Уорлик похапна в нова US пицария в София

Министърът на икономиката Трайчо Трайков и посланикът на САЩ в България Джеймс Уорлик прерязаха лентата на първия в страната ресторант на американската верига Domino’s Pizza.

Обратно в новината

Коментари - Уорлик похапна в нова US пицария в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпи пици,италиянците са пицаджиите баш пицайуолло перфетто

Ебалници измамници,попадна ми брошура и като видях кво съдържат пиците им уж италиа ски ама нищо общо с Италия.Карбонарата им е ужасна.Поамериканчена,ужас,десет години съм живял в Италия и знам ке каццо е пица.Тия са тъпанари.

ял сум домино пизза вув нев йорк многократно и мога да кая че е далеч под нивото на нашите пизарии тука. много често поручвам виктория,дон вито и няколко други и като цена качество според мен ще останат доста по добра оферта от американския боклук които се опитват да ни пробутат. :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То не бяха молове, то не бяха бензиностанции, то не бяха закусвални и телчарници...Както е тръгнало, съвсем скоро дори новооткрита шкембеджийница ще се обявява за солидна чужда инвестиция и ще се режат ленти...само за спорта де. Ама като гледам, истински чужди инвеститори ще си счупят краката да бягат, само че в обратна на България посока.

Франчайза не е чужда инвестиция...

Няма нищо по хубаво от ИТАЛИЯНСКАТА пица. Тия американски боклуци си ги яжте вие.

Каква американска пица бе? Истинските пици са италиански. Другото е измама, освен ако сте решили да се повредите.

ЕЕЕЕЕ, НЯКОИ НЕ РАЗБИРАТ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ ! КАКВО СТАНА С МОМЧЕТО В ПОСОЛСТВОТО, КОЕТО ИЗЧЕЗНА ................

Yankee Go Home!

Гнусна платена или не реклама.... Сега можем спокойно да очакваме да видим тук на този сайт вест-реклама от сорта на ..."турския посланик откри дюнерджийница в Момчилград"... Пфу!

Хейтърите се развихриха. Ами уважаеми, съфорумци, имате пълното право да избирате какво и къде да ядете, какъв ви е проблемът? Хората ще опитат и ако не им хареса, пицарията просто ще фалира, ще спусне кепенците и ще настане всеобща радост. По скромното ми мнение всички пици са боклук и изобщо нямат място на българската трапеза. Не ги харесвам още от времето когато се пръкна първата пицария на Раковска и всички се редяха на опашка за да се хвалят после къде са яли. Хеле пък като вида ходещи по улицата и нагъващи пици и ми се повръща...

Пицата е била основната храна на Римската Империя - и в Гърция , и в Тракия , и в Италия, и в Северна Африка - Ти да не си мислиш че при положение че основния вид хляб в Римската империя е била питката печена в градена фурна, жителите на Империята са били толкова прости та да не сетят да сложат малко сирене, кашкавал , зеленчук или нещо друго и да го запекат във фурната ? .... А за Кашкавала - в Италия (Адриетическата част) имат жълто сирене на което му викат Качио-кавало (сирене от конско мляко, а сега естествено го правят от кравешко ) :) (така че всичко е много навързано в тоя малък свят :)

неразбрах , това пицария ли е или само разнос по домовете ?

Можеш да идеш също до пицарията и да си поръчаш каквато пица искаш. Чакаш 20-30 минути, приготвят ти я, изпичат ти я и си я плащаш. Излиза по-ефтино защото не плащаш за доставката. Приятен апетит. Пиците им са чудесни.

теди,а кебапченца правиш ли.а да ти доида на гости.много вкусно раzкасвасч.направо ми потекаха лигите

Подкрепете българското! Яжте пици приготвени в България с български продукти,които са най-добри!

Защо? В името на патриотизмът? Ьььь много смешно!

В името на нашето здраве,в името на българската икономика,в името на по-добро бъдеще за всички български граждани !

