Германски танкове и италианска ПВО се отправят към Украйна

Германия одобри доставката на "леопарди", Италия изпраща модерна система, която прехваща и балистични ракети, а ЕС провежда среща на върха в Киев

Обратно в новината

Коментари - Германски танкове и италианска ПВО се отправят към Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защоп търпят тази подигравка на Запада, а не ги ударят с ядрения си арсенал превантивно!

заедно с останалата западна сволоч, ще яде ядрената тояга на Путин....още малко и ще се вайкат защо стана така!

Италия и Германия ще се оптправят ядрените ракети на Русия....дерзайте нацистчета западни, живота ви се изплъзва вече, нищо няма да зависи от вас, а от цар Атом!

Те уж бяха ходили веднъж - забравиха ли, нещо не доразбраха ли..?!

Минавам само да ви тегля една ...камайна и да ви се изплуя на умиращата държава

така как върви

А ти,руска подлого,ще ми ядеш уя!

от коза ли ти го зашиха ония от козяк

... пак немци ,италианци ...

И ако руснаците не могат да разбомбят тези танкове и ПВО системи, движещи се от границите по ж.п.линии, или са луди, или комбинатори. Те си знаят, а защо не ударят Лайнен и комисарите, които са в Киев? Или не са в Киев , или е поредния цирк.

Леопард 1 от 50-те? По-добре да им изпратят консервни кутии. Скоро няма да има и кой да ги кара. Четох в Гардиан, че нещо се шашкали от нарастващия брой самоубийства сред укрите причинен от battlefield stress. А и наказателните им роти работят нонстоп, че много развявали белия байрак. А в това време половин милион руска армия чака сигнал да започне да мачка. Нещо се говори за към края на февруари. Най-голямото шоу тепърва предстои.

Италиянска ПВО? Украйнците се оказаха по-смели отколкото очаквах! Аз италиянска кола не бих карал, пък те...

И москвич. Сука и бляд

Запада се плаши от един китайски балон, тръгнали да пращат 5 танка в Украйна ....( някога след войната ) хахаха

Вече е ясно и предизвикателството откъде е; и кой финансира; и кой има изгода от загуба на РФ. Едно 100 процентно заграбване на руски земи. Но, без излизане от първоначалната рамка и методично остояване на анексираните земи. Нов опит за предизвикателство made in Germany. Но, Шолц ще трябва да преглътне, че пазарната икономика се крепи на конкуренция. Както БМВ и Мерцедес. И тук така - РФ нов партньор в нов бизнес. А вие с останалата част от Украйна - без анексираните земи. А пропо, добре е да изключите вече думата агресор от риториката по посока РФ. Добре е като Правова страна на EU да се преразгледа и дефиницията за геноцид. Тя да включва и избиване на цели градове - например Ленинград и Сталибнград. Очевидно Германия имат неограничени средства (не че не го зная,) може да преразгледаме въпроса за rепарации на Германия към Русия.

Така така тъпите германци и италианци с глупоста си обединиха руснаците зад Путин . Направиха най голямата услуга на Путин !!!!!!!!!!!!!!!!!

Никаква услуга не са му направили. Анексите са им закони земи. Колкото по-бързо се освободят - толкова по-бързо започват да носят приходи за РФ. В момента си чистят складовете на Руска територия, при това с одобрението на Зеленски. А той е история.

Нещо объркани расъждения имаш въпреки някои вярни , например "чистят складовете на Руска територия, при това с одобрението на Зеленски " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Колкото дали са тъпи италианци или германци , става въпрос че руснаците като видят немски танкове определено ще си помислят дори и тези които не харесват Путин че той в крайна сметка е прав . При вида на немските танкове руснаците ще бъдат още повече обединени около Путин.

Главната прокуратура на Украйна обяви за издирване на Евгений Пригожин и го привика на разпит. И сега сега "вагнерите" ще трябва да превземат Киев. Но първо трябва да го обкръжат, ... така че прокурорите да не избягат ... Преди няколко години украинските служители на реда "поканиха" Шойгу на разпит ... в Мариупол. Шойгу дойде, но ... не намери прокурори.....

