Гешев за къщата в Барселона: Не делим хората на премиер, министри, богати и бедни

Прокуратурата ще проверява детайлно и приватизацията на Пловдивския панаир

Обратно в новината

Коментари - Гешев за къщата в Барселона: Не делим хората на премиер, министри, богати и бедни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Всички диктатори обичат да говорят от името на народа, от Хитлер и Сталин, до Путин и Ким Чен Ун. Странно защо не го правят в името на Закона? Сигурно защото Закона им пречи?"

Тоя не разбра ли ,че стана ясен на цяла България бързо бързо каквото и да говори и лъже и колкото портрета на Апостола да закичи в кабинета си ,си остава един смешник и гъзоблизец който цял живот се влачи по корем и поради това е пълен с комплекси и злоба.

Този е главен прокурор толкова, колкото аз съм космонавт . Щял да разследва къщата в Барселона !? Ако беше казал, че ще потули случая, щях да му повярвам !

Не делим хората дали са премиер, министри, богати, или социално слаби - а само на НАШИ и не-наши

Само дето чуждите разследвания отдавна са ви разбрали и какви наегачи сте и за това не ви базарят за слива да споделят какви разследвания правят..ии И как си мислиш че като ''почна'' да правиш нещо по сигналите от Испания някой от там ще ти даде документите дето имат??????

Не делим хората дали са премиер, министри, богати, или социално слаби, Верваме ти

Каскет ти не делиш хората на бедни и богати...защото си учил само умножение и събиране..Пинокио си ти....и по Бокова свирка играеш..и обичаш и милееш за България колкото Фердинанд Кобурготски например....СРАМ СИ ТИ ГОЛЯМ..

Защо Гешев тича по малките общини да бори битовата престъпност ,нямали подчинени за тази дейност? Вместо да си прави пиар за активност ,по нормално бе да излети до Барселона и се срещне с испанската прокуратура ,разследващите и журналистите за да получи информация от първо лице за прането на пари,моделката с детето и заплатата ,а накрая и за къщитчака и.Така щеше да е по-полезен за себе си и за държавата ни.Явно да се докосне до истината в Барселона не е в полза на шефа му.

Той иска да отлети за Барселона, за да разбере с какво точно разполагат тамошните му колеги, за да предупреди шефа си, но онези не искат дори да говорят с него, защото го подозират, че прикрива престъпленията. Той точно това прави, ама нали имитира бурна дейност и се преструва на независим.

Забелезва се масово искупуване на фсекакви ПЕРИЛНИ ПРЕПАРАТИ И БЕЛИНА.... ще избелват некого!!!!!!!

Гешев чакаме да ни пуснеш извадки от ''разпита'' на боко и на свидетелите така както правиш за други дето не ти играят по свирката..

Вярваш ли си като ги бълваш?????? Обикаляш по паланки да ловиш кокошкари че си нещо и''далекоглед'' и все не видиш престъпленията до и около теб..

Браво ! Адмирации ! Музика в ушите на НАРОДА. Това е ЧОВЕКЪТ

Пеевски

Хасал докарва го до ''музика в ушите'' па макар много фалшива но не и нещо друго реално..

Лъже као манго

с "категоричните" ви заявления, че испанците не са се обръщали към вас - това всъщност е много тревожно, значи и те знаят, че сте прикриватори, а не - прокурори

Ай-ай-ай мамма - къде е расло, къде е пасло...

ами къде е зрелищният арест, белезници, пранги 6 часа на улицата?

Чух, че танкове трябвало да дойдат, но не зная, за съжаление, дали тези бойни машини работят", добави главният прокурор. ..... Пробвай,арестувай Тлъстия Бою.

Да беше чул нещо реално а иначе нескопосаната ти иирония нищо не прави, защото хората знаят че ''дума дупка не прави''..

Как не отговаряш за всяка конкретна проверка господин Гешев, та този човек не е кой да е. Това е министър председател на България , който сме го избрали точно ние хората

Не делите кажуваш.. Само слугувате.. АЛО, ВАНЬО... Га ша го подфащаш.. Щото за него БАЦЕ СИ ПРИЗНА!!!

абе каскет,никой в Испания не разследва любимия ти Вожд,дали има къща или не,разследването е за пране на пари.набийте си го в тъпите канчета,че времето ви свършва.

