Протестиращи се обявиха срещу гей парада

Около 300 граждани се обявиха против планирания за днес следобед „София прайд” и участваха в контра шествие срещу него, предаде “Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи се обявиха срещу гей парада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо изненадващо от Уорлик типично за п.дал както по душа така и политически . Представител е на държава която се държи с другите държави пе.алски в лошия смисъл на думата.

не знаете какво изпъскате *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Lyulin

Накрая Уорлик ще беде запомнен за престоя си в България само с участието си в хомофилския парад.

Kalin

Не е до търпене а....просто шамарената фабрика и да си ходят по дупките вместо да парадират с обратното си;-)))

Дал Бог повече педали. Обратните трябва да бъдат окуражавани и подкрепяни, а нормалните - насърчавани да отидат в другия лагер. Един гейски свят за повече щастие. Разбира се от настъпилия географски дефицит човечеството ще страда, но тук се включваме ние - малкото останали нормални. Ще бъде наше бремето да оплодим многото самотни жени. Ще е тежко, но трябва да го направим.

krasi

Искам стария си автомат "Калашников " АК 7,62 мм ; ГХ 2023 заедно със Четирите ЗАРЕДЕНИ пълнителя + сумката ! Искам няколко от добрите стари Руски нападателни гранати РГ 42 ! Искам си противогаза с няколко димки. Искам да отида на Гей парада !

TIREX

човек ,който мрази педерастите/мед.термин/ се нарича хомофоб, логично е такъв ,който ги обича да се нарича хомофил/термин мразен от педерастите/ но НЕ нарича се ..друг педераст

Хора, нека да наричаме нещата с истинските им имена. Така както няма "роми" - те са си обикновени цигани, така няма и "гейове" - те са си обикновени педерасти! И искам специално да се обърна към КРум: мойто момче, факта, че съм с гола тиква, си е мой личен избор, така както и факта, че имам висше образование и собствена фирма, за разлика от теб и подобни на теб тъпаци, които, още не научили се да пишат, си позволяват оценки на базата на външния вид на хората! По дрехите посрещат, но по ума изпращат!

нико

Гейовете в световен мащаб стават все повече и по силни! За съжаление такива прояви като този педалски прайд ще зачестяват . На високи позиции има само обратни , те измислят законите !

Напълно ги подкрепям! Аз съм хетеросексуален и не парадирам с това! Поради каква причина на един пед*раст му се позволява да парадира с хомосексуализма си? С какво е по-добър от мен? Стига измислена толерантност!

аззз

НЕ МОГА ДА ПРИСЪСТВАМ, НО ГИ ПОДКРЕПЯМ