Германия одобри 12 милиарда евро допълнителна военна помощ за Украйна

Немският парламент одобри плановете на министерството на отбраната да закупи до 28 самоходни гаубици, които да попълнят въоръженията, изпратени спешно на Киев

Обратно в новината

Коментари - Германия одобри 12 милиарда евро допълнителна военна помощ за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за заплати пари нямате но за оръжие имате това е е устата на всеки немец...хората се надигат

Милиардите германското правителство ги е дало директно на немски фирми. Вместо да кажат "даваме ... танкове на Украйна" което е по нелицеприятно.

хахахаа, искам да видя нелегален в Германия как бачка в завод за муниции... това е виц, бе Уили !!!

ГЕРМАНИЯ Е УПРАВЛЯВАНА ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ТЪПАНАРИ ! ЕТАЛОНИ ЗА ТЪПАЩИНА !

Хитрата сврака с двата крака Гласуват кредити за дяа купуват от тях

Страшни боклуци!

Хитлериска Германия- 80 г. по късно, не се е променила с нищо.

Болшевишката Русия за 100 години, цъфна и върза сигурно.

Ало, Защо ли не съм изнанадан, троле руски, Как да си изненадан, след като единят милион руснаци в Германия все още живеят само в концлагери. Нали бе? Как би могло да си изненадан от това? А не се ли питаш защо цялата антифашистка коалиция от преди 80 г. предпочете да е в съюз с "фашистите", вместо с вашите? Ето това вече може да се окаже голямата изненада.

А ти бе, българино, с какво си се променил - освен това, че си още повече в ТИНЯТА ?!!

Така така печатайте пара без стойност за вдигане на инфлацията.... Путин: всичко върви по план.

Инфлация за 2022: ЕС - 10% Русия - 12-15%. Такъв ли е планът?

Sm3hurk0

в Русия не фалират банки.. :))))

Купи си рубли.

3евзек

Ало, Смехуркото, троле руски, Защо пак лъжеш бе? Хем знаеше, че Сбербанк фалира още миналата година, хем излъга. С какъв мотив? Цялата ви държава не може да си плаща заемите, ти за банките си се притеснил. Тях Путин ще ги спаси, които може, с пари на данъкоплатците, понеже собствениците са му приятели. А ти пак си доказан трол.

Пълни И ДИОТИ

"Важно е Украйна да бъде подкрепяна толкова дълго, колкото е необходимо", Па после и вие ще ревете, че няма пари за пенсии.

А за нас - МУЙ! Дори парите за възстановяване няма да видим, май.

Интересно... забелязахте ли как Ха ха ха ха каза чао и почти цялото войнство спря да пише, сякаш 20 души се ометоха като по команда? Съвпадение ли? Само зевзекът беше един и като си тръгне, все едно ще си е тръгнал само един.

Трябва да убият евреина- Зеленски и да ПРИКЛЮЧВА тая война.. Евреите да бягат към Израел. Руснаците са били СЪЮЗНИЦИ и приятели ПОНЯКОГА. Но арабите- ЕВРЕИ и ислямистите са ВРАГ на БЪлгария от създаването на България. Евреите, още от 670 година ( когато нападат БЪлгария на хан Кубрат), а ислямистите- от 718 г. В писмо от 950-960 година, Еврейския хазарски цар (бег) Йосиф пише до Ислямския халиф в Кордоба ( това е била- Испания под Ислямско РОбство): . "" В ЕВРЕЙСКАТА литература, Имам запис, че въпреки че бащите ни бяха малко на брой, те водят война след война с много нации, които бяха по-мощни и многобройни от тях. Земята [покрай река Волга], в която сега живея, е била преди това е била на българите. Нашите предци, хазарите, дойдоха и ги избиха. Макар че тези българи бяха толкова много, колкото пясъците по бреговете на морето, те не можаха да издържат на хазарите. Така те напуснаха страната си и избягаха, докато хазарите ги преследвали чак до река Дунав. До днес, лагера на Българите е близо до река ДУнав и са близо до Константинопол."" Всъщност САМО малка част от българите идва до река Дунав. Останалите тръгват в други посоки, но изчезват и умират. Руснаците ОТМЪСТИХА за БЪлгария и изтребиха много евреи- хазари 950 г- 1050 година.

