17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каскетът е видял снощи снежния човек Йети..около 23.17 м.в Южния парк..и са се договорили да ликвидират циганската престъпност в Сливен...като арестуват единствения българин в града бай Иван Циганина..

На престъпните комунисти им е вродено, в кръвта, генетически заложено да крадат. Независимо на какъв пост са и с колко пари разполагат...те искат още и още както окрадоха и съсипаха 45 години България. А техните деца и внуци продължават да крадат и лъжат до ден днешен.

реплика +4 -2 2020-01-29 19:47:34 Вижте (нерегистриран) сега, президента може да е попрегрешил в случая, но това по никакъв начин не означава държавна измяна. Страшното е че прокуратурата в случая действа като мутра с бухалка и то с много съмнителни мотиви. Плювките по личния живот на президента, а и на който и да е човек само внасят допълнителна гнусота и демонстрират безсилие. И нека всички от агитките и на БСП и на ГЕРБ се замислят дали докато се плюят не наливат вода във воденицата на ДПС. Пък знае ли човек дали не е и някакъв сценарий така да стане, защото прави впечатление че въпреки голямата активност на прокуратурата тя минава някак в страни от твърде широките интереси на Хидроинженера и Властелина на тлъстините. Рано е още да се каже, а и съм последния дето ще реве за пострадали олигарси, ама да не се окаже избирателно правосъдие срещу всеки що годе по-силен дето не е от наще. Понеже атаката срещу президента е някакъв такъв сигнал...

и нещо към нормалните хора. Писано е преди много години във все още не съвсем нацистка Германия- "Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах – не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах – не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах – не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах – не бях евреин. Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори." Пастор Мартин Ньомайер

Мазна Пача

Има информация че вече се правят база данни за всички русофилистици, които драскат лъжи и дезинформация за България и страните от НАТО в интернет пространството - IP-та, имена, адреси... Така че скъпи путиноидчета ще ви дойде реда... мажете се с вазелин.

Ти ли си бе ?

Колкото повече тъпи русофили има в една страна, толкова стандарта и на живот е по - нисък. Хубаво е когато руските тролове разкривате безпределната ти простотия. Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, Иран, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения.

Червените заразни русофилчета нещо изчезнаха... Сега са на позитано да си получат копейките и новите инструкции как да защитават престъпника и руски агент радев

Като гледам коментарите руската пропаганда пак е постигнала целта си : Българи мразят бйлгари......

Няма никаква информация, просто се правят внушения с цел да се затегне малкото останал електорат на мутрата от Банкя. Ако са имали нещо за Радев, милиционерите от ГЕРБ да са го извадили отдавна.

Защо никъде няма информация за броя родени деца през 2019 в територията? Кой крие колко е прекрасно тук?

Щом Гешев започва мандата с такова питане значи има информация за подривна дейност на президента Радев в полза на чужда държава. Да не забравяме кой беше избраника на ген. Решетников за кандидат президент на Република България. Ако му се свали имунитета на Радев може и да се окаже зад решетките, или да бяга в Москва.

стамболовке, оди да скачаш

Защо Гешев задава въпроси като студент по право от първи семестър?

Защото трябва да кандидатства.в СУ право, да го завърши, и тогава няма да пита. В момента е с милиционерска диплома, която не е за магистър.

Опа, май някой е снасял на крепостниците инфо... става интересно.

Всички здравомислещи българи и всичките ни съюзници без изключения се надяват и препоръчват реформиране на правораздаването. Виж за изисквания да се реформира президентската институция чета за първи път. То и вода няма с това правораздаване, че по една студена вода да изпием.

По-добре Конституционният съд да отговори на въпроса Може ли лице, без висше юридическо образование /даже случая без никакво образование/ да бъде "избран" /определен/ за главен прокурор и съответно главен изпълнител на поръчки на господаря си?

Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Никога нищо не сте успели да промените с долните си лъжи и инсинуации. -Нито спряхте България да избяга от червената фашистка руска кочина и робство... -Нито спряхте влизането на България в Европейският Съюз... -Нито спряхте влизането на България в НАТО... -Нито спряхте сделката с Ф-16... -Нито ще спрете влизането на България в Еврозоната... -Нито ще спрете България да приеме Еврото... Вие сте жалки смешници... Щом не ви харесва , защо не си заминавате в путинското блато ? Но не - русофилът е получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад. Живеете в Европейска държава, ползвате всички привилегии на такава държава в Европейският съюз , а заради дребните копейки , продажни гниди величаете путлер и руският концлагер... Вашият китайски идеен другар Мао Дзе Дун имаше само една умна приказка: „Когато врагът те такова, не шавай. Колкото повече мърдаш, хем по-голям кеф му правиш, хем ти влиза още по-навътре“. Така че не мърдайте и не грухтете от кочината си… Вие правите точно обратното, и то пред целия български народ. Червените фашистки кучета си лаят, а керванът си върви. Жалки са руските подлоги в безуспешните си мъки, с които никога няма да променят НИЩО. Единствено губят и без това от ограниченото си количество мозъчни и нервни клетки. От вас руски мърши НИЩО НЕ ЗАВИСИ. ВИИ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА.

