Гешев за присъдата на Иванчева: Всички, които нанесоха непоправими щети на правосъдието, ще мълчат гузно

Главният прокурор подчерта, че казусът е бил използван за закриване на спецпрокуратурата и спецсъда

Обратно в новината

Коментари - Гешев за присъдата на Иванчева: Всички, които нанесоха непоправими щети на правосъдието, ще мълчат гузно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гнусни лъжци, не сме слепи нито тъпи.

Гешев-Каскет...защитник и закрилник на безродните крадци и национални предатели от шайка ГЕРБ....До стената сволочь плешива...

Аре бе , тоя гешев няма ли нещо да катастрофира , да падне от балкон , или да се спъне в банята няколко пъти ?

Крадлата Иванчева, която от фризьорска се преквалифицира в кметица, стана знамето на Радев и ПП в битката да бъде унищожен Борисов и ГЕРБ. "Промяната" защитава корупцията.

Е заради такива МУТРИ, като Гешев, облечини в власт и прокурорска тога, нормалните граждани напускат държавата!!

Навири гребена. Ще нахлузи и каскета.

И слепите видяха, че Каскета испълни поръчка, и скалъпиха случая.

Ако наистина, всички които са нанесли щети на правораздавателната ни система ,трябва да замълчат - то тогава на Гешев трябва да му отрежат езика! Този човек е въплащение на престъпността ,облечена във прокурорска тога!

Мутрата Каскета Гешев в панделата при бай Ставри..барабар с Боко Крадеца..и всички долни отрепки от ГЕРБ...плюс конфискация на движимо и недвижимо имущество,и запор на банкови сметки..С национални предатели и бандити се процедира така...Шайка ГЕРБ

Уаур уаур уау...

Гешев е Мъжкар....Насран гербаджийски мъжкар..Каскет ти... Боко и цялата престъпна и безродна шайка ГЕРБ...сте за по кратката процедура...крадците и националните предатели по Сталински.. До Стената и от упор..който предава и продава Родината и подкрепя украински фашаги се трепа немедленно...

Гешев-Каскет..колко жалко,че не е 1937 година-СССР....такива мекотели и лепкави като теб правещи чадър за престъпления на правоимащите СТАЛИН ги е изчезвал безследно...Сволочь си ти Гешев...безродна при това..Всеки му своето ....скоро ще се наиграеш...

Гешев-Каскета нелицеприятен гербаджийски отпадък-закрилящ отцеубийците от престъпна шайка ГЕРБ..Толкова вреди,рани и кражби нанесохте на Майка България за 12 години майкопродавци..че и на този и на онзи свят ще врите в катрана при дяволите безродни антихристи и изявени национални предатели подкрепящи войната и украинските бандеровци....

Давай все така Каскет, вкарай ги всичките корумпирани полици в затвора.

Страшилището на БГ- Иванчева с нещастните 70 бона./ако ги е взела/лИначе чувалите от хемус зашайкат на боко с 53 милиона някак си останаха в сянката на темида

Върнаха боко-тиквата на власт, и терорът на мафията над обикновените хора започна пак. И то не са само Иванчева и Петрова, ами още колко много, много други има като тях за които не се казва... Спомнете си суджук-гейт, записите на мухобойко по телефона, където заплашваше Еврохолд и т.н.. ГЕшэф, боко-тиквата и крадливата му корумпирана, проклета партия + ортаците им от ДПС винаги са били рекетьорско-мафиотска организация и трябва да бъдат премахнати завинаги.

На Чичо Геш!

Тоя, Господ ще го отсече...Въпрос на време! Всеки, боклук, в България успял поради една или друга причина, смята че е ,,Владетел", ама могат да бъдат сигурни в едно.....Има за изчадия, като него възмездие!

Позицията Главен е абсолютно ненужна и е по съветски образец, което ще рече, че няма общо с демокрацията. Ако ПП бяха истинска промяна, можеше да премахнат тази вредна, за държавата длъжност, но Не са! Каскета го играе повече политик, отколкото Прокурор, както се оказа, дори няма законно юридическо образование, дипломата му е незаконна. ББ пак е на власт и Гешев бърза да прати една невинна майка в затвора, има ли учудени?

Има един отгоре който гледа

се занимавали с дребосъзци за по 70 бона, хвърляйки прах в очите на хората. Чакаме да погнете тези с по 7 милиарда и поне един да върнете барабар с отмъкнатия кеш! И бюджетът тутакси ще се оправи, и заплати, и пенсии, и пътища, и цени! Стига вече с тоя страх и не си го изкарвайте на нас, ако може, че нямаме време, а пак се задават избори, някой пак ще иска кюфтета за по 1.28 при надник от над 7 бона и тараторчета, нали?

