Гешев: Отправена е заплаха към мен и към още един прокурор

От прокуратурата уточниха, че заплашеният обвинител е наблюдаващият прокурор по делото "Барселонагейт"

Обратно в новината

Коментари - Гешев: Отправена е заплаха към мен и към още един прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съзерцавам в мъглата дългите и кървави ръчички на Асфалт паша, на приличащата на мравояд сороспия,на Сорбоната, на Простото К и на "човекът" Гном.

„И аз обичам да се правя на луд, шефе, ама ти го правиш много успешно“, казва главният прокурор на лидера на герП. При което Борисов отвръща: Не, бе, брат ми, лесно ми е, защото съм прост. Кофти е да си сложен" Е след тази истина ми е някак си трудно да повярвам, че каскета и неговият шеф са един срещу друг - просто двама простаци с власт се правят на луди ! Докато не се случи нещо конкретно - гешев да извади доказателствата срещу борисов и пеевски - въобще не вярвам в добрите намерения на гешев чак сега да се бори за България ! Ама въобще не вярвам на тези двама простаци !

Дано да ви пукнат кухите мафийотски кратуни долни убийци мафийоти съд и бесило на вас

Сега видях, че тази тема е в sidebar-а, така че ще го постна и тук: По повод на вчерашните заплахи - да не би Барселонагейт да е достигнал да сараите и там да има кюлчета, а? 99.999% съм убедена, че Бойко няма да падне чак дотам, че да праща такива гнусотии. Ако е Фесът, то Факирът му е вдигнал мерника и яко ще му го начука, директно при Аллах/Сатаната шъ го прати! Чудех се как досега европейската преса не е гръмнала относно начините, по които се говори, че ДПС печелят избори - изнудване, заплахи, рекет и прочие. Дори купеният вот бледнее в сравнение с това. Нашите медии явно са им запушени устите, но защо това не е станало тема в европейските медии? БГ нали било еврогейска държава? Колко милиарди европара и фесовете са засмукали, а Европа си затваря очите за всичко това! Като се замисля и Фесът е на същия хал като Бойко, даже май е по-зле. Колкото повече се въртят, толкоз повече им влиза. А сега, откакто загубиха и Гешев, животът им ще стане песен - а дано!

....спрете да го плашите, от него нищо не зависи.....той нищо не върши.....доказа ви .....какво искате от една безгласна фигура.....само рекламни действия....искат му заплатата и мерцедесите......

другият прокурор се казва Руди Гела.

Подтикват го към атеступа ли?!

Тиквата те поръчва, арестувай го!

Кефи Гешката,в отпуск е има си Фейсбук,пуска поеми и стихове там,скучае ли,що ли?

Не, просто прави точно същото, което вече години наред, откакто Тиквата си го избра. Само дето досега не ги беше пускал във Фейсбук.

Каскет смотан, не се ли почувства заплашен, когато народът ти искаше оставката по площадите?! Или си мислиш, че циркът, който разиграваш с простия си шеф, ще мине? Впрочем си прав за това, българите очевидно са доста прост народец, щом масово се вързаха и решиха като пълни балъци, че с Шефа ти сте във война!

не сте народът, мухльо!!

Търсете Боко.

там дето си се скрил в отпуск дано бункера ти да е на 20 м. под земята, иначе неизбежно ставаш Фалконе номер2.

ти си от джендър-мафиотите, и хлопаш и тропаш с бузки :)

Всичко е схеми с големи…… но трябват и бадеми солени….. не е за кретени , а за тип джентълмени …..

