ГЕРБ - 32.6%, БСП - 28.8% при избори сега

36,6 на сто от българите смятат, че най-доброто управление за България е обединението между ГЕРБ и други десни партии.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ - 32.6%, БСП - 28.8% при избори сега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рейтинга на Радев да го мерим след посещението в Брюксел понеделник и вторник. Ако от трибуната се изцепи, че Крим е руски ще го призная. С отвращение, но ще го призная. Иначе всеки ден ще им припомням на червените кратуни, че Плевналиев е мъж на място.

У наше село само кметот е от ГРОБ, тия дават 36 и кусур за тех???? Гнусна инсинуация!!!! Лъжа демек!:)))) Правят ни на серсеми:)

тоя го забравете!

Кое е клевета? Това,че са намерени няколкостотин хиляди редовни бюлетини готови за експедиция ли? Казват,че било технологичен брак. Първо,бюлетините са редовни и второ количеството им далеч надхвърля технологичния брак!

Виждал съм всякакви прогнози. Преди години същата госпожа предричаше,че Петър Стоянов,ще отнесе Първанов и то с много. Съвсем свежи са прогнозите за президентските избори в България. Цачева до последно водеше и то убедително,а пък накрая ;ама то грешка станала. Ами какво да кажем за прогнозите за Тръмп и Хилари Клинтън? Там прогнозата беше,че госпожа Клинтън ще го размаже. Даже списанията бяха предварително отпечатани. А какво се получи? Ако трябва конкретно ; аз на процента на Борисов не вярвам. А що се отнася до ГЕРБ; такъв резултат могат да получат само,ако включат "Костинброд". Казват,че за "Костинброд" били оклеветени. Кое е клевета? Това,че са намерени няколко стотин хиляди

Ако тази анкета е вярна и наистина се случи ,няма такава държава !!!

Една партия, която 5 пъти е фалирала държавата е втора политическа сила. След шестият фалит навярно ще стане първа сила.:) Убава работа, ама българска!

и една партия произлизаща от нея, която на всеки две години съставя правителство

ГЕРБ и БСП при НДСВ. Доказано.

Марешки е доказал, че може и заслужава да му се доверим. Останалите са доказани мошеници.

Днес да не е първи април? Колко останаха калинките на опг гроб и няколкото платени тролчета тук,та ги докараха 32%...

ОЩЕ МНОГО МИЗЕРИЯ ГО ЧАКА ,ТОЯ ПРОСТАШКИ НАРОД!!!

Не мисля, че Бойко е най-добрият министър председател. Но не виждам и по-добър от него. Кажете ми КОЙ? Другарката Нинова, тя показа същността си още през 2005-2007 с тефтерчето на Красьо Черния. В.Симеонов - той е готов н а всичко за да стане министър председател. Това се видя при искането на третия мандат. Каракачанов - искам от него само 300 лева. Това му е най-хубавото. Но има ли пари? Волен - не става! Доган - става. Така мисля аз. Може и да греша!

ти сама казваш: Доган става ..що се напъваш за тикви тогава!?!

Чудя се от къде идва високото одобрение на президента Радев? Той все още нищо не е направил. Да не се разочароват поданиците? Пилците се броят на есен! На есен може и аз да го одобря, но до днес не виждам за какво?

от къде му беше високото одобрение и от къде още е толкова високо, като два пъти не си довърши мандатите, като първия път го изгониха с камъни а втория избяга пред вятъра от опит?!?

Абе, тия социологически агенции с колко сбъркаха в прогнозите си за президентските избори? 8 - 10 %. И да им вярваме ли още!?

Не се палете толкова.Нека си спомним социологическите проучвания от последния избор на президент.Преди първи тур цялата социологическа наука тръбеше че Ц.Цачева води на Р.Радев с 2-3 пункта.Резултат - 25,44 срещу 21,96 - 3,48 ПУНКТА преднина за Радев.Прогноза за втори тур 3-4 пункта преднина за Радев.Резултат - СМАЗВАЩА преднина за Радев 59,37 срещу 36,16 от нечуваните до сега 23,21 пункта.Фактите говорят че социолозите вкупом са платени и масово ЛЪЖАТ.

