Лукашенко обиди германски министър, че е гей

Беларуският президент Александър Лукашенко, с когото Европа не иска да има нищо общо заради репресиите му срещу опозицията в страната, обиди сериозно германския външен министър. По-добре да си диктатор, отколкото педал.

Обратно в новината

Коментари - Лукашенко обиди германски министър, че е гей | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А седераст-гербераст-пишманист е деградант.

Ами то си е така, прав е човекът, какво толкова :)

Явно и модератора се е обидил щом трие обективните мнения.

...просто е гризач...

..на изток и все на изток..До пълната победа на простотията. Освен ако не му спретнат някой номер други кандидат - диктатори.

Колкото по на Изток вървиш, толкова повече нараства опасността от преврат, атентат, заговор, отравяне. Дори да си и най-могъщият диктатор.

По-добре виж колко са западните инвестиции в Беларус и колко са в БГ. Този може да е всякакъв, но там няма пенсионери ровящи в кофи за смет, безработицата е 1-2 на сто, престъпноста е на най-ниските стойности в Европа, реалните доходи през последните 15 годи са нараснали 8-10 пъти ... Миналата година бяха в Минск. Какъв ти Изок. Страхотен европейски град. Разбрах от местните, че гласуват за него защото не искат мизерия отпреди 20 години и в момента са много и то много по-добре от нас. И наистина е по-добре да си диктатор, отколкото педал!

Благода ря ти за честния коментар. Оставиги тия с промитите от запада мозъци. За тях Кенеди се е ударил в муха и тя му е пробила мозъка от 3 различни страни. Съвсем скоро ще разберат къде е по-добре. Запада загива и щат не щат ще разберат какво е на изток.

Лукашенко не обичал педалите. Значи няма шанс да се сприятели с някой от депутатите ни.

Момченце, въпросът не е, как го нарича, а в какъв контекст и цели ли да го обиди или не. Затова аз го цитирах, а не го коментирах. Изводите ще си ги правите сами в зависимост от умствения багаж. А колкото до това дали ще се обаждам повече или не, накрая на предишния ми пост, който явно те е ядосал е написан отговора ми.

Следва цитат от изказването на Лукашенко, в което то бил обидил някакъв си външен министър. Четете и сами съдете, дали истината може да бъде обида: "Що се касае до втория, ни розов нито син, който крещеше за диктатура... Щом го чух, си помислих: по-добре диктатор, отколкото син... но негова си работа... Проблемът е друг. Всички помним събитията от средата на миналия век и това, което светът получи от тяхната дикатура. Народът ни още не се е съвзел и до ден днешен. Та, не те трябва да ни упрекват по повод на някаква си диктатура..." И моля, модерите да не трият поста, защото не се гаси туй, що не гасне, особено във времето на все още свободния интернет.

Браво, сестро, отлична колегиална защита! Ще получиш бонус!

Следва цитата от т.н. наречената реч на Лукашенко, в която той били обидил някакъв си външени министър. Четете и съдете сами, дали това е обида или горчива истина: "Що се касае до втория, ни розов нито син, който крещеше за диктатура... Щом го чух, си помислих: по-добре диктатор, отколкото син... но негова си работа... Проблемът е друг. Всички помним събитията от средата на миналия век и това, което светът получи от тяхната дикатура. Народът ни още не се е съвзел и до ден днешен. Та, не те трябва да ни упрекват по повод на някаква си диктатура..." И ще помоля модерите да не трият, защото ен се гаси туй, що не гасне, особено сега, във времената на все още свободния интернет.

Лукашенко е много прав, оня пък като си признава, защо ще се обижда?