Между другото има още един много показателен забавен момент при Каскета. След като - като главен прокурор - скандализира ВСС и всички, заявявайки, че щял да “разчисти политическия боклук” (и мафия) :), видяхте ли лицата на присъстващите? Значи хората на улицата, в кръчмата или на парти, ние тук във форума можем да се псуваме и използваме епитети (макар че и това не е добре!), но това е гранен прокурор и прави публично изявление на заседание на ВСС, и то в ситуация, когато цяла България (че и светът) го гледа и слуша?!? И на върха на всичко, Каскета взе, ме цъфна и в парламента след това и взе. че изтропа тази квалификация и на заседание и на парламентарната комисия :) И след това напусна! Очевидно, че Гешев е много силно разтревожен и разстроен от НЕЩО и НЯКОГО (някои)! И още нещо в тази връзка - ясно става и кого визира Гешев. Помните ли, когато разказа че е свикал всичките си заместници на оперативка в кабинета си и там е конфронтирал Сарафов! И забележете това - Гешев казва на Сарафов, че нози, който го е записвал е боклук! И Сарафов напуска, но преди това го пита (Гешев): - Да ПРЕДАВ ЛИ НА ЧОВЕКА, ЧЕ Е БОКЛУК?!?!? И Гешев отговопя - да, предай му!!!!! Забележете - и двамата отлично знаят КОЙ е човекът!!! И това става пред .. СВИДЕТЕЛИ - висши прокурори, всичките присъствали в кабинета!!! И още нещо важно - по думите на Сарафов Гешев там е заявил, че имал над 150 записа?!?!? И Гешев отнема, но отново - там са присъствали и заместниците на Гешев, става пред тях!!!

Преди да отидеш до САЩ ми беше симпатичен, сега си просто новата пешка, безгласна

Но когато Каскета ходеше в Москва за обмяна на опит си беше О’К де теб, нали прошляк.

Имам лоши новини - ако Гешеф ти е бил симпатичен в който и да момент, си неизличимо прост, и такъв ще си останеш доживот. Препоръчвам ти кариера в ГЕРБ.

Ванка Бог да те пази.С теб сме.Успех

Те и тия. дето му заложиха шашката с фойерверка и сега плаче, че искали да го убиват бяха с него и той - с тях, но виж как се обърнаха нещата! Та внимавайте с кого сте днес(и защо сте).

някой да ти заложи и на теб едната такава шашка... дето сцепва дърво на 15 метра, извратеняк!

Между другото и последните “бомби” на мафията, както и активните мероприятия на службите и ДАНС, които са под ръководството на президента Радев (а не трябва да са!!!), са доста тъпи и прозрачни! Както например глупавият опит за проваляне на редовното правителство от ДАНС и службите, чрез силно нечистоплътния и тотално компроментирал се Радостин Василев, който изпълни поръчката им и те, шефът на ДАНС моментално му се обадил да му тазнами … охрана!?! Като изключим всеизвестният факт, че не САНС, а още по-малко шефът на службата еднолично преценява дали има реална опасност за някого и му назначава охрана, а има закони, регламент и процедури, то е повече от ясно, че традиция на мафията в службите е да назначава охрана на лица и за да ги контролира (контактите му) и да то следи (и докладва). Нелепо бе и мигновеното назначение на охрана на Сарафов, веднага след още по-нелепият му плач от екрана как неговият добър приятел - началникът му Гешев, който е все още главен прокурор и с когото до вчера отлично се разбираха и “работеха” като чадър и бухалка за престъпници и ОПГ щял да го убие и бил неравновесен! Освен всичко друго тези всичките формат голям ресурс на данъкоплатеца да вредят и до се пазят, вместо да работят наистина на ползу роду! И всичко това само доказва същественото от публикуваните записи на ПП - че са необходими спешни и драстични реформи от горе надолу не само в прокуратурата и ВСС, но и в МВР и службите! И това всъщност е важното в тази история!

Каскета нещо много се уплаших като не иска да го заплашват да се разкара

Така е - като момата се опасява да не я ощипят да не се хваща на хорото! А тоя се фъчкаше, че бил като великия антимафиот Джовани Фалконе! Който наистина се бореше с мафията и плати висока цена с живота си и този на семейството си! И само срами и петни името му!

Хайде приключвайте с тоя ,явно имате основателни причини .

кой е тоя

Ще да е инфлуенсър от FB.