Коалицията май ще е БСП и ПФ, служебното правителство ще се запази, като влязат някои от ПФ.

Да, де - щом фалшивото "Алфа Рисърч" казва значи да вярваме, че българите са недоволни от управлението и 99% от тях смятат, че е корумпирано, но си искат същото.

Единственото вярно нещо в тези словесни еквилибристики на всякакви измислени социологически агенции е фактът, че РП си тръгва от Президентството с НАЙНИСЪК рейтинг от всички Президенти на България! Колко нисък е в действителност, не се споменава, за да не изглеждат брътвежите му за "много успешен мандат" жалки и смешни! Но това си го знаем и без изследванията на социолозите!

Това е българският парадокс - изразяваш категорично недоволство от управлението на определена политическа сила и на следващите избори пак гласуваш за нея, като и даваш възможност пак да те управлява и пак да си недоволен, защото тя вече е показала какво и колко може. Това може да се нарече само мазохизъм!

ОБЕДИНЕН С ДРУГИ "ДЕСНИ" КОМУНИСТИ :) ГАРАНТИРАНО И Е ЕБАНА МАЙКАТА НА БЪЛГАРИЯ!

Помнете ли че тези помияри определиха кандидата за Президент от ГЕРБ , дори не известен с победа 50% ! Така че нормални Българи спомнете майките на Соц. Агенция , на всичките ! То бива продажност но техното е цигания , колкото спечелиха , 100 пъти повече да изгубат !!!

Това че по-голямата част от Българите сме идиоти , не ни бърка да знаем кое е лошо и кое добро ! Току що се отървахме от Мафиотско Робство и пак да го искаме това е не нормално ! Може би е печатна грешка , то Ани Цолова така се зарадва и за миг си представи колко още много пари ще удари на аванта от ПП ГРОБ , че ги хвали ! Прав е Слави , още не е влезнала в Джипа !

СПОРЕД ИЗСЛЕДВАНЕ НА АЛФА РИСЪРЧ === миличките ми галъпи рисърчове медиани мудиси гъзиси... === чети народе чети и ВЕРВАЙ === пост скриптум моите овце не им верват

Навремето Алфа Рисърч прогназира победата на царя, всички останали даваха предимство на Костов. Но, на сегашните президентски избори и техните прогнози бяха грешни.

И какви са тия "десни партии", с които Тиквун ще се обединявал? Кого най-напред ще ексхумират, костовистите, царедворците, гейформаторския блок, или някакви още по-гламави запъртъци?

Има, има. Ще го осъзнаеш след изборите.

Аман от платени "проучвания". ГЕРБ няма такава подкрепа, дори с всички купени цигански гласове. Хора, не вярвайте на тези манипулации. Няма ли да се хване някой да направи едно реално проучване? Идеята е, че нямало алтернатива и пак Борисов да дойде да управлява. Той нагъл дегенерат за какъв се мисли?

Ако има ''Борисов 3'' колко месеца ще изкара този път?

То ББ 2 избяга преди да усетят камъните, но при трети мандат няма да им се размине вече!

уточнете се - 32,6 или 36,6%! Не може в една и съща статия да имате такова разминаване! Лично смятам, че този път ще ги разбием комунягите 56,6 за ГЕРБ, срещу тяхните 28%, хахаха! Тогава ще видим кон боб яде ли и кой кум, кой свату, кой на булката брат и започваме лов на вещици! Ще отворим за комунистите и пишман социалистите лагера в Белене!

кои комуняги от ГЕРБ или от БСП че не разбрах

бе Ужас, тогава ще видиш за какво става въпрос, приготвили сме цял арсенал оръжия за масово поразяване на цялата сган от БСП - лазери, психооръжия и тем подобни! Тях трябва да ги закрием и забравим в историята! Патихме от тях цели 45 повече години и не искам гнусните им муцуни да ги виждам повече!

