Германският канцлер Олаф Шолц е с коронавирус

Германия ще получи директна доставка на дизел от ОАЕ този месец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има монопол, те са единствените производители на ваксината срещу маймунска шарка, Обявиха, че имат производствени мощности да покрият евентуалните нужди, за собственинужди имат 40 000 произведени. Айде, ако пипне тая шарка, ще му е лесно..

Напоследък в западните страни обвиняват за всичко русия възможно е путин да го е заразил време му е да отпътува до своя дядо сс есовец фашист от втората световна война

Фондер Лайнен да му набие поредния бустер у г.зот. И двамата ще изпитат оргазъм.

Щяла да идва в България преди изборите въобще да не идва сигурно и тя е ковид но го крие

Та това би било най доброто в нея!

Като стане напечено около такива веднага идва на помощ ''корона вируса'':)))))) Очаквам и Урсулата и дружките и скоро да ги пипне....макар да са с поняколко бустерни според приказките им.

Umiraй продажен германки плъх, на ви насилствени ваксини !!!!

След 5-тия бустер?! Добре че не е пипнал маймунска шарка...

силна болка отзад и топъл дъх във врата! :)

3евзек

Топлият дъх във врата е описан в листовката на противотролските вкасини, не на човешките против ковид. Нарочно е, за да могат оцелелите тролове да докладват точно такива ефекти.

неадекват глъмчедръжков.

3евзек

Да имаш да вземаш! "Зевзек" е регистриран. Едно равенство не можеш да напишеш като хората, пък си тръгнал да раздаваш оценки. Трол!

Като обяви частична мобилизация и половината европейски мин.-председатели, крилици и т.н. окапаха с кромИДа. Кво ли ще стане, ако обяви пълна мобилизация!?

Няма да стигнат памперсите !!!

много важно, голям праз. Аз пък вчера пръднах накриво?!

Нещо за демокрацията в Саудитска Арабия няма ли да кажат ? За правата на жените и нарязания на парчета Кашоги ?

Не ставай смешен, това е демократичен арабски газ. Хехехе!

Аре стига с тоя фарс, бе, смешници. Тая претоплена манджа не може да ни я сервирате вече. Ако не се беше тествал за великия ковид, нямаше и да разбере, че е "болен".

Ако не се беше тествал за ковид, нямаше кой да му изпише профилактичните тромболитици, които биха спасили и много българи, които така не са разбрали, че са "болни".

Ще те пребия пред жена ти,бе джендър !!! Ще прокълнеш всичко,че си се родил , бе буклук !!!

3евзек

Ало, 12, троле нагъл, Не само няма да ме пребиеш, но като ти покажа руския си паспорт, който ме поставя 2-3 нива по-високо в йерархията, свирки ще ми правиш, за да не те докладвам на шефовете ти.

Къде да те намеря,бе травестит ??? Ще ти покажа кой съм и ще се изясниме !!!!

3евзек

Ало, 12, троле наш, Даваш обещания, които не можеш да изпълниш. Трябва аз да ти помагам да ме намериш. А няма ли да е по-лесно да се пребия сам пред жена си, че изглежда и тази работа не си в сътояние да свършиш сам? Трол!

кентавър ли е хванал?

По-правилният въпрос е дали кентавърът го е онодил.

БНР: Испанският премиер Педро Санчес даде положителна проба на Covid тест и отмени събития от програмата си, предаде АФП. Това стана два дни след като Санчес се върна от Ню Йорк, където участва в 77-ата годишна сесия на Общото събрание на ООН заедно с държавните и правителствените ръководители на много други държави. „Ще продължа да работя, като вземам изключителни предпазни мерки“, написа Санчес в Туитър." Е, нали ковида е затворен в САЩ, каза бБайдън?!

Друго си е да караш беемвето с арабски дизел. Боже, много мъка има по света!

това е НАЙ-ГЛУПАВИЯТ политик на Германия още от времето на Кайзера!!!! "Държавен " ръководител ,който защитава интереса на САЩ , а НЕ на Германия е Б О К Л У К !!!!!!

В България кой се тества за ковид при "симптоми на лека настинка"?! Точно никой през септември 2022 :-)

В България половината не се тестват преди да получат симптоми на лек ковид тромб.

КоронавирОс... Ковид... 19... Който яде змийски крак, той за мене е бунак...

ТРЪШКАЙ СЕ СЕГА !

Това е новина! Да мре фашкията.

Айде, чакаме да ядем жито...

Не се ли наядохте вече заради познати и роднини? Или са ви сипали още нещо като подправка и сега не можете да спрете?

умен и теб да те копаят!

Ако те хвана нЕкъде - ще ми увехнеш в ръцете !!!!!!!

3евзек

Ало, кат си толкоз, троле наш, Мен няма да ме копат, точно защото съм умен. Май съм познал за роднините и познатите, след като споменаваш "И" мен.

3евзек

Ало, 12, троле наш, Като ти е увехнал хоя заради ковида, няма да си само ти прецакан, я! Сигурно сега ти се иска да хванеш моя, но по интеренет ще ти е трудно. Имай предвид, че съм от София и ви знам шопските номера.

"Имай предвид, че съм от София и ви знам шопските номера." 1.Доказателство,че си тъп,баят селяндур !!! 2.Къде да те намеря,за да се разбереме??? Ще те върна на майка ти в пу.ката ,бе плод на нещастна пиянска чекия !!!!!

3евзек

Ало, 12, троле наш, Докзателство за тъп, баят селандур са заплахите по интрнет. Да не би да познах, че си погребал починали от ковид роднини и че ти е увехнал, че се разлюти толкова? От бачкането не ви ли плащат вредни? Ти кажи къде искаш да ме хванеш! Или те е срам да си признаеш?

Ако те хвана,където не можеш да избягаш,бе дженди... Ще ти покажа как бият софиянците от 5-то поколение !!!!!!

3евзек

Ало, 12, троле прост, но пък много силен, Вашите тролски поколения се сменят за 2-3 месеца. От поне 50 ваши поколения все ми се заканвате. Ако пък не ме хванеш, животът ти ще се съкрати с няколко месеца. От злоба. Той и без това не е много по-дълъг. Успех!

ФАМИЛИИ БЕ! И ЕЖЕДНЕВНОТО БУСТЕРИЗИРАНЕ НЕ ГИ СПАСЯВА! АМИ ДА МРАТ ТОГАВА! ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР, КАКТО БИ КАЗАЛ СЪРАТНИКЪТ НА БАЩАТА НА ШОЛЦ, ГОСПОДИН АДОЛФ!

Е не е ли с 24 блистера, каква корона? Невъзможно! Да мре, дебамайкамумърша...

Бустера, не блистера. Коректор...

Чуе ли звън на руски танкови вериги ще му мине!

Това засега е само при преболедувалите неваксинирани, на които безсимптомният ковид неусетно им е намалил мозъчния капацитет със 70-90%, засягайки предимно частта от мозъка, която трябва да отчете намалението. Затова като чуят нещо, веднага забравят за предното, което са чули или след първото чуто за деня дават заето и не чуват нищо повече. Не дай си боже първата новина за деня да е за ковид... цял ден ги тресе шубето.

Ако те хвана нЕкъде - ще ми увехнеш в ръцете !!!!!!!

3евзек

Ало, 12, троле прост, Няма да ти дам да ме хванеш там. Обаче може да посмучеш, ако преди това си махнеш зъбите. Безопасността преди всичко.

Ще те пребия пред жена ти,бе джендър !!! Ще прокълнеш всичко,че си се родил , бе буклук !!!

3евзек

Ало, 12, троле руски, Чакам те.