На мястото на Каскета бих се замислил много сериозно. Защото явно се е свързал с хора, на които не може да откаже- кои са те, е тема на друг разговор. Но той със сигурност ги знае. А охраната няма да го опази, ако някой наистина натисне Enter. Спомнете си Джон Кенеди - неговата охрана е била много по-яка....

Писнааааааа ми с тоя Гешев. Айде стига вече . Денем,нощем ,все Гешев та Гешев. Аман бе. Няма ли край това мъчение.

Много коментари и все на разбирачи които усещат нещата! Що не си обясните бесния напън още по времето на взрива, пиратка, Гешев си го поръча, инсценеровка? Толкова пушилка от тролчета рядко се случва. Кой стои зад взрива и тролчетата????

Гешев, за всеки случай си дръж близките на сигурно място, макар и в изгнание, но ако някой наистина е толкова глупав, че да ти посегне, верно ще го пратят директно на Страшния съд! Ако имаш нужда от почивка, дай си такава, трябва да си свеж за битките, които ти предстоят. Типично в БГ стил, отпуската си я използва за работа.

Хунтата и другите май нещо пак не са разбрали, а именно, че отскоро Гешев си има една много специална охрана, която дори и по чудо да успееш да заобиколиш, шъ тъ докопа и нема да те прати на съд, а директно на Страшния Съд! Казах! Опичайте си акъла и не се ебавайте с Гешев! Този човек е светец, той е национално богатство, а вие ще си изсърбате каквото сте си надробили - по-добре това да ви се случи на този, отколкото на другия свят! GAME OVER! На хората до гуша ни дойде от вас, ненаяли се корумпета!

Ако главният прокурор го заплашват и искали да го убият (че повече не бил ТЕХЕН?!?), и то след инсценировка на опит за убийството му и ако зам. главният прокурор обвинява главния прокурор, че е неравновесен и че дори го било страх, че ще го убие?!?!?, и веднага след това му назначават и охрана?!?!, тоест МВР и службите приемат за истина думите му!!!!, То какво остава за всички останали българи Какво говори само това за държавата?!?

Да оставим всичко друго на страна! Помислете какви изводи може да направи всеки непредубеден човек обективно! За държавата ни! За нас!

Досегашните ни главни прокурори, с малки изключения, бяха некадърници или лузи! Дет съ вика, Мечо пух, демек тулупа, кво рлече?

Главния прокурор. Лицето на прокуратурата (вярвам че има читави хора там). Щот е в отпуск се жалва по фейса. Не знам смешното ли е трагично ли е?

Мани, мани - страхотна заплаха - че никой няма да предприеме нищо срещу него.

Ето, това е резултатът от бездействието ти толкова години.

Нещо си се объркал - с "бездействие" имоти за милиони не се придобиват. Нито си купуваш апартаменти по цени на съборетини в безлюдно родопско селце.

Човекът е в отпуск. И ние, сега, ко да праим!? Ко, ко рече!?

Престъпниците явно са приятели с Геша във фейса и явно там го заплашват, а той там им споделя, че не го било страх. Сигурно са заедно в затворена група "Каскети, чекмеджета и бомбета"

Гешев,я ми кажи кога премина от шефе , към лицето Борисов. В нормална държава и Гешев нямаше да е главен прокурор,и Борисов нямаше да е политик.

Представяте ли си Гешев, Борисов и Черепа в Централния софийски в една обща килия, като мафиотите пият уиски и пафкат пури и си спомнят един за колекцията, друг за Мата Хари, трети за Сийка.

Това писъмце не е интересно колкото записите на Руди Гела, но все пак научаваме някои неща: "Взрив" е написано в кавички и няма съмнение, че авторът на писмото смята, че е инсценировка. С която Гешев се е обърнал "срещу тях". И кои са "те", тези хора, които преди са го черпили пури и уиски и никога не са му поискали "дори и лукче"? И какво, или по-скоро кой е накарал Гешев да се обърне срещу тези хора, от които сега го е страх? Тия въпроси са по-скоро риторични...

