Църквата призова родителите да държат децата си далеч от гей парада

Светият Синод на Българската православна църква категорично се противопоставя на организирането на гей парад на 30 юни в София, като го определя като безнравствена проява.

Обратно в новината

Коментари - Църквата призова родителите да държат децата си далеч от гей парада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)В любовта никой- никого не лъже. Лъгал си се сам. Пожелавам ти добър късмет и...,,Listen To Your Heart,,.

Чудя се защо наблюдаването на гей паради на живо или на снимки и видео никога не е предизвиквало у мен каквото и да е чувство на съблазън. Навярно защото не съм православен и намирам за смешно хора положили обет за безбрачие да дават акъл кой с кого да си ляга.

Някакъв фашизоид направи страхотно откритие - че педаростите били членове на БСП. Страхът от лявата вълна и неминуемото наказание на десните катили и извратеняци ги кара да пишат в сайта невиждани дивотии - плод на болно съзнание. Писнаха ни тези тъпанари у десно и у кафяво - омазаха с лайната си цял свят, че и църквата ни...

Това са пълни безумици на нашата велика църква, която напоследък се е превърнала в един битак. Викам първо да вземат да заклеймят мошеници, пладнешки крадци и незнам си там какви, които денонощно трупат и крадат париците на народа а Той мизерства. Да вземат да се обърнат към чалга клубовете....та да видят за какви вакханалии става въпрос....просто не ми се обсъжда разврата там. Изумен съм от изказването на църквата "с камъни да ги целият". То тези камъни ще се върнат по техните глави неправедни.

Весе, бащата на детето се избира внимателно и предварително. Ако изборът ти е неправилен- цяло щастие е да си бие камшика сам, отколкото да го дресираш цял живот.:) Long Live Rock & Love :)

Не на парада не на демонстрациите да бъдат каквито искат но защо да ни навират в очите сексуалността си

Естествено, че на хората не им харесва, че ти не си като тях. Те ще започнат дълго да ти се присмиват, да те осъждат, да те унижават, но всичко това те правят от завист. Те не могат като теб, на тях не им стиска. Много по-лесно е да наречеш някого идиот, отколкото да се признаеш, че те е страх да се отличаваш от тълпата.

Ако някой ви тормози, то не е от завист (боже опази), а по-скоро от глупост. На тъпака всичко по-различно от миризливите му гащи му пречи и го кара да се бунтува. Мен повече ме дразнят скандиранията и ексцесиите на "зрелостниците", които от година на година стават все по-разпуснати.

няма ли кои да ги съди тея откачени попове?аз бих призовал пук геиовете/лгбт/ да ходят да хвърлят камъни по някое литиино шествие-същото е...само не знам дали от самото литиино шествие няма да излезат самите попове и да почнат да се самозамерят....душиците сладки на мама... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Kalin

това са болни хора кво да ги прави човек оставете ги мирно да си обикалят

Усещам че Гей парада (около 200 човека влечащи ги у лево) ще бъде последван от Хейтър парада (около 2000 скирани идващи от сутрешна молитва) :D :D :D

Аз пък призовавам ние да не влизаме в църкви и да не водим децата си , за да не ги възпитаваме в лицемерие! Който иска да си парадира с каквото иска.

Светия синод отдавна няма нищо общо с християнството. Христос не е учил на това което светия синод призовава.

Леле, тия свещенници започват да ми звучат като сектанти и фанатици от арабския свят. Хомосексуалността била психично заболяване - това сигурно от Америка са го дочули. Ами давайте като в Авганистан, публичен разстрел или да ги бесим на камбанарията всички хомита... И без това сме си Булгаристан... Чудно ми е какво е становището на Движението за Права и Свободи по въпроса или те само на 12% защитават правата и свободите ...

Замерянето с камъни е дивотия. Щом си имат хората някакви влечения нека си ги следват. Никой никому не може да налага поведение в леглото. Не съм съгласен обаче с ПАРАДИТЕ! Според тълковния речник: парадирам - излагам на показ нещо, перча се с нещо;важнича, надувам се, перча се, гордея се, големея се, придавам си важност (гл.) излагам на показ (гл.) показвам С ТОВА НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ! Различието в сексуалната ориентация не може и не бива да бъде повод за перчене, или гордост.

И как точно гейовете нарушават правата на православните християни? Нека си викат и да се поразходят по главната улица - на никого не пречат. Колкото до разврата, струва ми се че в чалга-дискотеките хората се развращават повече. Да не говорим за филми и предавания по телевизиите. Който иска - да гледа, който не иска - да се занимава с нещо друго. Това е свободна държава все пак.

какви гени са объркани - дет се вика "Божа работа", но ако синода беше наистина против геевете, да беше се поосъзнал от предаването на Карбовски последната събота ( 9-ти този месец). Там бяха показани фрапантни неща...

На 30 юни ВСИЧКИ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ да направим парад. Искам повече права за хетеросексуалните! И данъчни облекчения- също! ...Е ...може и по-високи заплати....

Тази църква дава ли си сметка, че точно Господ/или Майкзтз Природа/ е ОБЪРКАЛ ГЕНИТЕ И ХОРМОНИТЕ на тези човешки същества? Раждат се деца сиамски близнаци, с липсващи или повече крайници, с увредени мозъци, с други аномалии и т.н. Всички те ли са виновни, че са се родили такива, та да ги наказваме?

Хубаво се заклеймява гей-парада. Ама какво да правим с гейовете в самата църква? Почти всички нови епископи и монаси са такива!

Ти откъде знаеш. Пробва ли ги, свети ли им ?

Да.

Не мога да разбера защо на гейовете им е нужо да парадират ? До нищо позитивно не водят техните паради а напротив. Мисля по въпроса как да се съберат гейове на едно място и да им направим хетеро парад.

Kакъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педераси, сър

Благодаря! Разсмя ме!

Атеист съм, но тук съм 100% съгласен с тея батмани! Педалите са си за бой, и особено удобен момент е този като се съберат на голяма група. Където и да метнеш камък се ще уцелиш някой!

Браво на отец Евгений - нарекъл е нещата с истинските им имена.

а в църквата е ве4ен геи парад