Ванка ти изплиска водата стая патетика. Току виж си ме погнал и мен за това, че ти дадох апартамент...

Гешев ти си бухалка на мафията,правиш чадър на престъпниците от ГЕРБ-СДС..ти си срам и позор за Темида -Плешива Кратуно с Каскет..

Нечистоплътни боклуци сте от ГРОБ....смърдите 12 години страшно...за това всички сте на бунището.ГЕРБ -СДС ....Сталин за вас мръсници и До Стената-по кратката процедура.

С Иванчева добре ,но какво става с тиквата хитра Борисова. Дето изпра милиярди на европа,русия и турция. Не ни правете на тъпаци. Ще си получите възмездието крадци мизерни.

Защо не се намери журналист да попита Петрова и Иванчева откъде намериха пари за най-скъпо платените наказателни адвокати в България? Но иначе са бедни и скромни женици,кристално чисти по душа и несправедливо натопени,нали така?

Ще си гледа детето в затвора. С какво е по различна от другите затворници,а и детето си има баща.стига соколи по нея.

По-точно е да кажеш не затвора,а женския пандиз.

Най-после алчната тъпa поставена на поста cвиня си получи заслуженото. Ще лежи в затвора. Браво на съда. Браво на Гешев. Kyрвите от ДБ да рИват колкото искат, всичките им герои са фалшиви Красиво е.

Обвинението на иванчева е абсолютно нагласено като криминалист зная прекрасно че когато се проследява автомобил в който има пари дадени като подкуп никога не се спира на сред пътя за проверка аз си изчаква автомобила да пристигне на местоназначението този за когото са предназначени парите да ги вземе да остави върху тях следи и чак тогава се пристъпва към задържане в случая демонстративно и абсолютно неправилно и некомпетентно явно с политическа цел автомобилът е спрян на сред улицата без иванчева да е пипала парите интересно от българския съд на какво основание я осъди това че парите са били в автомобила не означава че са за нея всичко трябва да се докаже но явно тия съдии са от следователите които на времето ги предназначиха без конкурс и станаха магистрати и така съсипаха съдебната система мързеливи следователи не могат да станат работливи магистрати

нали казват , че по ръцете й имало следи от веществото , с което били белязали парите. поне това се тиражираше по медиите

Една следователка мисля с кафяво кожено яко, което се вижда, че е издут джоб преди да се наведе към колата и когато се изпрявя джобът вече не е издут. Всичко е заснето и го има в нета. Има предаване и на Люба Кулезич за това подставяне на доказателства. Следователка е заснета как поставя парите в колата на Иванчева от телевизионна камера, после дава знак на някой, а този някой дава знак на гешев, че са подставени доказателствата срещу Иванчева. Има го в предаване на Сашо Диков и други предавания.

Тази крадлива гадина си мислеше че като роди ще и е билет за свободата ама не.

НАПРАВО Е-ТРАГИЧНО,ЧЕ-ЛУМПЕНИЗИРАНОТО НАСЕЛЕНИЕ,СИ ОБЯСНЯВА,ПРИРАВНЯВА ВСИЧКО НА-ТРОЙКА КЕБАПЧЕТА С-ЛЮТЕНИЦА!!! ВЪОБЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ,ЧЕ ИМА ХОРА СЪС-СЪВЕСТ(СЪДИИТЕ НА ТРИ ИНСТАНЦИИ)!!! НАИСТИНС Е-ТРАГИЧНО!

Нагъл ! Страшно е, че България има такава зловеща фигура за главен прокурор! Скалъпено дело, злобно нахвърлящ се върху две жени , начина на арест е безпрецедентен все едно са най- големите престъпници! Той жертва тези жени ,за да прикрие истинските виновници,над които е опънал огромен чадър !

Защо не се намери журналист да попита Петрова и Иванчева откъде намериха пари за най-скъпо платените наказателни адвокати в България? Но иначе са бедни и скромни женици,кристално чисти по душа и несправедливо натопени,нали така?

Вижда се , че един от тези които нанесоха и нанасят непоправими щети на българското правосъдие, продължаваш да виеш като бито псе!

