Германия потресена от бруталното убийство на 31-годишна българка

Овъгленото тяло на Силвия Бойчева е открито в полето край град Охтендунг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само смъртна присъда е адекватно наказание. Има и германци ,и българи и турци ,които убиват жени и деца Няма да е първия,нито последния случай. Психично болни,човек не знае на какво животно ще попадне Гледаш го нормален,а то изрод ,мъж!

2100.Руснаците за пореден път превземат Берлин."Немци,предайте се!".Отговор :"Тук няма немци"!

заслужава си го без коментар да не кажат че съм бил расист

Както се казва: "По действията им , ще ги познаете! " Или в конкретният случай-По"почерка му", ще го познаете! Случват се разни неща, да се скарат, в момент на афект, да я удари, или в най-лошият случай, да я застреля и във всичките тези случаи си е престъпление.Обаче в конкретният случай, това планирано убийство Първо са я изнасилва, след това я застрелва и накрая , я залива с бензин. Това подсказва, че убиеца е действал с цел отмъщение и злоба?!

в германия да свикват, сякакви мехмедовци все по често ще правят такива неща. честито на германциие и новите арабски германци.

А кой доказа, че Мемет е виновен, а не Мюлер?

Мюлер.... какво странно име за германец!

Защо бе, Ели; то това име е най -разпространеното германско име!

Баба Гюлшен го е познала-бил на девера на балдъзата баща

Да отиде в германия и да се хване с мюсли, това нормално ли е

Тия дето обвиняват "ГанЮ"-вците, за тъпотията си, според теб дали не са същите кукувици ?

Този МехмеД или МехмеТ, не знам и всички боклуци като него да знаят, че на днешно време няма скрито покрито! Въпреки, че е изгорил жертвата, то пак не е могъл да прикрие престъплението си.Един пиърсинг и една обеца са станали в полза на разследващите, за да установят самоличността на овъгленото тяло и да го заловят, за да има момичето поне покой на оня свят, че той, ще си плати за стореното.

Има ли смисъл да припомням, че от затвора се излиза, а от гроба - НЕ!? Скъпи дами, мислете в кого се отърквате и не повтаряйте една съща мантра, че "ГанЮ ви е виновен". Защото сега "ГанЮ", си е на топло вкъщи, ще си сипше ракийка, ще се резне мезенце, и ще коментира докато заспи. Въпросният "ГанЮ", не ви е избирал с кого да се съвукуплявате, отговорноста си е лично ваша!!!

Драги ми господине! Прав сте , но все пак не знаем много подробности около случая?! Как и защо се е забъркала с този Мехмед?! Дали тази история няма предистория, която е причина за да се стигне до тук.Някъде четох, че въпросната Силвия е възнамерявала да заживее в друго жилище не далеч от родителите и.Това значи, че тя не е отишла в Германия сама, отишла е с родителите си, а е възможно бившият и съпруг да е бил против заминаването и и затова са се развели, или пък вече са били разведени?А каква е гаранцията, че бившият и съпруг не е и той замесен в това, та после да вземе детето?! На прима виста имаме дръзко и жестоко убийство, но нещата със сигурност са по-дълбоки?!

в германия демонстративно се толерират мехмедовци за сметка на пенка петрова да кажен

Нали уж Конвенцията ги пази?!?!

например пази елизабет от пен4о петров или взима децата на пенка и ги дава на гея мюлер

Застреляна и изгорена? Кой нормален жител на Германистан носи пистолет?? Това е 99#сводник-дилър и няма значение албанец ,турчин или арапин -самите немци живеят в страх и нямат оръжие-те се надяват на полицията и Меркел ?

Тези 100% са били в работни взаимоотношения. Как не го проумяват жените?!

Човек, Германия е една от страните с най-свободен режим за огнестрелно оръжие. Иска се да си пълнолетен и неосъждан, живущ там, да членуваш поне от година в стрелкови клуб (в нашия таксата е 60 Евро годишно, има и по-скъпи докъм 150) и май да имаш в момента работа. Подаваш си молба, дават ти карта за 5 оръжия. Като искаш още подаваш пак и ти дават нова карта... Виж в ютюб Йорг Справе, той ги обяснява нещата доста ясно и на английски и на немски. За сравнение можеш и мп5 да си купиш в Германия, нещо доста трудно в САЩ. Просто в Германия хората като цяло са достатъчно цивилизовани за да нямат нужда от оръжие. Иначе и там си има застреляни при самозащита, и там си има осъдени за превишаване пределите на неизбежната самоотбрана... Оръжието не е някаква панацея.