Ха ха ха ха Стана скучно тука! Козяк са пуснали аутсайдер да спори с академици. Аз отлитам. Чао Зевзек

В първите дни и месеци всички смятаха че Путин ще победи, че Украйна ще падне. Единственото се говореше за приемане на бежанци и за това кога ще капитулира Украйна . Но не би! Украйна устоя! неподготвена, със стари съветски оръжия, по-слаба от противника във всяко едно отношение, но с решимост да се бори за свободата си и за изборът който вече е направила! Нашествието бе спряно и отблъснато! Украинците изгониха орките от подстъпите към Киев и Харков и освободиха Херсон! Светът повярва в решимостта и способността на Украйна да победи, и почна да помага! Първо плахо, с пари, с хуманитарни продукти, със стари съветски и натовски оръжия. Украинците ги използват умно и организирано. С една шепа хаймърса поставиха руското настъпление в застой! Един бахмут превземат осем месеца и пак не могат. Затворниците и бурятите свършиха! Руснаците избягаха в чужбина. Кадировците се върнаха в Чечня. Остана една частна военна компания, която като и свършат парите ще се насочи към Москва и това ще е краят на Путин първи! ...и на войната в Украйна!

Стигаше само да държат Киев под обсада. На се получи нещо друго. Незнам дали е било планирано, мисля, че не, но рухва целият западен свят. Появи се нов термин- обединен Изток. Интересни времена. Покрайна ще бъде омаломощена завинаги

3евзек

Е... той целият западен свят е прогнил и вече от поне преди 50-60 години насам е тъкмо пред рухване. А още през 1984 баба Ванга е казала "Покраина ке падне през 2023 и ще настане ерата на СССР", нали?

Ха ха ха ха Пак цяла Европа, начело с Германия е срещу Русия! Пак всичко се повтаря, но на по високо ниво Среща на Сталин и Чърчил, Май 1942, малко преди Сталинградската битка Сталин пита Чърчил, кога , ще открие втори фронт? Чърчил - още не сме готови. И така още две години се приготвят.

Добър вечер дами и господа, Виждам, че пак има условия, затова ще се възползвам от случая отново да пожелая на всички тролове (тези които най-добре си знаят, че са такива) да им изсъхнат по три тестикула, две ръце и пет крака. Има вероятност от дир-а сигурно пак да го изтрият, но все пак на всички останали отново пожелавам само здраве и лека нощ.

само теб ли оставиха да покриваш положението???Тотална липса на дисциплина,като дойде новия началник,доста ще набива обръчи:))))))))))

Че кога да оставят? Тежката им артилерия почива и са оставили новобранците

3евзек

Ало, Слаба работа, тролице руска, За раликз от трола, Зевзекът и сам е Зевзек и никакво положение не покрива. В случая разкривам вашето положение. Вие сте тези, които разполагате с финансов ресурс да сте много по това време на денонощието. Показателно е, че никой от вас не отвръща адекватно като за пожелание към нормален човек. Винаги мълчите или отвръщате на пожеланието за трол. И много по-добре от мен си знаете защо така правите. Мислиш си, че не ви личи ли?

Човекът не е добре с главата! Че и нервен! Хем калпав, хем нервен! Ха ха ха ха Ха ха ха ха

Отново германски танкове, ще газят руска, руска земя. Ужас

Раша скоро капут,даже Ким и Си няма да и помогнат,защото ще са заети с проблемите в собствените си кочини,няма да им е до спасяването на руската свиня

Време е Покрайна да изтегли всички войски от руските земи Харков, Одеса, ....

Там е мястото на всички руски гниди! Главата на змията трябва да се смаже! Цяла Европа щ е играе хоро на Червения площад! Който ще бъде прекръстен на името на Зеленски! Зеленият площад !!! Ха хах аххахаха

Помним Цяла Европа срещу СССР. Тъкмо бяхте стигнали Червения площад

3евзек

Ало, Мдаа, тролице руска, Май грешна памет са ви инсталирали. Но за едно нещо все пак си права, макар да нямаш представа защо. Американски танкове вече са участвали в парада на Червения площад по случай Победата, а войниците са марширувлаи с американски ботуши. Още в далечната 1945. Просто тогава американците са им доставили десетки хиляди единици бойна техника и милиони войнишки ботуши за да не ходят руските войници боси.

Не знаеш? След парада за Октомврийската революция, 1941 година, руснаците изхвърлят Хитлер на 300 километра от Москва. Няма още ленд лийз

За неразбралите досега ще поясня-това ми е партизанското има,как да кажа,че съм Кончита Вурст....То да беше поне нещо друго,а то-вурст....:(((((((((((((((((

Адаш, Ти си позор за цялото зевзешко общество и не заслужаваш това име. Къде се е чуло и видяло нормален зевзек да е Кончита Вурст?

