Коментари - Германски политици обвиниха крайнодясната "Алтернатива за Германия" в руски шпионаж | Днес.dir.bg

Германски политици обвиниха крайнодясната "Алтернатива за Германия" в руски шпионаж

Депутатите в германския парламент имат право на достъп до засекретена информация, дори и без да бъдат подлагани на проверки за сигурност

Обратно в новината

Коментари - Германски политици обвиниха крайнодясната "Алтернатива за Германия" в руски шпионаж | Днес.dir.bg

Коментари

отрепки действат навсякъде по един и същи начин. Времето им изтича и квичат като свине. Вече усещат как стоят пред устройството на мосю Гиьотин.

Тя нашата шизофрения била заразна ?!?!!

ти фризьорката или градинарката от пасоля ли си?

Русия най-много мрази САЩ да й се бърка във втрешните й работи в България. :))))

Аве друго си е да те пази господар кото не го интересуваш или пък не може да те наме на картата.. Я да ни обясниш, защо дори след влизането ни в нато имахме облекчен режим за влизане в Русия. За около половин час издаване на временна виза и си готов, а янките въртят сучат и не ни дават облекчен режим. Страх ги е да не събаряме паметници на Колумбчо заедно с черните маймуни, или да не им спретнем втора Атланта? Чакай сетих се! Упасяват се, да не би нашите инженери да спят в колите и да работят в Лас Вегас.. Мха ха ха.. Или и ти се вярваш че сме фактор или партньор?

Е, много ясно. Само нашите тука "вярват", че международния отдел на ФСБ се опитва да възстанови асамблея "Знаме на мира" и няма други цели и задачи. :)))

набутат по затворите.

Всяка некъдърност по света вече се оправдава с руски шпионаж и подобни. А некадърността все повече залива човечеството. С фейсбук, тик-ток и подобни всичко си е точно!

Никаква креативност, колко предвидимо.

Най-лесно е да кажеш 2 неща - тоя е шпионин на Русия или тоя ме изнасили преди 20 години. И в двата случая, без никакви доказателства ще бягат като дявол от тамян. Или им играеш по свирката или строя те отсвирва, примери много.

Дая няколко от тия много примери. :)))

Шпионаж, а? Е, кво толкова?! Оше има да драпат да ни настигнат руснаците! У нас Посолството цяло правителство направи от чужди агенти, шефовете на парламентарните групи от сглобката и те са същите и са под прякото ми командване, а тези нещастници за шпионаж говорят!

Хора мразете корена на злото - САЩ и Обединеното Кралство. Света ще бъде по-добро място за живот на човечеството без тези два субекта!

Ако не бяха те вата, сега Раша,щеше да е 4 райхсмаршал!??!?!

Алтернатива за Германия помитат розово-слузестите псевдо демократи. На лайното Сорос последователите са обречени. Да живее свободата, не на порочния сатанистки розов евроатлантизъм!

Страха от промяната е голям. Затова навсякъде се опитват да я заменят с подмяна. А истината е, че промяна искат обикновените хора и политиците не могат да го спрат.

Как така Крайно десните щ /фашистите в цял свят подкрепят Путьо а той тръби че се бори с фашизма ?Питам за един приятел

Путин не тръби, а дефакто го прави. Урсула фон Лайнен си е щерка на нацисти. С връзки стига до министър на отбраната и след като ева мамата на министерството и на армията им, а сложиха начело на ЕС. Случайност? Кой е втория псевдонацист главно действащо лице в Давос? Господин - "велик ресет".. Също наследник на видни нацисти.. Лека полека в Европа след допускане на толкова мигранти и престъпност, закриване на работни места и поскъпване на стоки и енергия, плюс дивотиите в селското стопанство, ще докарат националисти на власт. Няма да са руснаците а безмозъчните политици в момента

Отдавна е ясно това, отдавна! Руски мекерета!

Тези ще се самоизядат.Параноята е лош съветник.

Ако Русия не съществуваше, трябваше да е измислим. Някой трябваше да спре Наполеон и Хитлер а сега, и говнарите от така нареченият "свободен свят".

Ако не беше този СВОБОДЕН СВЯТ, оше щеше да клечиш във външната си тоалетна и да четеш "Работническо дело", преди да го използваш по предназначение!

Много преди да се стигне до Работническо Дело, щеше да си на сапун в Треблинка глупако!

абе, по-малоумен сайт от дир беге дали има?? Питам за един приятел… та, по темата… “не можели били да изключа…” … това е като “някой, някъде, може би има възможност евентуално ако иска да прави нещо, но не се знае”…

На тези вече за всичко Путин им е виновен !