Американците са пълни с оръжия защото са страхливци. Българския редник със зелените карти се вписва идеално в тая американска картинка.

Хванеш ли се на хоро с Мехмед, се случва това за съжаление. Статистиката го показва. Наивните, лековерни, заблудени жени, най-често го отнасят без да подозират какво ги очаква независимо от опита на останалите. Другите, които четат историята на Силвия Бойчева, да му мислят преди да допускат мъже от определени общности до себе си. Лека му пръст на момичето.

Виж тази, преди теб, която защитава избора на Силвия Бойчева. Според теб нормална ли е ? Тя смята, че българите сме ѝ виновни ?!?! Ако възпитава по този начин дъщеря си, каква би била нейната съдба, при положение, че въпреки ИК която е приета от немците, там тези инциденти зачестяват все повече. И какво значение има кой е виновен, след като, такъв избор е самоубийствен ?!

И за съжаление сте прав. Имам позната, държеше на първи секс след брака. Роди две деца и не издържа на първият си. Разведе се. Запознава се с турскоезичен "българин" вдовец и заживява с него. Майка и се поболя, бащата стиска зъби. След време започват позвънявания по мобилният с предложения за секс срещу заплащане. Тя сменя номера си, но позвъняванията продължават; оказва се че в няколко сайта е посочен телефона и и снимки от "нестандартни" услуги в едно със лицето и. Нещо ченгетата се позанимаха с амуджата -ама не знам докъде стигнаха нещата

Тези с последните минуси заслужават да изпитат това на гърба си. Да ги видя какви ще ги запеят тогава и как радостно ще оправдаят убиеца?

Тези с последните минуси, нямат изграден навик да се отъркват в такива примати. На теб щом ти харесват такива животни, няма да се жалваш после. Ако след всички тия приказки и дискусии не ти е светнала червената лапмичка, значи си много зле и е въпрос на време да свършиш по същия начин. Всички нормални бягат далеч от такива боклуци, ти щом искаш да си интимна с такива боклуци, никой не ти е виновен. Ама абсолютно никой.

Само едно нещо не ми е ясно. Какво намирате в боклуци, от които всички бягат ? Кое ви привлича ? Само е това не разбирам.

Самото изречение търсела си го показва нагласа у подобни да убиват, защото смятат, че като ги предизвикат, това е правилното. Подобно извратено мислене е не само притивно, ами и опасно. Примитивни личности са склонни повече към това, но има и професори и разни психари, дето смятат, че е нормално да трепеш.....

Не била стока, търсела си го и тем подобни. Вие наред ли сте да обвинявате едва ли не жертвата! Ако е била не знам каква си, да я е напуснал! Не се ли сещате, че подобни екземпляри трепят наред, мъже, жени, деца.....Винаги е страшно, когато се оправдава убиеца, виж го ти, имал си причина, тя пък си го просела и пр. Не можете ли да проумеете, че не се убива!?

Не виждаш ли, че това не са нормални хора, какво ни обясняваш на нас, че не се убивало? Да не сме убили ние жената? Хората ти казват, че като се тикаш при едно бясно куче е нормално да бъдеш ухапан. Вие си ги избирате такива изроди.

Вече няма истински мъже в България, затова нашенките кълват на всякакви...

майка ти е истински мъж!

Тук всеки разсъждава и гадае, според неговата гледна точка и нагласа. Хора, каквото и да пишем все пак отнет е един живот! То не е като да ти откраднат парите, или колата, да речем.Пари се печелят, кола се купува, но това е ЖИВОТ! Веднъж се живее! Каквото и да е направила, каквато и да е не заслужава такава смърт и никой няма право да отнема живота другиму! Млада е , дори и да е сгрешила и каквото , и да е било там, преди всичко е човек и майка на дете, което остава сирак. Всички ние грешим, но понякога , някои грешки ни струват скъпо.Всеки си мисли, че е недосегаем и на него няма да му се случи, но не се знае човек , как и при какви условия попада в някаква среда и при някакви обстоятелства? Всичко е толкова относително! Ние имаме деца , близки на никого не пожелавам такава трагедия. Бог да го прости момичето и съболезнования на близките!