ти ако беше нормален,козяшки трол ли щеше да станеш?;)

3евзек

Ало, Адаш, троле руски, Моля да не ме бъркате с адаша. Аз съм си нормален и не съм козяшки трол. Но точно по същата причина и не задавам ни в клин, ни в ръкав върпоси като твоя, които нямат никаква връзка с обсъжданото, сякаш искам да отклоня вниманието от нещо. А ти защо питаш? Да позная ли пак защо?

А нямали пари за заплати. Немски неволи.....

кога ще спра всичко това?

Рано е! Одеса трябва да е руска

а ще е,въпросът е не "Дали",а "Кога";)

"за периода между 2024 г. и 2032 г. в размер на около 8,8 милиарда евро"... 2024 нито ще има Украйна като лимитроф на Кравария, нито Германия ще са им останали пари неизточени от Кравария, нито на проститутките еничарки в дир.бг ще им плаща надник Краватското посолство от Козяк...

Ха ха ха ха Въпрос на възпитание! Някои хора, за да наложат мнението си, прибягват до обиди. Други да бой! Когато са несигурни в твърденията си, най често обиждат, или се мъчат да обиждат! Вземете за пример Павел, все задава еднотипни въпроси Зевзек - нахално подхвърля, че другите били тролове, а той не Примери много. Но хората се отвращават от такъв вид комуникация. Не всеки е възпитаван да му говорят така. Не всеки има такива родители. Ха ха ха ха Малко лирично отклонение

Цък! Въпрос на възпитание! Когато в речника си имаш думи, които не са приемливи за възпитан, човек, говорим за възпитание. Неуважение може да се изрази по друг начин. Ето, от всичките ми постове личи неуважение към теб, но не си позволявам да те нарека с имена. Поздрави родителите си, и най вече майка си, няколко пъти!

3евзек

Ало, Ха ха ха ха, тролице руска, Защо пак лъжеш бе? Хем си написала обиди, хем всеки може да ги прочете, хем пак лъжеш, че не си? Даже срам нямаш. От един час си в режим на разводняване, да ме занимаваш с глупости.

Зевзека и Щерев са ги прекарали да са нощна смяна. Ако не са един и същ троляк. Хайде, лека смяна смешници:))

Ало, хе хе хе, тролице руска, Теб ли те назначиха за наш специален наблюдател? Гледам пак пишеш по темата, непо адрес на други автори и не разпространяваш слухове. Като позлваш различно име, си мислиш как не личи, че пак си ти, нали бе, трол?

Ха ха ха ха А ти в момента, какво правиш? Ха ха ха ха Тролове от всички страни, съединявайте се! Ха ха ха ха Първи за използването на тролове в България , признава Радан Кънев, за иван костов

Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил – агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения

Зевзек, това е за теб!

3евзек

Ало Ха ха ха ха, тролице проста, А теб виждам че си баш по темата, не разпространяваш клевети и слухове, не по адрес на другите автори, особено когато доктрината на господарите ти не позволява да отговориш на зададен въпрос... Нали бе? Сега сигурно ви е яд, че пак ви набарах дружинката.

Ха ха ха ха Беше удоволствие да те го начукам , тролей! Ха ха ха ха Ха ха ха ха

3евзек

Ало , Ха ха ха ха, тролице проста, Пак ли по интернет бе, пиленце? Това правите вие троловете, начуквате го по интернет, пребивате хора по интернет, размивайки коментарите по темата с глупости, особено когато отново нямате какво да кажете.

Ха ха ха ха Разбира се по интернет! Има и морално начукване! Не само материално

нищо друго не си набарал-прекараха те да бичиш тук,докато другите тарикати се скатават:))))))))))))Ти си или най-гладния,или най-тъпия от троловете;)

Точно това внушава един трол по-долу!Удобно се пропуска факта че съветите са управлявани 100%от евреи! Сталин не е бил юдей, но пък и 2те му деца са били сватосани с евреи! На практика руснаците са били под юдейско управление! Идеята за лагерите и всички началници на лагери са евреи също! Огромната част от тези евреи правят от името на СССР държавата Израел и след като ги погват в Русия се изселват с богатството си в Израел! САЩ и запада не признават Израел ,тогава Израел къса дипломатически отношения съд СССР! В.момента всички либерали-врагове на Путин и супер богати от прехода евреи отново са в Израел заедно с милионите ограбени през бандитския преход ! От 1988 до миналата година този който неизменно стоеше до всеки руски президент беше Анатолий Чубайс който в първата седмица на конфликта замина за Израел!