Щом политиците обвиняват, значи е предизборно аки, което хвърлят по опонентите си, защото виждат, че губят изборите. Десницата води. Ако наистина шпионираха, щеше да има полиция, арести, прокурори и задържане под стража. За да направят това, имат нужда от конкретни доказателства. Защото без тях, ответния удър ще ги закопае. Ако го нямаше конфликта в Украйна, щяха да ги обвинят, че шпионират за Китай. Ако и там нямаше удобни обстоятелсва, сигурно щяха да ги обвинят, че ги финансират съмнителни субекти или че те самите финансират такива. Като няма как да свалиш мръсотията от себе си, единствения начин да накараш хората да не я забелязват или да я игнорират, е да ги накараш да повярват, че другия е по-мръсен.

Престъпление е да шпионипаш в полза на Русия. Факт. Но за възхода на крайната десница основна вина имат зелените, които са крайно леви екстремисти. Те тормозят повече от 20 години не само Германия, а цяла Европа.

"Леви десни", "комунисти" "демократи", , това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, те са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И комунисти, и демократи..

Това е една от по-умерените и подмолни кремълски опорки. Понеже някои се оливат в демократичен напън дай да махаме демокрацията и да вървим към диктатура, пък те диктаторите ще се разберат. Странна е амнезията на хората и веройтно е резултат от лошо образование и малко четене. Понеже точно в Германия най-много би следвало да имат лош спомен от подобни неща, а сходствата са стряскащи. Там нацистите в началото на миналият век с подобни аргументи и с помощ от Кремъл дойдоха на власт, после си бяха дружки диктаторите, а после стана страшно заради тях в целият свят. Който настъпи мотиката втори път значи си го заслужава.

Действителността е най-"подмолната опорка на Кремъл".

Виждаме включително у нас, че Кремъл охотно използва темата за нацизма и национализма в хибридните и другите войни които води. Охотноотглежда, създава или ухажва националистически формации както сме свидетели и в България. Подозирам че и най-грозните националистически формации в Украйна имаха връзки с Кремъл по най малко две причини. Бяха там и бяха най-силни през 2014-та тоест са създадени докато управлението в Киев беше марионетно на Москва, срещу което беше и Майдана. После обаче колкото повече Украйна се еманципираше Украйна от кремълското влияние, толкова намаляваше присъствието и влиянието и на националистите в украинския политически живот. Въобще по странни и подозрителни причини всички фашизоиди, нацисти, ксенофоби, автократи и фанатици имат съмнителни симпатии към Путин.

Gugnelid

"Крадецът вика "Дръжте крадеца"", а? Я да видим как действат хамериканците... я, то било същото, само дето много по-мащабно и много по-безкомпромисно.

Аз се аргументирам а твоето са голи твърдения. Типично и обичайно и почти като в детската градина.

а защо афд не обвинят останалите, че шпионират за цру и ми6?

Gugnelid

Защото това не е истина! Те си получават информацията съвсем легално и в текущ порядък, няма нужда да шпионират...

Бая гейташки изказ: "не можем да изключим". Звучи като нищо.

Иде фалит!

Навсякъде има проруски боклуци -четирихилядници,тука в лева,там в евраци,в говняшка-рубляци!

Кой не скача, е "червен", "руски боклук", "рубладжия"... друго дебилите не можахте да научите за 35г.

Крадеца(министерството на истината) вика -дръжте ...свободата зад решетките.

След две катастрофи през ПСВ и ВСВ, сега Германия катастрофира без война. Вместо да обвиняват АзаГ германците трябва да проумеят, че не са свободен народ и че ги управляват наследници на нацисти и СС-овци.

А, доказателства имат ли? Като обвиняват. Или в "либерално-демократичното" общество вече не са нужни. Обвиняваш го пък той да доказва невинност.

Да го начукам на брюкселските курви в устата.

Много вероятно авторът на статията да е на стипендия към някоя фондация....не може да изключим, че вероятно е и извратен....хайли лайки има и брат, който е станал сестра....и т.н в този модерен нов йезуитски стил.

Не бе,в полза на Германия шпионират. Шолц и бандата му в полза на САЩ шпионират и погребват Германия

Разпад на Русия Сега поне и Европа, и Америка дадоха пари 110 милиарда Според мен ще стигнат завинаги да се отървем ат Руския тумор

Само сос пари неа стане - требва си и дупе.

Преди само Дойче Зеле пускаше подобни помии, но явно вече и нашите мисирки са се обиграли!