Статията е пълна пародия. Русия не е предоставила оръжия някой да воюва срещу ЕС. Не е изпратила войски в близост до ЕС. Намесата на ЕС е провокация с цел глобална война. Оказване на помощ на Киев е съучастие. Сиреч, ние сме във война с Русия. Всички останали зказвания на политиците от ЕС и САЩ са заблуди.

ЕС не е военна организация.. къде ви намират все такива тъпи рубладжии атал-лизатори

Е щом не е военна организация защо подпоомага военно Украйна с оръжие и войска....Сам си противоречиш.

че оръжие за окраината ще се закупува с пари от европейския Фонд за подпомагане на мира???Само на мен ли ми звучи като абсурд???

ЕС подкрепя Украйна след инвазията на Русия чрез оказване на политическа, финансова и хуманитарна помощ, като същевременно налага санкции на Русия.А оръжие само за ликвидиране на паразити и влечуги

Веднъж на всеки стотина години западните колонизатори тръгват със войски към безкрайните руски земи. Резултатът неизменно е един и същ. Сега няма да е по различно. Колонизаторската практика-Разделяй и владей-там няма да проработи. Наполеон беше силен, Хитлер беше още по-силен, но не можаха да победят руския мужик на негова територия. А тази измислена държава Украйна е минало. Дано войната не се разгърне. Че тогава вероятно много от нас няма да дочакат края и.

Да добавя само това: https://www.unz.com/mwhitney/ukraine-is-sinking-are-western-elites-bailing-out/, че дда имсе изясни.

Дреме му на некой си за пропадналото блато Путинистан. Кой е тръгнал срешу него?

Ще стигнат най-рано след 3 месеца, твърде късно за каквото и да било. Без официални натовски войски Украйна загива, а това значи Трета световна. Наемници не се взимат в плен и ентусиазма им изчезна. Не влизай в пещерата да будиш мечката.

< Знам сто начина да изкарам мечката от бърлогата, но нито един да я върна обратно> Ото фон Бисмарк

Въжето около Русия се затяга: ЕС с нови строги санкции ....... На това му викаме "на гол тумбак чифте пищови" ...и то без патрони ....Русия днес копа дъното

Нема лошо ... ше приемеме всички руски девойки без възражение ........

Украинките се раздават безгранично. Всички компаньонки при арабите са украинки, а не рускини.

Само да вмъкна - тове е десети пакет от неадекватни санкции - след като предишните девет не дадоха резултат, смяташ ли миличка, че десетият нещо ще направи ? Защото 30% от украйна вече е на Русия, Путин постига целите си - няма ги азовците и десен сектор, няма я 80% от армията на украйна, в Донбас, Луганск, Запорожието и Херсонска област се живее спокойно, въпреки тези страшни десети по ред санкции, които влияят повече на европа, отколкото на Русия - кажи на мъжа ти да ти даде бележката от пазара като се прибере и ще ти светне ! Ама муцка - защо не ходиш на фризьор, ами се занимаваш с войни ? Стягало се въжето ха ха леле колко неадекватни индивиди има - цяло чудо е, че сте оцелели досега и достигнали пубертет ...

Фашистите нямат шанс пред руснаците. Още малко и тази фашистка държава усрайна ще е заличена

пийте си хапчетата бе хора ....само споко . Настанете се удобно пред телевизорите и ще видите раждането на поне 10 държави на мястото на раша

какви хапчета те гонят бе деградирал европедал. украйна не съществува. остава още малко бандеровска измет, която се унищожава. къв е проблема.

