ГЕРБ пита бъдещите си депутати дали са гейове

ГЕРБ ще иска от кандидат-депутатите си догодина да декларират сексуална ориентация, за да не могат да бъдат подлагани на рекет, предлага председателят на ПГ на партията Красимир Велчев.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ пита бъдещите си депутати дали са гейове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кандидатите за изборни длъжности в централната и местната власт да пишат в декларациите: сексуална ориентация, религиозна принадлежност, членство в секта или тайни общества, имотно състояние, източници на доходи, кой финансира кампанията им и към кого поемат политически ангажименти (или кой лобира чрез тях, кой ще им плаща за прокарването на съответни закони). Поради липса на политически идеи, днес по-важна е икономическата зависимост на всеки депутат. Това не са критерии за избор, защото гласуването на електората няма съществено значение, но информацията дава възможност за известно прогнозиране на живота в тази държава.

Да си гей те е срамно, срамно е да си пе..л, каквито са повечето герберасти

хахахахаха сигурно пак има печатна грешка декларация трябва да подава който не е п...ст щото иначе ще се уринат в хартия...

"ГЕРБ ще иска от кандидат-депутатите си догодина да декларират сексуална ориентация, за да не могат да бъдат подлагани на рекет" ...... Ей, Аз се чудех как Килъри и Гарлик държат колегата Бойко на толкова къса верижка :)

така красимир велчев по лесно ще си намира гей партньори

45 години нашите извратеняци с мъка сдържаха своя ненормализъм и антиприродно поведение. Днес е техния час. Разврат, содомизъм, перверзии - с това се характеризират част от депутатите - 240 търтеи. Не са посадили едно дърво, не са построили един завод, не са родили едно дете - но размахват грездеите си и си ги навират един друг м лайняните гъзове. И това се нарича буржоазна фалшива балксанска дива дившашка, просташка демокрация! Ето защо трябват не декларации за извратеност, а Белене и Скравена. Защото уродите вдясно не разбират от морал, страдание или спазване на законите и християнските норми на поведение - за тях трябва сопа и въже. Гадни , гнусни изроди, продукта на едно неразвито, фалшиво, балканско примитивно общество на малки хорица овча порода...

Върховния касационен съд осъдил вчера на 75 години затвор, някакъв човек , който бил нападнат от крадци, и той убил един от крадците. ТОВА ЛИ Е ПРАВОСЪДИЕТО на ГЕРБ ? А преди няколко месецасъщия този Върховен Касационен съд пусна от затвора някаква мутра- Кела, който имаше 20 години за убийство на предприемач. Пуснаха и Братя Галеви. Ако ще е така, тия от ГЕРБ, да се махат заедно с мутрите около тях.

На днешната дата е и професионалният празник на българските огнеборци. Отбелязва се годишнината от първия пожарникарски събор през 1905 г., когато на практика се поставя началото на организираното пожарно дело у нас.

А ЗАЩО ЗАБРАВЯТЕ СИМОНЧО ДЯНКОФФФФ-ГЛАСЧЕТО МУ Е МЕЕЕДЕНО ПИСКЛИВО, ГА ЧЕ Е ВИДЕЛО ЗОР. А ФИДОСКАТА, ДА НЕ Е ОТ ОБРАТНИТЕ НАКЛОННОСТИ, ЧЕ НЕ ПРИЕМА ПСИХОТЕСТА ПРИ КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ? АЗ НЕ ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВА ПО-ЛУД ОТ МЕН, ТАКА ЧЕ ТЕСТ-ТРЯБВА ДА ИМА!

1. С кого си лягате вечер? Рядко си лягам вечер. 2. С кого се събуждате? Често с главоболие. 3. Гледате ли порно? С животни или стандартно? Не съм гледал порно с делфини, но веднъж в някакъв научно-популярен филм видях как го правят китове. 4. Сънувате ли? Зависи какво е менюто за вечерта. 5. Какво ви е отношението към МВР? Като към необходимо зло - стига злото да не надминава необходимостта. 6. А към гейовете? Като към гравитацията - обикновено се понася. 7. Регистриран/регистрирана ли сте в психодиспансер? Ако да - в кой? Да - България, да ви кажа ли ЕГН-то си? 8. Употребявате ли наркотици? Определено, например кофеин. 9. Смятате ли, че марихуаната е вредна? А мастурбацията? Да, и двете са вредни за раждаемостта. 10. Имате ли календарче с Бойко Борисов? Имам постер, ама няма да ви кажа къде е залепен. 11. Знаете ли какво означава "кънграчулейшънс"? Не, но знам какво означава felicitations. 12. Кои песни на Веско Маринов най-обичате да слушате? Искам за тоя въпрос да ползвам помощ от приятели. 13. Кога сте членували в БКП?

Къде мога да заявя кандидатирата си? Аз съ перо раст!

Сещам се за онзи виц: Запознават се няколко човека: Първия: - Аз съм еди кой си, дизайнер. Втория: - Казвам се еди как си, коафьор. Третия: - Аз пък се казвам така и така, обикновен предера*т.

а как иначе- нали си имат вече един такъв в голямата политика-тои плевнята с неговото пискливо гласче- никои не може да каже колко навеждания има пред тиквата - за сапунчето де- не за друго...

rado_7_6@

Аз тези от герб не ги разбирам реално - Сергей Димитриевич единодушно избран за лидер на ПЕС, хищната герберска хунта пребита с камъни след милярдната глоба от Матушка Русь. Тотално отказан Шенген и конституционно мнозинство за нас - крадливите бесеапаши. Закони, по точно изкопиран модел от Матушка Русь, кой с кого точно да се пляка (е ще се наложат некой компромиси за некои изявени наши друари, ма ше го оформиме некси) Изобщо тея герберски циркаджии у ред ли са централно?

Милярди, мильони... Това противниците на ГЕРБ също са неграмотни.

май не ни е дорасло обществото да гласува открито за гей депутат от която партия и да е.

Напротив. Жените успешно налагат гей-модата сред податливите мъже. Гейове щъкат навсякъде около нас. Сега в София, скоро и в други градове.

Това, че някои се плашат от мнението на обществото, не означава, че обществото е недорасло!