Това е човек, който за копейки смуче руски лайна и се маже с тях Както правиш ти

Шило

Голям страх ги тресе от АзГ

Една жена на пазара казала .... Освен това, всички по команда повтарят клишето "крайнодясна", само защото е за защита на германските интереси.

Демокрацията отдавна умря. Всеки, който не е от "правилната" страна, няма да се допуска до "избори"

То., поначало, т.нар. "демокрация" си е само за прикритие на демоНОкрацията. По делата им ще ги познаете, лъжи, измами, манипулации, кражби, грабежи, войни, унищожение, робство...

КОМУНЕТА, ГДЕ МОЧА ?

Кой не скача, според тоягата на чичо Сам, е "червен", "путлераст", "руски шпионин".

ДРУГАТА СЕДМИЦА ЧЕ КЪРТИМ АЛЬОШАТА В ПЛОВДИВ С ХИЛТИ, КАНГО И ЛОПАТИ.

Твойта е лесна - ти си прост.

Довечера ще ти изкъртят задният вход с черни маркучи

Да, може. А може и да не е така. Ок западното лицемерно "highly likely". А замисляте ли се колко секретна информация се изнася за САЩ? Пълно е с техни агенти в германската политика. Без доброто на САЩ не може да се заеме висока позиция. Тръгнали с Русия да плащат

ДА ИЗГОНИМ И ОСТАНАЛИТЕ РАССИЙСКИ АГЕНТИ ОТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ. ЩЕ ГИ БИЕМ КАГЕБЕЙСКИТЕ ДОНОСНИЦИ С КАМЪНИ И ДЪРВЕ ДО РУМЪНСКА ГРАНИЦА, А ОТТАМ ГИ ПОЕМАТ ВЛАШКИТЕ МОКАНИ С ГЕГИ И ТОЯГИ.

После да няма, "ама що ма бийти".

РАССИА ФАЛИРА !

МНОГО СКОРО ОРЛИТЕ ОТ ФИТЕЩИ ЩЕ КРЪЖАТ НАД ОСТАНКИТЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА КРЕПОСТ, А МУМИЯТА В МАВЗОЛЕЯ ЩЕ СЕ И3ПРАВИ ОТ УЖАС И ЩЕ ПРОГОВОРИ.

Това от някакъв холивудски филм ли?

Коментари - Германски политици обвиниха крайнодясната "Алтернатива за Германия" в руски шпионаж | Днес.dir.bg

Германски политици обвиниха крайнодясната "Алтернатива за Германия" в руски шпионаж

Депутатите в германския парламент имат право на достъп до засекретена информация, дори и без да бъдат подлагани на проверки за сигурност

Обратно в новината

Коментари - Германски политици обвиниха крайнодясната "Алтернатива за Германия" в руски шпионаж | Днес.dir.bg

Коментари

отрепки действат навсякъде по един и същи начин. Времето им изтича и квичат като свине. Вече усещат как стоят пред устройството на мосю Гиьотин.

Тя нашата шизофрения била заразна ?!?!!

ти фризьорката или градинарката от пасоля ли си?

Русия най-много мрази САЩ да й се бърка във втрешните й работи в България. :))))

Аве друго си е да те пази господар кото не го интересуваш или пък не може да те наме на картата.. Я да ни обясниш, защо дори след влизането ни в нато имахме облекчен режим за влизане в Русия. За около половин час издаване на временна виза и си готов, а янките въртят сучат и не ни дават облекчен режим. Страх ги е да не събаряме паметници на Колумбчо заедно с черните маймуни, или да не им спретнем втора Атланта? Чакай сетих се! Упасяват се, да не би нашите инженери да спят в колите и да работят в Лас Вегас.. Мха ха ха.. Или и ти се вярваш че сме фактор или партньор?

Е, много ясно. Само нашите тука "вярват", че международния отдел на ФСБ се опитва да възстанови асамблея "Знаме на мира" и няма други цели и задачи. :)))

набутат по затворите.

Всяка некъдърност по света вече се оправдава с руски шпионаж и подобни. А некадърността все повече залива човечеството. С фейсбук, тик-ток и подобни всичко си е точно!

Никаква креативност, колко предвидимо.

Най-лесно е да кажеш 2 неща - тоя е шпионин на Русия или тоя ме изнасили преди 20 години. И в двата случая, без никакви доказателства ще бягат като дявол от тамян. Или им играеш по свирката или строя те отсвирва, примери много.