не са потресени германците хич, казват си: не са от нашата общност, двама по-малко :)

Германия мангалите не си поплюват особено ако си проститутка и неотчиташ целият оборот :)

Малко е тъпо да слагат снимката на тази жена. Грозна работа. Има близки все пак...

са я за да се вижда че е българска гражданка :)

всъщност няма значение дали мъжът е бил Мохамед, Мюлер или Младен. Бил е някакъв боклук, отрепка, вероятно с психически отклонения и комплекс за малоценност. Такива ги има от Карачи до Стокхолм... да го намерят, да го затварят доживот и това е. Бог да прости майката, пък детето вероятно ще го поемат социалните в Германия, та може и да стане човек от него - някакъв на държавна служба (полицай, бирник, военен).

Ама що все Ааметовците или Юсеиновците правят такива работи? Мож ли обясни?

Щото им е сбъркано възпитанието.

Хора Стига сте писали глупости ве? Жената е убита , оставя дете ... Нейните близки , са опечалени. Какво значение как се казва убиеца - Мехмед или Драган....да го осъдят и да си лежи. Поне в Германия , ще му дадат присъда ,докат тук ...нищо.

Абе дразнят се хората защото тея жени се хващат с е таквиз боклуци, а после това се води „трагедия“, а то е хрониката на една предизвестена смърт - във всеки един от тези случаи. Ти тоя Мехмед да не мислиш, че е някой очилат студент по музика или физика, който се вози на рейса? Ще е някой агресивен, нататуиран, модерен от тъпата фризура до бегачката и на 100% злоупотребяващ или с алкохол, или с дрога, вероятно и двете. Мисля, че мога смело да предположа и че е криминално проявен? Не ми се вярва човек, извършил такова нещо до вчера да е бил света вода ненапита. И дори да приемем, че чак толкова го е харесала как може да вярваш, че тоя ще бъде добър баща и пример за подражание в очите на едно дете? Много жалко за момичето, никой не заслужава такъв край, но на такива жертви обикновено краткият им живот е поредица от погрешни избори.

май е съвсем друга, най-вероятно е била работничка при него и е скатавала по някой лев.

Ами ето ти, поредния грешен избор от много. Ако ще и историята да е друга.

Понеже става на въпрос за Мехмет,Ахмет...и други следовници на Пророка Мохамед... Мога да се хвана на бас каква "случка"би им се случила, ако бяха в родните си държави... и ако бяха направили и най-малкото "прегрешение" срещу жена (особено срещу чужденка) - За подсвирване и провикване след жена....околните техни сънародници ще ги пребият, още преди да е дошла полицията... - За неприлична жестикулация, или посягане с цел опипване към жена...наказанието е сто тояги на гол гъз публично на площада...разбира се,ако полицията не закъснее и не завари само едно мокро петно на паважа... (Между впрочем стоте тояги на гол гъз виновникът може да си избира как да му бъдат приложени...или стоте-накуп...или -десет дена по десет, ако е по-слаботелесен) -За посягане с шамар,или юмрук с цел побой , или за посягане с нож към жена...околните от тълпата може да му отрежат ръката на "пишман-бабаита"...и ще бъде късметлия, ....щото ако дойдат полицаи, или някакви командоси... ще бъде млатен с прикладите в главата, плюс ритан (пак в главата) и накрая,когато стане целият в кръв, ще бъде застрелян (най-вероятно,да не се мъчи, все пак и тамошните полицаи са хора)....:) ------------------------------ Поне съм бил очевидец на няколко такива екшъна ...:) --------------------------------- Но.... в Германия,Франция,Англия,Италия,Швеция и други от така наречените...."бели държави"-управлявани от неолиберасти и толерасти... тия посерковци си правят каквото си поискат... Ами то затова в техните родни държави постъпват така,както описах по-горе с такива измекяри...щото ги знаят що за стока са и какво би се случило,ако им "отпуснат юздите"...:)

Според техните закони, той заслужава награда - защитил е честта си! А ти като го видя това насилие, наслаждава ли се? Остани си там след като ти харесва! Ние не сме примати!