Даже,заради такива простаци и тъпаци като Зевзек,Павел,Щерев(може да е един човек това) нормалните хора застават на страната на Русия...много отблъскващо поведение имат тези типчета.Няма нормално обяснение за такова поведение.Даже и да им плащат за такива писания е много срамно и показва,че тези индивиди нямат мозък в главите си,най-много едно грахово зърно.Никакво възпитание от родителите им,никаква чест и нищо българско няма в тях-срам за България, срам,че имаме такива съграждани...

Анатолий Чубайс-бащата на приватизацията в СССР и разграбването/харизването на промишлеността и богатствата на Русия!

3евзек

Ало, Абсолютно, троле руски, Защо пак лъхжеш бе? Нормален човек не би застанал на страната на агресор, замо защото някой си друг бил тъп. Виждам че и ти коментираш тъкмо по темата, а не другите автори и не разпространяваш клевети, слухове... Трол!

Ало, Ха ха ха ха, тролице проста, Ние зевзеците също използваме нападателен стил и задаваме въпроси по адрес на публикувнани мнения, но никога не задаваме въпроси не по темата, която авторът вече е започнал. Пропусна да отбележиш, че троловете най-често не отговарят на зададен по темата въпрос, ами на някакъв друг, само за да се намират на работа. Докато нйие винаги отговаряме точно на зададения и точно по това се различаваме от вас. Трол!

Даже,заради такива простаци и тъпаци като Зевзек,Павел,Щерев(може да е един човек това) нормалните хора застават на страната на Русия...много отблъскващо поведение имат тези типчета.Няма нормално обяснение за такова поведение.Даже и да им плащат за такива писания е много срамно и показва,че тези индивиди нямат мозък в главите си,най-много едно грахово зърно.Никакво възпитание от родителите им,никаква чест и нищо българско няма в тях-срам за България, срам,че имаме такива съграждани

+1

Sm3hurk0

По-бързо, ако може, че украинците ядът голям пердах, по целия фронт и в дълбоко в тила ! Доклад на Министерството на отбраната на Руската федерация за хода на специалната военна операция (към 29 март 2023 г.) Въоръжените сили на Руската федерация продължават провеждането на специална военна операция. В купянското направление удари на оперативно-тактическата и армейската авиация, артилерийски огън от групата войски „Запад“ поразяват живата сила и техника на Въоръжените сили на Украйна в районите на населените места Синковка, Тимковка, Олшана и Кисловка. Харковска област, Новоселовское и Артемовка на Луганската народна република. Унищожени са над 35 украински военнослужещи, две бойни бронирани машини, две автомобила, както и противотанково оръдие МТ-12. Освен това е ударен склад за боеприпаси край село Старица в Харковска област. В Красно-Лиманското направление удари на щурмова, армейска авиация, тежки огнехвъргачни системи и артилерийски огън на групата сили „Център“ поразиха вражески части в районите на населените места Невское, Червоная Диброва на Луганската народна република и Григоровка на Донецка народна република. През деня в това направление са унищожени до 100 украински военнослужещи, две бойни бронирани машини, три пикапа, както и самоходна гаубица „Акация“. В донецкото направление, в резултат на комплексно огнево поражение и активни действия на подразделенията на групата сили „Юг“, през изминалото денонощие са унищожени до 310 украински военнослужещи, два танка, четири бойни машини на пехотата, бронетранспортьор, девет бойни бронирани машини, четири автомобила и две гаубици "Мста-Б". В южно-донецкото и запорожското направление артилерийски огън от групата на войските „Восток“ нанесе поражение на части на Въоръжените сили на Украйна в районите на населените места Пречистовка и Въгледар на Донецката народна република. Общите загуби на противника през деня възлизат на над 50 украински военнослужещи, един танк, две бойни бронирани машини, четири автомобила и една гаубица Д-20. В посока Херсон по време на огнева атака бяха унищожени до 40 украински военнослужещи, три автомобила, самоходна гаубица "Гвоздика" и американска артилерийска система M777. Оперативно-тактическата и армейската авиация, ракетните сили и артилерията на групите войски (сили) на въоръжените сили на Руската федерация поразиха 87 артилерийски единици на въоръжените сили на Украйна на огневи позиции, жива сила и техника в 118 района. Комуникационен център на Въоръжените сили на Украйна е унищожен в района на селището Семеновка в Донецката народна република. Освен това бяха ударени четири командни пункта на подразделения на Въоръжените сили на Украйна в районите на населените места Орлянка в Харковска област, Авдиевка в Донецката народна република и Новоберислав в Херсонска област. Осем украински безпилотни летателни апарата са унищожени със средства за ПВО и стрелково оръжие в районите на населените места Червонопоповка, Ковалевка на Луганската народна република, Зеленый Гай, Ленинское на Донецката народна република и Ремовка на Запорожка област. Освен това през деня бяха свалени шест ракети от системата за залпов изстрел HIMARS. Общо от началото на специалната военна операция са унищожени: 404 самолета, 226 хеликоптера, 3620 безпилотни летателни апарата, 414 зенитно-ракетни комплекса, 8456 танка и други бойни бронирани машини, 1074 бойни машини за залпов огън. ракетни системи, 4456 оръдия и минохвъргачки, както и 9177 единици специална военна техника.