И Е-АБСОЛЮТНО ПРАВ!!!!!!!! ТОВА,ЧЕ НЕ Е ПОВДИГНАЛ-ОБВИНЕНИЯ НА-ЧЕКМЕДЖЕТО,НЕ ПРОМЕНЯ ФАКТА,ЧЕ ТАЯ Е-КОРУМПИРАНА-С…НЯ!!! А-ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ,ПРАВЕХА ПРОТЕСТИ В НЕЙНА ЗАЩИТА! БИЛА-“ЖЕРТВА НА МАФИЯТА”…ХВАНАТАТА НА КАЛЪП,С-ТОРБА БЕЛЯЗАН РУШВЕТ!!! САМО-ИДИОТ,МОЖЕ ДА ВЯРВА,ЧЕ-ТРИ СЪДЕБНИ СЪСТАВА,НА-ТРИ ИНСТАНЦИИ,СА -“МАФИЯ”,!!! БРАВО НА-СЪДА! ДАНО СКОРО И:ФАНДЪКОВА,ЧЕКМЕДЖЕТО…!!!

Страхливеца винаги си го изкарва на по-слабите, в случая срещу жена. Долни утрепки. Какъв мъж да се прави на велик пред жена. Яд ме е на ПП, че днес не застанаха зад Иванчева срещу мафиотската прокуратура и държава на дпс-герб-бсп.

Млъкни подлого на Боко.От изборите насам мн ти знае устата

Гешев да ОБЯСНИ, как спести 5 000 000 швейцарски франка от заплата на държавен служител? Това е официална информация на ДАНС, ама се крие......

