Германия и Швейцария ще засилят контрола по общата си граница

Обмислят се съвместни полицейски патрули във влаковете между двете страни, както и засилено наблюдение и проверки за пресичане каналджийството

Обратно в новината

Коментари - Германия и Швейцария ще засилят контрола по общата си граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, а едно време се минаваше просто така... Но сега са други времена и други нрави.

На прост език Швейцария изхвърли Германия от Шенген. Временно естествено.

Така трябва, да....обеднелите германци отдавна тичкат до Швейцарско, за да са гастарбайтери там и да свалят цените на швейцарския пазар на труда. Швейцарците хич не харесват това - и се подиграват, казвайки: не разбираме германците, на какво основание се правят на важни, след като нямат пари??? Смешно е. И жалко. За дойчовците.

А богатите швейцарци масово минават границата с автомобилите си за да купуват евтино в Германия, където не само цените са много по-ниски за тях, ами не плащат и ДДС. Иначе дори и за немците е трудно да се уредят на работа в Швейцария.

Да ги вадят от Шенген.

Европа за съжаление се превърна в разграден двор. Докато следваме американските ценности, политики и интереси, все по-зле ще става. Не знам ходили сте скоро по еврогейските градове... ужас навсякъде всякакви утрепки, чернилки, араби, налягали по тротоарите, викат крещят, бият се(особено след 22:00ч.), нещо страшно е. Мязат ми на гето.

Девет пъти се опитваме да влезем безуспешно, на 10-я се наложи да застреляме граничния.

От Шенген ни преебаа за ви е гот на Вас, а вие се подпичквате…