ако исках да чета руските лъжи от руското посолство щях да посетя техния сайт не ДИР. БГ

никой не те е вързал,ама тогава няма стотинки от козяка,нали?;)Хем сърби,хем боли:))))))))))))

Sm3hurk0

Имаш + от мен... чети к'вото искаш.., а ако не искаш - не чети... това е твое право...

гледам Путин кара Мерседес Абе германци Я се стегнете

Путин ползва бронирана Волга!

Я виж с каква кола посрещна президента на Китай..ха.ха.ха

Не се гаси пожар с бензин! Казвали са го много пъти и Доналд Тръмп и Румен Радев и Виктор Орбан. А Германия и предстоят тежки икономически проблеми още това лято и есента. Причината? Газът! Цената на американския втечнен газ е значително по-висока и това несъмнено ще се отрази много тежко на най-мощната икономика в Европа.

Ало, бай Иван, троле руски, Нямаше ли проблемите с газа да бъдат през вече изминалата зима? Или викаш ти нямаш общо с бившите си колеги от миналогодишната партида, които вече изчезнаха незнайно къде? А те пък нямаха нищо общо с бившите колеги, които казваха същото за предишната зима и вече бяха безследно изчезнали още през пролетта на миналата година.

Зевзек,точно немски и английски специалисти говориха миналата седмица,че ги очаква голяма криза от идното лято и есента-щяло да бъде чудо...! Така че бай ти Иван е написал много правилно какво ще се случи идните месеци!

Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил – агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения

тук пишат и четат доста хора,живеещи в Германия...Нека да кажат колко са плащали миналия отоплителен сезон и колко ще плащат през следващия-почти до края на лятото Германия си получаваше безпроблемно руски газ на договорената цена,благодарение на което успя да си напълни хранилищата...Сега ще ги пълнят с хамериканоски втечнен и ще останат доволни-икономията,която направиха в потреблението,дойде от индустриалните потребители чрез намаляване на производствата...От 6 месеца Хабек(министърът на икономиката) реве,че втечненият газ от "съюзниците" не бил на "солидарна цена":)))))))))))))Тепърва германците ще разберат какъв им го наместиха,ама вече е късно,влязъл е до половината;)

Аделинче, наври си гумичката в гъза, путко проста. Аман от вашето триене на коментари.

тези танкове са специални.. както се вижда на снимката имат презервативи за да правят клизма на руските фашисти.

Падаш си по клизмички а? Сладурче евроатлантическо.

3евзек

Ти все пак внимавай клизмите на Черепа, че кеф или пък не, може да има и от правилната, и от неправилната страна на маркуча, който току виж се оказал пожарникарски.

А ние събираме капачки и пишем SMS преди Коледа за болни деца!Гнусни циници!

