Гешев: Службите бързо да разсеят съмненията за участие на България във взрива на Кримския мост

България е член на ЕС и НАТО, споделящ демократичните и хуманни ценности, посочва още главният прокурор

Обратно в новината

Коментари - Гешев: Службите бързо да разсеят съмненията за участие на България във взрива на Кримския мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами службите да започнат от ферибота на Цвети Бориславова (любовницата на ББ) и гранична полиция и митници Бургас.

Цитат: "България е член на ЕС и НАТО, споделящ демократичните и хуманни ценности, посочва още главният прокурор." Гешев ти си прокурор, а не политик. Трябва да си деполитизиран и нямаш правото на политически изказвания. Дори само за политическите глупости дето дрънка, може да се изхвърли дисциплинарно. А в България евроатлантически ценности е обидна фраза. И да погледне накрая статистиката, как при ковид идиотизма постигнаха към 70 хиляди повече починали. И как лятото, най-голямата смъртност е когато са въведени мерките и последващ ефект. Ама явно прокуратурата не я интересува към 70 хиляди починали в България. Всичко да вярваш за ковида, има да бъдат съдени за десетки неща и пъти по-лошото ни здравеопазване и смъртност от средното по света и от държави, дето едва ли не не знаят, що е то ваксина по Африка.

Ейййййййй, как изпълзя....Мина опасността да го детронират и веднага излезе.

Аз пък не споделям натовските и еврогейски ценности . Виждам до каква разруха ни докара членството в ЕС и НАТО.

Работещите служби ги унищожихте с шефа ти, помниш ли?

Радев, служебното правителство, ДАНС - манс, и разни други подобни структури да не се правят на ощипани, че нищо не знаят за камиона взривил Кримския мост и натоварен на пристанището в Бургас. А, ако не знаят, чий го дирят в тия служби? Мъка ми е за един Гяуров, който преди не много време се изказа, че на руснаците им свършили ракетите и снарядите. Да не говорим за другите анаЛизатори, повечето от които бивши ДС доносници, а един от тях и посланик в Русия - мъка ми е и за тях.

На нашите бивши ДС доносници, все Путин им е виновен. Не виждат неофашистите в Украйна, бандитите от САЩ и Англия а Русия им е виновна

Внимавай ! не трябва ли Русия да докаже че имаме участие за взрива.невинни до доказване на престъпление.Или ти по стар навик,искаш невинния да се доказва,че не е престъпник,след като ти си го определил за такъв.

"Донев: България няма съучастие в подготовката на взрива на Кримския мост, няма и такова обвинение от Русия".... Русия пусна партенка за Б-я за да качне НАТО и Б-я като слабо звено в нея. А чл.5 от устава на НАТО се задейства само при поискване... Ще чакате ли "Устието на Камчия е руско, какво да е?" за да се определите?

"Проверка на товарителницата: Камионът, взривил Кримския мост, не е бил в България" /24 часа/

Така ли се прави разследване бе, милиционер недоучил. Или ти е навик. Разследваш корупция, за да докажеш, че няма такава.

"Baza публикува видео на "собственика на взривения камион" на Кримския мост, съобщава руската секция на Би Би Си. Според руските власти експлозията на моста е предизвикана от взрив на камион. Издирваше се кой е неговият собственик, като часове след взрива се разбра, че превозното средство е регистрирано в Краснодарския район." https://offnews.bg/sviat/nameriha-sobstvenika-na-vzrivenia-kamion-na-krimskia-most-786789.html

България изгони ли 70 руски дипломати? Направо ги обяви за нежелани. Службите разсеяха ли някакви съмнения по този акт? Нищо не направиха, дума не обелиха. Тези служби са дискредитирани вече, могат всичко да кажат, но кой ще им повярва. Това не означава че имаме участие, а че се навряхме между шамарите вместо да си траем.

На острова на Бойко имаше руска манекенка. Били са я били убили. Щото била подготвила краснодарския камион за взривяването на Кримския мост... :)

Алоу, секретарката на Байкикиев, стига дрънка глупости.

Гешев нареди незабавно да бъде издирен и арестуван ръжливото свинарче путкин

Къде чуха, че Русия ни обвинява в нещо ? Просто камиона е бил и в България. Това е нормално за спедиторски фирми....

натоварихме 30-се тира и те поеха курс >>>>>>> kъм Груzия , Армения , Осетия , Краснодар , Москва река , Червенио площад

Службите или поне това ,което е останало от тях със смехотворни възможности ,нищо не могат да разсеят , а само на пускат информационна мъгли и пушек.Ясно , че сме затънали вътре по заповед на реалните господари на България ,ясно е ,че сме сложили взрива ,ясно е ,че активно участвуваме в провокацията ,какво повече да кажат ,ами нищо

Ето ти: https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици Долу има на Ексел за предни години. Изчислявай си. Първите мерки лятото за болниците са от седмица 29, следващите за транспорт и магазини, но от средата. 30-33 седмица е най-голямата смъртност лятото. Това постигнаха. А преди 20+ последователни седмици над 3000 починали и имаше по 4753 починали. Лятото едната давана в момента 1732 явно им се е сторила малко и хайде нови ковид мерки, че да станат над 2000. Средната смъртност на седмица за 2019г. преди ковида е 2073 човека. Има ефект зима-лято. Зимата се умира повече.

Звукът който се чува като обвинява Русия, е от крилата ракета преминаваща звуковата бариера в последната фаза на полета си.

Въпросът е от къде е тръгнал товара, който се взриви, а не дали камионът, който се взриви е бил в България! В съобщението на руснаците се даваше цял списък през кои държави и митници е минал и къде е бил претоварван на други камиони.

Пак се опитват да ни третират като ''момче за бой'' - a boy to fight. Както в атентата срещу папата.

Камиона не само е бил в България а контейнера му е запечатан в България и взрива е произведен в България. Украинците в България трябва да се третират като потенциални членове на Ал Каеда, това е истината.

Гешев по навик дава заповеди какво трябва да реши разследването.

Гузен негонен бяга.

Вярно, НАТО и ЕО споделят с управляващите българия своите €€€€€€€€€€€€ннооо$$$$$$$$$$ти. За обикновените българи една мършава пенсия и един маркуч в гърлото докато издъхнат.

Всички в България са корумпирани, така че не е изключено Путин да е прав.