Коментари - Германското правителство поиска от Меркел да бъде пестелива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на политическата каста са внедрени от комунисти и социалисти. Левите партии са най опасните, те привидно се борят за равноправие, но скрито се обграждат с привилегии. И по времето на комунизма уж бяхме всички еднакви...в бедността, но те бяха различни от нас в богатсвото и привилегиите. В Италия ако един избран в парламента или сената успее да изкара един мандат получава доживотна парламентарна пенсия освен другата по работен стаж. Това е незаслужена привилегия която левицата е приела, мислех че германците имат друго съзнание а, то се оказва че, и там привилегиите на левицата са дълбоко вкоренени.

Българи, оставете немците. Вижте си кочината. На вас все някой ви пречи, ама за чеп за зеле не ставате.

Шмеркел следва да живее с Харц4 ! Цял живот мизерия.

Вие какво знаете за Германия и Меркел и миграцията и арабеските?! На Германия и трябва работна ръка защото индустрията гърми с непонятни за БГ обеми. Ако мързеливите източно европейци вместо да ревът и мошенгиистват работеха, нямаше да има нужда от внос от по далечния изток. Това е истината. И много от арабеските си бачкат и то яко, защото ги е страх да не ги върнат щото там ще ги обесят. А източно европейцит. само седят на групички по ъгли и кафенета и замислят далавери. Това не го пише никъде, ама аз го виждам всеки ден. На сириеца като му кажат Направи това, той просто го прави. Българина почва Ама що аз, ама сега ли, ама така ли, ама то тва много беее...

Това са нагли лъжи. Мангустите са масово на социал и далавери.

Може да спести като си нареже вестник вместо тоалетна хартия. Така ще спестят около 70% от разходите. (Много папат свинско).

Боко тиквата

Че как да е пестелива, къде тя е виждала в ГДР лична канцелария и то в Бундестага? ЩАЗИ не даваше, меко казано. Та сега й е паднало, отърва се от отговорности и си кюти там до дълбоки старини.

приятели от Кипър ми казват, че тази ако кацне там веднага ще я обесят още на летището на електрически стълб.

А мой приятел ми каза, че си укропедераст :)

От руско тролче педерастче като теб

Арабите ще и вдигнат паметник,поканиги да вилнеят из Ес,паразитите .Ние да мизерстваме ,работещи бедни и да храним хора извън ес

Мизерстваш, защото си глупав. Личи си от това, коети си написал. И мизерстващ и беден ще си умреш!

Меркел е с голяма вина за сегашното състояние на Европа и в частност Германия. Невероятни поразии направи. И се изнесе навреме. Сега други чистят след нея, и няма да могат да почистят всичко.

Виновна е ,но не допусна война с агресора

Алоо, кви канцеларии бе тъпи шваби? Този жбабок напълни Европа с боклуци-тарикати,, заслужава съд за предателство и отслабване на Европейския съюз!

канцелария си е пълно правителство. Като гледам тъпия и невнятен поглед на Щолц не се учудвам, че Меркел продължава да управлява Германия.

тааа сра сра лена големи руски и арабски сега канцелария ще дондуркаме, вместо да е в затвора за държавно предателство и измяна

Швабите когато и да разстрелят Меркурий,есе ще е късно !!! Тази немска свиня толкова мизерия направи в Европа, че Хелмут Кол още се върти в гроба !! От великата простотия да " покани " бежанците от Сирия в Европа, рамото което подаря на Бойко Тиквата до далаверите с Путин и Северен поток 1 и 2 !!! И още куп мизерии!!! Тази заслужава да я 8бесят пред Нундедтага ,а не да има канцелария със служители там !!!! И служебна кола с шофьор ,и пенсия и т.н.!!!! И всичко това се плаща от данъкоплатеца ,същия на когото тази източно германска, червена комунистка съсипа живота !!! Боклук!!!

Сори,грешка на редактора: Меркел, не Меркурий!!

Направо като Шрьодер.да заминава в борда на директорите на газпром

ВСИЧКО ШОЛЦИ , АНАЛ ЯНА И ФОН ЛАЙНАНИЦА ВТАСАХА .. .... ТРЪГНАХА ДА РЕЖАТ РАЗХОДИТЕ НА МЕРКЕЛИЦА :)))

Немците от едната крайност в другата, толкова ги е страх от войната, че не може да си кажат мнението

15 000 евро е пенсията на тая пачавра, която напълни Германия с отрепки!

Ама не -- максималния осигурителе дохот в Германия сега е 7100 Евро и на тази база се правят удръжки за Пенсия и другите налози ,

https://www.dnes.bg/world/2021/08/13/dostatychno-li-sa-pensiiata-na-merkel-shte-e-15-000-evro.500372

Да й назначат специалисти и експерти от Сирия, Тия специалисти дето ги покани.

Няма как... удари ги кризата

Плювналиев не харесва това!

Меркел си позволи да дава акъл на новите... и те веднага и напомниха че и плащат за да си мълчи а не да ги гълчи;)

ПРИВИЛЕГИИТЕ за БИВШИТЕ продължават, защото се ПЕНСИОНИРАТ с МИНИМАЛНИ пенсии... Да ОЦЕЛЕЯТ горките...

чехъла да го направим... даже да му отнемем привилегиите като бивш президент !

Не забравяй, че и ваш Мунчо някой ден ще стане бивш...

ваш чехъл........

lu4ka

Тапетения дисидент Банов също.

Дъртата комунистка е шпионка на Русия.Тя съсипа Европа.Много години германците ще я споменават.