Дали е така никой не знае - и "техните закони" се спазват от една малка част фанатизирани идиоти... вероятно е бил пропаднал тип, ревнив, избухлив и страхлив. Има ги такива колкото щеш и с имена като Иван, Джон или Ханс

Абе и там стават такива зверства ама последствията са други. Сега ще лежи 12 години, а там доживот или смъртна присъда. И там се случва, да, но случи ли се няма прошка и не му дават възможност да повтори. Ама европеецът нали изведнъж след векове на пляюкосване реши да стане милозлив и състрадателен.

Германците са потресени а ние вече сме свикнали

обратното. Те са свикнали. А потресът е само във заглавието, за да лови читатели и кликове.

И те са свикнали, само нашите новини казват, че са "потресени". За съжаление не е първото убийство на честта, няма и да е последното - веднага са го преместили в графа "културни особености".

Германците обичат да се тресат, да се впечятляват иначе животът им е еднообразен и скучен. Те затова си повикаха арабеските да им внесат малко съспенс, че съвсем са заспали иначе. А иначе НЕ ИМ ПУКА нито за убитата, нито за убиецча - това им е нещо като игрален филм. Като свърши, гасят телевизора и си лягат.

ами е MMID синдром - My Mohammed Is Different - Знаеш ли, че имам нов приятел? - Ааа, разказвай. Как се казва? - МохАмед. - оу, той мюсюлманин ли е? - Да, ама той не е като другите, много е внимателен, израсъл е..., родителите му, ... с него си имме договорки за ... и след 6 месеца, 1 година ... два реда зълзи, два реда сополи . Оказва се, че МохАмед, си е “МохАмед”

Голям минус сложи, голяма дума не казвай и си имай едно на ум с такива описани.

папата ще отиде да му измие качетата на мехмед. ХАИЛ. Меркел

Мангали, турчоля, помаци и селяндури... После хората от БГ били много културни и възпитани чалгари... Аман от ПРОСТОЛЮДИЕ!!!

_stankow

Значи пак българите виновни ? Жертвите (този път буквално) - недостойни, подчовеци ? Там, на запад, дойчевелето ли ви помпа самочувствието ? Че сте юберменши ? Лъжат ви, не сте такива. Обикновени майкопродавци сте.

Никой нищо не промива! Истината винаги е само ЕДНА!! Аман от ПРОСТОЛЮДИЕ...

Честитя на всички Деня на победата!

Симпатично момиче. Жалко, много жалко. Съболезнования на близките. Никой не заслужава това. Каквато и да е била, каквото и да е направила, никой не заслужава това. Оставя детенце ... момичета, много добре си помислете с какви тръгвате. Този Мехмет, сега и Мехметка да го направят в затвора, ще върне ли момичето?!? Като го виждаш, че е такъв, разбирате се сокротце, соблаго и раздяла. Ако не, в Германия си, сигнал за домашно насилие и се разделяте. Ако пак заплашва - прибери се в България, все имаш близки и роднини там. Ако тръгне и там да те търси, ... е, нали имаш близки и роднини. Те ще си поговорят с него.

Силвия се е забъркала с Мехмет.., все някъде ще си намерите късмета.

Синовете на пророка може и отдавна да са напуснали ориента, но ориента никога не ще ги напусне! Скъпи българки, хубавичко си помислете, преди да се обвързвате с някой от районите на аллаха, тези хора не са като нас...

къде е, при бащата в Алфатар.., булката от къде е родом.

Всички вие, които драскате малоумните си коментари тук и сте много наясно с жените, расовите различия и европейската политика, сте едни Мехмедовци. Нищо че се казвате Иван и Георги. Вие сте си същите: нещастни, бедни, опърпани, гладни, грозни, полуграмотни, алкохолизирани многознайковци по мазни анцузи.

коментар, има нещо вярно :)

Не, како, не всички сме мехмедовци. Просто курволякът от снимката сама си е докарала съдбата до главата. Това никога не може да се случи на НОРМАЛНА, СВЯСТНА жена, която знае с кого да създаде семейство и как да го поддържа. Бас държа, че каката го е играла проститутка, а Мехмед й е бил сводник и са се скарали за пари.