Мараба, Цървул.

"Нито ще спрете влизането на България в Еврозоната... -Нито ще спрете България да приеме Еврото..." Селски, виж каква глупост си написал и се засрами. Правиш ли разлика между Шенген и Еврозона?

Гешев явно е седял в цецомобила на ЦЦ и е "при хванал нещо интересно за Президента я разговор с 1 посолство в кв. Изток, я договора за комисионна с шведски грипенясали търговци я нещо друго

Още от самото начало започваш с такава ГЛУПОСТ , което поражда въпроса : Какви ли ПРОСТОТИИ си способен да сътвориш за цели 7г. ?! Дори и най-големият глупак , би се досетил чия поръчка изпълняваш и защо , но АКО се замислиш само върху факта колко е голям рейтинга на Радев , би трябвало да си дадеш сметка , колко може да е опасна тази НЕобмислена ПРОСТОТИЯ особено на фона на всичките останали проблеми в страната и !!!

Уникален глупак, милиционер. Доста мозък трябва да му се налее у главата. Човек без мисловна дейност.

Не може да са толкова тъпи.Вече им припарва под краката и играят ва-банк(не става дума за КТБ).Тези са опасни за България.Прокуратура,ДАНС,НСО...охраняват интересите на мутри и престъпници.

България е Европейска държава ,колкото ти си българин

Като се махнат ситуациите по време на война, " държавна измяна" означава,че си загърбил нуждите на народа и бачкаш за чужда пара.

Преценката за действията на президента е предоставена единствено в правомощията на народните представители (вж.чл.103 от Конституцията), поради което главният прокурор няма компетентност да прави искане пред Конституционния съд по този въпрос. Казано с езика на правото, той няма правен интерес, не е в негова власт да съди Президента, поради което искането му е недопустимо. Това обаче може да го каже само Конституционният съд. Но понеже Гешев не изглежда да е чак толкова некомпетентен, че да не знае основните принципи на правото възниква въпросът, защо прави такова искане. Не вижда ли, че преди него нито един главен прокурор не си е позволил нещо подобно макар, че не е харесвал действащият президент. Още повече, че искането му в някаква степен е обидно и за народните представители, защото засяга дадените им от Конституцията правомощия. От друга страна в практиката на Конституционния съд (ако има кой да я чете), се съдържат отговорите на въпросите, които вълнуват главния прокурор. Още през далечната 1995г. в свое Решение № 25/21.12.95г. Конституционният съд е казал: „Нарушение на Конституцията може да бъде извършено както с правни актове, така и вербално. Но отговорността на президента за нарушение на основния закон може да бъде обсъждана САМО В РАМКИТЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО ПО чл.103 от Конституцията за ВСЕКИ КОНКРЕТЕН СЛУЧАЙ. ТЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕДМЕТ НА ЕДНО ТЪЛКУВАТЕЛНО РЕШЕНИЕ“. Разбира се има и други решения. Но понеже тук не е удобно да се изнася лекция по конституционно право, ще препоръчаме на Главния прокурор да потърси отговорност на съветниците си, които са го подвели да направи искането.

Нещо бая облаци надвиснаха над бати Бойко.Първо левскарите,после днес протест за водата на Перник със сълзотворен спей,един взе че се гръмна в ДАНС и за капак питането на прокурора(кой ли приятел на Бойко му го натресе).Прокурора явно си е взел бележка от бати Бойко(ние ще го внесем закона пък после ще мислим дали не противоречи на Конституцията) и да не се дъни като него,първо е решил да пита КС за какво може да обвинява президента.Някой седи отстрани и леко се подхилква,дали пък не е ЦВ.ЦВ

Боклук беше и боклук ще си останеш!!!!

С това искане Гешеф доказа, че бил и си остава милиционер, слуга на Мутромилиционера!

Много е умислен лирическият герой на тази снимка. Тежи му нещо на рамената, като че ли?

Добре го е докарал на умислен. Човек, ще рече, че е и интелигентен.

Тоя всячески иска да покаже,че найстина е голям ПОЗОР.

Гешев да разследва сделката за Ф-16! Поляците показаха, че тая нашата "сделка" е чиста кражба-гешефт на върха на пирамидата, наречена бандустан, то не е държава. Дали са двойно повече пари и то с години напред за стари щайги. Долни крадливи типове ни управляват и крадат нагло и безпределно!