Дая няколко от тия много примери. :)))

Шпионаж, а? Е, кво толкова?! Оше има да драпат да ни настигнат руснаците! У нас Посолството цяло правителство направи от чужди агенти, шефовете на парламентарните групи от сглобката и те са същите и са под прякото ми командване, а тези нещастници за шпионаж говорят!

Хора мразете корена на злото - САЩ и Обединеното Кралство. Света ще бъде по-добро място за живот на човечеството без тези два субекта!

Ако не бяха те вата, сега Раша,щеше да е 4 райхсмаршал!??!?!

Алтернатива за Германия помитат розово-слузестите псевдо демократи. На лайното Сорос последователите са обречени. Да живее свободата, не на порочния сатанистки розов евроатлантизъм!

Страха от промяната е голям. Затова навсякъде се опитват да я заменят с подмяна. А истината е, че промяна искат обикновените хора и политиците не могат да го спрат.

Как така Крайно десните щ /фашистите в цял свят подкрепят Путьо а той тръби че се бори с фашизма ?Питам за един приятел

Путин не тръби, а дефакто го прави. Урсула фон Лайнен си е щерка на нацисти. С връзки стига до министър на отбраната и след като ева мамата на министерството и на армията им, а сложиха начело на ЕС. Случайност? Кой е втория псевдонацист главно действащо лице в Давос? Господин - "велик ресет".. Също наследник на видни нацисти.. Лека полека в Европа след допускане на толкова мигранти и престъпност, закриване на работни места и поскъпване на стоки и енергия, плюс дивотиите в селското стопанство, ще докарат националисти на власт. Няма да са руснаците а безмозъчните политици в момента

Отдавна е ясно това, отдавна! Руски мекерета!

Тези ще се самоизядат.Параноята е лош съветник.

Ако Русия не съществуваше, трябваше да е измислим. Някой трябваше да спре Наполеон и Хитлер а сега, и говнарите от така нареченият "свободен свят".

Ако не беше този СВОБОДЕН СВЯТ, оше щеше да клечиш във външната си тоалетна и да четеш "Работническо дело", преди да го използваш по предназначение!

Много преди да се стигне до Работническо Дело, щеше да си на сапун в Треблинка глупако!

абе, по-малоумен сайт от дир беге дали има?? Питам за един приятел… та, по темата… “не можели били да изключа…” … това е като “някой, някъде, може би има възможност евентуално ако иска да прави нещо, но не се знае”…

На тези вече за всичко Путин им е виновен !

Щом политиците обвиняват, значи е предизборно аки, което хвърлят по опонентите си, защото виждат, че губят изборите. Десницата води. Ако наистина шпионираха, щеше да има полиция, арести, прокурори и задържане под стража. За да направят това, имат нужда от конкретни доказателства. Защото без тях, ответния удър ще ги закопае. Ако го нямаше конфликта в Украйна, щяха да ги обвинят, че шпионират за Китай. Ако и там нямаше удобни обстоятелсва, сигурно щяха да ги обвинят, че ги финансират съмнителни субекти или че те самите финансират такива. Като няма как да свалиш мръсотията от себе си, единствения начин да накараш хората да не я забелязват или да я игнорират, е да ги накараш да повярват, че другия е по-мръсен.

Престъпление е да шпионипаш в полза на Русия. Факт. Но за възхода на крайната десница основна вина имат зелените, които са крайно леви екстремисти. Те тормозят повече от 20 години не само Германия, а цяла Европа.

"Леви десни", "комунисти" "демократи", , това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, те са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И комунисти, и демократи..

Това е една от по-умерените и подмолни кремълски опорки. Понеже някои се оливат в демократичен напън дай да махаме демокрацията и да вървим към диктатура, пък те диктаторите ще се разберат. Странна е амнезията на хората и веройтно е резултат от лошо образование и малко четене. Понеже точно в Германия най-много би следвало да имат лош спомен от подобни неща, а сходствата са стряскащи. Там нацистите в началото на миналият век с подобни аргументи и с помощ от Кремъл дойдоха на власт, после си бяха дружки диктаторите, а после стана страшно заради тях в целият свят. Който настъпи мотиката втори път значи си го заслужава.

Действителността е най-"подмолната опорка на Кремъл".

Виждаме включително у нас, че Кремъл охотно използва темата за нацизма и национализма в хибридните и другите войни които води. Охотноотглежда, създава или ухажва националистически формации както сме свидетели и в България. Подозирам че и най-грозните националистически формации в Украйна имаха връзки с Кремъл по най малко две причини. Бяха там и бяха най-силни през 2014-та тоест са създадени докато управлението в Киев беше марионетно на Москва, срещу което беше и Майдана. После обаче колкото повече Украйна се еманципираше Украйна от кремълското влияние, толкова намаляваше присъствието и влиянието и на националистите в украинския политически живот. Въобще по странни и подозрителни причини всички фашизоиди, нацисти, ксенофоби, автократи и фанатици имат съмнителни симпатии към Путин.