"Държавното обвинение не коментира критиките за главния прокурор в доклада на ЕК. В позицията не се казва нищо за правомощията на главния прокурор, оценени като "необичайно много". "Лаура Кьовеши отказа да отговори на въпрос дали има доверие в Иван Гешев" "Бобоков и Узунов са осъдили прокуратурата за бездействие по разследването" "Спецпрокуратурата отказа да разследва Делян Пеевски за продажбата на 38 имота. Санкциите по закона "Магнитски" не забраняват да се сключват сделки в България, няма данни за извършено престъпление, пише в прокурорското постановление" Това се случва дни след като Каназирева от трибуната на НС предупреди да не се пипа организираната престъпност. "През 2018 г. спецпрокуратурата е постановила отказ да разследва Пеевски и тези изводи и сега (2022г.) не са разколебани, смята прокурорът." "Прокуратурата няма да подкрепи новия антикорупционен закон" "Прокуратурата е съгласна със заключенията на ЕК относно продължаващите предизвикателства пред съдебната реформа, след като Европейската комисия представи днес втория годишен доклад за върховенството на закона в ЕС, в който посочва, че все още липсват трайни резултати и осъдителни присъди за корупцията на високо равнище." "Фирма осъди прокуратурата за над 1 милион лева заради акция "Октопод""/> "Прокуратурата е осъдена окончателно да плати 20 000 лева на Стойчо Ненков от Софийската апелативна прокуратура заради заведеното срещу него дело покрай аферата "САПАРД" "Прокуратурата е осъдена да плати 20 000 лева обезщетение на бившия зам.-министър на външните работи Христо Ангеличин за моралните вреди от делото за безстопанственост във връзка със самолетните билети на министерството." "Прокуратурата е осъдена да плати рекордно обезщетение от почти 1 млн. лв. Делото по закона за отговорността на държавата е заради незаконно обвинение. Ищецът Г.Т. твърди в исковата си молба, че му е било повдигнато обвинение за това, че е управлявал фирма, изпаднала в несъстоятелност, но не е поискал от съда да открие производство по несъстоятелност." "Федерален прокурор Ким: Като цяло съдебната система в България не е независима. За разлика от пандемията от COVID-19, корупционната ендемия на България не може да се лекува с единична или двукратна ваксинация, заяви юридическият съветник на посолството на САЩ. Тя отбеляза, че в доклада на ЕК за върховенството на закона за 2020 г. са установени редица предизвикателства, свързани не само с отчетността и наказателната отговорност на главния прокурор, но и със състава и функцията на ВСС, липсата на независимост на съдебната система, ниско равнище на обществено доверие в институциите за борба с корупцията, липса на независими медии и др." "Убиецът на лешояда Ултрон се измъкна ненаказан, прокуратурата спря разследването за отстрела на защитения черен лешояд." "11 г. след акция "Октопод"; Делото приключи окончателно с 3-ма невинни и 2 условни присъди. Прокуратурата не е протестирала решението на Спецсъда пред Върховния касационен съд." "След 9 години - пребит от полицаи осъди прокуратурата за незаконно обвинение.Младият мъж, принуден да емигрира, ще получи близо 11 000 лева." "6000 лв. обезщетение за бит от полицай в метрото заради незаконно обвинение . Прокуратурата е принудена да плаща поредно обезщетение за незаконно обвинения, след като е привлякла като обвиняем жертва на полицейско насилие, защото се е доверила на твърденията на МВР" "Лекар, набеден за убийството на новородено, окончателно осъди прокуратурата за 40 хил. лева обезщетение." "Бившият вицепремиер Илко Семерджиев осъди прокуратурата за хиляди" "Прокуратурата се отказа от делото срещу шефката на фармацевтичния съюз" "Проф. Сербезова съди държавата в Страсбург и прокуратурата - за дискриминация и тормоз" "Агресия срещу медици в Бургас: Защо прокуратурата отказа да разследва случая? "Фирма, обявена за пипало на "Октопод"-а, осъди прокуратурата за над 400 000 лева" "След шумна акция през 2003-а: Данъчен шеф във Варна осъди прокуратурата за 100 000 лева" "Оправдан нотариус осъди прокуратурата за над 60 000 лева" "Миню Стайков осъди България в Страсбург" "Съдия Мирослава Тодорова осъди държавата в Страсбург" "Прокуратурата спря разследването срещу бивши шефове на АПИ за кошмара край Своге" "Върнаха за втори път делото за наводнението в Бисер на прокуратурата" "Софийският районен съд осъди условно столичният полицай Л.Л. за това, че е държал в себе си наркотици. Прокуратурата твърдеше, че той е бил куриер на дрога, но не беше ясно откъде се е снабдявал с наркотиците." "Пред въззивния съд, прокуратурата пледира за условно осъждане на актьора Явор Бахаров, който няма да лежи в затвора, след като бе задържан за шофиране след употреба на алкохол и наркотици в условията на рецидив". "Съдът върна на прокуратурата делото за пирамидата "Дупнишка популярна каса" "Частен съдебен изпълнител, подсъдим по делото "Гранити", осъди прокуратурата за 134 000 лв." "Тотомилионерка осъди прокуратурата за над 80 000 лева" "След твърденията на прокуратурата - пръскачките край парламента не се задействат с компютър. Оказа се, че няма как да се постигне дестабилизация в страната чрез хакване на напоителните системи" "Окръжният съд в Монтана осъди прокуратурата на Република България да плати обезщетение от 83 000 лева на бившия кмет на Видин в мандата 2011 - 2015 година Герго Гергов за незаконно повдигнати обвинения за четири престъпления, съобщиха от Съдебната палата в Монтана." "Специализираната прокуратура е постановила отказ от образуването на досъдебно производство във връзка със скандала с Татяна Дончева, по-известен като "500К". Това стана ясно от брифинг на държавното обвинение. " "Единственият обвиняем по аферата "Хемус" излиза от ареста. Софийският градски съд промени мярката за неотклонение на бившия футболен съдия Борислав Колев на "домашен арест". С мотив, че за няколко месеца срещу Борислав Колев прокуратурата не е работила активно, той поиска да излезе от ареста и Софийският градски съд уважи молбата му. По време на заседанието прокуратурата не представи пред съда нови доказателства за четирите месеца от началото на разследването за източването на близо 53 милиона лева. Държавното обвинение все още не установило кои са другите лица, участвали в източването на милионите."

Това са долни инсинуации. Гешев е бич за олигарсите и сега се опитват да го премахнат. Той е борец за чиста и свята република. Благодарният народ лее песни и поеми за него.

Бий Гешев, сганта идиотска!!! 80-те % дебили надделяват на моменти! Тя, другарката слаНинова и другаря Гадев с подкрепата на киртака и асанчо ще "ви" клатят в следващите месеци, другари!!!

Все щеше да бие гешев битова престъпност и всеки ден обират, пребиват и убиват старци... Само подхвърля доказателства и пази бойко, доган и пеевски, нищо друго.

Следователка е заснета как поставя парите в колата на Иванчева от телевизионна камера, после дава знак на някой, а този някой дава знак на гешев, че са подставени доказателствата срещу Иванчева. Има го в предаване на Сашо Диков и други предавания.

Оная пача, която запушваше на Иванчева устата, за да не говори с журналистите ли?

Една следователка мисля с кафяво кожено яко, което се вижда, че е издут джоб преди да се наведе към колата и когато се изпрявя джобът вече не е издут. Всичко е заснето и го има в нета. Има предаване и на Люба Кулезич за това подставяне на доказателства.