рутинен - щото всеки ден разследвате министър председателя

Някои важни промени в закона за хазарта! - Сайтът от 7777 става 0007. - В голямата награда се променя последния абзац и след "Луксозна kъща, спортна кола и ... "вместо "разходка за двама в Дубай" да се чете "луксозен бутик в Барцелона". - Спечелилият голямата награда може да я придобие със задна дата от 5 години назад./или колкото е необходимо там/

А пък томислав каза, че сигналът за къщичката е подаден от България. А за това, че не делят хората - защо се изказва, като се вижда с просто око това деление. Да речем местан и московски, и Иванчева, колко различни са съдбите им.

Гешев за къщата в Барселона: Не делим хората на премиер, министри, богати и бедни. Делим ги на такива с каскет и без каскет. Аз съм с каскет. Всички останали са без каскет.

Значи за детето в рейса , пребитите пенсионери може да ходиш и да се правиш на интересен ама като стане време нещо да се свърши по тия дето те назначиха изведнъж , не е за тебе. поредния палячо и калинка.

Ясно е, че проверката ще я прави следващият консул някъде по света.

Гешев, не е лошо за твое спокойствие да попиташ КС дали пране на пари,любовница с детенце и къща в Барселона не е в параграфа Държавна измяна? Не става въпрос за Бойко а по принцип ,за да не сбъркаш нещо със закона.Това с наблюдаващия прокурор е хитър ход ,но е най-добре да изчакаш испанските спец служби и прокуратурата им да ти свършат работата ,за да си чист пред началника си.

Интересно как случая е "рутинен" когато става въпрос за корупция на министър- председателя. Г-н Гешев под думата "рутинен" се разбира случай подобен на други случаи с които се занимават всеки ден като например ромската престъпност. Според думите ви излиза че всеки ден прокуратурата се занимава с престъпленията на Бойко Борисов и вие вече имате "рутина" в тази област.

Данчо, тиква е от женски род. Постоянно обиждаш Нинова.

"За него случаят "Барселона" е рутинен и единствено представлявал интерес за медиите." ---- Вече може и да не се занимавате със случая.

Ясно, че не ги делите по този начин. Дели се само на наши и ваши. Нашите се изпират и изчистват, колкото и да се отъркаляли в лай.а, вашите се удрят с цялата суровост на закона без значение дали са виновни или не.

образували "дело" само за да точет споделена информация от испания, да я поднесът на борисов и да се земат контра мерки така, че ДП да стане 10! Другото са кухи хвалби. битовата си расте.

Една командировчица до Ухан няма да му се отрази зле...

Като служим само на закона да напомня: Закона е това, което са гласували по команда последно присъствалите в пленерана зала тиквеници - тези с най-ниското обществено доверие и одобрение. Та тези същите, по команда от лидера на управляващата партия, са направили ЗАКОНА. Така както на тях им изнася. Слад гласуванто става ЗАКОН. И в името на това действа Каскета и всички такива чисти и святи хора на властта. Аплодирайте !

Всички знаят че Тиквата назначи Каскета Гешев да преследва Президента и семейството му

и Вся осталная красная сволач !

ДПС имигрираха ли или ги има още тези "партийци"? Техни фирми и имоти, техни пари няма ли да заинтригуват тази иначе толкова активна Прокуратура? А фирмите на Маджо, Галеви, Маргени и всите с "прякори". Онези къщи по Лазурния бряг или апартаменти в Лондон, Париж, Берлин, Ню Йорк, Дубай ... или там финансовото министерство отговаря, че всичко е хазартно наред?

Сакън, недей така - "Маджо, Галеви, Маргени и всите с "прякори""! Ти си изброил сите бивши шефове и дружки на Тиквата! Е, пропуснал си Пашата, Трактора, Мето Илиенски и още некои "знайни и незнайни герои, ама това не е болка за умирачка...

Дано прокуратурата в Каталуния свърши работа,вие сте ясни,като бял ден.Ще действате като адвокати на шайката.Има пране на пари,факт.

Абе колкото и да му е мъка на каскета,трудно ще замаже усраното от тиквоча! Най малкото защото скандала стана международен, а и над него тук няма никой,но има една Кьовеши,която едва ли ще си затвори очите както нашите магистрати

С този дебилен народ може да замаже, че е изгряло слънце дори.

Нещо изменя на стила си този лъжец, нали първо конфискуваме, грабим имущества, обявяваме за издирване, арестуваме и после разследване и съд?!?!