просто защото са по вкусни и не са такива боклуци като американските

кое бг , бе гулдян/изв.за името/-то всичко е маде ин туркеъ ор грееце? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Българските пици изобщо не могат да се сравнят по вкус и качество с пиците на Доминос. В БГ са тънки, отгоре няма почти нищо освен мнооого царевица :=))) Опитах и прехвалените пици на Верди пицарията и останах много разочарована.

Трябва да опиташ от салама на Верди.

Яжте Баници!!! Солени, Сладки, с пълнеж от различни зеленчуци и плодове! Хем вкусно, хем здравословно :)))

Интересна тактика са приели платените ни медии. За да те накарат да намразиш някого отразяват всяка негова крачка, така че да отегчат до смърт "електората". На всичкото отгоре ежедневно задават въпроси от най-различно естество на обработвания обект и ги публикуват. Така всеки започва да си мисли, че този човек има за цел да го поучава и да му се бърка в личния живот. Какво да се прави - български медии с шефове от бившата ДС.

Да, факт. Всичко се представя, като че ли Ворлик ходи да дава акъл, а всъщност те тичат по петите му и питат за какво ли не. Ами човека има право да си казва мнението. Ако сте идиот и го попитате "Идиот ли съм?", не се сърдете, че е казал "Да".

Не мислиш ли, че целта на медиите, обслужващи комунистите и бившата ДС, е точно това - да накарат тъпаците като теб да негодуват от непрекъснатото появяване на американския посланник с повод и без повот?

ЕЕЕ това може да бъде само коментар на един голям ЛУМПЕН!

Ха бачкай за за себе си или за държавата, а не за американските далавери....please!!!

какви далавери бе тюфлек, като не искаш ус-пиза - стои си в панелката и си яж васула!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е франчайз, прАтел. Има за всички!

Живея в Борово. Точно срещу споменатата пицария има друга, отсреща на улицата - имат страхотно обедно меню с 4 вида супи и готвени ястия, пиците и салатите са вкусни и никога няма да ме накарате да вляза в Домино'с, еле пък като тоя американски шушляк яде там.

Ами не влизай, какъв ти е проблема?

Кой е казал, че имам проблем? Не искам - не влизам. Въпроса е защо това е новина, за която трябва да четем ?

Когато бях в САЩ за пръв път видях Макдоналдс през 1993 г. Имаше огромна опашка от 10 - 15 човека, и аз докато гледам различните менюта и се ориентирам (доста трудно от първия път), реда ми дойде и се наредих втори път на опашката! Понеже всичко е в унции не знам колко унции мога да изям. А колкото пъти влизам пак в Макдоналдс, но в София, усмихнати млади момичета ме подканят (при опашка от 3 - 4 човека): Ако обичате да седнете на една маса, ние ще ви изпълним поръчката и ще ви я донесем когато е готова. А иначе и в САЩ работят на минимална заплата но ... нема лабаво! Бачкат, не е като у нас - мързел. А иначе храната си е боклук, но иначе за какво му казват заведение за бързо хранене, ако чакаш половин час поръчката си?

Къде ги видя тези унцийй бе мой човек като менюто е най вече под номера от 1 до 9

Ами за него са били от 1 до 9 унции ;)

Министърът на икономиката на България на откриването на американска пицария в която ще работят 5 души персонал на минимална заплата !!!Толкова с управлението на Герб.

Ти откъде им знаеш заплатите?

НА такива като теб, които не ги знаят тези неща, по-добре да не им дават да гласуват следващия път!

Работих 2 години в Домино'с в УСА ,и мога да кажа че това не са пици.Абсолютни боклуци.Не си правете труда да ги опитвате.Миризмата е привличаща единственно.30 минути след като излезе от фурната не става за нищо.Те заради това казват в рекламата им ,че до 30-тата минута ти я доставят до устата ти или я вземаш безплатно.Пече се за 6 минути и половина на 232 градуса ,както и пилешките бутчета и хапките.Всичко е тапкано с консерванти .А корем как боли след това да не ви казвам.