Поръчката идва от големия брат така че льотчика е чао. Никой няма да търпи руски мекерета в европейска България.

Започнаха и да умират хора, простреляният в ДАНС е извикан на разпит във връзка с разпоредената от главния прокурор Иван Гешев проверка на БНС и на "Луковмарш", в който съюзът активно участва. Прочети повече в Blitz.bg

Тази Гейберса подлога ще се мъчи да обвинява президента за да разчиства пътя на едноличното управление на тиквата което се нарича Диктатура

На льотчика му се спука парашута.

А на баща ти, му се е спукал капута.

Интересно, този защо не се интересува за премиера, ами за президента? Решил е да се саморазправя с Радев, за да може борисов да си дерибейства на спокойствие? Преголяма активност за неудобните. Между другото какво стана с разследването за жилищата на Цветанов и Горанов?

Ще има протест на 29 Януари 2020 в 12.00 ч. пред праламента срещу ГЕРБ, но той УМИШЛЕНО е обявен , че е на Хотелери и Ресторантьори, което НЕ е вярно. Протеста е на малките фирми и обикновените хора срещу ДАНЪЧНИЯТ произвол на ГЕРБ. Срещу високите глоби, такси регулации и цялостната политика на ГЕРБ, обаче медиите и ТЕЛЕВИЗИЯТА лъжат, че е на даден бранш. Искат да излезе, че МУТРИ с Хотели протестират, а това НЕ е така. Прочетете в ДИР колко е противоречива статията и вижте да други места какво пише: https://business.dir.bg/ikonomika/hotelieri-i-restorantyori-izlizat-na-natsionalen-protest-na-29-yanuari Копирай и запази за по-късно! Изрода от ДИР трие линк към статия в ДИР. Изрод! Копирай това съобщение и го публикувай във Фейсбук, Туитър. Копирай поста и го пускай на всякъде!

че един го е страх,че скоро или ще му сложат белезници,или ще отиде при едни "братя"!За това се почесал по празната кратуна,и си е казал,че има келепир да стане президентин! Хем ще го пазят безплатно,хем ще има имунитет още пет години!Но сметките ,няма да се получат!

Много е абсурдна тази ситуация, президентът е избран с най-голям процент от всички министри, депутати и вся осталная с в о л а ч. Има и най- висок рейтинг, има и имунитет. Конституционни съдии коментираха, че единствено парламента може да го обвини, а конституционния съд да го съди - сиреч ( както обича да казва ББ ) Гешев няма никакво действие и нищо не зависи от него.

Защо Гешев Т.Н главен прокурор иска да осъди единствения в тази държава на корумпирани измамници начело с премиера, Пезидента на Република България? Премиера вкара тонове боклук в България,с което замърси природата,продаде се на американците като купи без да получи самолети и никой нищо не смее да му направи.Питам аз и вие ли сте толкова корумпиран,че ще се изправите срещу Президента?Явно е,че и вас са ви купили.

При тази престъпност и корупция в страната от де накъде, главата на прокурорите го засърбя за президентството? Явно играе в голямата политическа манипулация на народа.

Всеки ден е България се случват неща,който би трябвало да ни накарат да прогледнем.но,какво ли ще видим,като главите са ни все надолу.или назад

Гешев явно за много голям се помисли! Обиден, че Президента му връща кандидатурата и че му лъснаха недвижимите собствености покрай апартаментгейт. Пък и няма как, шефа му е възложил задача! А на шефа пък задачите идват от Козяк!

Правилно някой каза, когато го избираха, че е злобен и отмъстителен.

Преди 09 09 1944г., е имало един фашист (шеф на полицията), с името Гешев! Има ли роднинска връзка, сегашния Гешев, с предишния? Сега Гешев пита КС, дали може да се изгаври с Радев така, както се изгаври с Иванчева!

този гешев с Никола Христов Гешев -Овена,който не е членувал в п артията на Бенито Мусолини и не може да е фашист!Той просто е изпълнявал Закона за унищожаване на разбойничеството и Закона за защита на Държавата!

Аз пък искам да се изгавря с жената ти педал

Мутрите вече се оглеждат и за президентството.

Някак странно се подреждат "събитията", "новините", "водите", "боклуците", "въздухът", "хазарта", "протестите", "питанията", "срещите" с фенове, "коментарите" на очевидните НЕ ТРОЛОВЕ ТУК ... всичко това някак странно НЯМА ... ама ВЪОБЩЕ НЯМА ВРЪЗКА с това което Менда Стоянова е вкарала на 23.01.2020. в администрацията на НС за ПРОМЯНА НА ЗАКОНА ЗА БНБ! Ако и сега не се размърдаме ... значи наистина не сме НАРОД!