В "Тайните на Втората световна война" британският историк Лорънс Рийс пише: "Помня, след падането на Берлинската стена веднъж попитах един руснак: "Как по време на съветската епоха представяха в училище нацистко-съветския договор? Не е ли било доста трудно да се обясни исторически?" Моят познат се усмихна в отговор и ме увери: "О, съвсем не. Изобщо не е било трудно. Лично аз научих за нацистко-съветския договор едва след 1990 г. и разпадането на Съветския съюз." (вж Рийс, Лорънс. Тайните на Втората световна война. Сталин, нацистите и Западът, изд. Сиела, София, 2012, стр. Точно по същия начин (за причината може и сами да се досетим) в България не се споменаваше нищо за сътрудничеството между Сталин и Хитлер, довело до подпалването на Втората световна война, опустошила Европа и завършила с половинвековна съветска окупация на половината континент и унищожила националните елити, демокрацията и икономиката, както и голяма част от културата на Източна Европа. Премълчава се и безспорният факт, че само до началото на войната Сталин е превърнал СССР по думите на Норман Дейвис в "гротескна, огромна лаборатория за социално инженерство и човешко нещастие", че десетки милиони съветски хора се трудят като роби в невъобразими лишения, че милиони измират от изтощение, от умишлено предизвикан наказателен глад, довел до канибализъм, или са разстреляни и жестоко избити в т.нар. душегубки - първоначалният вариант на газовите камери, използвани от хитлеровите нацисти за масовото изтребление на евреите десетина години по-късно. Чак до 80-те и 90-те години на 20-век, свидетелства Норман Дейвис, дори в западните страни историците не оспорват клишето на военно-временната пропаганда, че "Доброто" било воювало със "Злото", премълчавайки гузно факта, че кървавият сатрап Сталин не може да е "добро" от никаква гледна точка. Докато нацистката пропаганда е незабавно опровергавана, то "съветската пропаганда не бе оспорвана" пише критично британският историк. И уточнява, че следвайки фактите: "човек бързо научава, че Съветският съюз е нахлул и окупирал половината Полша през септември 1939 година, точно както Германия е нахлула и окупирала другата половина." (Вж ДЕЙВИС, Норман. Европа във война. 1939 - 1945, изд. Абагар, Велико Търново, 2007, стр.33). На 23 август 1939 година Сталин и Хитлер сключват договор, подписан от външните министри на Съветския съюз и Германия и известен днес като "Пакта Молотов - Рибентроп". По настояване на Сталин към него е прикрепено тайно споразумение за подялбата на Европа. Хитлер дава съгласието си Съветският съюз да окупира редица европейски страни – Финландия, Литва, Латвия, Еcтония и пp. На 1 cептемвpи 1939 г. Геpмания напада Полша. На 17 cептемвpи Съветският съюз нахлува в Полша от изток. Двете тоталитаpни дъpжави – тази на Сталин и тази на Хитлер, cе нахвъpлят въpxy полската дъpжава от две cтpани едновpеменно и cи я поделят. На 30 ноемвpи 1939 г. Съветският cъюз нахлува във Финландия. И в единия, и в дpyгия cлyчай cъветcката пpопаганда гъpми, че Червената аpмия воюва c полcкия, cъответно с финландския "фашизъм".

Да, де. Да не си мислите, че САЩ и Раша сега не са се наговорили за същото? Мислите ли, че не са се разбрали за нахлуването в Украина и войната да се точи повече от година, водена с партизански средства, с танкчета и СВ, при наличие на мракобесни оръжия, които могат да свършат работата за 2 дни? Или поне нещо подобно? 2-те държави продължават да богатеят, за сметка на глупавия ЕС. Амерканците окупираха руския терминал за втечнен газ на о-в Сахалин, като изгониха Шел и БП. Руската стомана и алуминии масово се изнасят за САЩ. Торовете за селското стопанство също. Китай се набута и той в играта. Не забелязвате ли, как САЩ само говори, но като се стигне до действия си ползва машите в ЕС от Нато? Геополитика в огромни мащаби и на никой не му пука за обикновените хора, имали "нещастието да живеят на територията на бойното поле украИна".

Това са много жалко инсинуации.Незнам колко лош е бил Сталин. Знам че американците са бомбардирали цивилна София и са хвърляли бомби играчки да убиват и одакатяват деца.Тива от родителите ми. Знам че същите демократи хвърлиха 2 /ДВЕ/ атомни бомби. Та така за Сталин през. Жертвите му са слухове. Другото са факти. И сега Америка са добрите, които запалиха и разпалват брато убийствена война. Айде, много време отделих на мазна подлога.

