17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От колко години няма такава държава ФРГ? Оправете си заглавието.

Федерална идва от федерация, там имат области разни Бавария, Саксония, Померания,..., 16 на брой, 4-5 са гедерейски. Всички държави, дето пишат народна или демократична отпред са режими, а една даже е и народно-демократична, демек режим на режима. Дойчланд и днес си е ФРГ, ГДР няма, защото няма режим, някои хора като чуят с кухите си лейки ФРГ и си мислят за фашизма и т.н. дивотии. Нормалните държави са само Република еди си коя или ако е сбор от републики - Федерална Република, Обединени Страни (Съединени Щати - Щат от немски страна). Ненормалните от страх да не ги разобличат слагат Народни и Демократични прилагателни, а реално са абсолютни монархии.

В ГДР тестването щеше да е по-евтино ;)

А дано.

Ако не го убие, може да му порасне коса от него ако кодира гена за космите тая рнк

Не се наврещя ей.

Върху доброволно лично пожелали това учени и военни на възраст от 18 до 60 годишна възраст. Учените, мъже и жени, са тези, които я разработвали, това не е да рискуваш чужд живот. Руснаците сами ще я произвеждат от август, нивото на руската фармацевтична промишленост на много високо ниво, цената на ваксина няма да е надута, както при англосаксите.

Отде ви изравят все такива плиткоумници за руски слуги бе.

Ти си я сложи руската ваксина, на тях хич не им вярвам. Нито имат ваксина, нито само 12000 са им жертвите. 120000 е по вярната цифра.

И на мен ми направи впечатление - ФРГ. Проверих, наистина официалното наименование е Федерална Рупублика Германия. На Белгия е Кралство Белгия. Интересен начин на писане на новина.

Корекция: Рупублика да се чете Република.

ФРГ се използваше, когато съществуваше и ГДР. Сега наистина звучи малко странно, въпреки че това е официалното наименование на Германия.

Имунната ви система веднага ще нападне всички "заразени" клетки и ще унищожи сърцето ви....

Като не разбирате нещо не пишете за него. Ами ако си представите че влезе в мозъка Ви, ще останете без мозък. Или разликата няма да се забележи.

Абе мани мозъка, да не влезне в ую...

Мозъкът е т. нар. задбариерен орган и там такива работи не проникват.

ФРГ !?!?!?!?!!?!?!? ФРГ И ГДР СЕ ОБЕДИНИХА ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 30 ГОДИНИ. УНИКАЛНИ ЖУРНАЛИСТИ, ИЗВАДЕНИ ОТ ПАЯЖИНИТЕ...

Сега е ФРГ само. Преди имаше и ГДР, които се съединиха и стана всичко Федерална Република Германия. Както България е Република България.

Грешите, уви. И се излагате, като го показвате. Ако схващате, де... ;-)

Че и фамилията си написала, да се знае глупостта от кого идва :D

А ТПЗ знаете ли какво е или да преведа?

Къде се покриха Венци Минета и другите маши на хунтата които разпространяваха лъжи и насаждаха страх? Страххххх ги тресе платените глашатай на Тулупа и се покриха в дупките си с нагласените и нелогични статистики.

Идиотите и за готвене да четат, политика преглъщат...