скоро руския народ ще измете фашистите от Кремъл

Хайде малко да си поговорим в числа. И какво като пратили 30 танка ??? Украинците имат нужда от 300. А руснаците разполагат с 4000. И с другите оръжия е същата работа...всички са конвенционални, които не могат да променят хода на войната, а могат само да я забавят. Щом и американците започнаха да чистят складовете си, работата е ясна. А в същото време руснаците пускат в ход още по-модерни самолети и дронове, на които украинците не могат да издържат. Да не говорим, че готвят 200.000 армия на пролет и още 500.000 са на стендбай за лятото. От общо 2млн. запасняци. Да не горим, че 70% от критичната инфраструктура е разрушена, а 20% от територията на страната е превзета. За какво горим тук изобщо...?!?! Западът изпраща оръжия, толкова колкото да не се разшири този конфликт на територията на НАТО. Но и на най-слепите вече ще стане ясно, че без преговори и без загуби за украинската страна, няма как да се постигне дълготраен мир.

Числата и не бъркай желаното от теб и Путин за действителност ............. то и Киев за 3 дни ама не

Това не е Капута - Радев

ТЕ ЗАТОВА ЛИ НИ СПРЯХА РУСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ЗА ДА НЕ СЕ КЕФИМ НА ЗАРЯТА. ДАВАЙТЕ РУСНАЦИ КАКТО ВИЕ ГО МОЖЕТЕ !!!

има руски канали още , ама от тия с по малко лъжи такива каквито само в русия могат да се създадат ..... Иначе руснака е многго глупав така да сринеш годишни приходи от милиарди .......ей така за нищо ..това наистина само руснака го може

Руснакът е не толкова глупав, колкото злобен!

Тъи, тъи, и северния поток сами си го гръмнаха???

Никой не знае защо бандеровските фашисти мрат за байдън и нато. И те не знаят

чичо ти виждал ли си фашист бандеровец

Да, азовците - нали ги дадоха как се предадоха - пълзейки страхливо от подземията, за да си запазят жалкият живот и после се извиняваха по Руската телевизия със сълзи на очи за зверствата, които са извършвали ! Сега ще копаят в Сибир доживот ! Защо питаш - не ги ли дадоха по снн или мтв, та да ги видите и вие в училище ?

след като журналиста знае това какво да очакваме резултата ще питаме мар суворикин

Ех жалка фашистка измет, не си взехте поука от ВСВ, италиянска и немска измет Альошките пак ще ви млатят . Какво точно дирите в Украйна а нелепи давоски курви на повиквате, чужда война водите, съсипвате Европа...

изпуснал си хапчетата в 12.00

Не просто путинопитеците са много емоционални, защото сърцето им прелива от любов към блатната кочина населена с гадове, за които човешкият живот няма стойност

Празни мисли на един празен човек...Това са платените центаджийски курви на повикване...Писането не ти е сила

Но пък в тази война се нагледахме как куполите на т72 хвърчат в стратосферата дори и при най-малкия пробив. Причината е в дизайна на авто-зареждача. При попадение просто гърмят всички снаряди вътре обезглавявайки танка и изпарявайки целия екипаж. Руснаците знаят за проблема още от 60-те, но просто са решили да го игнорират дори и в модернизираните версии и новите типове в експлоатация. Смъртта на екипажа няма никакво значение.

Всеки танк, без изключение му хвърчи купола. Леопардите в Сирия ги има на снимка, ходи гледай. А само тежък малоумник може да изсере, че автоматичното зареждане е проблем. Като западните ендженери, за които да вдигнат количеството на екипажа е оптимизация. Относно танковете. Нямам идея колко тря си прост да не зацепиш, че Укрите нямат налични и за това им се дава. Къде са им наличните? Нали пленяваха всичката Руска техника и според ингилизкото разузнаване имали излишък. Не сте прости тва соросите, малоумни сте.

Имаш ли инженерни познания, за да си толкова категоричен? Само да те светна, че боеприпасите на западните танкове /и САЩ/ не са в краката на екипажа, а в спедиално отделение в купола, което е ХЕРМЕТИЧЕСКИ затворено. Вярно е, че така зареждането става ПОЛУавтоматично, но пък така танковете не гърмят, като конфети при избухване на боеприпас на 5 метра от танка, както е при ВСИЧКИ съветски танкове. Ако руснаците се откажат от автоматичното зареждане и приемат западния модел, повечето противотанкови системи на САЩ и НАТО няма да могат да ги унищожават, защото те се свъзползват именно от тази ИНЖЕНЕРНА грешка на руските конструктори. Айде малко да се осведомяваме по темата, преди да ръсим мнения по форумите?!!!!

