17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да обсъдят оставката.

с аспирин не се лекува. Оставка!

Герб хунтата започват консултации с партиите, чрез отворените чекмеджета с пачките в спалнята на талупа! То им се каза ясно не сте желани мутри, те щели да свикват ВНС и щели да го закриват същото това ВНС, като се даде цялата власт в ръцете герб хунтското обикновено събрание! ░█████╗░░█████╗░████████╗░█████╗░██████╗░██╗░░██╗░█████╗░ ██╔══██╗██╔══██╗╚══██╔══╝██╔══██╗██╔══██╗██║░██╔╝██╔══██╗ ██║░░██║██║░░╚═╝░░░██║░░░███████║██████╦╝█████═╝░███████║ ██║░░██║██║░░██╗░░░██║░░░██╔══██║██╔══██╗██╔═██╗░██╔══██║ ╚█████╔╝╚█████╔╝░░░██║░░░██║░░██║██████╦╝██║░╚██╗██║░░██║ ░╚════╝░░╚════╝░░░░╚═╝░░░╚═╝░░╚═╝╚═════╝░╚═╝░░╚═╝╚═╝░░╚═╝

ГЕРБ започва... купуването от сега

гледам и едните дебилиидругите си пишетеидиотщините безспир! внс няма да има! промени конституцията също! ако някой желае, може да ми напише кой точно член и алинея от конституцията не му харесва, та трябва да се промени!

Май се е скрил в някакъв бункер от страх.

Наглостта им е безграничка а страха от изпускане на властта два пъти по голям от наглостта и лицемерието им..

Парламентът - институцията с най-нисък рейтинг в държавата, ръководен от една " Проста кърджалийска п..утка", "феномена Дани " и Пришълеца Дариткова ще градят новото бъдеще на България и моя живот - хайде няма нужда. Докато лидера им Бойко Методиев Борисов не застане пред българския народ и не си признае за лилавите пачки под възглавницата и Глока до главата изобщо не искам да чувам за рестарти, нови начала и други празни приказки. По-добре да използват времето до началото на Септември и да провеждат сухи тренировки и запознаване с всички аварийни изходи в новата сграда на Народното събрание, защото ще им бъде крайно необходимо да знаят в каква посока да бягат от народната любов. Те сега си печат кълките за наша сметка и наивно си мислят, че тричането ще им се размине.

Колко свинщини имат да крият Борисов и паплач, че да посягат на основния закон.

Главното мюфтийство разполага с 4700 имота, от които получава приход над 30 милиона лева годишно отнаеми и ренти. Информацията потвърди в предаването „Тази сутрин” Николай Панков, началник на кабинета на председателя на Висшия мюсюлмански съвет Недим Генджев по повод скандала около опрощаването на дълг от над 8 милиона лева на Мюфтийството. ... Всичко това показват ексклузивни документи, предоставени на Господари на ефира от източник, пожелал анонимност. За да не се случва така, че да забравяме, или някои чужди структури у нас да внушават «забравяне», любезно ще си напомним, че в страната ни има Конституция, и ще приложим определени извадки от нея. От предоставените данни се разбира още, че Народното събрание е гласувало на първо четене опрощаване на дълговете на вероизповедания въз ... Само 185 от тях имат дългове към държавата. Дълговете на мюфтийството са за 8 милиона лева. Останалите 184 религиозни организации имат общ дълг от 440 000. Костинброд било афера, ами афера е я, ама чия, Цветаникът ли не знае? С писане няма да стане! Отговор. ... Мюфтийството просто събира диш хакъ от гяурите. Баце като стар рекетьор знае на кой да дава и от кой да взима. Докато не започнем да бесим предателите няма да има оправия! ... Като капак, по линия на здравната каса, личните ни данни се предоставят на Турция – това някой осъзнава ли какво значи? Някой разбра ли какво става с централните регистри от миналото лято насам?ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ ПОМИЯТА КОЯТО СЕ ИЗЛИВА ОТ "успешното управление" КОНСТИТУЦИЯ???СУВЕРИНИТЕТ???ДЪРЖАВА????НАРОД??? "политици"-еничери-гяури(ибрикчии,сюнетчии и сякви минетчии)ВСИЧКО ТОВА Е ПЛОД НА ЗЛАТА МАЩЕХА БКП-ДС-БСП И НЕЙНИТЕ НЕДЪГАВИ УРОДЛИВИ ОТРОЧЕТА СДС-ДПС-ГЕРБ.

