Германия на една искра от трагедия след сблъсък на два товарни влака с пропан бутан (видео)

Катастрофата е станала в централната част на страната, а от две цистерни има изтичане на газ

Обратно в новината

Коментари - Германия на една искра от трагедия след сблъсък на два товарни влака с пропан бутан (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе има няма там все се блъскат... Добре че тоя път не са хора. Иначе току що я закъсаха и за газ

ААА следва петрол, бензин, метан, водород.. е, малко фойерверки ще има в процеса, ама.. не е лесно да разнасяш с кофи запалими газове и течности

Ако бяха на въглерод (hydrogen), нямаше да има шанс да се избегне взривът, или поне с огромен риск за експлозия. Дано им дойде акълът, че и румънците искат да бутат такъв по Дунав.

Винаги съм се чудил как така се допуска грешката 2 влака да се движат един срещу друг. Но явно се случва ... набили са спирачка сравнително навреме, сблъсъка е бил слаб, но достатъчен да делейлират товарните вагони.

Снимката оставя впечатлението,че движението(на влаковете) се е осъществявало по два съседни коловоза.Ако е така,означава,че има дерайлирал вагон от единия влак и това е предизвикало катастрофата...!?!? В статията не е обяснено ....или по-точно ситуацията е представена ,крайно неясно.Според мен има дерайлирал вагон ,който е първопричината.

гоуемите германци... Дето имаме комплекс от тях колко са кадърни.

Да ги гръмне всичките!

Ами ,ако това се беше случило в Русия....леле ,мале.... Жлъч,ирония,сарказъм..... Локомотивът на Европа..... има сериозен проблем с "техническия" състав !?!?

нещо имаш фиксация към Русия, да не ти превеждат рубли от Сбербанк?

Много ясно,, от Sparkasse, кво да чака! На теб, педал че мръсно още ли майка ти ти плаща!? Уроди!

от години имат сериозни проблеми с техниката,сами го признават,не го крият,но става все по-трудно да ги решават заради познай какво-липса на пари!;)Необходимите инвестиции са огромни,а няма откъде да дойдат;)

Русия ''е виновна'' очаквам да гръмне в ''демократичните'' медии...