Опазил ни Бог от съдии като Вас!

_stankow

Много даже сме наясно с "европейската политика". На гърба си сме я изпитали. А на майкопродавците им казваме - бъдете щастливи в новите си родини и пишете на новите си езици, не на български по българските форуми. Няма какво да ни кажете !

За всичко сте прав, дори и за омазаните анцузи.Една позната работеща в банка ми казва: Вчера идва един клиент, кандидатства за заем, той така фунтеше на чесън, на мръсно, че не се трае, а анцнуга му така мазен, напластен, че да стържиш от него!

Мехмета си е Мехмет, а на Силвия Бойчева това истинското име ли е или псевдоним.

Това й е пиздоним. Иначе си е имала почтено професионално име - нали е професионалстка.

Убитата жена е била със скромен произход и още по-скромни възможности. Вероятно е отишла в Германия, за да работи нещо си там: продавачка, сервитьорка, чистачка или болногледачка. За 500 евро вместо за 500 лв. у нас. И се е надявала на някакво имагинерно положително развитие или, че поне детето й ще бъде един ден добре. За съжаление, когато се родиш в такава неблагоприятна среда, вечно си наобиколен от некачествени хора: слабохарактерни типове, некадърници, неграмотни люде, пияндурници, бедняци и хора с престъпни наклонности. Затова не е чудно, че се обвързала с морално негоден и обществено опасен тип като този Мехмед. Тя друг тип мъже не виждала през живота си. Между другото горе описах 85 % от българските мъже: тъмни, балкански субекти, които цял живот не се научават на хигиена и не помръдват и на йота от онова, което са видяли в детството от бащите си - ракия, мачове по телевизията и световна конспирация, заформена срешу личното им щастие. Жалко за жената! Не е могла да надскочи долнопробната си среда.

Ма ти верно ли мина 85% от мъжете та стигна до този извод?

Кой дявол кара жена да се замесва с Мехмед от еди къде си?

ли Мехмед бягаш като дявол от тамян :)

"Българите не стават за нищо.." и "Всички българи сте такива..." ---------------------- Скъпи дами, 500 години основна цел и задължение на българката е била да опази себе си и децата си от мюсюлманския башибозук. Забравили сте го или не е имало кой да ви го каже. Тези които са се продавали на турците за да си "оправят живота", сега живеят високо в планините и ги наричат помакини. Защо се забърквате с Мюмюн и Мухамет не го разбирам и аз, но ми прилича повече на модерна перверзия, отколкото на слабоумие.

Как кой - оня едноокия с дисагите.

Възпитаните, образовани, любезни мъже отдавна не са на мода. Това е положението. Не я ли спуква от бой, тя няма да се чувства щастлива.

Ти идиот ли си?

Коментарите тук до един са примитивни, расистки, човеконенавистни и просто зли. Те много добре обясняват защо българските жени бягат от българскитя мъже. Освен че българите са скапани, нещастни оръфляци с махленско възпитание, те са и завистливи комплексари, ракиени философи и безперспектвини боклуци. Хайде сега, двайте с минусите, скапаняци!

Но пък Мехмед от новината, е супер.

С няколко дум искаш да кажеш, че убиецът Мохамед, изгорил Силвия, е твоят идеал за мъж.

Аман от вашият расизъм, еврогейско-сороски джендъри. Всичко ви е расизъм. Истината ви е расизъм. Голяма защита на всякакви изроди като тоя Мехмед. И нападане на белия хетеросексуален мъж. Аман от лесбийки, феминистки, сороски комсомолки, либерастки откачени... Ще ти дам един расизъм, недоклатена пача.

Твърде си елементарен, за да споря с теб. Хайде, живей си в твоя измислен свят, в който се мислиш за Джеимс Бонд и се правиш, че не чувап кокошките на двора.

Така е, като не подписахте Истанбулската курвенция!

Не си е хванала българин, искала е нещо различно, да се прави на интересна и много разтропана. Ето ги резултатите. Това чака всички заблудени жени, които тръгват по лош път, защото нямат правилна самооценка и не разбират кое е най-доброто за тях.

Българите всичките се превръщат в Мехмет след 4-та ракия, в България домашното насилие е норма.