Херметически затворени в купола е идеалната мишена за ПТУР бе, тъпак. С какво ги разпарчетосаха в Сирия турчолята? Със стари модели ПТУР, руски. Метни едно око що е то Корнет-Т, ще си наясно после що горят. А в Телеграм освен наградите има и инструктаж къде точно да целят Руснаците, и познай: В херметически затвореният купол. Бу ха ха

путинския трол нещо се е изнервил и ръси обиди като полудял. Имало некви леопарди на снимки в сирия? Дарагой! в тубата има десетки клипове които показват как им хвърчат куполите на руските танкове в Украйна. Както се казва в първия пост, проблемът е ясен, но руснаците го игнорират за сметка на живота на екипажите. Това може да било приемливо преди 60 години като женшчините са раждали повече деца, но сега рускинчетата раждат колкото останалите европейки, а и путя каза че най-важно било да се пази живота на солдата. каква ирония...

а руснаците като имат толкова много супер-дупер невероятно пригодни танкове защо вече една година не могат да превземат Украйна, която нямла такива?

Дърт русокос "чиновник" и любовника му дебел афро-американец джиткат с танка срещу Ванка. Тая работа скоро няма да свърши. Още 4/четри/ години да се налапат европиндосите с кинти от надценки и доставки. Майната им на данъкоплатците.

САЩ каза, че "нямал" повече какво да изпрати, натисна копчетата на продажните европейски политици и те започнаха да изпращат всичко като луди.... а после какво правим, когато всичко като оръжие и боеприпаси в Европа свърши, а Русия все още не е изкарала новото си оръжие? САЩ ще идва като спасилтел ли, или Русия като завоевател? Събуждайте се европейски овце, иначе ще ви плющят и от ляво и от дясно.

Комшийката е хубава и разведена. Няма да купя кола и да й я подаря. Толкова бибитки не може да направи. Да си гледа работата. Павел да не говори за силен противник. Прието е, че пияница мужици се бият с оръжия от Първата световна. Руснаците ако превземат цяла Украйна ще се нахендрят яко. Хем възстановяване, хем атентати. Да спират.

Тебе ще питат.

Не разбира се. Германците да си мислят парите. А комшуто е и с дете та не ми трябва беля. Нищо, че пита.

Как среща на високо равнище в Киев бре .... тия не четът ли форума на ДИР.ру Руснаци почти са превзели Киев и цяла Украина напредват към Лисабон !! Отряди орки вече с петолъчки на челата пленяват НАТОвски генерали из окопите ката ден ! Укро фашисти гинат с милиони ежедневно ! Укро наемници и те свършиха горди орки летят на безаналогови СУ57 и благодарни украинки ги замерят с карамфили и сутиени ! Най накрая е установена сухопътна граница между България и Русия и сега родните русофили спокойно прекосяват границата с Русия и ще се отдадът на спокоина почивка след 10 годишното робство на ЕС и НАТО ! Най накрая ще започнат морна работа в социялистически заводи като стругари и заварчици за изграждането на едно светло бъдеще в Украина без никаква западна пропаганда и развращаваща материална потребност .

Така е. Едните са пред Киев, а другите пред Москва. Трети пък броят печалби. Шарено е.

Не съм чувал някои да има дори намерение да ходи до Москва И включвам българските ватенки в това число дори и на екскурзия

Хитлер го изтърваха. И Сталин също! Но Путлер ще сърба попарата!

Обкръжението му ще го свали и предаде в Хага. Така ще могат да запазят натрупаното и ще паднат санкциите...

Мощно си се объркал тва мустакатата кака мустафа ли ти го говори....или на магистралата си споделяте...

Пошла на ХУЙ говняната россия. Слава на Украйна!