Gugnelid

"Крадецът вика "Дръжте крадеца"", а? Я да видим как действат хамериканците... я, то било същото, само дето много по-мащабно и много по-безкомпромисно.

Аз се аргументирам а твоето са голи твърдения. Типично и обичайно и почти като в детската градина.

а защо афд не обвинят останалите, че шпионират за цру и ми6?

Gugnelid

Защото това не е истина! Те си получават информацията съвсем легално и в текущ порядък, няма нужда да шпионират...

Бая гейташки изказ: "не можем да изключим". Звучи като нищо.

Иде фалит!

Навсякъде има проруски боклуци -четирихилядници,тука в лева,там в евраци,в говняшка-рубляци!

Кой не скача, е "червен", "руски боклук", "рубладжия"... друго дебилите не можахте да научите за 35г.

Крадеца(министерството на истината) вика -дръжте ...свободата зад решетките.

След две катастрофи през ПСВ и ВСВ, сега Германия катастрофира без война. Вместо да обвиняват АзаГ германците трябва да проумеят, че не са свободен народ и че ги управляват наследници на нацисти и СС-овци.

А, доказателства имат ли? Като обвиняват. Или в "либерално-демократичното" общество вече не са нужни. Обвиняваш го пък той да доказва невинност.

Да го начукам на брюкселските курви в устата.

Много вероятно авторът на статията да е на стипендия към някоя фондация....не може да изключим, че вероятно е и извратен....хайли лайки има и брат, който е станал сестра....и т.н в този модерен нов йезуитски стил.

Не бе,в полза на Германия шпионират. Шолц и бандата му в полза на САЩ шпионират и погребват Германия

Разпад на Русия Сега поне и Европа, и Америка дадоха пари 110 милиарда Според мен ще стигнат завинаги да се отървем ат Руския тумор

Само сос пари неа стане - требва си и дупе.

Преди само Дойче Зеле пускаше подобни помии, но явно вече и нашите мисирки са се обиграли!

Това е човек, който за копейки смуче руски лайна и се маже с тях Както правиш ти

Шило

Голям страх ги тресе от АзГ

Една жена на пазара казала .... Освен това, всички по команда повтарят клишето "крайнодясна", само защото е за защита на германските интереси.

Демокрацията отдавна умря. Всеки, който не е от "правилната" страна, няма да се допуска до "избори"

То., поначало, т.нар. "демокрация" си е само за прикритие на демоНОкрацията. По делата им ще ги познаете, лъжи, измами, манипулации, кражби, грабежи, войни, унищожение, робство...

КОМУНЕТА, ГДЕ МОЧА ?

Кой не скача, според тоягата на чичо Сам, е "червен", "путлераст", "руски шпионин".

ДРУГАТА СЕДМИЦА ЧЕ КЪРТИМ АЛЬОШАТА В ПЛОВДИВ С ХИЛТИ, КАНГО И ЛОПАТИ.

Твойта е лесна - ти си прост.

Довечера ще ти изкъртят задният вход с черни маркучи

Да, може. А може и да не е така. Ок западното лицемерно "highly likely". А замисляте ли се колко секретна информация се изнася за САЩ? Пълно е с техни агенти в германската политика. Без доброто на САЩ не може да се заеме висока позиция. Тръгнали с Русия да плащат

ДА ИЗГОНИМ И ОСТАНАЛИТЕ РАССИЙСКИ АГЕНТИ ОТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ. ЩЕ ГИ БИЕМ КАГЕБЕЙСКИТЕ ДОНОСНИЦИ С КАМЪНИ И ДЪРВЕ ДО РУМЪНСКА ГРАНИЦА, А ОТТАМ ГИ ПОЕМАТ ВЛАШКИТЕ МОКАНИ С ГЕГИ И ТОЯГИ.

После да няма, "ама що ма бийти".

РАССИА ФАЛИРА !

МНОГО СКОРО ОРЛИТЕ ОТ ФИТЕЩИ ЩЕ КРЪЖАТ НАД ОСТАНКИТЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА КРЕПОСТ, А МУМИЯТА В МАВЗОЛЕЯ ЩЕ СЕ И3ПРАВИ ОТ УЖАС И ЩЕ ПРОГОВОРИ.

Това от някакъв холивудски филм ли?