Германската посланичка в Пекин бе извикана за обяснения в китайското външно министерство

Причината са думите на германската външна министърка Аналена Бербок, която нарече китайския президент Си Цзипнин "диктатор"

Обратно в новината

Коментари - Германската посланичка в Пекин бе извикана за обяснения в китайското външно министерство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и как ще намали зависимостта след като само енергийният преход зависи от евтините китайски слънчеви панели? Ако германите трябва да си ги произвеждат с тяхната скъпа енергия то тия неща никога няма да се изплатят, което ще направи произведената енергия още по-скъпа, което съответно ще оскъпи панелите и така докога?

Величината на немските инвестиции в Китай надхвърля 100 милиарда долара. Тези инвестиции са направени за да носят печалба на немския бизнес, а не за да пропаднат. За съжаление Бербок прави всичко възможно за да се случи това...

Аналната Лена като е толкова анална, дали го взима от гъза в устата, за да не си губи вкуса и аромата?!

Аналена е като ПП депутатката Лена. И двете са жертви на геометрията. Едната има проблем с парапетите , а другата с 2 Пи (360 градуса). И да Аналена е полска курва, не е руска

Че той си е диктатор. Кога Китай е било нещо друго освен диктатура? Няма и да бъде.

Разпродажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:----- https://marketl.ink/carcam

Завъртете се на 360 градуса другари.

КОЙ Я СЛУША ТАЯ.

Тая Бербок е чисто луда и хлевоуста. А Германия, а и другите, без Китай, са тотален икономически аут.

Какви са Китай? Не са ли диктатура?

Диктатура е, когато нищо не зависи от народа и има диктат. Дали в Китай е така... Възможно. Но се замисли първо как е у нас, ЕС, САЩ. От 30 години насам се сменят само лицата. Политиката не се променя... Шо така? И в този случай каква е разликата с опорката "диктатура"?

точно така. В Китай поне не се правят, че е демокрация. ония които управляват ЕС и всичките 500 млн души не се избират директно от гласоподавателите, което е безумие. Демкорация има в Швейцария.

Германия се опитвала да намали зависимостта си от Китай!!! Хахаха! Не, опитва се да угоди на САЩ в ущърб на своя и европейски народи!!! Да ги загроби с американски ултра скъпи енергийни суровини и продукти!!! Малоумницииии!!!

Говедо ти искаш да си с Рашка и Китай ли ве маймуно тупа

"начинът по който Китай е управляван, чрез еднопартийна система, не отговаря на "нашите демократични идеи" " - "да защити по-добре стратегическите си интереси пред един все по-настъпателен Китай." -- Който не е като нас и със нас , е агресор ! Това казват съвремените демократи , съвсем същото казваха и бившите фашисти ! Лошото е , че китайците не са руснаци и с хляб и сол няма да се размине !

Че преди 89-та имаше 3 партии - БКП, БЗНС и още една проформа, на която не й помня името. В САЩ има само 2. Дам :)

Доставя ми неистово удоволствие да наблюдавам приземяването на неадекватни и инфантилни хора.

Нищо, че Германия е зле .Не дай боже да живея в система като руската или китайската.

За разлика от преди. Ще е хубаво да го приемеш и да си го признаеш сам пред себе си. Демокрация и свобода са вече само имагинерни понятия.

Признай си,да ли би живял в Китай.

Ако това беше външен министър на България или Естония примерно нямаше да е такъв срам. Но за държава която иска да е лидер на Европа да назначи такъв елементарен човек за външен министър е срам. Външните министри са най-обиграните тарикати и лицемери това им е работата да казват на бялото черно докато те гледат в очите. А тази в просто елементарна. Плюе по един от най-големите си бизнес партньори.

Тютя няма го. В Китай. САМИЯТ ВОЕНЕН МИНИСТЪР НА КИТАЙ изчезна. Не диктатор а сатрап е СИ.

Стана диктатор на ЕС. Нищо, че е гинеколожка.

Кви са Китай бе тъпак? Демокрация? Като не им харесва истината това не означава че не са диктатура. А па ти си каун

Да обсъдим управлението в Саудитска Арабия, емиратствата, Кувейт и т.н. А?

Хей, братя китайци, Си Дзинпине, Не й забелязвайте на Аналната Лена, проявете разбиране все пак. Жената е просто болничка - заболяването й се нарича дебилизъм. Тя е жена на 44 години, но всъщност има интелект на 3-годишно дете. Така че, не й се връзвайте на глупостите. Продължавайте да си развивате икономиката все така успешно и да го духат швабите под вода. И наглосаксите също. Както и техните краварски шефове.

Zасранец.

Не се ли изцепи, че не я интересува, какво мислят гласоподавателите в Германия. Тя щяла да прави каквото си иска. Това явно е демокрация, с лек отенък на атлантически ценности.

С какво право може германка да обсъжда и да се изказва за президент на една империя като Китай,китаиците винаги са били велики и са фактор в света а не като германците които са губили всяка една воина че имат и самочувствие на всичко отгоре изпадналите германци

След като Си е диктатор, защо китайците не наричат Бербок "обикновена курва"?! Тя е работила доста време като проститутка.

++++++++++++++++++++++++

Изразът "изпаднал германец" май отново става актуален.

Америка се управлява от двупартийна система и сенаторите стоят избрани...доживот.Там не е ли диктатура по същата логика

Ти си много кух братле

Америка са нацисти щот си проста вата

Диктатор комунист си е! :))

Бербок е много тъпо парче

За съжаление Германия е изпаднала в немилост,защото се ръководи от некомпетентни хора и скоро и тя ще усети кризата…

може да поеме до 6 китайски чушленца без проблем!

Второто

Лицето на неовашизма излъчва злоба и ненавист към другите раси!

+++++

Германия ли е това!? Или американска подлога?!

Второто

Аналена е лицето на демокрацията. на изопачената демокрация. дълбоката държава няма кадри, вижда се по нивото на политическият елит. скоро и две плюс две няма да могат да сметнат без грешка

В една култова книга 2+2=5 :)

Както другарката Анал Бърборк казва Слава Кокаине