некви други новини се прокрадват от фронта

Gugnelid

Как се прокрадват бе, мама им деба и новини деба, нали спряхме руските телевизии?!?!

Путинофилите тука, не могат да разберат, че най-големия автогол, който русия може да си вкара е да спечели в Украйна. Тогава ще има още повече санкции и пак ще трябва да възстановява новите територии. Вече никой няма да може да каже, че НАТО е безмислено, без да му светне Кремълската лампичка над главата. Всички страни от НАТО, ще решат съвсем естетсвено, че 2.5%-4% не е чак толкова много за военен бюджет. Ако загуби, е да, Путин пада, няма как. Но се прави се план за репарации и почва постепенно и плавно сваляне на санкциите, за да може русия да си плаща репарациите. И да, няма да е приятно. И на немците и на японците не им беше приятно, но го преживяха и сега колите им са с ABS, АС, ESP, колани и на задните седалки и серво... А не са, ултра бюжетни коли в черно, бяло или зелено.

Планът за репарациите вече е готов. Сега се парцелира Луната и другата седмица ще поне продажбата на парцели там. Искаш ли да си купиш, евтно ги дават.

Сега вървят едни преговори, може ли или не може да се ползват замръзените авоари на русия да се подпомогне Украйна. Проверяват дали може да се направи законно. След година, ако няма развите на войната ще го направят закнно със специален закон. :))) Ти си продавай парцели на луната. :))

Не се вълнувай...400 млрд са руските дългове към Запада...държавни и корпоративни... Ще ги видят ония на 36...ти си избери месеца...квото повикало такова се и обадило... Накрая руснаците 100 млрд на далавера...

Хохолчооо...

Ваня, не се газирай. :)

През Втората Световна Война Германия дава 7 милиона жертви. Съюзниците не са ли бомбардирали Германия? Дори и руснаците? Мирното германско население къде е било? Сталин се бие с германците на Източния германски фронт и дава 19 (27?) милиона руски жертви. Но за сметка на това ПОРОБВА цяла Източна Европа и я дои половин век. САЩ се бие на Западния германски фронт, на Южния фронт в Южна Европа, както и в Северна АФрика. Също и с германския военноморски флот по всички морета и океани, като използва 34 самолетоносача, Бие се също и с японската империя в Пацифика. От всичките тези битки, САЩ дава около 450 хиляди загинали американци. Не разбрах, кой е победителя във войната.

Веднага ти казвам еднолично СССР и червената армия....а сащ-исаните и жалкобритите подкрепят хитлер до Сталинградската битка защото в техен интерес е Германия да нападне Русия. Всички останали държавици в Европа доброволно се предават на Хитлер...

Ама нидей така ма, Ефросино! Оти го ограмотяваш тоз каунь, те еврогетаците учат от други учебници.

Какво ще референдвате ? Присъединяване към Путландия ли ? Че вървете там! В страната с необятните простори и затвори!

Хохолчооо...

Украинците ракети с далечен обсег да сринат минаретата на кремъл, за се сети путкин какво го чака. Ще спечели войната срещу по добрата страна на света ама само в сънищата му.

Хохолчооо...

ДА ГЛЕДА ДА НЕ ВЛЯЗАТ ВЪВ ВОЙНАТА ФИНЛАДНИЯ , ЛИТВА И ПОЛША, ЧЕ ЩЕ РАЗКАТАЯТ МОСКВА! ПОВЕЧЕ НАТОВСКИ СИЛИ НЕ МУ ТРЯБВАТ!

Хохолчооо...

Финландия и Литва? Добави Исландия. Полша? Бе те мразят и Украйна и Русия. Виж да има световно по пиене на водка е спор. Русия, Полша и Украйна са ми равностойни. Ще е забавно.

Норвегия окомплектова въоръжена до зъби армия на 200 км граница с Путландия! 50 Ф/35 и стотина нови Леопарда се присъединяват към Норвежката Северна армия. Заедно с Финландия която е с ново въоръжение те оформят 1500 км фронт срещу Русия!