Герб срещу народа. Оставка.

Протестър влиза в магазин и казва на продавача: - Една палка салам. - Да ви я нарежа или я искате цяла? - Да я нарежеш?! Абе, моят задник, да ти прилича на касичка...

Приемаме поръчки за ВИП протест. Ценоразпис: Мая и Бабикян - 50 лв. Мая без Бабикян - 200 лв.

Един протестър, както се разхождал по Орлов мост, видял насреща си много готина мадама и си помислил: - Ех, да не бях педераст, щях да стана лесбийка!

Торбите с евраците са извадени и раздадени! Сега ще си проличи колко и на кого! МВРО се правят на непорочни девици и уж се дърпат, НФСБ изобщо и не се опитват, те са си ачик като вожда Симеонов. ДПС винаги играят срещу България, няма да има изненади и сега. Трите прасен...пардон грации от жени-ГЕРБ, са натоварени с дипломатическа мисия, за да си заслужат хляба /с хайвера/, щото Вожда им е дигнал мерника и отдавна ги мисли за прости гугутки! Затруднявам се да преценя коя е най-голямата гугутка измежду тях. Потенциалът и на трите е ПОТРЕСАВАЩ!

Мисирки бе, какви гугутки :)

Не четете ли циничните коментари? Чиста и честна журналитника?

наливайте масло в огъня, подайте си оставката.

ИМПИЙЧМЪНТ се казва.

goose

Ах колко е сладък кокала ... Майката ще ебе на държавата и хората в нея, само и само да продължи да лапа. Без извинение.

Да се чете започват пазарлъците за цената на 1 глас. Щото нещата са ясни, Герб и обединените идиоти са за, остава да видим колко иска Магарешки

Всичко е уйдурдисано, както се казва! ГЕРБ намери законен начин да тупка топката и предпазва властта на Бойко Борисов от мирните протести! Така в разговори и инстутиционални трикове, Борисов ще постигне целите си. А те са: - даване време на Държавният департамент на САЩ да намери лице от българската емиграция в САЩ, за Премиер. Де жа вю! - ген.Борисов след това да се кандидатира за Президент и с помощта на "Инф.обслужване - АД" да спечели Президентството!

Страхилее, прекалил си с белото. По 1 грам ти казах ...

Спомни си това след време, когато стане факт! Не помниш ли как Кристалинка Георгиева ни бе изпратена за Премиер, при една от оставките на Борисов! Но, той умело шитна една Желева, кандидат за Евро комисар и убеди САЩ, че е по-тарикатско, Кристалина да стане Еврокомисар - око и ухо на САЩ в Европейската комисия!

А ТИ ПРЕКАЛИ СЪС ЗАМАЗВАНЕТО! ЗНАЕМ ВИ ВАС, ЕЙ, ЛЪЖЛЬО! СТРАХИЛ СИ Е МНОГО ТОЧЕН КАТО КАЗВА, ЧЕ СЕ ТЪРСИ НОВОТО /СТАРО ЛИЦЕ! НИКОГА У НАС ПРЕМИЕР И ФИНАНСОВ МИНИСТЪР НЕ СА БИЛИ ХОРА СЛУЧАЙНИ, ВИНАГИ СА ПОСОЧВАНИ ОТВЪН!

ПРЕМИЕРЪТ Е НАМЕРЕН! СТАРА МУЦУНА, ВЪРЛУВАЛА ДО СКОРО У НАС! ЗА НИКИТО МЛАДЕНОВ СТАВА ВЪПРОС! ВИДЕН МАСОН, ЕВРЕИН И АГЕНТ НА НЯКОЛКО СЛУЖБИ!