няма как да не ги разбиете - 2009 - 117 ДУПЕТАТА; 2013-та - 97; 2014-та - 84; 2017 ?????????????? По гЪз от ГОРНО към ДОЛНО НАНАГОРНИЩЕ.. А сега си провери, че същите бяха и процентите га МАТРЯЛА ПРАТИ МАМИЦАТА ВИ НА МАЙНАТА СИ.. Пак в рамките на СТАТИСТИЧЕСКАТА ГРЕШКА.. И един друж тренд следи МАТРЯЛА - 2009 - 9,48 млрд, а сега 25,9 милиарда. ВЪНШЕН ДЪЛГ..

Абе, ти си объркал дозите на цветните хапченца, май? Вземи се уточни кой, кого и как ще бори! "Комунягите" са в ГЕРБ! Аз това знам! А ти ако имаш друга информация, вземи се ограмоти кой кой е в ГЕРБ, преди да се изхвъляш, че даже не си интересен с глупотевините си!

Кой знае колко пари са се изръсили за тази статистика

Вече народа може да спи спокойно след падането на Герб от власт,няма нищо по лошо от тази крадлива продажна Партия Герб,която ни натресе хиляди бежанци,та сега да се чудим какво да ги правим мангустите.

Ако мислиш с горната си глава ще разбереш коя е крадливата партия.За ГЕРБ никой не доказа с факти твърденията ти,но за БСП доказаха.Друг е въпроса,че с крадените пари си купиха "невинността "си.Справка Масларова,Р.Овч и много други.Безмозъчни тролове.

Е, ти какво очакваш да се докаже от ГЕРБ за ГЕРБ? Нали затова и РП, "магарето на ББ", не си изпълни задълженията като Президент за ново служебно правителство, за да доокрадат и да замазват кражбите колкото може по-дълго! Като паднат от власт, тогава ще се броят пилците! И ЦЦ беше подсъдим при другите управници, но като се върна във властта го оневиниха тутакси! Дано пак отворят "студените досиета" на тия престъпни калинки и най-после да ги опанделят за дълго!

Злоба казваш ? Корни има по - здрави топки от БХ и на пролет ще се уверите - хахахахахах

Ето как медиите и соц. агенции обработват мнението на хората и им подсказват за кого трябва да гласуват! Медиите са причината да се на това дередже и да ни управляват все мошеници и идиоти! И за Радев колко лъгаха че бил приятел на Русия, а видяхме правителството му какво е - само соросоиди, като него!

Нито бсп е алтернатива на герб, нито герб е алтернатива на бсп. И двете партии водят страната към сигурна гибел. Спора между тях е като спора левски-цска. Нито един свестен играч. Само скука и две тъпи агитки, готови да се колят помежду си. Много лош материал.

Нищо против Бойко, но това което сториха някои от неговите депутати, имам предвид в града, в който съм омъжена. Там тая другарка от прост, беден, едвам изхранващи се дори и при социализма, точно тази другарка/другар идвайки през 2009, уволни едни, за да седнат нейните близки и роднини. Имаме доказателства, не сме голословни, мразим лъжата, кражбите. Така сме възпитани...А знаем как баща й/му се оплакваше, как бедно живеели, как пенсията му е била 160, а майката по болест от захарна 80 лева. Помним и никога няма да простим, макар че вече времето при нас отмина. Надалеч сме. Дори ни е много по добре извън, а не тук в тази кочина. Да, знаем кой стои зад нея/него и това са двамата мъже. От кръста нагоре е на единия, а от кръста надолу на вторият-Астор. Нищо против, но се решават много важни закони, това са съдби човешки, отхвърляни не само от комунистите през соца, но и от демократите. Айде да ги оставим само една година с минимална заплата и тогава ще дойдат при мен да ми кажат, как са? Както казваше милата ми снаха. Много те търпи Х, ако твоят брат аз не работя 10 г, дали ще ми търпи... Геноцид, неспразване на човешки права, карайки ни да ходим у дома на родителите й посочвайки държавното ведомствено жилище под наем(а може би и закупени) от предприятието на милият им татко тракхххх.

