оправдан по 9 обвинения, в същото време Иванчева с белезници на краката и затвор по бързата процедура, любовници се назначават и то в момент когато народа е по улиците и чрез протест му искат оставката и с цялата си наглост си назначава любовницата, хората обедняват от ден на ден, а нашите мили народни представители си трупат състояние. Тази измет трябва да бъде изметена и унищожена- който от в момента властимащите дойде на власт нищо няма да промени. Президента да се намества и България да стане президентска република

116 срещу 62 ами много добре като се има в предвид на кого са тия 62 !

Schilo

нещо за 116-те? Като ги знаем, какви са?

Той призова да не се маха Илияна Йотова, защото ще се кандидатира за лидер на БСП.

Дяда ви поп апна, мислех да одя да видя едни работи на другио край на селото, ама у тоя дъжд. Ще полегна да поспя два три часа. Пък подир ке видим.

от интервюто и по ТВ се разбра чей селска пръчкя!

пред журналята в интревю..... Искала да и се даде толеранс.....да се запознаела с"дейността" на кабинета?????!!!!!!! Нали си му началник на тоя кабинет ма,госпожа?????????????

ПАК СЕ ИЗДЪНИХТЕ ДРУГАРИ...ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ?!

Началник е, ама на спалния кабинет.

Истинска Партийка! Винаги верна на идеите на Партията, която даже да греши, пак е права! Питаха ли я как оценява глупостите, изречени от нейния вожд по отношение на нещастните болни деца и техните майки?!

НЯкога английския крал е влязъл с коня си в парламента. Днес виждаме нещо сходно, с разликата. че в нашия парламент няма парламентаристи и хора със самоуважение.

А бе Свинетката за ко стоеше при министрите на НС? Има ли го нейното министерство още? Ай да ѝ закриват министерството и парите при майките.

Хора и щатове за държавната хранилка - бол.

пееше за фалшив герой .....вече всичко ни е фалшиво , еле па по върховете

владеенето на езици, винаги е помагало, особено на франкофоните

Марияна Николова - поредният пирон в ковчега на режима на пожарникаря!

Къде е атака бе цецоуууууу

Хак да Ви е дебили-малоумни !!

Още от същото

Ай Калинка, Калинка, калинка мая ! !!

Тия наистина трябва да си ходят! Психически убиват народа!

тука се преметат държанки и калинки а у чехия веч еминималната заплата е 600 долара. ма там си немат премиер слънце и съветник гуменка и подпирач далаверко!

Е ся ше му „свири“ вицепремиер, а не секретарка.

на пух и прах избора на новата вицепремиерка чрез фейсбук цитирана от Епицентър. Ташева твърди че оставката на Симеонов е договорена с Борисов преди да бъде подадена. За новата вице ,Ташева казва че е герберка и царистка и че няма нищо общо с патриотизма. Абе прочетете си нататък сами....