...

В момента. В понеделник гласуваха военния бюджет. Удвоен.

Може, ама звучат хубаво. :)))

Хохолчооо...

НА АМБРАЗУРУ! ВПЕРЕД!

дан рИвеш пак чалгопитеко тъпии.. ббааахахах

За 3 седмици събрахме 150 000 подписа за референдум. Очаква се до изборите те да са 600 000. Това са българи обичащи Русия.

СЕ ОБАДИ КАТО СЪБЕРЕШ 600 000! АМА ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ДАНС ЩЕ СЛЕДИ С МИКРОСКОП ЗА ФАЛШИФИКАЦИИ! КАКТО ФЛАШИВАТА ВИ РЕГИСТРАЦИЯ И КЪЩАТА НА КОПЕЙКИН!

Главните букви правят ли истина лъжите ти.

КВО? ЩЕ НИ ПРЪДНЕШ НА Х..Я!

Арестуват русоробите и пратят на путкин. Той ще ги изпрати веднага на бойната линия за да му засвидетелстват любовта към кочината

Според базирания в Лондон Международен институт за стратегически изследвания (IISS) Русия вероятно скоро ще разполага с 4000 танка, готови за разгръщане – „смазваща маса“, която не само ще представлява голяма опасност за западните танкове Leopard, но и ще позволи на Русия да всеки момент да премине в настъпление, добавя авторът. «С удължаването на конфликта Украйна остава без войници. Сега, според някои оценки, там вече тече осмата вълна на мобилизация и мъжете над 60 години се изпращат на фронта. От друга страна, мобилизационният потенциал на Москва е около 30 милиона човека», отбелязва авторът."

Да са живи и здрави и със здраве да си ги ползват.

Западът, трябва да достави на Украйна повече, по-модерни и по-мощни оръжия! За да започнат да избиват руснаци в промишлени количества!

Беше 25, сега стана 30... А жените във ватенки и във фабриката. "Всичко за фронта! Всичко за победата!" :)))))))))))))))) Иначе - да. Украйна губи войната от почти година вече. Малко по-конкретен можеш ли да бъдеш?

Е баш така, ама и да е на нападнатите е простено, че се защитават както могат. Но е факт, че Русия беше олепена с листовки за набиране на мераклии да се бият и там максималната възраст беше 65. Също е факт че напоследък и чеченците дори нямат много мерак май да воюват в Украйна. Предимно на терен са от Вагнер. А на бас че ще свършат преди украинците.

БУХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА... Този Путя, ще ме разсипе от смях... БУХАХАХАХАХАХАХАХАХА... Недей така бе, путаранка, ще ме умориш!

Усещам страха ви русороби.....

ТОЯ РУБЛЯК КАТАЛЯСА ДНЕС! 600 КОМЕНТАРА!

Павел е прав. Няма смисъл на час по лъжичка. Видя се, че руснаците няма да се вразумят. Значи трябва да бъдат бити. И не да ги чакаме 10 години да видят, че не става и да се приберат, а да бъдат бити бързо и категорично. За това трябва оръжие. Няма смисъл да се правят пехотни атаки на щик с по 10 000 от всяка страна. Танкове, самолети, ракети с голям обсег.

Ами иди и ги бий бе

За чий? Мога да помогна много повече в тила. :) Руснаците пращаха програмисти да берат зеле. :))

ама на живо не е като на компютъра;)В Интернет всички са корави....ама само там,иначе предпочита да помага в тила-да бели картофи,да охлабва напрегнати жили,те такива ми ти работи;)

Миличката...постче по надолу...тенекии нет...те не се печатат... Бритиш стиил знаеш ли де е!? При Кремиковци...

Бритиш Стийл е албум на Джудас. :))) Един приятел го има на плоча. :)))

Е тъй де...албума поне остана...ма компанията - дръжки... И не е лош и аз го имам...

Павката е козяшки боклук гей.