Много филми гледаш брат

Не си нормален, ако вярваш на Гешефта, брат.

Това не са филми, а журналистически разследвания, заснето пдхвърляне на доказателства от телевизионни камери, включително на Канал 1! Потърсете Диков Иванчева или Кулезич Иванчева!

не забравяй да си вземеш вазелин.

Цървул,ти си за централния софийски, там бай Ставри ще ти разкаже играта изотзадзе.

За Черепа няма ли да се изкаже г-н Главният прокурор,защо Върховния съд го изкара невинен от всякъде?!?

А за Баневците, Арабаджиевците, Бобоковците, Прокопиевците? Как пък от всичките, с които се захвана тоя Каскет, само Иванчева успя да осъди, как пък от всичките арестувани олигарси и мутри само нея държа часове наред със закопчани ръце отзад да броят парите! И да не се вижда с какво са й намазали пръстите, че да "светне като елха"!

Осмото джудже и Пепи Еврото си пропуснал.

Много е противна тая Иванчева.Сега какво ще ни занимават пак с нея ли?

а кога ще затворят тези кото утрепаха и изгониха 3 милиона и открафната над 700 милиарда!.. а тези които докарват боб от етопия, картофи от германия и египет, месо от аржентина...?

Гешоооооооо гешоооооооо тъп си

"Окончателният съдебен акт всъщност беше предизвестен, заради неоспоримите доказателства по делото, събрани от закритата вече Специализирана прокуратурата и от очакващата своето поредно реформиране Антикорупционна комисия." Това е цитат от някакъв сайт. Всъщност всичко е забулено и тайно. Като е виновна, покажете го на всички. Защо при закрити врати? Какво крият? Съвестта си.....

а кога законът Магнитски ще се приложи за Гешевци и прочее подобни на вече оповестените лица-депутати от 150 кг ?

Не е вярно, каскет! Не мълчат. Ти не си млъкнал. :))

И какво стана сега - Иванчева се оказа най-големия бандит в т.н. държава България. Къде останаха изявени крадци като Цецо пъпешоглавият със 7-те апартамента от закуски, Боко Тъпото който е направил тези мазни телеса само от филии с мас, всички действащи и пенсионирани политици, оневиниха дори и Черепа, който направи милионите си благодарение с помощта на държавата? Избиха си комплексите с една жена, защото така е най-лесно. В БГ никога не е имало добри съдии и прокурори, само кариеристи и крадци. Скриха дори файловете, в които фигурираха имената на стотици хрантутници от правосъдната ни система с пари и имоти в чужбина, придобити по неясен начин, но го отнесе Иванчева. Малоумното ченге Гешев днес си оплю брадичката да се хвали за "невиждания" успех в борбата сруще корупцията, а тя милата е все така защитена от затворените очи на Темида.

Никога няма да мога да разбера, как спи спокойно, един прокурор или съдия, вкарал невинен човек в затвора

Ако въпросната Иванчева имаш предвид,мноооого се лъжеш.Нямаш и представа какви подкупи са и давани.Добре,че се оплака бизнесмена с легалните пари,че да я закопчават. От много други в вземала,но си мълчат,защото немогат да докажат от къде имат парите.Толкоз за невинната другарка.

Уважаеми, а къде са тези хора, от които са искани подпупи? Хората са възмутени от това, че за Барселона, за кюлчетата - нищо и з аколко още. А Иванчева е искала от богатите да строи детски площадки и да - в затвора. Тези бг. богаташи само вземат явно, не дават.

Спят спокойно, защото се мислят за недосегаеми. Оградили са се с по 3 взвода въоръжена ДО ЗЪБИ охрана, платена от парите на данъкоплатците, която ги пази от справедливия народен гняв и си мислят, че вече могат да колят и да бесят безнаказано. Но не, никаква охрана няма да ги спаси и НЯМА ДА ГИ ОПАЗИ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕТО, КОЕТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГИ ЗАСТИГНЕ!

Да, смятат се за недосегаеми и над всички нас. Ние сме под тях, значи не сме им на нивото. Защо да не спят? Смятат се за по-висши, затова. Нали за Татяна Титянова бе същото- имала особен характер и т.н. И този там направо си го каза: Ще летиш от 10 етаж. Е, това е нашата държава . Жалко.

По-добре е да разбереш другарю Петър 74 че си заблуден и умствено ограничен дебил.