Кой знае в какъв катун живееш, щом "всички" са такива. Аз що не познаван нито един такъв?!

Айде, айде...превръщали се в Мехмед. Мъжете, които аз познавам и с които общувам, приятели, колеги, роднини, познати, са нормални, възпитани, повечето добре образовани хора. Тръгнала да слага под общ знаменател един истински изрод с болшинството български мъже. Явно контактуваш с боклуци.

ЛaдaКaлинa e парцал. Нормално е да бъде заобиколена с ниско качество хора около себе си. Какво да има около един парцал като ЛaдaКaлинa, джентълмени? Айде стига.

За българите (не за българските граждани) в Европа не се пише нито лошо, нито хубаво. Но за българките ,особено "българските гражданки"...... не е за приказване! А госпожата У-у-у най-вероятно е "българска гражданка", живееща извън България и мислеща се за нещо "гоЯмо"!

Когато не искаш нормален мъж,че не ти отговарял на критериите, така става.

Заблудени жени, които търсят разбиране, любов и т.н. от Мехмед, завършват като Силвия Бойчева.

Ами да, да. Събирайте се с разни Мехмедове и после се чудете защо сте бити и изнасилвани. Не й хареса никой български мъж, Мехмед й хареса.

Мехмед... коментарът е излишен.

...с какъв акъл майка на 10-годишно дете е тръгнала с такъв човек? Това, което сам си направиш, никой не може да ти го причини. Разбирам да не се знаеше какви са мъжете от определени култури, но това е наивност, граничеща със самоубийство в случая.

Нищо добро не вещаят "взаимоотношения" с Мехмед от Турция. Българките продължават да бъдат убивани от мюсюлмани, защото се поставят пред тях като лесни жени, на които можеш да им правиш всичко. Ужасявам се от лековерието на подобни индивиди като убитата. Други Силвии Бойчеви да четат и да се учат, защото съдбата може да бъде жестока, а грешките да се наказват безмилостно.

В мюсюлманските държави си убиват за кеф! Вижте в youtube "honor killing". В повечето мюсюлмански държави подобни убийства са законни. Това никога няма да се промени! За съжаление всички тези емигранти пренасят извратената си култура по цял свят, че дори ни я натрапват! СОЦИОПОТИ

Имах предвид социопати!

Хора,заглавието на статията е сбъркано,Германия първо няма,а Германистан и той не е потресен,а приема напълно нормално законите на ширината. Сега мустакатите адвокати ще пледират пред справедливият еврогейски съд за хуманно отношение и спазване на правата като му осигурят мобилна джамия в затвора и три пъти на ден халял храна без свинско.След това ще премине реабилитация в затвор с кабелна ТВ и газово парно и ще му издействат един път седмично посещение на проститутка за намаляване на стреса,а след година две ще го пуснат за добро поведение.

Точно. Точно такова "наказание" го чака тоя изрод. Типично еврогейско наказание.

Да не вземе да срещне български баща. Да му обясни наказанието.

ако бяха в мюсюлманска страна, нямаше и да се крие, там е законно да си утрепеш жената и не за винвни германци и меркелисти, ми пусти кеф от рязаната караббина според психолозите има едно понятие "ниско себеуважение" това е едно възможно обяснение, защо хубаво момиче е с такъв боклук

германците -меркелисти трябва скъпо да платят развъждането на разни мехмеди...

Винаги ме е учудвало, защо българските жени, постоянно залитат по туземци. С нормален мъж, ще се скараш и толкова. Тези са възпитани да бъдат животни.

Като цяло си ги влекат лошите момчета. И аз не го разбирам.

Е то е еволюционно - търси алфа мъжкаря да ѝ даде здраво и силно потомство. Същата причина, поради която повечето мъже харесват големи бмби или дупари - призна за много кърма и здрав ханш. Тоест на едно първично ниво, ние сме си първични хора. Затова природата ни е дала и повече мозък отколкото на другите животни, но някои от нас се оставят емоциите им да ги водят (хормоните всъщност) вместо трезво да разсъждават.

Защо не се е предал ,след извършването на престъплението , а се е скрил като мишка ?Ни лук ял ,ни лук мирисъл ще продължи жалкия му животец. Доживот