В случае прямого военного столкновения с Россией, запасы снарядов в британской армии кончатся за один день, заявил генерал сэр Ричард Бэрронс в статье для The Sun. Бывший командующий объединенными силами Великобритании уверен, что к такому положению привело распределение госбюджета не в пользу Министерства обороны. Смешници....

Услужливо забравяме, че британския Коммонуелт включва 57 държави, които НИКОГА няма да изоставят Великобритания. Помогнаха и и през Втората Световна Война.

Повечето са безполезни островчета... а на останалите им е през...за Британия... Те Шотланците искат да се разкарат...кво остава за другите

Освен Канада, Австралия и Нова Зеландия, кой още смяташ? През втората световна е имало и Индия заедно с Пакистан, които сега са на другата страна

Чух че вражески Тунис изпраща Т-72 за ... Украйна!

СЕ ДОПУСКА КОМЕНТАР НА ЧУЖД ВРАЖЕСКИ ЕЗИК, ПИТАМ? ИЛИ ДА СЕЗИРАМЕ ДАНС?

Претенции в личния ти саит...

Те английските генерали само на руски си говорят:))))

Ми за превод не си чувал!? Той и Даниел дефо не говори български ама аз съм чел робинзон Крузо...

Русия ще победи и от това ще спечели по голямата част от останалия свят

ок

А какво? Понеже последния път бяхме сериозно прекарани заради това. За близо половин век.

След като изпука всичките С-300 ПВО ракети по наземни цели в Украйна, могъщото руско ПВО допусна украински дрон да прелети на 700 километра в руска територия и да избомби 5 бомбардировача на летището Енгелс. Не е случайно, че разположиха С-400 в центъра на Москва.

Тая глупост за С300 ракети по наземни цели е измислица за да оправдае действията на украинското ПВО. А да питам с ракетите за С400 и С500 какво правим

защо не свалихте дрона?

Абе, верно ли се преструвате, че не можете да отворите сайтове на Рашатудей и ТАСС? :)))

Пуфтящата...страх ли ви е от руските медии!?

Не. Защо да ме страх от тях? Аз живея в ЕС. Повече ме е страх, че ще си препека пицата, отколкото от руснаците. Страх ме е само хората да не загубят интерес към цялата история и да оставят руснаците да се окопаят и да могат да твърдят, че са победили. Затова трябва да се свърши бързо и категорично. Иначе, глупчовци като тебе, пак няма да разберат какво се е случило и ще имат мнение отново. :))))

Ма демокрацията цъфти в ЕС...забраниха всички руски медии...начело с РТ... Навремето в СССР така правеха...беше ги страх от ББС и Свободна Европа... Сега ЕС от кого го е страх - нали всичко там е по мед и масло!?

И да...аз не мога да отворя РТ...дай ми някакъв отварящ се линк

https://www.rt.com/

Неуспешно свързване: Евентуален проблем със сигурността Firefox забеляза възможна заплаха за сигурността и не продължи към www.rt.com, защото страницата изисква защитена връзка. Друго...Мерси все пак...

Е, аз как успявам успешно от Хамбург да се вържа? :)) Нито ВПН ползвам, нито нищо. Служебната ми връзка. Най-много някой да ме пита какви глупости съм отварял през служебно време. :)))

Е аз не съм в Хамбург...в България това показва дето ти го пратих...

1/3 от населението на земята гладуват, а за тази безумна война се харчат всеки ден милиарди. И на никой не му пука вече за климата, Зелените са първи в Германия, които изпращат бомби танкове...

Само Путин да не се беше вързал на кур капана на Байдън и да не беше почвал тази безмислена война... Нищо, направи възможно откачането от руските ресурси и преминаването към вятър, слънце и вода в много по кратки срокове.

Когато пазиш държавата си няма кур капан,. Гейовете не го разбирате.

Гладуваха и без това. Отделно залога в момента е да се предотврати нова световна война, а дори зелените са наясно, че това няма да е много екологично, а и надалищенахранигладните. Та затова пращат танкове. Да се спре кандидат императора, преди да е направил още бели.