Гешев е върхът на некомпетентността! Какво всъщност иска? Да бъде обвинен Президента в държавна измяна и да бъде отстранен от поста си?! За какво точно? Ясно ми е, че това са розовите сънища на всички от ГЕРБ, СДС и още няколко уж "патриотични" формации. Да, де, ама така не се прави! Когато си загубил изборите и то не как да е, а с ипон, бъди така добър да спазваш правилата, а не да се опитваш да променяш вота по друг начин. Това вече не е демокрация, а нещо друго.Вота на хората трябва да се уважава. И на мен не ми харесваше Плевнелиев, ама уважавах вота на мнозинството.Изобщо изпълненията на Гешев през последните дни са твърде оперетни. И по отношение на шпионския скандал, а сега и с Президента. Всички знаят, че самото избиране на Гешев беше твърде дискусионно и неубедително. Президентът основателно имаше възражения по този избор и сега господинът изглежда търси реванш.

Кротни се бе, бастун! Тук не понасяме козяшки барбонки, не си ни по мярка.

Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Никога нищо не сте успели да промените с долните си лъжи и инсинуации. -Нито спряхте България да избяга от червената фашистка руска кочина и робство... -Нито спряхте влизането на България в Европейският Съюз... -Нито спряхте влизането на България в НАТО... -Нито спряхте сделката с Ф-16... -Нито ще спрете влизането на България в Еврозоната... -Нито ще спрете България да приеме Еврото... Вие сте жалки смешници... Щом не ви харесва , защо не си заминавате в путинското блато ? Но не - русофилът е получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад. Живеете в Европейска държава, ползвате всички привилегии на такава държава в Европейският съюз , а заради дребните копейки , продажни гниди величаете путлер и руският концлагер... Вашият китайски идеен другар Мао Дзе Дун имаше само една умна приказка: „Когато врагът те такова, не шавай. Колкото повече мърдаш, хем по-голям кеф му правиш, хем ти влиза още по-навътре“. Така че не мърдайте и не грухтете от кочината си… Вие правите точно обратното, и то пред целия български народ. Червените фашистки кучета си лаят, а керванът си върви. Жалки са руските подлоги в безуспешните си мъки, с които никога няма да променят НИЩО. Единствено губят и без това от ограниченото си количество мозъчни и нервни клетки. От вас руски мърши НИЩО НЕ ЗАВИСИ. ВИИ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА.

Това което си "сътворил" е ярко доказателство за ТОВА което сега се нарича "УПРАВЛЕНИЕ" и то на държава ... ЖАЛКИ СТЕ! ... да вярно е наистина от МЪРШАТА нищо не зависи!

Духай супата!!!!!!!!!!!

Ото Скопени,но поради страхотните провали на любимият му вожд пише с друг ник!

затваряй си плювалника, щото маймуната колкото по-високо се качва , толкова задникът й повече се вижда, де бре и твоят е лъснал като бастун, спри се, че се смахна от жлъч и дивотия

Примката бавно , но сигурно се стяга около вратлетата на продажните антибългарски русофилчета... Бъдете сигурни , че ще дойде редът и на всички русофилски помияри драскащи тук. Както и на червеният модератор, който трие всяка истина за руският фашизъм.

Преди това обаче се вижда как хубаво се е затегнала краварската примка около боко и този след ''посещенията'' там а и тук не са изпуснати от очи от ежедневните посещения и напътствия на мустафа...

Браво на момчето, нека пита, ама ако беше учило достатъчно нямаше да се излага. Всъщност същественият въпрос е ние каква държава искаме да бъдем. Независима и неутрална или ту с единия, ту с другия голям брат. Ако се обявим, за Независима държава в ООН , всеки ще ни уважава. Сега сме или пуделите на Тръм или пуделите на Путин. И едните и другите не ни вярват, това е истината. Затова и никой не инвестира тук, определени сме за бойна поле. Българи, искате ли да сме бойно поле на чужди нам сили.

Като няма "знакови" дела за преследване, Гешефтаров търси под вола теле. А не се отчита колко осъдителни присъди са в неговия ресор. Пък с това "питане" само вдига рейтинга на Радев. Абе кой командва държавата, всеки случай ББ не е. Всички пътища водят до една амбасада на Козяк. Всички са оплетени като свински черва.

Политическото обвързване на прокуратурата в т.ч. Гешев стана очевадно.Прокуратурата стана част от изпълнителната власт в смисъл подчинена лично на премиера Борисов.

Гешев, с теб съм! За един български мъж, прочел славната история на народа си най важно е да има големи топки!

Освен топките, какво още ? Защото всеки квартален нехранимайко има .

За топките на ББ или на Гешефт пишеш, ако единия не е зад другия топките нямат смисъл!!!

Радев е руска разработка чрез Деси, Елена и Решетников