Гласуваме на две места в Северна Македония - в Скопие и Битоля

Вотът ще се упражни при спазване на противоепидемичните препоръки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости! България е на светлинни години пред Сърбия и Северна Македония във всяко едно отношение. Но най-шокиращото за тях , още не могат да повярват и възприемат е, че нещо зависи от България за тяхното бъдеще и развитие.От нашето решение и глас зависи дали ще ги приемат в ЕС, което е най-доброто място за живот на Земята. Подиграваха ни се 50 години сякаш ние сме виновни, че Русия ни окупира и ни пороби. Както се казва Господ бави, но не забравя!

Сега някой ще си спретне изборен туризъм до Скопие с международния паспорт, и после в България с личната карта ! Това Доган не го ли организира редовно за неговите хора ?

...АМА В република северна македония ИМА САМО северомакедонци ОТ ПРЕДИ 5000 ГОДИНИ ПРЕДИ ХРИСТА,ТАМ БЬЛГАРИТЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ ДО 1944 ГОДИНА ,,ПО ТЯХНО ЖЕЛАНИЕ,,!

БАЦЕ Се СТРЕСНА От НАРОДНАТА ЛЮБОВ ! ЯКО Го Налетя ЛЮБОВТА, с 200 Го Застигна !

Щерев, много си разнопосочен! Вземи се определи! Бойко си играе с вас. Не го ли разбирате? Най-малко пък го е страх. Борисов притежава изключителен инстинкт за оцеляване.

А ще има ли макета, дето да тичат да следят кой се е осмелил да гласува и да го пребиват заради това?

и кое сте тия дето ще гласувате на две места в севернамакедония, бе калинчо?

Ми ти бе калинчо.

Нека най-накрая ,българите в Македония да проявят смелост и мъжество и отидат масово да гласуват ,БЕЗ СТРАХ ,защото действията на управляващите и опозиционни титовисти ще бъдат следени под лупа от международната общност !!!! Сега е моментът те да покажат ,че не се страхуват от ретроградните сили !

Гласуваме на две места в Македония... ПРАВИЛНОТО ЗАГЛАВИЕ: Гласуват на две места в Македония... Ние няма да гласуваМЕ, те ще гласувАТ - ние ще гласуваме в България!

в северна македония се откриват две секции. това е правилното заглавие а дали някой ще гласува или не, е съвсем друга работа!