ами кои ви кара да им ядете боклуците на американците?ето аз у дома в момента правя гъбена чорба с пресни гъби и всички подправки, правя кавърми, манастирски гювеч, сарми и други домашни гозби-стига да има време и желание човек и да си подбере органични продукти от супермаркета.......това че американците са мързеливи и ядат мазни боклуци си е техен проблем.......ние си обичаме здравословната домашно приготвена кухня по бYлгарски рецепти.....всичките ми приятели българи идват у дома да ядат боб по градинарски и си облизват пръстите...слагам му мащерка, риган, девесил и всичко останало

Кво е Не-Диетичното на тази пица:- пълночърнесто брашно, пилешки гърди, печена царевица, печени червени пиперки, запечен лук , печени кръгчета домати покрита с биволска моцарела на канапе от бял сос със синьо сирене ???

остава да ни кажеш какво чисто пилешко месце ядеш в САЩ, направено от пилци, пораснали за няколко седмици за клане. И какво чисто друго месце си купуваш. Само до едно са тъпкани с хормони и костно брашно. Нищо че изглеждат чисти от вън.

А после след гощавката паниците в къщи ли ги миеш или ги занасяш там, където бачкаш, да ги измиеш през работно време?

Теди, така като те чета, разбирам, че не си опитала изобщо някакви пици. То е хубаво да си бъркаш в къщи манджите, и аз го правя, ама от време на време човек има нужда и от разнообразие. А пиците са много вкусни, опитай ги ;=)

Да, обаче Домино в САЩ струва 10 долара пицата, а пък другите се продават от 14 долара нагоре. Така че има си нишата

Домино и Пица Хът са наистина евтинийки - нямат нияо общо с оригиналната Италианска пица. ... А оригиналната Италианска пица в Америка се прави от старите майстори италианци ( или ирландците които са се научили покрай италианците) в малки бутикови пицарии - Опитвал съм пицата на поне 50 заведения в Америка и България и от тях само 4-5 от Америка си заслужават, а в България нито едно. ...

кажи куде са тези 4-5 пизарии да имам пред вид...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сан Франциско - Gaspares pizza & restaurant ; Tonys pizza Napoletana Ню Йорк Lombardis pizza Чикаго Palermos pizza , La Gondola Лондон, Онтарио Muldoons Торонто - Libretto :) Само глей да не надебелееш

не е в Macy,s споко...и търкай пода че бебелият негър скоро идва...и днес не е на кеф

Бертучи ми е любимата, и има офиси в New England. Следва пецерия уно, която е навсякъде, но може да не ти харесва deep dish пицата. Чакай каква беше другата, която я има из Бостън....а The Upper Crust, супер е, макар че последния път я пресолиха :))

Май бая търсене ще падне.

да но се задави агента посланник

що бе дянам, тои не ще да става пресидент или ндсв-мин. председател???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом "Dominos pizza" навлиза у нас, нищо добро не очаквайте да се случи. Пицата по принцип може да е храната на бедните, но "Dominos" е определно на най-бедните. Това чака децата ни - ще се хранят като американците - красиво и апетитно на външен вид, отрова като хранителни и здравословни качества. Да ни е честито

ами тя културата на хранене се започва от семейството! ако в семейството ядете помия и детето ви ще ядете помия!

С тези `отрови` американците живеят много по-дълго от нас със `здравословното` хранене...

Евала.Затова ние българите сме на това дередже.Защото всичко винаги ни е най най и накрая пак нищо.

Пицата произхожда от провинция Калабрия и е храната на най-бедните. Пицата е възможно най-вредната храна, защото 100 грама съдържат около 550 калории и около 35 процента животински мазнини. Вместо истинска шунка в плънката се слагат пушени свински гърди, залепени с трансглутаминаза, а в кашкавала няма и следа от мляко!

Не мислиш ли, че ще си на далавера ако работиш като хамалин?

Пушените свинските гърди които се слагат в пицата се наричат бекон. Обаче преди този бекон да се сложи във пицата в Северна Америка се обработва по специален начин преди да се използва за пици за да му падне поне 80% от мазнината - затова като го сложиш на пицата и го запечеш става хрупкав и стои като месо - за тежи които естествено обичат бекон

като си толкова колтурен що си се крастил с това кап. име бе самсунг? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има всякакви пици, готин, и с шунка и с бекон и с наденица и със сирене и вегетариански и т.н. Всичко е по поръчка...