бивши фашаги на настоящи фашаги помагат, солидарност

Пропуснали сте да напишете причината, поради която Германия е одобрила тази допълнителна военна помощ за Украйна, а именно тежките загуби на укро армията на фронта: https://www.rt.com/news/573760-germany-money-ukraine-military/

Ало, 754, троле руски, Пак ли по информация на ръша тудей бе? Вече цяла година с ежедневни тежки загуби как ли оцеля украинската армия? Какво казва централният ви мозък в Кремъл по въпроса?

окраината я пиши бегала до седмица;)

Стига сънува тролове бе :))) Я виж под кревата-някой Шрек да няма там :)

3евзек

Ало, Коментар, троле наш, Не сънувам тролове, проверих под кревата - няма. Проверих в коментарите под тази статия - пълно е. И ще ти кажа как разбрах. Зададох въпрос и всички се съдраха да отговарят на някакъв друг, само не и на зададения. За разлика от вас, в редките случаи, когато видя някой под леглото, като го попитам какво прави там, той отговаря точно, т.е. не е трол.

3евзек

Ало, Че ако секнат парите за наемниците, тролице руска, Засега наемиците са само Вагнеровци. Защо не им спрете парите тогава? Или те са туристи на свои разноски?

Зевзек, стига я въртя тая плоча...написах си тролската лекция под дългия пост на Щерев. Чети и белким нещо ти се проясни в главата!

Какво дочакахме... Германия да се бори с путлерофашизмъ..

Я пак?! Нещо ми е дежа-вю от към 1939г. Много скоро да не стане пак руско знаме да се вее над Берлин? Помнете историята и грешките си, защото иначе сте обречени да ги повтаряте :)

Най големите постижения на русия са бъдещите советски проекти..ха.ха ха ха Кога ще се вее... след 3-и дена,нали..ха.ха.ха

Демек-продължаваме събитията, спрели на 9 май 1945 година:) Както тогава нацистите пак използваха украинците за своята кауза, така и сега. Този път обаче немците са хитри. Не отиват на място на бойното поле. Но не пречи да пратят консерви за още смърт. Тоя филм сме го гледали вече. Да продължават и може пак руско знаме да се вее над Берлин :))))))

ако има апокалипсис на Земята ще останат само руснаците живи че те са още в 1945г и са 100 г назад от човешкото развитие..ха.ха

вече ще трябва да пращат въоръжението заедно с прилежащия му персонал,че уркосите сериозно ги редуцираха и няма кой да борави с него;)

Много позитивна новина. Европейските държави са като никога обединени. Германия дава 12 милиарда, а ние тука за някакви 90 хиляди лева се оплакваме. Докат в Украйна рамо до рамо се бият гейове и транджендъри, ние искаме да спрем Промяната в България и да върнем комунягите на власт. А после ще се оплкаваме, че от Европа не ни давали пари. Сега имаме шанс с младите и умните, които владеят приличен аглийски да променят нещо в България и отново да тръгнат евопейскте пари към нас. Аз вярвам в младите и успешни хора, които са се захванали с това трудно начинание. Да им пожелаем успех на тях и на нашите братя украинци.

Росене.....тотално си разплискал легена.

не от компютъра,нищо че си обикновен педал;)Важното е,че вярваш;)

Още управляват Германия

Берлинчани стачкуваха и СКАНДИРАХА: "МЕРКЕЛ в СИБИР! ПУТИН в БЕРЛИН!" В днешно време ПУТИН в БЕРЛИН важи в ПО-ГОЛЯМА степен.

Германия е започнала подготовката за последния парад на победата! Уточняват кой ще подпише последната капитулация, но завинаги! Сега хабиби ще поразходи хамилата за последно, че после само на острова, докато и той изчезне.

Германия пак си търси кой да ги бие.... През Втората Светована сигурно им е било малко.

Само че накъде без американска помощ? Този път май вие ще започвате световната война в ролята на окупатор без съюзници. А помниш ли како се случи с окупаторите от Втората Световна.

2025 година хамериканците ще се изтеглят от Европа ! Договорено е ... За това реват !

кво стана с Армата..ха.ха ха ха ха

Арматата чака да види кръстовете и да ги приключи ЗАВИНАГИ!

най добрите руски постижения са в бъдещо време..ха.ха ха ха ха

"Важно е остатъчна Украйна да бъде подкрепяна толкова дълго, колкото е необходимо". До последният укрорк! Срала Укрококаина!

Тези не са в ред ! още 12 млрд в кофата !

8,8 млрд. са кредити.

т.е. пак в кофата :)

Тя окупирана Германия по-добре да се замисли за собствената си икономика