Германия ще прехвърли от Словакия в Литва своите системи "Пейтриът"

Това действие страната предприема, за да пази срещата на върха на НАТО

Обратно в новината

Коментари - Германия ще прехвърли от Словакия в Литва своите системи "Пейтриът" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХаХаХа

Напред братя украинци...за Владу...за Байдъну...

а Русия кинжалите в Берлин

Война по американски сценарий ! Алчноста ще погуби всички !

Хубаво извинение. Стягайте се за война.

А после ще си ги върнат ли обратно? Малко ме съмнява. Рамо ще си седят. Немски говна.

Пътуват по пътя на България. Без армия, без ПВО, без силна икономика. Давос е доволен. Пландемията 2 е готова, ваксините също. Честито на гоите, ще умирате за Бандерата, ще ядете хлебарки, ще славите Клаус Шваб, Каргил, Байер, Блек Рок, Вангард, и всички Билдербъргски фараони.

Не бе човек. Ще убием Путин.

Крайно време да смачкат бункерното Жуже.

Ами иди го смачкай бе европедал. В Киев събират пушечно месо.

Той е трансЖендар

И какво стана. Словаците си подариха своето ПВО на Усрайна, защото им бяха обещали Германия и Холандия да ги "пазят". Холандците си прибраха своите а сега и германците си взимат техните. А наведените словаци остават с пръст в задните части.

Да си ги взимат. Скапана американска система за много пари, а не върши никаква работа! Руснаците с един Кинжал я направиха на парчета! Американското оръжие е много скъпо и неефективно!

Ами тогава Словакия ще върне ли своя ЗРК С-300,от Украйна,обратно в Словакия?Барабар с ракетите?

„Неразрушимите“ ракети на Путин Кинжал КРАСИВО ЕКСПЛИДИРАН НА ЧАСТИ! ВСУ ШОКОВЕ С МОЩНОСТ youtube.be/r0zC1ElzQKE

Не знам какво е ЕКСПЛИДИРАТ. Вероятно така се описва попадението на Кинжал върху система Пейтриът, която току що е пуснала 32 рабети за 96 милиона по него, без да успее да го уцели.

Експлидират е друга дума за епилират си задника за посетители.

а в белия дом като чуят за циркон и оникс става кафявия дом...и на пръдливия джо му сменят памперса

Глупости, Джо Байдън е най-бестрашншя президент. Не му пука от нищо, щото деменцията му е в такъв напреднал стадии, че вече въобще няма представа къде се намира и какво прави! :))))))))))))))))

една ракета кинжал е способна да премине през 7 патриота и да удари точно целта ...а допълнителните х22 унощожават патриотите ....усраха се краварите усраха сееее

Друзя видяхте ли Пиздин колко грустно разказва за северен паток 1 и 2. Единия го взривили, другия не го достроили. Ами така тавариш, ти пак надигра всички, айде сега ручай газ. Ура друзя!

Точно по плана на жужи,сега и тези ще ги ощелка кат своите орешки.

Реванш , на потомствените нацисти ?!?

След като досега Патриотите, във всичките им модификации, не успяха да се справят нито с ракетите на Садам, които дори и "свалени" взривявахя израелските градове, нито с домашно правените дронове на хутите, опукали като на майтап рафинериите в Саудитска Арабия, се чудех защо още ги държат на въоръжение... а то се оказа че те не са правени за да свалят противниковите хвърчила, тяхната функция е на примамка-камикадзе... то и затова украинският Пейтриът се жертва за да унищожи руския Кинжал;)

Браво. Ако може да накарат Германия да купи още няколко ще е най-добре. Германия няма от къде да купи по-добра. И да не работи - пропагандата ще компенсира.

Ударът на руската хиперзвукова ракетна система "Кинжал" по американската противовъздушна система "Пейтриът" в Киев показа, че позициите на САЩ в Тихия океан, където са разположени много такива системи, са уязвими за руски и севернокорейски ракети. За това пише Military Watch Magazine. Както се отбелязва в публикацията, разработката на "Кинжал" е първият сериозен опит за потискане на западните системи за ПВО с голям обсег. Отбелязва се, че тази ракетна система има висока живучест в полет. Характеристиките на "Кинжал" го правят недостъпен за ПВО. „Успехът на системата Kinzhal... може да показва, че подобни разработки от страна на КНДР могат да бъдат от жизненоважно асиметрично значение за възпиране и, ако е възможно, противодействие на настъплението на САЩ“, се казва в публикацията. На 16 май Министерството на отбраната съобщи, че руските военни са поразили в Киев зенитно-ракетен комплекс "Пейтриът" на американско производство с прецизен удар от хиперзвукова ракетна система "Кинжал". Китайският вестник Sohu писа, че руският удар по ракетната система Patriot в Киев е бил много болезнен за САЩ, които я произвеждат.

"живучест" Руски кавал!

значи Military Watch Magazine също е руски трол https://militarywatchmagazine.com/article/kinzhal-patriot-reassuring-nkorea-ababrams

в САЩ - щата Аризона в издателството на Military Watch Magazine е пълно с руски тролове

Русия успя да събуди спящия гигант Германия! Ако не бяха САЩ днес столицата на Русия щеше да е Владивосток и да граничи с покрайнините си с Германия!

Ако не беше Русия, столицата на САЩ щеше да е Берлин.

Съмнявам се.

ноу проблем ..наите военни части в Германия имат бол Патриоти ...страх ни е от москалите :) ..вижте как Za нема и година и кусур превZеха мегаполиса Бхамут ..който е почти толкова голем ..колкото е голем и огромнио град мегаполис Перник :)

От Кинжала ще опазят ли?

Да

Патриотите не ставали. Да ви в нещастните прости фатмаци.

Да свалят гаргите...

А ще ги връщст ли после, или ще парят на путкин на гъза.

За нищо не стават тези американски боклуци - безумно скъпи и неефективни!

Хахахаха, тъп фатмак. Ама сваля кинжалчета, а.

Ти освен бира в галон и чубрица на масур друго не си видял, льльо царвулски, нищо не разбираш ,стой си в Обеля и мишкувай

От фатмаците по-тъпи парчета няма. Не се напъвай, нещастник смръдлив.

че падат направо отгоре му:))))))))))))))

Ха ха, пфъъъ, сваляш ми гащите и ми лапкаш Кинжала. Тъп селяк!

Видяхме колко пази. Два Кинжала за някоко милиона рублички и милиардния пейтриът отече.

Квичат проруските пачаври! И нашата свиня квичеше като я клахме!!!!

Укросвинете :)

Ти си парцал

И пра баба ти ти беше парцал,гени

Абе разчитай ти на пейтриът да те пази ...

Продавам Пейтриър на частни. Леко ударен, управляван от украйнска баба на около 1000 км.

Каква полза от Пейтриът? Плашат само гаргите!