Хм-хм, Трайче ! Че сте хапнали на наша земя позабравени от Джеймсчо нещица лошо няма ; Да Ви/ви е сладко ! (И дано всичко е както трябва ! ) ... Ама къде блееш (докато прегъваш триъгълното парче) та не го поподсетиш, че навсякъде франчайзинга ( А сега де -- нямаме дума на български ! ) работи с локална верига доставчици, а ?!

Съгласем съм с казаното до тук. И на всичкото отгоре някакъв хитър грък взел правата да прави тези пицарии у нас. Повтаря се номера с Карфур. И при него гръцки "бизнесмен" взел от френската фирма правата да "инвестира" у нас под тяхно име. Тоя "Карфур" по качество няма нищо общо с френските. Всички тези "инвеститори" (вкл. и банките) не произвеждат нищо, а само изсмукват парици от БГ.

Навлизат американските отрови,...кашкавала от Англия !?

Хайде сега, братя бългериънс, за благодарност, че ви построихме пицерийката Dominos Pizza, да ни пратите още стотина "рейнджърчета" в Афганистан - безплатно, разбира се....ама пиците ще си ги плащате, ей!!

Баце, много тъп чалгаджия си ве..... :))))

Май за теб е тъп този който казва истината ... американска подлого.

пиндос непоръбен

ЕЙ КАКВА ПОМИЯ СЕ ИЗЛИВА В МНЕНИЯТА ПО-ДОЛУ НЕ Е ИСТИНА... А БЕ=====, КОЙ ВИ КАРА ДА ЯДЕТЕ ПИЦА АКО НЕ ИСКАТЕ..ЯЖТЕ СИ КЕБАПЧЕТА И КИФТЕТЪ... КАКВО ДА ОТКРИЯТ , АМЙ ПО-ДОБРЕ Е ДА ОТКРИЯТ МАГАЗИН ЗА АЛКОХОЛ ИЛИ ПОРЕДНАТА ЧАЛГАРИЯ... И МЕЖДУ ДРУГОТО ОНЗИ ДЕН СИ ВЗЕХ ДВЕ ПИЦИ ОТ ТАМ - АМИ КАЧЕСТВОТО Е СТРАХОТНО - ДОБРА ЦЕНА, МНОГО ПЛЪНКА, КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ, СУПЕР ОБСЛУЖВАНЕ...

Никой не ги спира да си откриват к'вото си искат Мак Гаден, Пица Колиба, Пица игра на керемидка, даже гледам, че има ентусиасти, който с кеф нагъват боклукчивите им храни. Чудя се от какъв зор откриването на кръчмичка е някакво събитие?!

не знам за какво качество ми говориш!!! Аз съм работил за Доминос в Англия.... общо 6 пицарии, мога да ти кажа че се правят от абсолютни боклуци!!! Слагат много доматено пюре по рецепта, за да икономисат от кашкавала, който въобще не прилича на нашия истински кашкавал. Може би най ми допадаха маслините, те си бяха добри ... и само това. поздрави и по добре яжте от БГ пицарии ....

защото това не се нарича новина, а реклама! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Палячото отвъд океана разбирам какво прави на откриването, но наш Трайчо чий го търси там?! Откриват пицария, пицария, незнам да се смея ли да плача ли!? ПИЦАРИЯ!!

Аз ли бъркам ама тази Домино не беше ли за бедни, знам че в Ню Йорк местните я избягваха.

домино пизза я има в бедните градчета на нж, обикновено е само таке оут фоод, щото е евтино и ниско качество. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По скоро е слугинаж на правителството ни поставило се само в опъната задна поза на Уорлик за тесни бизнес интереси. А медиите са се поставили в слугинаж на правитеството ни.

голям праз. само хора без вкус и качества ядат в домино'с, пизза ехпресс, пизза хут, обичат да си слагат кецхуп и майонеза и го мислят за адски изискано... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Викторчо Изискания.Ти сигурно ядеш само в супер скъпи ресторанти.Пази боже сляпо да прогледне.