В Светото Писание е казано: "По делата им ще ги познаете". Нищо, че не ви се вярва, това са резултатите в момента. Подчертавам в момента. На тия, които не им се върва, ги съветвам да разберат веднаж за винаги, че София не е цяла България. Хубаво е като пресичате околовръстното пътувайки за Гърция или Черноморието да видите и чуете нещо и за провинцията! :)) Часовниците на ПП са свързани един с друг. "Лидерите" на БСП в последния месец успяха да завъртят техния часовник назад. А на кого заради това часовника се завъртя напред е очевадно !!!!!

Щом Борянка дава такива данни , значи БСП вече са набрали аванс пред ГЕРБ поне 5 % !Сбогом мутро!

27г.видяхме,,Бкп,Сдс,Бсп,Дсб,Герп ,новите,,стари,,Да Б-я,,Голямото. ПЛЮСКАНЕ, КРАДЕНЕ,РАЗПИЛЯВАНЕ на нашите богатства,данъци ,а народа МИЗЕРСТВА,,НАГЛИ,,забравих най Голямият крадец и лъжец така наречения ,,цар,,Ндсв,,сега са пак на власт.Събуди НАРОДЕ.

27г.видяхме,,Бкп,Сдс,Бсп,Дсб,Герп ,новите,,стари,,Да Б-я,,Голямото. ПЛЮСКАНЕ, КРАДЕНЕ,РАЗПИЛЯВАНЕ на нашите богатства,данъци ,а народа МИЗЕРСТВА,,НАГЛИ,,

Президента Радев ако назначи още един като Гарелов виж къде ще му отиде рейтинга.

Ти Иво Инжев ли искаш да назначи ????

гладна кокошка, която просо сънува. Ще стане мин.председател, ама друг път. БСП-то трябва да бъде натикано в кучи задник или бунището на историята.

СДС, нали!

Най-обичам да ме лъжат!!! Без тва не мога да дишам!!! За това гледам нОВА телеееВизия, слушам служителката от социологическата агенция на ББ, чета новините на дИР.бг. Е това е Де Мок /mock - подигравам се/Рацията ....Америка грейт агейн, America ЮБЕР АЛЛЕС,ДА ВИ Е ПОЗНАТО??? хахахаха

27г.видяхме,,Бкп,Сдс,Бсп,Дсб,Герп ,новите,,стари,,Да Б-я,,Голямото. ПЛЮСКАНЕ, КРАДЕНЕ,РАЗПИЛЯВАНЕ на нашите богатства,данъци ,а народа МИЗЕРСТВА,,НАГЛИ,,

Няма кой вече да ви се връзва на лъжите.

дааа задава се Бойко 3

За цели три месеца - хахахахахха

Цоциологията е най голямото зло преди избори и въобщв при всичките и цоциологически изследвания.. Престане да манипулирате и насъсквате хората само за да си нахраните телата и да си напълните джобовете. Забранете такива ''изследвания'' преди избори и ще видите какви резултати от самите ибори ще се получат без манипулации преди тях

Не се палете толкова.Нека си спомним социологическите проучвания от последния избор на президент.Преди първи тур цялата социологическа наука тръбеше че Ц.Цачева води на Р.Радев с 2-3 пункта.Резултат - 25,44 срещу 21,96 - 3,48 ПУНКТА преднина за Радев.Прогноза за втори тур 3-4 пункта преднина за Радев.Резултат - СМАЗВАЩА преднина за Радев 59,37 срещу 36,16 от нечуваните до сега 23,21 пункта.Фактите говорят че социолозите вкупом са платени и масово ЛЪЖАТ.

300000 гербаджии на държавната софра и техните семейства = 32%.

Това не се ли нарича контролиран вот?