Защо коментара с най-много одобрение: Изчезна? Администратора ли го изтри или Кой!

Консултациите ще се изразят в пазаруване и/или притискане на зависими от Герб и ДПС депутати. Сега ще се види освен курвата Марешки, кой още сепродава

Офертата на Марешки за подписите на партия "Воля" е мниого скъпа! По-тази причина е оставена последна в графика, чак на 2 -ри септември, когато всичко ще е уредено за 120 - те гласа без Марешки.

Ясна работата. Бойко ще събере 120 подписа и ще врътне протестите. Поредно доказателство, че старите труженички не могат да направят нов бардак. Изключвам Славчо-новото лице

120 подписа трябват за да започне обсъждане. А за да се приеме нещо трябват 160, а тях Борисов няма. Така че освен че си Идиот с уреждания, си и политически неграмотен

Но и Доган ще кандърдиса :)

Слави?! То па, едно лице - никакво! За какво медиите ни пробутват този смешник-чалгаджия, като политик? Вярно, че сме много загубен народ, но все още не сме преминали под границата на елементарното мислене!

Започва страхуване и пазаруване на депутати! В този Парламент има смешно малко депутати юристи. Гешев бе отхвърлен на Първото си Интервю пред ВСС – защото няма „ЦЕНЗ“ и такова Образование ! На второто Интервю Той заплаши Съдийка която е гласувала против неговото назначение за Върховен Прокурор-И!!,,- Я е заплашил със Саморазправа и Уволнение.

Много порно гледаш брато

От 420 депутати само 20 са юристи. Това порно го гледаме всички брато и да много е 3 г. и половина.

Заради едната мутра, ГЕРБ ще загубят цялата власт! Не случайно консултациите са делегирани на мисирки!

Заради това шизо предложение,няма да влезете в следващият парламент.Пари има за шизо проекти,а няма за професионална армия.И герб ще загубят ,ако се съгласят на тъпото ви предложение

Заради това шизо предложение,няма да влезете в следващият парламент.Пари има за шизо проекти,а няма за професионална армия.И герб ще загубят ,ако се съгласят на тъпото ви предложение

Сега вече стана ясно защо искат ВНС ! ВНС няма мандат и безсрочно ! Гледат да се докопат до папкало доживот !

Все едно крадлив циганин да ти изнесе лекцшия против кражбите. Ако не му повярваш, веднага те обвинява в етническа нетолерантност.

Валерко и неговата шайка са готови на всичко за последните месеци на власт !!!!

Още повръщам на талази.

доказват за пореден път , че със всички средства ще протакат до изборите ! всякакви проекти и тъпотии ще пускат само и само да не подават оставка !

Kenn1111

Като се знае кои са натоварени да я пишат е углавно престъпление който и да е да се включи в обсъждане и консултации!!!

Все едно че си на гости някъде, ама по-скоро си се намърдал неканен. Те ти викат й хайде махай се. Ти им викаш само да доям нещата от хладилника и да ви напиша един правилник за вътрешния ред и тогава.

ДПС управляват с Герб и ще се съгласят за нова конститция,която е написана от БарниРъбъл.Същия на който Боко не му дава да пише дори и във Фейсбук.

Барни Ръбъл е написал Нова Констипация.

ооо леля с чанта

Хората не ви искат на власт, а вие се натискате да си пишете конституция. ИЗЧЕЗВАЙТЕ МУТРИ!!!

Боко и неговите гъзолизци ще пишат конституция !!!

Аз ги обявявам са самопровъзгласили нелегитимни се окупатори на властта и никакви техни законови НЕ ПРИЗНАВАМ, те са криминални, лобистки, некадърни, писани под диктовка отвън - за орязване правата на хората и за бетониране на простаците ебящи с 200 в гъза докато безотчетно изпразват еврофондове и бюджет да пълнят чекмеджетата с пачки...наистина ли смятате че един лежал в затвора за кражба на коли Буда не краде парите ви от бюджета ....вие сте ненормалници , по- прости и гнусни сте от него