Абе Г-н Прокурор, не трябва ли вие да спрете престъпността и да вкарате всички престъпници в затвора. А вие се оплаквате, че ви заплашват. Ами решете кардинално въпроса

Гешев го ловуват и като скочи адреналина , човек не може да мисли . Инстикта е само да бяга , а ловеца го насочва ...

Гешев: Отправена е заплаха към мен и към още един прокурор Гешев не се плаши,мисля че един раиран черно бял костюм ще ти отива много,особено в централния софийски "Санаториум".

Е ми тоя принтер има толкова отличителни неща -притискащата ролка по средата мачка страницата, достатъчно е да се отида в централата на ГЕРБ и да се види кой принтер ги прави тия номера. Само не знам, кой го е писал, защото това с английския ми е малко трудно да приема, че Бокича го е писал, той по негова информация е чел само Винету, но вероятно тоя лаф за Мечо Пух му е останал от мутренските времена, чули са го от някъде и са го казвали на жертвите като са ги пребивали.

Колега, лека поправка - по собствените му признания Буци не чел и Винету, а само е гледал филма с Гойко Митич. Но Михаил Миков потвърждава слуховете за едната книга - и това е Уставът на БКП, който другарят Борисов е прочел задължително преди приемането му в БКП през далечната 1978!

Си пуснал статус у фейсо Хахахахах

в измишльотини,май?!

По начина на мислене и изказ това може да е само един човек ! Човека с амфорите , историческите артефакти , телефонна палата , ФК Левски . А Гешев каскета нападна Бойко . Това беше целта на автора на писмото !

Учителите нямат право на платен отпуск през учебно време, освен по изключителни лични причини. Не разбирам! Държавата "ври и кипи", а ОбвинителN1 e в отпуск. И ко, ко праим!?

Удряй по мис гащи и баща и. Вкарай ги в пандиза за пране на пари.

Точно когато прокуратурата почна да работи и по това може да се познае , почват заплахите. И тоя атентат срещу Гешев само колко работа свърши , ако се замислим.

Пореден компромат срещу Борисов. Като снимките на пачки и кюлчета.

Гешев и ти се държиш като малко дете ! Нали имаш пистолет , той ще те пази ! Тиквата за това иска Гроб да вземе властта че да се разправи с такива като теб непослушни Тиквопоклоници ! Кажи си за Боку истината и отивай на Пенсия !

Просто е. Няма компрометираща истина за Борисов. затова Гешев пуска скалъпен компромат.

Мдаа, това ще да е обяснението - бойко е светец ! Еми направете му храм тогава и му се кланяйте в него ! Но събирайте пари за храма, че тези кюлчета злато и пачки в чекмеджето не били на бойко ... осъзнаваш ли колко ви е ниско нивото на герберастите ? Не, сериозно - не се ли случва да се погледнете отстрани и да се видите колко сте жалки ?

Здравей, Гешев ! Искам да ти кажа да не се страхуваш от Баце ! В писмото се цитира Мечо Пух ! Баце е чел само “ Винету” ! Така, че той отпада ! Не съм сигурен за Черепухин, на е малко вероятно ! Доколкото знам , не е наблягал на литературата , а на математиката !

Дошло е време разделно. Гешев, изкарай всички схеми/далавери и ги докажи, вкарай няколко политика в зандана и ще имаш паметник от народа. Народа го иска, всичко останало е пушилка за медиите.

Гражданска война искаш ли ? Затова не казват какво става в държавата .

Паментник за това, че държавен служител си върши работата?!

Тази трагикомедия няма ли край. Беше забавно до едно време. Сега вече е уморително да ви гледаме сеира, глупостите и тоталната азлагация. Като кифладжии на селския площад се излагате. И не, Гешев, не ти говоря на Вие. Нямам капка уважение към вишочайшата ти персона. Говоря в мн. число на теб и шайката около теб. Дано ви гръмне някой по-скоро, че сте отегчителни до смърт. Не ни интересува, дали някой ви заплашва, не ни интересва нищо друго, освен да се махнеш от този пост по един или друг начин. За предпочитане е по насилствен начин. Тъкмо ще е за урок на следващия фашист, който си въобрази, че е инструмент на Господ.