Потърсете Disgusting Dominos People и вижте клипа, който показва как се готви в тези пицарии

Безплатна реклама на заведението - кой ли е дал парите за него??? А посланика вече ми писна да го виждам навсякъде по телевизиите........ само небеше ни учил какво и как да ядем

По-добре US посланика да гледам, отколкото чалгаджии, манг.ли и мутри!

ideyazabulgaria.org

Ми защо не замениш чалгага с истинско изкуство , вместо да я заменяш за американския посланик? Пълен смешник!

Не вярно, че не ни е учил Уорлик какво да ядем- направи го преди около година, още не беше си подредил багажа в България... Вмени ни да ядем ГМО , като непрекъснато и само пишеше "високо технологични храни" . Никъде в текста не пишеше ГМО, затова пък се похвали, че АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ РАДВАЛИ НА НАЙ-ВИСОКО НИВО ЗДРАВЕ .......май в света.... :)

ох не видях че е и до училище максим горки - точно като в америка - нека да нахраним децата с пица - да станат като амерканчетата дебели и болни от диабет преди да навършат 20. благодаря на ddd за забележката относно адреса... бях го пропуснал

Болни от диабет до 20:)))Ха ха и после живеят до 97. А ти здравата получаваш удар на 47.Ама ти май имаш болен мозък.

СЗО категорично доказа, че ГМО храните директно увреждат мозъка и предизвикват ОГЛУПЯВАНЕ и ДЕМЕНЦИЯ. Вносните храни са ПЪЛНИ с ГМО!

ти баце доста ГМО си папкал...

аз предлагам американците да не ни учат как да произвеждаме и приготвяме храна. живея тук от 7 години и сам отвратен от храната им. не могат с нищо да се сравняват с булгарският производител. аз бих купувал от американска пизза верига, а от булгарските контрагенти на пазара. не виждам, как може техният продукт(американският) да е по атрактивен и здравословен с генно модифицираните си суставки и продукти. обрущам наи вече на една от суставките: доматито и доматеният сос. няма абслолътно нищо общо по вкус,по цвят и по мирис с булгарските домати. всеки иммигрирал булгарин в тхе уса ще се сугласи с мен по този вупрос. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ох, братле, те тез домати български, които викаш, че са добри, нямат нищо общо с онези от едно време....

Аааахахахаххахаха "доматито". Ти не си излизал от село бе, американец.

и в америка има хубави домати ама са по скапи 2-3$ za paund не се стискаи

Беше едно време !! Вечен е така, и храните в Бг имат същия пластмасов БЕЗвкус както и в САЩ. Явно не си си ходил отдавна в БГ.

разбирам че всички българи сме се прехласнали по американското, но всяко нещо е добре да бъде в разумни граници... наистина ако все още е останал някож със малко акул в главата в тая дървава нека да запази здравето си като избягва хранителните двънк стандарти на домино'с пизза интернатионал като просто избере някоя от булгарските алтернативи (няма да споменавам имена, за да не буда обвинен за неплатена реклама). *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не заблуждавай хората. Явно никога не си ял други пици освен българските пици - боклуци.

баси та то няма по гнусно и гадно нещо от хамериканска пица...

Е, това са прословутите ЧУЖДИ инвестиции - пицарии, кол-центрове, вериги хипермаркети и концесии. НИКАКВО ПРОИЗВОДСТВО!! Само търговия, услуги и хранене. Така не се развива икономика, а се изнасят пари в чужбина чрез грабеж и свръх-печалби на гърба на българите!!! .

не те е срам, не стига че създават места за занимавка на населението,а завиждаш на печелившите съобразителните предприемачи.Ти скоро ще поисаш българите да слушат разума. Каква наглост

Не те е срам, "хората" се съдраха да инвестират, задокеанските братя ни обичат като родни, а ти....

Кога американци са казвали, че сме им братя? Само болшевиките бяха толкова нагли.

Трябва американците да ни развиват икономиката, така ли?