За пореден път е усещането, че след голямата говорилня и закани резултатите ще са както винаги са били - НИЩО. И българите ще останем излъгани ( ако някой се и надява, защото ние от опит не вярваме), ще са излъгани и европейските очаквания. За г-н Главния Прокурор обаче е добра стратегията, но само за него си. Прокуратурата ще сложи точка и узакони каквото пожелае, а предполагам вече са уговорени и удобните и съгласувани "жертви", които ще платят едни допълнителни пари, но все пак ще запазят достатъчно, за да си мълчат. Така "чистилището" наречено Българско правораздаване ще сложи край на "прехода". Ще има и хляб за едни и "зрелища" за други. И после всичко ще продължи както си е с охолен хидроинженерен живот в къщи. И поздрави на заградените имоти край морето.

Каскет, айде да те видим сега колко си "принципен"!

Браво Гешев за Танковете , сТанковете ли беше ,ако има такива и не са пропити от Каракачанов и сие ! Всички в които се съмняваме да се арестуват , няма едни меко ,други твърдо ! Колкото до Барселона , разследвайте и запознайте Народа за да няма Спекули ,на Бойко или не е на Бойко или дамата не е подставено лице ?

Гешев ,ти насериозно ли се взе ,че ще проверяваш Бойко за къщата? Та този същия Бойко Борисов те назначи за спец прокурор ,а сега и за гл.прокурор. Внимавай ,може и да те уволни чрез хората си във ВСС.

Ти да прочете Гешев да е отговорил на въпросите? Не! Само овърта и казва, това, което избирателите искат да чуят. Въобще не е казал, че се работи по случая.

Yann

Значи може да сезираш Конституционния съд за глупостите, в които обвинихте Президента, но Министър Председателя се следи от обикновен дежурен прокурор??? А ти се занимаваш с кокошкари по селата, нали? Мислиш ли хората за толкова тъпи, че да ти повярват? Това прави изключително тъп и теб самия.

Хубаво , е че гн. Гешев ИМИТИРА някаква дейност , но вероятността да свърши нещо смислено от всичко с което "уж" се е захванал е много малка , като се има предвид кой и как го сложи на този пост , и чий наследник е !!! Ако нещо наистина се раздуха и разкрие , то ще е от институциите на другите държави , така че нека да оставим наистина КОМПЕТЕНТНИТЕ органи на истинските Демокрации да си свършат работата , защото всяка бездомна котка знае как става в България !!! България отдавна вече НЕ е изолирана държава гн. Гешев и ВСИЧКО се знае !!!

Не убивайте пианиста, той толкова си може. Все пак е възпитаник на Симеоново, не е на Харвард или дори Правния факултет към СУ. Симулира дейност, колкото да не лъсне падишаха му по гол г*з.

Гнида ли означава?

Да бе да, повярвахме му! ;) Както "забравиха" да съдят преди министъра на транспорта Московски, който при инцидент с моторна шейна реално убива единият си син. Не че не си е наказан. Но за правосъдието пак трябваше да е съден, пък било и на условна присъда.

Както и бързо забравиха за Костов и Стоянов, както и хич не се сещат за Шиши и глутницата му.

казва се Десаос...

Пунта Мара с каскет.

ФАЛЦЕТ .Падне ли вожда /а скоро ще да е/ ще видите колко са ,,десидентите" в герб.Как са се мъчили ,но били безпомощни.

Моля журналистите да не ни въвеждат умишлено в заблуждение!!! Ясно е ,че Бойко няма къща на негово име в Барселона и колкото и да проверяват няма да има! Не ни интересува също детето на онази мома от кой е! Важното е ,че са прани пари в особено големи размери и действащият Премиер е замесен заедно с хора от обкръжението му!

Да. ...това Е ! (Chapeau !)

ти го подсказа?!

Вече е Мис изпрани ГАЩИ

Само на наши и поръчани.

Никому неизвестно българско НПО пише на испански вестник, че в Бърселона има къща, построена с пари от руски офшорки, в която живее манекенка. И нашето НПО пита - дали не е свързана с Борисов. Испанският вестник препечатва буквално подадената информация. БСП вече е създало новина, уж идваща от вън. Радев и той поема песента - иначе трябва да говори за апартамента си.

Бързате. - ами Онзи кораб с “прахчета” ?! - ами Онази верига за Същото ?! ...че И с навързани “комуни” - автоджамбазите ВаБанк ?! ....ииии - я да Си представим че г-н Сакскобургготски вземе та Проговори !